|
نگاهی دوباره به نظریه تکامل یا فرگشت
|
|
۱۰:۳۱, ۱۲/مهر/۹۶
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مدیر محترم سلام در یکی از تاپیک ها بنده در موضوع تکامل یا فرگشت درخواست کردم که خلاصه ای از نظریات داروین وتکامل نوشته شود تا درباره اون بحث بشه اما تمایلی نشون داده نشد .بنده خودم در مورد آنها مروری کردم وبطور خلاصه درزیر می نویسم. اگر موافق نیستید میتوانید حذف کنید ویا بجای دیگر منتقل کنید ویا اینکه دوستان محبت کنند نظر بنویسند در هرحال تشکر میکنم براساس نظریه تکامل یا فرگشت همه موجودات از (یک ریشه) اند وبمرور زمان ودر(تنازع بقا) و (انطباق با محیط) دچار(جهش )شده وموجود جدیدی بوجود می آد و این جریان بسوی کمال پیش میره. این حاصل همه نظریات داروین ویاران اوست اعلام این نظریه تحولی در دنیای علم پدید آوردو دانشمندان را در جهت کشف آفرینش جهان وموجودات بسیج نمود اما دوامر موجب واکنش شدیدنسبت به این نظریه شد یکی اینکه برخی چنین برداشت کردند که نظریه تکامل وجود خدارا منتفی نموده است ومادیت را جایگزین کرده ودیگری مساله خلقت انسان از میمون بود که با آموزه های دینی ادیان ابراهیمی درتضاد بود. بنظر بنده تکامل محصول دانش تجربی بوده وارتباطی با منشا آفرینش ندارد وخداوند آغاز گر آفرینش بوده وتکامل نیز از مخلوقات الهی است ودوم اینکه مساله پدید آمدن انسان امروزی از میمون هنوز اثبات نشده ویک حلقه مفقوده است ونباید سریعا با نظریه مقابله کرد .اگر روزی این امر حل شود مفسران ما حتما در تفسیر آیات مسیر علمی را پی میگیرند .بنابراین نظریه تکامل داروین موثر دررشد علم بوده ودر برخی جهات ناقص است وباید مرتفع شود.
|
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۵۲, ۲۰/مهر/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۶ ۱۱:۰۶ توسط yahya63.)
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
(۱۹/مهر/۹۶ ۲۱:۲۲)vahrakan نوشته است: معجزه سلول و ساختار پیچیده پروتیین هاواقعا مقاله عالی بود. کاش اقای اتئیسمو دست از فرافکنی بردارن و پاسخ مناسبی به این مقالات بدن. ممنون از شما (۲۰/مهر/۹۶ ۱۰:۵۰)mahdy30na نوشته است: خودتو خسته نکن دادا ، پاسخی موجود نیست برای دفاع جز پوشش توهمکاش ایشون کمی تواضع داشت و قبول میکرد که هیچ جوابی برای این سئوالات اساسی وجود نداره.این سئوالاتی که ما مطرح کردیم هر کدوم به تنهایی برای رد فرضیه داروین کفایت میکنه. برای هیچکدوم نه ایشون و نه دانشمندان سرشناس تکامل گرا پاسخی ندارن.ته ته تهش میرسن به اینکه بگن تصادف!!!!! البته طراح این سئوالات ما نبودیم ما فقط تکرار کردیم،که بی پاسخی فرضیه داروین رو نشون بدیم. اما در مورد مطلبی که گذاشتین. جناب اتئیست خوبه که به این مطلب هم دقت کنید(مطلب مهدی عزیز). این مطلب ربط سلسله مقالاتی که دوستان در اول تایپیک برای شناساندن شخصیت اقای داوکینز گذاشتن رو با تایپیک نشون میده. این شخصیت از روی علم و منطق(به خاطر نوع افکارش)صحبت نمیکنه.این ادم مشکلش با خداست.برای اینکه وجود خدا رو رد کنه به هر چیزی حتی غیر منطقی چنگ میزنه.برای همین هم مورد تمسخر قرار میگیره و صداقت گفتارش همیشه مورد تشکیک هست. |
|||
|
|
۱۷:۱۳, ۲۰/مهر/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۶ ۱۸:۱۵ توسط آتئیسمو.)
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
سلام به همگی. واقعا امروز هوای خوبیه. درودگر جان مرسی که پستاتو نگه داشتی که بحثای قبلی تکمیل بشه. واقعا جای قدردانی داره.
قبل از هر چیز یه نکته مهمی که فکر میکنم روش تامید کنیم بد نباشه اینه که مناسبه که مقاله به مجلات معتبر ارجاع داده باشه. ولی کافی نیست. بعضی وقتا ژورنالا واقعا معتبر نیستن مثل ژورنال کریشین که یه عده جمع شدن برای خودشون ژورنال درست کردن و هر چی میخوان میگن و بعضی وقتا ژورنالا معتبره اما مقاله برداشت کاملا متضاد با واقعی از ژورنال کرده، گاهی به خاطر عدم آگاهی و گاهی -واقعا نمیشه طور دیگه ای فکر کرد، ولی- از روی فریبکاری. اینه که منبع معتبر داشتن تازه نصف قضیه ست و بعد یه کارشناس باید بیاد اون منبع رو تحلیل کنه، نه مثلا یه روزنامه نگار خلقت دوست! (۱۹/مهر/۹۶ ۱۰:۴۰)yahya63 نوشته است: بنده عجول نیستم،اما شما فقط میخوای با فرافکنی از زیر پاسخ دادن فرار کنی.سلام یحیی جان. من واقعا قانع نشدم که عجله نمیکنی. واقعا لازمه که تو هر مورد دقیق بشیم و از یه مورد به مورد دیگه نپریم. من مورد به مورد بحثهایی که نوشتی رو پاسخ میدم. در مورد پروژه استیو، این یه کار معتبره که توسط انجمن ملی علوم امریکا ارائه شده. و همون طور که میدونی هیچ کار آماری روی تمام جمعیت آماری بررسی نمیشه و روی یه نمونه بررسی میشه و نتایجش به کل جمعیت تعمیم داده میشه. این بیانیه (نه نظرسنجی) امضای اعضای جامعه علمی رو جمع کرده و از روش میشه تخمین زد چند درصد از جامعه علمی از نظریه تکامل پشتیبانی میکنن. این تخمین پروفسور برایان الترز هستش که ۹۹٫۹٪ جامعه علمی موافق تکامل هستن که از روی همین دادههای آماری به دست آورده و عددی نیست که من از خودم درآورده باشم. میتونی راجع به میزان حمایت جامعه علمی از نظریه تکامل این جا بیشتر مطالعه کنی: https://fa.wikipedia.org/wiki/میزان_حمای...ریه_تکاملی اما در مورد جهشها. بحث قبلی در مورد جهشهای کروموزومی بود که با جهشهای ژنی فرق میکنن. توجه کن که جهش کروموزومی اطلاعاتی رو به وجود نمیاره، بلکه اطلاعات رو جابهجا میکنه. تمام توضیحات قبلی که من دادم در مورد جهش کروموزومی بود. اما چون پریدی به بحث جهشهای ژنی من بحث قبل رو تموم شده در نظر میگیرم و تصور میکنم که بحث قبل رو پذیرفتی و بحث جدیدی رو باز کردی که بهش میپردازم.در واقع بحث تولید اطلاعات و تولید اندامهای پیچیده بحث بسیار مهمیه و من قکر میکنم آخرین سنگر خلقتگراهاست. آخرین سنگر این تصوره که «نمیتونم مکانیزمی رو تصور کنم که این همه اعضای پیچیده به طور طبیعی به وجود اومده باشن، پس چنین مکانیزمی وجود نداره» که در نوع خودش مغلطه آشکاریه، ولی وقتی با اطلاعات غلط علمی همراه بشه ممکنه به راحتی افراد رو گمراه کنه. من هنوز چند تا مورد رو میخوام بگم و بعدش تازه برسیم به بحث جهشهای ژنی. جهشهای کروموزومی که ظاهرا نقدها بهش تموم شد! مطلب دیگه که مطلب خیلی خوبیه و ممنونم که مطرحش کردی بحث هماهنگیه: نقل قول:مثلا ساختار چشم با نوع اسکت سر، سیستم پوست بدن ، با سیستم مغز و.... در ارتباط کامل هست. به طور خلاصه بگم، ژنها به این صورت کار نمیکنن که هر کدوم یک قسمت از بدن رو تنظیم کنن و بنابراین برهم خوردن تعادلشون منجر به نقص ژنتیکی بشه. برای مثال یه مجموعه ژن شکل جمجمه رو تعیین نمیکنن و مجموعه دیگهای شکل چشم رو به صورتی که در جمجمه جا بیفته. ما مجموعهای از ژنها رو داریم که به اسم ژنهای جعبهابزار (Toolkit) هر کدوم ژنها با توجه توزیع فضایی فاکتور رونویسی توی سلولها شکلهای مختلفی رو بوجود میارن. وقتی دو تا از این ژنها با هم تداخل فضایی داشته باشن، بینهایت شکل رو میتونن ایجاد کنن. این دسته ژنها موقع رشد جنین فعال میشن و شکل بدن رو میسازن. سایر اندامها به طور خودکار در هارمونی با ساختار بدن در میان.پس به طور خلاصه هر ژن یک قسمت رو کنترل نمیکنه. ژنهای خاصی ویژگیهای ساختاری مهم رو کنترل میکنن و بقیه ژنها از طریق مثلا سیگنال بین سلولی خودشون رو باهاش وفق میدن. این ژنهای خاص خیلی قدیمی هستن و در طول تکامل حفظ شدن و برای همینه که از شکل بدن مگس تا مار تا انسان رو شکل میدن. یه مثال برای این که ببینیم مکانیزم عمل ژنها چهطوریه منقار بزرگ گونه خاصی از سهرههاست که داروین متوجه شد با بقیه سهرهها فرق میکنن و یک ژن به اسم BMP مسبب تغییر اندازه اونا در مقایسه با سایر سهرههاست. میتونی بیشتر در مورد چیزایی که نوشتم اینجا بخونی یا Evo-devo toolkit رو تو اینترنت سرچ کنی. https://en.wikipedia.org/wiki/Evo-devo_gene_toolkit |
|||
|
|
۱۱:۴۵, ۲۱/مهر/۹۶
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
(۲۰/مهر/۹۶ ۱۷:۱۳)آتئیسمو نوشته است: سلام به همگی. واقعا امروز هوای خوبیه. درودگر جان مرسی که پستاتو نگه داشتی که بحثای قبلی تکمیل بشه. واقعا جای قدردانی داره. مرسی اتیسمو که خودت منابعت چنان معتبر هست که اگه مسی ندونه شک میکنه به صداقتت . بیشترین یا بهتره بگم بالای90% رفرنسهات از ویکی محرف هست که خودش اعتبار سنجیت رو نشون میده . من خیلی دوست دارم باهات صحبت کنم و چیزی یاد بگیرم و یادهم گرفتم چیزی که شما میگی صداقت ولی من جعل میگم بهش .دادا انجمن های علمی و مجلات معتبر میان میگن نهایت کار این نظریه ، شمل میری از ویکی محرف که قیچی میکنه مطلب میفرستی ؟ من تخصصم این نیست ولی بخاطر مباحثی که در عرض این بحث هست بی اطلاع محض هم نیستم . این قسمتت از کلامت خیلی باحال بود (۲۰/مهر/۹۶ ۱۷:۱۳)آتئیسمو نوشته است: در مورد پروژه استیو، این یه کار معتبره که توسط انجمن ملی علوم امریکا ارائه شده. و همون طور که میدونی هیچ کار آماری روی تمام جمعیت آماری بررسی نمیشه و روی یه نمونه بررسی میشه و نتایجش به کل جمعیت تعمیم داده میشه. این بیانیه (نه نظرسنجی) امضای اعضای جامعه علمی رو جمع کرده و از روش میشه تخمین زد چند درصد از جامعه علمی از نظریه تکامل پشتیبانی میکنن. این تخمین پروفسور برایان الترز هستش که ۹۹٫۹٪ جامعه علمی موافق تکامل هستن که از روی همین دادههای آماری به دست آورده و عددی نیست که من از خودم درآورده باشم.گل من اونهایی که حارج شدن و نقد کردن رو چرا توی امارات نمیاری ؟ این امار به کل نسبت دادنتون منو ... . گرامی وقتی رد میشه اونها چرا دوباره نمیگن اشتباه گفنیم ؟ علت : ترس . نتیجه : دروغ و متشنژ کردن جو و برچسب زنی به دیگران و با عباراتی همچون دروغ پنداری و شیادی و کلک زنی میخوان بگم ما مظلومیم . امیدوارم انتهای بحث رو با سندیت مشاهده کنم . با ارزوی موفقیت غلم پاک نه علم دست نشانده . ( نمونش رو توی نگاه علم به بجث همجنسگرایی و بازی خیلی واضح مشاهده کردم ) |
|||
|
|
۱۴:۰۸, ۲۱/مهر/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۶ ۱۶:۳۶ توسط mbanki.)
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
دوستان سلام عجب برادران باحالی بنده چندروز به مرخصی اجباری رفتم ونبودم اما شما تاپیک مرا مزین به مطالب ارزشمند خودتون کردید ازهمتون ممنونم خدا کنه در تاپیک های بعدی هم مدیریت مرا به مرخصی بفرستد تا شاهد مطالب خوب شما عزیزان باشم قبلا صمیمانه ازاین برادران تشکر میکنم. اما بنده درتاپیک خودم ضمن تعریفی از فرضیه یا نظریه فرگشت نوشتم که اگر فرض کنیم آغاز انسان امروزی آدم وحواباشند آیا براساس آیه(اناخلقناکم من ذکر وانثی....)فرضیه تکامل درمورد انسان امروزی درست نیست؟ اینک پارا فراتر گذاشته وبا توجه به آیه(لقدخلقناالسماوات والارض وما بینهمافی سته ایام...) که درآن اشاره به آفرینش جهان در6 دوره شده آیا فرضیه تکامل درمورد کل هستی صدق نمی کند؟ چرا که در این دوره ها به ترتیب 6 پدیده آفریده شده که آخرین آنها انسان است. این ترتب بچه معنی است ؟جز اینکه سلسه آفرینش از جماد به نبات وجانور وانسان بوده است؟
|
|||
|
|
۱۴:۱۹, ۲۱/مهر/۹۶
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
(۲۰/مهر/۹۶ ۸:۵۷)yahya63 نوشته است: جناب اتئیسمو لطف کنید و مباحث رو پاسخ بدین.باز هم ادعاهای بی پشتوانه.دوست عزی اینطوری بخواید بحث کنید مطئمن باشید به هسچ نتیجه ای نمیرسیم.البته امیدوارم شما دنبال به نتیجه رسیدن باشید!!!اگر بنا به اینطور ادعا کردن باشه،منم میتونم بگم:سلام یحیی جان. در این مورد خاص حق با توئه. انتظار داشتم با توضیحاتی که در سطرهای بالاتر پست نوشتم و با یه کم تفکر خواننده به این نتیجه برسه. باید دقت کنیم که آدم کروموزوم Y جد مشترک کروموزوم Y هست نه تمام ژنوم، هر بخش از ژنوم انسان از اجداد دیگهای میاد که بعضا قبل از حتی پیدایش انسان زدگی میکردن.قبل از این که توضیح بیشتر بدم یه نگاهی به مجله نیچر بندازیم برای این که منبع علمی خواستی. http://www.nature.com/news/genetic-adam-...me-1.13478 https://www.livescience.com/38613-geneti...vered.html توضیحات مقاله اول که مربوط به ژورنال نیچر هست In fact, it is highly probable that at some point in the past, all men except one possessed Y chromosomes that by now are extinct. بسیار محتمله که در همون زمان در ذشته همه مردان به غیر از یکی کروموزومهای Y داشتن که از بین رفته. The biblical reference is a bit of a misnomer because this Adam was by no means the only man alive at his time. ارجاع به کتاب مقدس به خاطر شباهت لفظی خطاست چون آدم به هیچ وجه تنها مرد زنده اون زمان نبوده. توضیحات مقاله دوم از ژورنال ساینس Despite their overlap in time, ancient "Adam" and ancient "Eve" probably didn't even live near each other, let alone mate. با وجود همپوشانی زمانی، آدم و حوا حتی نزدیک هم زندگی نمیکردن چه برسه به ازدواج And in a study detailed in March in the American Journal of Human Genetics, Hammer's group showed that several men in Africa have unique, divergent Y chromosomes that trace back to an even more ancient man who lived between 237,000 and 581,000 years ago. در تحقیق دیگهای که انجام شده دیدن مردای متعدیی تو آفریقا کروموزوم Y متفاوتی دارن که یعنی جد مشترک کروموزوم Y خیلی قبل تر از اینها زندگی میکرده. These primeval people aren't parallel to the biblical Adam and Eve. They weren't the first modern humans on the planet, but instead just the two out of thousands of people alive at the time with unbroken male or female lineages that continue on today. آدم و حوای مذکور یکی از هزاران مردمی بودن که در زمان خودشون زندگی میکردن. |
|||
|
|
۱۶:۱۸, ۲۱/مهر/۹۶
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
(۲۱/مهر/۹۶ ۱۴:۰۸)mbanki نوشته است: سلام باحالی از خودتونه . ![]() بانکی گل باز میخوای بری مرخصی ؟ دوباره مظلوم نمایی و جعل مطالب کذب کن باز یقین کن میری مرخصی ![]() داداش گل ، این شقوقی رو که میخوای به پاسخش برسی از چندین دید و بعد میشه پاسخ داد . اما دوست خوبمون اتیسمو گل ، لطف کردن با علم محرف ، به شما قصد دارن که پاسخ بدن . فقط یه پرسش : این ایه که اوردی توی جلد چندم قران هست ؟ (۲۱/مهر/۹۶ ۱۴:۰۸)mbanki نوشته است:" إِنَّ رَبَّكُمُ اللّهُ الَّذِي خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ فِي سِتَّةِ أَيَّامٍ ثُمَّ اسْتَوَى عَلَى الْعَرْشِ يُغْشِي اللَّيْلَ النَّهَارَ يَطْلُبُهُ حَثِيثًا وَالشَّمْسَ وَالْقَمَرَ وَالنُّجُومَ مُسَخَّرَاتٍ بِأَمْرِهِ أَلاَ لَهُ الْخَلْقُ وَالأَمْرُ تَبَارَكَ اللّهُ رَبُّ الْعَالَمِينَ " اعراف 54 " إِنَّ رَبَّكُمُ اللّهُ الَّذِي خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ فِي سِتَّةِ أَيَّامٍ ثُمَّ اسْتَوَى عَلَى الْعَرْشِ يُدَبِّرُ الأَمْرَ مَا مِن شَفِيعٍ إِلاَّ مِن بَعْدِ إِذْنِهِ ذَلِكُمُ اللّهُ رَبُّكُمْ فَاعْبُدُوهُ أَفَلاَ تَذَكَّرُونَ " یونس 3 " وَهُوَ الَّذِي خَلَق السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ فِي سِتَّةِ أَيَّامٍ وَكَانَ عَرْشُهُ عَلَى الْمَاء لِيَبْلُوَكُمْ أَيُّكُمْ أَحْسَنُ عَمَلاً وَلَئِن قُلْتَ إِنَّكُم مَّبْعُوثُونَ مِن بَعْدِ الْمَوْتِ لَيَقُولَنَّ الَّذِينَ كَفَرُواْ إِنْ هَذَا إِلاَّ سِحْرٌ مُّبِينٌ " هود 7 " الَّذِي خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ وَمَا بَيْنَهُمَا فِي سِتَّةِ أَيَّامٍ ثُمَّ اسْتَوَى عَلَى الْعَرْشِ الرَّحْمَنُ فَاسْأَلْ بِهِ خَبِيرًا " فرقان 59 " اللَّهُ الَّذِي خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ وَمَا بَيْنَهُمَا فِي سِتَّةِ أَيَّامٍ ثُمَّ اسْتَوَى عَلَى الْعَرْشِ مَا لَكُم مِّن دُونِهِ مِن وَلِيٍّ وَلَا شَفِيعٍ أَفَلَا تَتَذَكَّرُونَ " سجده 4 " وَلَقَدْ خَلَقْنَا السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ وَمَا بَيْنَهُمَا فِي سِتَّةِ أَيَّامٍ وَمَا مَسَّنَا مِن لُّغُوبٍ " ق 38 " هُوَ الَّذِي خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ فِي سِتَّةِ أَيَّامٍ ثُمَّ اسْتَوَى عَلَى الْعَرْشِ يَعْلَمُ مَا يَلِجُ فِي الْأَرْضِ وَمَا يَخْرُجُ مِنْهَا وَمَا يَنزِلُ مِنَ السَّمَاء وَمَا يَعْرُجُ فِيهَا وَهُوَ مَعَكُمْ أَيْنَ مَا كُنتُمْ وَاللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ " حدید 4 ایه مربوطه یکی از اینا نیست احتمالا ؟ ایه رو کلا اشتباه نقل نکردی ؟ اشتباه به این بزرگی رو شخصا نمیتونم چشم پوشی کنم . احتمالا دوباره میل بع مرخصی رفتن دارید . البته چه کاربر با نام mbanki و چه نامهای دیگه باشه مهم نیست چون تفکر مهم هست که چی بیان میکنه . کدوم ایه بیان میکنه ادم اخرین مخلوق بود ؟ ایات کتاب مقدس ( عهد عتیق ) ؟یا قران ؟ ردیف بودن رو ایانش بدون پیشفرض باید قید کنین . اگه قرار بر روهوا جرف زدن باشه از سوی شما _ کما فی السابق _ پیشنهاد میکنم خودتون رسما خودتون رو معرفی کنین برای مرخصی . در سفر پيدايش مراحل خلقت را اينگونه ميبينيم: روز اول: خدا آسمانها و زمين را آفريد. و شب و روز را آفريد. (نور را ايجاد كرد). روز دوم: خدا گفت فلكي باشد در ميان آبها و آبها را از هم جدا كند. خدا فلك را آسمان ناميد. روز سوم: خدا گفت آبهاي زير آسمان در يك جا جمع شود و خشكي ظاهر گردد و خشكي را زمين ناميد. و خدا گفت زمين نباتات بروياند.( علف و درخت و ميوه و ...) روز چهارم: خدا دو نير(شيئي نوراني) بزرگ ساخت نير اعظم را براي سلطنت روز و نير اصغر را براي سلطنت شب و ستارگان . و خدا آنها را در فلك آسمان گذاشت. روز پنجم: خدا گفت آبها به انبوه جانوران پر شود( نهنگها و خزندگان و ...) و پرندگان بالاي زمين بر روي فلك آسمان پرواز كنند. روز ششم: پس خدا حيوانات زمين بهايم و حشرات زمين را به اجناس آنها بساخت. پس خدا آدم را به صورت خود آفريد. روز هفتم: خدا از همه كار خود كه ساخته بود فارغ شد و آرامي گرفت. پس خدا روز هفتم را مبارك خواند. ایات رو میتونین بصورت کامل توی کتاب مقدس مشاهده کنین . اینجا فقط مخلصش رو گفتم . این از کتاب مقدس ، گفتم شاید از اونجا دارین کمک میگیرین براتون مستند کنم .ولی قران رو خودتون زحمت بکشین و سند بدین . / یه مطلب هم از اتیسمو گل ( البته پسشهای بی پاسخ زیادی طلب داریم اما اشکال نداره ) این که گفته شد : آدم و حوای مذکور یکی از هزاران مردمی بودن که در زمان خودشون زندگی میکردن. میشه مستنداتی از باستانشناسی هم رو بشه که بگن در دوره جناب ادم و حوا موجوداتی دقیقا شبیه به اونها موجود بودن ؟ و پیش از اونها اصلا شبیه نبودن ؟ یعنی مستند گویی بشه که مثلا تا 9 هزار سال پیش ادم و حوا استخوناشون طبق یاقته ها تخمین قطی زده میشه و موجودات دیگه که استخوتنهاشون یافت شده و شبیه اینها هستن ( در همه حالات ) در نثلا 12هزار سال پیش هم هست . ایا اینگونه میشه پاسخ بدن ؟ رک میخوام پاسخ رو .0 و 1 مدلی اری با خیر / |
|||
|
|
۱۶:۳۶, ۲۱/مهر/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۶ ۱۷:۰۲ توسط mbanki.)
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
سلام برشما یک:در نوشتن آیه دقت نکرده ام مورد یکی ازموارد شماست ممنونم ضمنا اصلاح میکنم دو:بله شما میتوانید ایام سته را با مواردی که درتورات آمده تطبیق بدهید مشکلی نیست بهرحال اموری دراین ایام آفریده شده که قاعدتا بترتیب است وآخرین آن آدم است(پس خدا آدم را به صورت خود آفريد به نقل از تورات) ضمنا این شعر مولانا برگرفته از کلام خداوند است (ازجمادی مردم ونامی شدم وزنما مردم زحیوان سرزدم پس ز حیوان مردم وانسان شدم) با کمی تغییر درالفاظ اینک نظر خودرا درباره تطبیق این آیات با تئوری فرگشت بنویسید ضمنا دوستان دیگر درزمینه تخصصی نظرشون رو خواهند نوشت باز از همکاری همه دوستان ممنونم
|
|||
|
|
۱۷:۵۱, ۲۱/مهر/۹۶
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
(۲۱/مهر/۹۶ ۱۶:۱۸)mahdy30na نوشته است: یه مطلب هم از اتیسمو گل ( البته پسشهای بی پاسخ زیادی طلب داریم اما اشکال نداره ) این که گفته شد :مرسی مهدیسینا جان. سوال خوبی مطرح کردی. این همین مطلبی بود که میخواستم در ادامه پست قبلم بنویسم. نه به شواهد فسیلشاسی نیاز نداریم. این که آدم و حوای کتاب مقدس وجود نداشتن یه نتیجه از ژنتیک جمعیته. علم ژنتیک جمعیت پدیدههای ژنتیکی مثل جهش رو در سطح جمعیت بررسی میکنه. برعکس علم ژنتیک که پدیدههای ژنتیکی رو در سطح یه فرد بررسی میکنه، وقتی میریم توی سطح جمعیت به نتیجه جالبی میرسیم. برای مثال بیشتر مردم جهان در مقابل ویروس HIV آسیب پذیرن. این ویروس به پروتئین CCR5 روی گلوبولهای سفید متصل میشه و سلول رو آلوده میکنه. با این حال جهشی در بعضی افراد صورت گرفته که این پروتئین درشون به درستی تولید نمیشه و افرادی که هر دو کپی ژنشون جهش یافته باشه به این ویروس مبتلا نمیشن. آیا ویروس HIV باعث میشه نسبت افرادی که ژن جهشیافته دارن در طی نسلها زیاد بشه؟ اگه اینطوره با چه سرعتی این اتفاق میافته؟ این سوالا رو ژنتیک جمعیت پاسخ میده. ژنتیک جمعیت بررسی میکنه که ژنها درون جمعیت چه طور تغییر میکنن. تغییر ژنها درون جمعیت هم تعریف تکامله. پس از طرفی ما ژنتیک جمعیت رو داریم که به ما در مورد تاریخ انسان میگه و از طرفی خود تکامل هم که نتیجه علم ژنتیک جمعیته به ما در مورد گذشته چیزهایی میگه. مثلا ما از ساعت مولکولی (زنی) که در موردش صحبت کردیم و تنوع ژنتیکی انسانهای حاضر استفاده میکنیم و میبینیم آدم کروموزوم Y یا حوای میتوکندریایی در چه زمانی زندگی میکرده. همین علم به ما میگه در تاریخ انسان هیچ وقت فقط دو نفر زندگی نمیکردن. کلا اینجا فسیل رو بذار کنار (اگرچه فسیلها هم موافق این موضوع هستن)، بحث فقط روی ژنتیک و ریاضیاته. تا اینجا باشه تا دقیقتر توضیح بدم که از چه روشی پی بردیم آدم و حوا وجود نداشتن. یعنی هیچ دورهای از زندگی بشر نبوده که جمعیت بشر دو نفر بوده باشه. ضمنا من پرسشی رو رد ندادم تا جایی که دقت کردم. |
|||
|
|
۱۸:۰۰, ۲۱/مهر/۹۶
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
۲۰:۲۲, ۲۱/مهر/۹۶
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
(۲۱/مهر/۹۶ ۱۶:۳۶)mbanki نوشته است:سلام عدم دقت شما خیلی وقته برای ما اثبات شده ![]() درباره ایام 6گانه بنده گفتم شاید شما از روی اون مبنا متوجه شدید اخرین مخلوق ادمی بود . البته از نوع نوشته باید مستند قرانی می اوردین که بازم متظر هستم / شما مدعی مطالب و مستند کننده هستین بنده ادعایی که شما دارید رو ندارم که تدوین کنم دادا شما هنوز دقت نکردیموضع بنده چیه در این مورد و چها گفتم ؟ اگه دقت نکردین اشکال از ارسال کننده نیست پس . خوب درود بر اتیسمو (۲۱/مهر/۹۶ ۱۷:۵۱)آتئیسمو نوشته است: مرسی مهدیسینا جان. سوال خوبی مطرح کردی. این همین مطلبی بود که میخواستم در ادامه پست قبلم بنویسم. من کلا سوالام همیشه خوب بود ولی مراجعی نیست که به من دقیق پاسخ بدن ( مراجع منظورم امثال دوستانی که پاسخ میارن ) خیلی باحالی . اصلا توی این علم به این بحث کار نداریم ولی چنان که میشه بله فلان فسیل و ... . دوست من راه داوکینز رو پیش نگیر . برادرانه گفتم . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نظریه زمین تخت! | -Ali- | 43 | 11,986 |
۲۴/آبان/۹۶ ۱۷:۴۷ آخرین ارسال: سعدی |
|
| آیا تکامل علم است ؟ | عمار94 | 30 | 7,800 |
۱۳/تیر/۹۵ ۱۳:۲۱ آخرین ارسال: عمار94 |
|
| نظریه آشوب...نظریه شیطان | asier | 67 | 48,994 |
۱۴/خرداد/۹۳ ۲۲:۰۱ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| نظریه فرانسیسکو فوکویاما(جالب) | PARADOX | 10 | 9,169 |
۳۱/فروردین/۹۱ ۱۹:۵۳ آخرین ارسال: Behnam-Az |
|

چیزی که شما میگی صداقت ولی من جعل میگم بهش .