|
رادیو بیــــــداری 6 ... گرامیداشت دفاع مقدس
|
|
۱۸:۱۵, ۲۳/مهر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/آذر/۹۴ ۱۲:۴۳ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() پرسیدند قلعه افتخار یک ملت کجاس؟ آرام دستم را گرفت و بر سر قبر یک شهید مهمانم کرد. روی سنگ قبر نوشته بود: قلعه افتخارم شهادت است و اینبار رادیو بیداری دلگویه ای دارد با شهدا
همچون گذشته همراهمان باشید ![]() کار های قبلی رادیو بیداری:
یا علـــــــی / التماس دعا پ.ن: از تمام بزرگوارانی که به هر نحو ما رو در ارائه ی این کار همراهی کردن، بسیار سپاسگزاریم و همچون کار های گذشته، مشتاق شنیدن انتقادات و پیشنهاد های سازنده تون هستیم.
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۵۵, ۲۸/مهر/۹۴
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
با سپاس فراوان از تمام بزرگواران و برادر گرامی del@
نقل قول:به اتفاق این همکارانم نقل قول:که ما آن را قریب می بینیم و تو بعید صدای اخر متعلق به شهید خوبِ خدا "چمران" هست . |
|||
|
|
۱۹:۳۸, ۲۸/مهر/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
اشتباه نوشتم ، پوزش .. به اتفاق این همکارانم ... یه جوریه این جمله .. همراه با دوستانم ، به اتفاق همکارانم ...
شاید هم تو ادا کلمات بد ، ادا شده ... به نظرم " این " میتونست حذف شه ! (( نمیدونم !! )) " ما قریب میبینیم " یعنی چی !؟ یعنی ما نزدیک میبینیم مثلا سقوط شما رو ولی شما بعید میدانید ( ادامه متن ) نمیدونستم قریب هم معنی نزدیک میده ! بهخاطر همین فکر کردم قرین ( معنی نزدیک رو میده ) هست ! خوب ، پس وقتی شما یه خاطره از چمران تعریف کردید ، بهتر نبود صحبت یک بزرگوار دیگر ای رو قرار میدادید ... نگفتید ، تمام دست اندر کار های رادیو ، بچه های سایت هستند دیگه !؟ بگید گوینده هاتون کدوم یک از دوستان هستند !؟ یک معرفی یوزری بفرمایید ... من فقط خانم مصباح و سید ابراهیم مشخص بودند .. ---------- نمیدونم چی بگم .. منی که معنی قریب رو نمیدونستم و فکر میکردم قرین هست و ... این حرف رو میخوام بزنم ، خجالت میکشم ولی اگر اگر اگر فکر میکنید میتونم کمی کمی کمک تون بکنم ، خوشحال میشم .. من در خودم استعداد خاصی هم نمیبینم جز پر حرفی ! |
|||
|
|
۲۰:۳۴, ۲۸/مهر/۹۴
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: %D8%A8%D8%B3%D9%85%20%D8%B1%D8%A8%20%D8%...%D8%A7.gif]](http://rozup.ir/view/340836/%D8%A8%D8%B3%D9%85%20%D8%B1%D8%A8%20%D8%A7%D9%84%D8%B4%D9%87%D8%AF%D8%A7.gif)
![[تصویر: rafiodefa.jpg]](http://s6.picofile.com/file/8216874268/rafiodefa.jpg)