کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دعا برای کنکوری های تالار
۱۶:۰۲, ۲/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۴ ۱۴:۳۱ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
اگه دقت کرده باشید ، دوستای زیادی هستن توی تالار که مدتیه پیداشون نیست. از جمله این آقا sarallah ما که از کاربرای درجه یک و معروف تالاره و از 29 اردیبهشت غیبش زده . چندروز پیش هم بهم پیامک داد و گفت یه تاپیک التماس دعا برای کنکوری های تالار بزنBlush
من اگرچه چندروزی دیر کردم اما بالاخره اطاعت امر کرده و اینکارو انجام دادمCool
اینطور که پیداست ، جو خیلی سنگینه چون کاربر مذکور چندماهیه جواب پیام و پیامک و ... رو نمیده و البته اینطور که پیداست ، آمار پشت کنکوری های تالار چندان کم هم نیست!

پس چه بهتر که دست به کار بشیم و برای دوستان و عزیزان خودمون که تا همین چند ماه پیش در کنارمون بودن اما حالا از میونمون رفتن ( چیه مگه؟! کنکور بیشتر از مرگ نباشه کمتر از اون هم نیست Big Grin Wink و همه محصلان تالار و ملتمون دعا کنیم تا به اون چیزایی که دوست دارن و به صلاحشونه برسنRolleyes
خیلی فسفر سوزوندم دیگه بیشتر از این به ذهنم نیومد ، مهم این بود که به پیام آقا sarallah عمل کنمWink
بازم التماس دعا
یا حق

متمم آذر 1394 :
نمیدونم چرا اولین چیزی که به ذهنم رسید "گذر پوست به دباغخونه می افته" بود اگر چه معنیش خیلی ربط خاصی به چیزی که میخوام بگم نداره [تصویر: biggrin.png]
راستش حواسم به این تاپیک نبود اما اومدم بعد از یه سال و اندی بگم که منم بالاخره پیوستم به جرگه کنکوری ها ... و خلاصه کلام اینکه گوشه و کنار دعاهاتون یه جایی واسه ما و البته بقیه ی "کنکوری های فعلی تالار" نگه دارید[تصویر: angel.png]
التماس دعا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، azade ، أین المنتظر ، Hadith ، مرهم ، مفقود الاثر ، Farzaneh ، fafa* ، soheyl68 ، mahdy30na ، Mahdy2021 ، لبخند خدا ، ballista ، مجنون ، Justice Bringer ، انديشه نو ، Mohammad Trust ، السا ، اولولالباب ، مرضیه.م ، zahra11 ، ضحی ، m.hossein ، مجید املشی ، Aryha ، شهیدطیبه واعظی ، حوریه سادات ، یا ابوالفضل ، help me ، fiftynine ، boghz ، Bidel.s ، magnolia ، حضرت عشق ، hessam ، رضوانه ، هدهد ، میرزا احمد ، Arash.j ، mahpare ، amir emam ، سیمرغ ، sarallah ، saba ، ali0077 ، حسن.س. ، A.E ، ahmbove ، Hadiss313 ، نرگس مهدوی ، آفتاب پنهانی ، علی املشی ، عبدالرحمن

آغاز صفحه 40 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۳۱, ۱۷/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #391

هزینه ها که تو رشته ها و مقاطع مختلف متغییره . زمان ما کارشناسی مهندسی منابع طبیعی شهریه ثابتش 348هزار تومن بود این اوخر به 420 شنیدیم رسیده شهریه متغییرتم که سر به فلک می کشه مخصوصا اگه آز یا کارگاه یا خدایی نکرده رشته ات مثل ما سفر علمی داشته باشه . اما متوسطش توی کارشناسی ترمی 1.5 ، ارشد2.5 ، دکتری 4 البته متوسط روبه پایین حساب کردم که مشتری شی
علوم تفریحات خوابگاه که نداره ولی در عوض بچه محل ما شدی معمولا توی حصارک و چهار دیواری مشارکتی خونه می گیرن دانشجوا ولی محیط خوبی نداره بیا شهران پیش خودمون کلی حرف سیاسی دارم باهات Wink
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، rezamohammadi ، ترنم ، mahdy30na ، السا
۱۲:۰۶, ۱۹/شهریور/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۴ ۱۲:۰۷ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #392
آواتار
سلام.
باز هم از دوستان یک سوال داشتم.Blush
امروز از دانشگاه امام صادق(علیه السلام) تماس گرفتن گفتن که با توجه به مصاحبم در رشته ی فلسفه پذیرش گرفتم در صورتی که من همه ی تاکیدم رو یک رشته ی دیگه بود و یکی دو جمله بیشتر درباره ی فلسفه صحبت نکردم.
با توجه به اینکه رشته تحصیلیم ریاضی بوده شناخت زیادی از فلسفه ندارم ولی اگه کسی از بین دوستان با این رشته آشنایی دارن ممنون میشم اگر که اجازه بدن من چند تا سوال مختصر ازشون بپرسم.
پیشیا پیش ممنونSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی املشی ، Mohammad Trust ، السا ، Mitsonary ، rezamohammadi ، zahra11
۱۹:۱۲, ۱۹/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #393
آواتار
نقل قول:امروز از دانشگاه امام صادق(علیه السلام) تماس گرفتن گفتن که با توجه به مصاحبم در رشته ی فلسفه پذیرش گرفتم در صورتی که من همه ی تاکیدم رو یک رشته ی دیگه بود و یکی دو جمله بیشتر درباره ی فلسفه صحبت نکردم.

دانشکاه امام صادق ، پرونده ی شما با نمراتی که طی مصاحبه و همچنین رتبه ای که کسب کردین به گروه های داخلی امام صادق فرستاده میشه با اولیتی که خودتون انتخاب کردید ، در صورتی که ظرفیت اون رشته پر شده باشه پرونده ی شما به اولیت های دوم و ... فرستاده میشه ، که حالا برای شما در فلسفه قرار گرفته.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نرگس مهدوی ، السا
۲۱:۰۵, ۱۹/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #394

(۱۹/شهریور/۹۴ ۱۲:۰۶)نرگس مهدوی نوشته است:  سلام.
امروز از دانشگاه امام صادق(علیه السلام) تماس گرفتن گفتن که با توجه به مصاحبم در رشته ی فلسفه پذیرش گرفتم در صورتی که من همه ی تاکیدم رو یک رشته ی دیگه بود و یکی دو جمله بیشتر درباره ی فلسفه صحبت نکردم.
با توجه به اینکه رشته تحصیلیم ریاضی بوده شناخت زیادی از فلسفه ندارم ولی اگه کسی از بین دوستان با این رشته آشنایی دارن ممنون میشم اگر که اجازه بدن من چند تا سوال مختصر ازشون بپرسم.
پیشیا پیش ممنونSmile

بسم الله الرحمن الرحیم

کاربر گرامی

نرگس مهدوی

از قدیم الایام تا همین اواخر، کسانی که اهل ریاضیات بودند و ذهنی آمیخته با ریاضیات داشته اند به مقوله تفلسف و تعقل وارد می شدند.
البته سوء تفاهم نشه کسانی که اهل ریاضی نبودند ولی فلسفه خوندند.
حالا نظام آموزشی مقداری مشکل داره که جزء گروه علوم انسانی هست.
ولی کلا آب ریاضی و فلسفه توی یک جوی میریزه.

یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نرگس مهدوی ، السا
۲۲:۳۶, ۱۹/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #395
آواتار
(۱۹/شهریور/۹۴ ۱۲:۰۶)نرگس مهدوی نوشته است:  سلام.
پیشیا پیش ممنونSmile

عزیزم به علاقت توجه کن!! بچه من سه جا قبول شده Smileسراسری ،ازاد و بدون ازمون / شیمی ژنتیک/مهندسی ای تی
من خودم طرفدار سراسری هستم ولی نه من و نه پدرش اجبار نمیکنیم کدوم رو انتخاب کنه گذاشتیم به انتخاب خودش و علاقش مهم اینه که از خوندن اون درس لذت ببری و بهترین راهش اینه که مقداری درموردش بدونی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیدا77 ، Eve ، نرگس مهدوی ، السا ، fafa*
۱:۳۳, ۲۰/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #396
آواتار
ممنون از همه ی دوستانی که لطف کردن در حق بنده و راهنمایی کردن.Smile
از همون اول به فلسفه علاقه داشتم و تو مصاحبه ام هم به عنوان الویت دومم انتخابش کردم البته اگه کمی سر رشته داشتم ازش حتما الویت اولم میزدم ولی جرئتش رو نکردم.
علی رغم مخالفت مادرم به شخصه تحصیل در دانشگاه امام صادق رو خیلی دوست دارم در صورتی که مادرم اصرار دارن حتما مهندسی بخونم.
روز شنبه هم یک جلسه ی توجیهی گذاشتن برام ولی خواستم از یک نفر که سر رشته داره از فلسفه یکم راهنمایی بخوام چون میترسم کم بیارم برای این رشته.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، zahra11 ، السا
۱۳:۴۷, ۲۰/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #397
آواتار
(۲۰/شهریور/۹۴ ۱:۳۳)نرگس مهدوی نوشته است:  ممنون از همه ی دوستانی که لطف کردن در حق بنده و راهنمایی کردن.Smile
از همون اول به فلسفه علاقه داشتم و تو مصاحبه ام هم به عنوان الویت دومم انتخابش کردم البته اگه کمی سر رشته داشتم ازش حتما الویت اولم میزدم ولی جرئتش رو نکردم.
علی رغم مخالفت مادرم به شخصه تحصیل در دانشگاه امام صادق رو خیلی دوست دارم در صورتی که مادرم اصرار دارن حتما مهندسی بخونم.
روز شنبه هم یک جلسه ی توجیهی گذاشتن برام ولی خواستم از یک نفر که سر رشته داره از فلسفه یکم راهنمایی بخوام چون میترسم کم بیارم برای این رشته.

سلام نرگس خانم .تبریک میگم قبول شدنتون رو.
تا جایی که بنده اطلاع دارم آقای سید ابراهیم و حسن.س در مباحث فلسفی وارد هستن..
ازشون کمک بخواه.

موفق باشید.
SmileHeart

امضای ترنم
آب را گل نكنید . . .
شاید از دور علمدار حسین،
مشك طفلان بر دوش،
زخم و خون بر اندام،
می رسد تا كه از این آب روان،
پر كند مشك تهی، ببرد جرعه آبی برساند به حرم،
تا علی اصغر بی شیر رباب، نفسش تازه شود و بخوابد آرام . . .
آب را گل نكنید . . .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نرگس مهدوی ، zahra11 ، السا
۱۹:۳۶, ۲۰/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #398

(۲۰/شهریور/۹۴ ۱:۳۳)نرگس مهدوی نوشته است:  علی رغم مخالفت مادرم به شخصه تحصیل در دانشگاه امام صادق رو خیلی دوست دارم در صورتی که مادرم اصرار دارن حتما مهندسی بخونم.
البته مادر انسان که جز خیر آدم رو نمی خواد
ولی کدوم رشته مهندسی مد نظر ایشون هست؟ به چه دلیل؟
اگر بحث پژوهشی یا شغلی باشه که فعلا در رکود هستیم. باز رشته های علوم انسانی و تجربی امید بیشتری بهشون هست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نرگس مهدوی ، zahra11 ، السا
۶:۱۰, ۲۱/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #399
آواتار
(۱۹/شهریور/۹۴ ۲۲:۳۶)zahra11 نوشته است:  عزیزم به علاقت توجه کن!! بچه من سه جا قبول شده Smileسراسری ،ازاد و بدون ازمون / شیمی ژنتیک/مهندسی ای تی

مگه بدون آزمون و آزاد قبول شدن میخواد Big GrinBlush ببخشید البته...

سعی کنید تو رشته ای که علاقه دارید تحصیل کنید خانوم نرگس ، تا مثل من نشید ، من میتونستم برم آزاد مهندسی نرم افزار بخونم چیزی که به اون علاقه ی خاص داشتم و هنوز دارم ، ولی وارد علوم پزشکی شدم ، شاید رشته ای که الان میخونم درآمدش 10ها برابر شغلی که با مهندسی نرم افزار نصیبم میشه ، اما...
اما حسرت نگاه به کسی که داره برنامه نویسی می کنه یا دوستی که در این رشته تحصیل میکنه هیچ وقت ازم دست نمی کشه.

سعی کنید به دلتون مراجعه کنید و تواناییتون ، من خودم اول میخواستم علوم سیاسی امام صادق برم ، ولی با یک جلسه صحبت با دانشجوهای این رشته در این دانشگاه کاملا منصرف شدم ، مثلا 6 ، 7 جلسه عربی در هفته برای من هضمش واقعا سنگین بود Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نرگس مهدوی ، السا ، sarallah
۱۲:۳۳, ۲۱/شهریور/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/شهریور/۹۴ ۱۲:۳۴ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #400
آواتار
سلام

ممنون از همه ی دوستان.

امروز رفتم دانشگاه امام صادق و با اساتیدش یه صحبت مختصری داشتم دلم یکم قرص شدوقتی فهمیدم که همون دو استاد عزیزی که باهاشون صحبت میکردم اصلا رشته شون انسانی نبوده.
تیم گزینش هم صرفا بر اساس مصاحبه ام و دغدغه هایی که داشتم برای فلسفه انتخابم کردن که امروز فهمیدم دقیقا به همون سمتی متمایلم کردن که میخواستم.
منتهی هنوز مادرم باهام کنار نیومدن. اینکه چه رشته ای تو دانشگاه بخونم براشون خیلی مهم نیست فقط اصرار دارن که رشته ای باشه که مرتبط با سال های تحصیلم در دبیرستان باشه.
(۲۱/شهریور/۹۴ ۶:۱۰)Mitsonary نوشته است:  مثلا 6 ، 7 جلسه عربی در هفته برای من هضمش واقعا سنگین بود
جدا؟! یعنی 6،7 واحدیه؟!
امروز که همچین خبری نبود یعنی فکر نمیکردم که انقد زیاد باشه به خاطر همین سوال نکردم درباره ی عربی. ولی اگر هم باشه فکر کنم بتونم باهاش کنار بیام. با اینکه علاقه ای به عربی نداشتم ولی هیچ وقت باهاش مشکلی پیدا نکردم.

باز هم ممنونم از همه ی بزرگواران.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]