کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نگاهی دوباره به نظریه تکامل یا فرگشت
۱۰:۳۱, ۱۲/مهر/۹۶
شماره ارسال: #1

مدیر محترم
سلام در یکی از تاپیک ها بنده در موضوع تکامل یا فرگشت درخواست کردم که خلاصه ای از نظریات داروین وتکامل نوشته شود تا درباره اون بحث بشه اما تمایلی نشون داده نشد .بنده خودم در مورد آنها مروری کردم وبطور خلاصه درزیر می نویسم. اگر موافق نیستید میتوانید حذف کنید ویا بجای دیگر منتقل کنید ویا اینکه دوستان محبت کنند نظر بنویسند در هرحال تشکر میکنم
براساس نظریه تکامل یا فرگشت
همه موجودات از (یک ریشه) اند وبمرور زمان ودر(تنازع بقا) و (انطباق با محیط) دچار(جهش )شده وموجود جدیدی بوجود می آد و این جریان بسوی کمال پیش میره. این حاصل همه نظریات داروین ویاران اوست
اعلام این نظریه تحولی در دنیای علم پدید آوردو دانشمندان را در جهت کشف آفرینش جهان وموجودات بسیج نمود اما دوامر موجب واکنش شدیدنسبت به این نظریه شد
یکی اینکه برخی چنین برداشت کردند که نظریه تکامل وجود خدارا منتفی نموده است ومادیت را جایگزین کرده
ودیگری مساله خلقت انسان از میمون بود که با آموزه های دینی ادیان ابراهیمی درتضاد بود.
بنظر بنده تکامل محصول دانش تجربی بوده وارتباطی با منشا آفرینش ندارد وخداوند آغاز گر آفرینش بوده وتکامل نیز از مخلوقات الهی است ودوم اینکه مساله پدید آمدن انسان امروزی از میمون هنوز اثبات نشده ویک حلقه مفقوده است ونباید سریعا با نظریه مقابله کرد .اگر روزی این امر حل شود مفسران ما حتما در تفسیر آیات مسیر علمی را پی میگیرند .بنابراین نظریه تکامل داروین موثر دررشد علم بوده ودر برخی جهات ناقص است وباید مرتفع شود.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دیدگاه نوین

آغاز صفحه 32 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۴۰, ۲۱/آبان/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۶ ۱۱:۵۲ توسط yahya63.)
شماره ارسال: #311

نقل قول:
ضمنا درتعجبم که چگونه یک مساله عقلی مورد استفتاء قرار گرفته است؟ممنونم
علوم عقلی همیشه بر علوم تجربی ارجحیت دارند.
یعنی اگر علوم تجربی با علوم عقلی همخوانی نداشته باشد،مشکل از علوم تجربیست نه علوم عقلی.
در این مورد به خصوص،عقل حکم میکند که برای هر معلولی علتیست،پس برای جهش (به فرض صحیح بودن جهش بین گونه ای)باید علتی وجود داشته باشد و نمیتوان ادعا کرد که جهش بر اثر تصادف اتفاق افتاده باشد.
نهایتا میتوان گفت که بشر به علت این جهشها پی نبرده است اما وقتی مطرح میشود که خود جهش علت تمام معلول هاست و تصادفی هم ایجاد میشود یعنی جهش را واجب الوجود بالذات میدانند!!!!
که همین مسئله یقیقا با تعریف خدای اسلام همخوانی ندارد(به طور خلاصه)
این تناقض اشکار یا دین،مخصوصا دسن اسلام هست.
امیدوارم متوجه شده باشید!!!

(۲۱/آبان/۹۶ ۱۱:۳۸)mdroudgar نوشته است:  درود برشما
1-در مورد جهش ها شما پاسخ دوست فرگشتی را بدهید مرحله بعد هنوز نیامده است
2-خیر لطفا پیش داوری نکنید بیش ازشما که در این امر آگاهی دارید وطالب ادامه بحث نیستید بنده برعکس دوست دارم آگاه شوم تا ببینم دعوی سر لحاف ملاست یا چیز دیگر
3-بنده جز اطلاعات دوست فرگشتی هیچ آگاهی دیگری ندارم ضمنا در امر عقلانی استفتاء چه معنا میدهد؟ ممنون
جناب درودگر
1-ظاهرا شما فراموش کردید که بنده پیشنهاد بحث در چارچوب را دادم،اما شخص شما گفتید که در تایپیک، ما سر تناقضات با دین بحث داریم و جای بحث علم دگرگشت نیست(که بر خلاف جناب اتئیسم این حقیر به این نوع نگاه شما احترام گذاشتم و بحث را ادامه ندادم)
در پستی که صریحا از ایشان در مورد تناقض نوع نگاه دگرگشت گرایان و اسلام به خدای اسلام سئوال کردم،ایشان با فرافکنی هیچ نظری ندادند و مسائل دیگری را مطرح کردنن!!!!
2-دوست گرامی به نظر شما بعد از سی صفحه بحث هنوز هم میتوان از کلمه ی پیش داوری استفاده کرد؟!!!!!
منظورتان از لحاف ملا را متوجه نشدم.
3-اشتباه شما همین است که کمی به خود زحمت تحقیق در مورد دگرگشت را نمیدهید و فقط متکی هستید به کسی که متاسفانه از این صداقت و سادگی شما کمال سوء استفاده را میکند!!
هر طور صلاح میدانید.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mdroudgar
۱۱:۵۴, ۲۱/آبان/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۶ ۱۲:۰۱ توسط mdroudgar.)
شماره ارسال: #312

(۲۱/آبان/۹۶ ۱۱:۴۰)yahya63 نوشته است:  1-علوم عقلی همیشه بر علوم تجربی ارجحیت دارند.
یعنی اگر علوم تجربی با علوم عقلی همخوانی نداشته باشد،مشکل از علوم تجربیست نه علوم عقلی.
در این مورد به خصوص،عقل حکم میکند که برای هر معلولی علتیست،پس برای جهش (به فرض صحیح بودن جهش بین گونه ای)باید علتی وجود داشته باشد و نمیتوان ادعا کرد که جهش بر اثر تصادف اتفاق افتاده باشد.
نهایتا میتوان گفت که بشر به علت این جهشها پی نبرده است اما وقتی مطرح میشود که خود جهش علت تمام معلول هاست و تصادفی هم ایجاد میشود یعنی جهش را واجب الوجود بالذات میدانند!!!!
2-که همین مسئله یقیقا با تعریف خدای اسلام همخوانی ندارد(به طور خلاصه)
این تناقض اشکار یا دین،مخصوصا دسن اسلام هست.
امیدوارم متوجه شده باشید!!!
درود
1-بله کاملا درک میکنم منتها سوال بنده این بود که استفتاء برای احکام است نه امور عقلی ضمنا یک نکته هم عرض کنم که آقای بانکی بدلیل مطالعه قبلی موضع خودرا در تاپیک اعلام کرد تا ببیند دیگران چه میگویند اما بنده درآغاز راهم وطالب آگاهی ولذا دوست دارم بحث ادامه یابد
2- البته بهتر است بگوئیم خدای حقیقی تا خدای اسلام ویا دین حقیقی تا دین اسلام مرسوم ممنون
۱۲:۰۳, ۲۱/آبان/۹۶
شماره ارسال: #313

(۲۱/آبان/۹۶ ۱۱:۵۴)mdroudgar نوشته است:  درود بله کاملا درک میکنم منتها سوال بنده این بود که استفتاء برای احکام است نه امور عقلی ضمنا یک نکته هم عرض کنم که آقای بانکی بدلیل مطالعه قبلی موضع خودرا در تاپیک اعلام کرد تا ببیند دیگران چه میگویند اما بنده درآغاز راهم وطالب آگاهی ولذا دوست دارم بحث ادامه یابد ممنون
در مورد استفتاء
به دلیل اینکه در بخش استفتا بود بنده با این عنوان مطرح کردم،وگرنه معنی لغوی استفتاء در موارد احکام دینی به کار میرود.(شما تصور کنید سئوال یا نظر یک متخصص دین)
در محتوا تفاوتی نمیکند.

دوست گرامی برای اینکه اطلاعات خودتان را در مورد دگرگشت بروز کنید،باید تحقیقات گسترده ای انجام بدهید.به هیچ وجه صحبتهای جناب اتئیسم صورت صریح وصحیح دگرگشت نیست.

مهمترین تناقض را بیان کردم،البته اگر شما علاقه به دیدن تناقضات داشته باشید.
۱۲:۱۶, ۲۱/آبان/۹۶
شماره ارسال: #314

(۲۱/آبان/۹۶ ۱۲:۰۳)yahya63 نوشته است:  1-دوست گرامی برای اینکه اطلاعات خودتان را در مورد دگرگشت بروز کنید،باید تحقیقات گسترده ای انجام بدهید.به هیچ وجه صحبتهای جناب اتئیسم صورت صریح وصحیح دگرگشت نیست.
2-مهمترین تناقض را بیان کردم،البته اگر شما علاقه به دیدن تناقضات داشته باشید.
درود برشما
1-اولا مطالب فرگشت پیچیده است ومن تمایلی به آگاهی از همه آنها ندارم مانند علم پزشکی فقط باندازه نیاز برمیگیرم مطالب ایشان را هم شما ودیگران تحلیل میکنید
2-تناقض مورد نظر شما عملا بوجود نمیاید چرا که یک فرگشتی وارد آن وادی نمیشود ودر مورد علیت هم شما پاسخ لازم را دادید بنابرین تنها همان مورد آدم میماند که اهمیتی هم ندارد
۱۲:۱۹, ۲۱/آبان/۹۶
شماره ارسال: #315

نقل قول:
البته بهتر است بگوئیم خدای حقیقی تا خدای اسلام ویا دین حقیقی تا دین اسلام مرسوم ممنون
پس شما هنوز در مفاهیم پایه مشکل دارید!!!!
در شگفتم که چطور و با چه مجوزی شمایی که هنوز در مفاهیم دینی و ادعاهای دینی و مفاهیم دگرگشت و ادعاهای دگرگشت از پایه مشکل دارید،به دنبال تناقضات این دو نگرش هستید!!
بیجا نیست که هر چه ما بر تناقضات اشکار دگرشت تاکید میکنیم شما متوجه این تناقضات نمیشوید.
این خانه از پایسبت ویران است...
۱۲:۳۲, ۲۱/آبان/۹۶
شماره ارسال: #316

(۲۱/آبان/۹۶ ۱۲:۱۹)yahya63 نوشته است:  1-پس شما هنوز در مفاهیم پایه مشکل دارید!!!!
2-در شگفتم که چطور و با چه مجوزی شمایی که هنوز در مفاهیم دینی و ادعاهای دینی و مفاهیم دگرگشت و ادعاهای دگرگشت از پایه مشکل دارید،به دنبال تناقضات این دو نگرش هستید!!
بیجا نیست که هر چه ما بر تناقضات اشکار دگرشت تاکید میکنیم شما متوجه این تناقضات نمیشوید.
3-این خانه از پایسبت ویران است...
درود برشما
1- کدام مفاهیم پایه؟ هنوز چیزی مطرح نشده است
2-حتما بنده در مفاهیم دینی ام محکم هستم که بدنبال تضاد فرگشت با دینم میگردم
3- کدام خانه؟ خانه ذهنی شما یا بنده بگذارید موارد تضاد مطرح گردد آنگاه ببینیم که خانه ما وشما کجاست؟
۱۲:۴۴, ۲۱/آبان/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۶ ۱۲:۵۳ توسط yahya63.)
شماره ارسال: #317

(۲۱/آبان/۹۶ ۱۲:۱۶)mdroudgar نوشته است:  درود برشما
1-اولا مطالب فرگشت پیچیده است ومن تمایلی به آگاهی از همه آنها ندارم مانند علم پزشکی فقط باندازه نیاز برمیگیرم مطالب ایشان را هم شما ودیگران تحلیل میکنید
2-تناقض مورد نظر شما عملا بوجود نمیاید چرا که یک فرگشتی وارد آن وادی نمیشود ودر مورد علیت هم شما پاسخ لازم را دادید بنابرین تنها همان مورد آدم میماند که اهمیتی هم ندارد
2-چطور عملا به وجود نمیاید؟!!!!!
اساس علوم تجربی بر علت و معلول بنا شده است.
دوستان فرگشتی شما ادعا دارند که جهش بی علت است و این را بارها فریاد زده اند.(بماند که بر خلاف مدعای شما،انها این بی علتی را دلیلی بر عدم وجود خالق میدانند)و اساس نظریه ی دگرگشت را بر همین بی علتی بنا کرده اند.
ادعای دین اینست که جهش به هیچ وجه نمیتواند بدون دلیل باشد.پس باید دگرگشت گرایان اعتراف کنند که ما نمیدانیم چرا جهش به وجود میاید.تا این نقطه حیطه ی دگرگشت گرایان و علم تجربیست اما وقتی پای تصادف را به میان میکشند دیگر وارد حیطه ی علت و معلولی میشوند و نه علم تجربی.
دوست عزیز شما اینجا دنبال تناقض دین(که البته در همین دین هم شما پایه ی ویرانی دارید)و فرضیه ی دگرگشت هستید.وقتی میخواهید این دو مسائله را با هم مقایسه کنید و تناقضات را بیرون بکشید،باید هم علم دین را داشته باشید و هم علم دگرگشت.تا بتوانید ببینید که این دو نگرش کجای کار وارد حیطه ی هم میشوند.
نقطه ای که این دو نوع نگرش با هم تلاقی دارند،دقیقا همان تصادف ادعایی دوستان شماست.
جایی که ادعا میکنند(حداقل برای حیات و به وجود امدن گونه ها) نیازی به یک خدای خالق نیست.
اینجا دیگر وارد حیطه ی علوم عقلی و کلامی میشوند.باید مباحثشان با علوم عقلی قابل تایید باشد.
وگرنه اگر دوستان شما ادعا میکردند که ما نمیدانیم این جهش ها به چه دلیل رخ میدهد،فقط بحث علمی،تجربی میماند و اشکالاتی که از نظر علمی در مورد این فرضیه مطرحست.

(۲۱/آبان/۹۶ ۱۲:۳۲)mdroudgar نوشته است:  درود برشما
3- کدام خانه؟ خانه ذهنی شما یا بنده بگذارید موارد تضاد مطرح گردد آنگاه ببینیم که خانه ما وشما کجاست؟
1-کدام مفاهیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگر شما دنبال تناقض دین و دگرگشت نیستید؟
زمانی که میخواهید تناقض این دو نگرش را بررسی کنید اول باید هر دو نگرش را کامل بشناسید و بعد دنبال تناقض ان دو باشید.
وقتس شما ادعا میکنید که "ا
البته بهتر است بگوئیم خدای حقیقی تا خدای اسلام ویا دین حقیقی تا دین اسلام مرسوم ممنون
""
یعنی تعریف شما از خدای حقیقی و اسلام حقیقی متفاوت با تعریف علمای دینی هست.پس تناقضات افکار شما با تناقضات افکار ایشان تفاوت دارد
پس اول باید بر سر یک مفهوم به نتیجه برسید و بعد دنبال تناقض نگرش شما از دین و نگرش دگرگشت گرایان باشیم!!!!
خواهش میکنم متوجه بشید!
توضیح واضحات واقعا شکنجه ای قرون وسطایست!!
2-همان(1)
3-باز هم همان(1)
۱۳:۰۰, ۲۱/آبان/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۶ ۱۳:۱۳ توسط mdroudgar.)
شماره ارسال: #318

(۲۱/آبان/۹۶ ۱۲:۴۴)yahya63 نوشته است:  1-چطور عملا به وجود نمیاید؟!!!!!
اساس علوم تجربی بر علت و معلول بنا شده است.
دوستان فرگشتی شما ادعا دارند که جهش بی علت است و این را بارها فریاد زده اند
2-کدام مفاهیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگر شما دنبال تناقض دین و دگرگشت نیستید؟
زمانی که میخواهید تناقض این دو نگرش را بررسی کنید اول باید هر دو نگرش را کامل بشناسید و بعد دنبال تناقض ان دو باشید.
وقتس شما ادعا میکنید که "ا
یعنی تعریف شما از خدای حقیقی و اسلام حقیقی متفاوت با تعریف علمای دینی هست.پس تناقضات افکار شما با تناقضات افکار ایشان تفاوت دارد
پس اول باید بر سر یک مفهوم به نتیجه برسید و بعد دنبال تناقض نگرش شما از دین و نگرش دگرگشت گرایان باشیم!!!!
خواهش میکنم متوجه بشید!
3-توضیح واضحات واقعا شکنجه ای قرون وسطایست!!
1- در بحث علیت من با شما هم نظرم هرگاه فرگشتی مطرح کردند با هم بمصاف میرویم
2- در معقولات ومسایل عقلی قرار نیست کسی از کسی تبعیت کند هرکس اندیشه خودرا دارد ومیتواند بدیگران منتقل کند تا هم زکات علم باشد هم تکامل آن
3-بجای توضیح واضحات ورنجش خاطر صبوری کنید تا دوست فرگشتی نظر دهد واگر هم تعجیل دارید مطلب اخیر ایشانرا در باره جد آدمیان با همان شیوه خودشان پاسخ دهید ممنونم
ضمنا عرض کنم بنده یک نجار هستم با تخته اره تیشه وچکش سرو کاردارم مطالبم را بی رودربایستی می نویسم وبه نظرات دیگران احترام میگذارم ودر برابر بی احترامی کریمانه عبور میکنم
۱۳:۲۱, ۲۱/آبان/۹۶
شماره ارسال: #319
آواتار
سلام و وقت بخیر

واقعا جالبه که محمد بانکی و جناب درودگر عزیز ، بجای دوست گلمون اتیسمو گاهی اظهار نظر میکنن شایدم میل به ایشون دارن تا حقیقت یابی
(۲۱/آبان/۹۶ ۱۲:۱۶)mdroudgar نوشته است:  درود برشما

دادا میخواییچیزی رو فقط بگیری و بقیه رو رها کنی ، یؤمن ببعض و یکفر ببعض
از طرفی معیار شما حرفهای دوست گلمون هست و هرچی بگه سمعا و طاعتا هستین و این عقلیه ؟ تحقیق رو گذاشتین کنار ؟مطالعه غیر رو انجام نمیدین /؟
بله پیچیده هست اما این پیچیدگی برای شما هست چون ماسا نالی رو دوستان فرگشتی انجام میدن تا باگ های قبلی رو به نوعی پوشش بدن . گل من بحث ادم و انسانهای پیشین نیست ، اگه مطالب رو میخوندی به موارد دیگه ما ایراد گرفتیم ولی شما و این دوستمون فقط ادم و انسان های پیشین رو دیدید .

(۲۱/آبان/۹۶ ۱۲:۳۲)mdroudgar نوشته است:  درود برشما

دوست گل ، دقت کن توی عبارات ، دلم میخواد از مباحث مختلف این شبهه رو پاسخ بدم ولی وقتی همین رو درک نمیکنی ابعاد دیگه فقط باعث میشه از درک مستقیم به راه دیگه کشیده بشی .
کلا شما و دوست گلتون بانکی خیلی به اعتقادات خودتون اعتماد دارین و این خوبه ولی دقت کنین که جاهایی رو بد رفتین و نتیجه گیری میکنین .
تکرار میکنم روی عبارات دقت کنین تا روی کلیات .
تذکر داده شد به شما و دنبال رفتاری خلاف قوانین تالار نباشین .
2-با احترام به آرا و نظرات همه کاربران، تالار محیطی برای تبلیغ عقاید شما یا ابراز مسائل غیر مرتبط با تالار نیست. مباحث مطرح شده در تالار محدود و تابع قوانین خاصی است که به اطلاع شما خواهد رسید.
6- این تالار محل پاسخگویی به شبهات اعتقادی و دینی نیست و مدیران چنین ادعا و توانایی را ندارند. برای رفع شبهات دینی خود از طریق شماره 09640 با (مركز ملي پاسخگويي به سوالات ديني) تماس حاصل نمایید.
8- در صورت رعایت نشدن قوانین مصوب کشور و قوانین داخلی تالار توسط هر کاربری، مسئولان تالار حق تشخیص مطالب نادرست و خلاف قانون را دارند و می توانند نظرات و مطالب شما را ویرایش یا حذف نمایند. همچنین نخست به فرد خاطی تذکر داده خواهد شد و راهنمایی های لازم صورت می گیرد و در صورت اصرار بر عدم رعایت قوانین، برخورد مقتضی در دستور کار قرار می گیرد.

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mdroudgar ، yahya63
۱۳:۳۲, ۲۱/آبان/۹۶
شماره ارسال: #320

(۲۱/آبان/۹۶ ۱۳:۲۱)mahdy30na نوشته است:  سلام و وقت بخیر

1-واقعا جالبه که محمد بانکی و جناب درودگر عزیز ، بجای دوست گلمون اتیسمو گاهی اظهار نظر میکنن شایدم میل به ایشون دارن تا حقیقت یابی

دادا میخواییچیزی رو فقط بگیری و بقیه رو رها کنی ، یؤمن ببعض و یکفر ببعض
از طرفی معیار شما حرفهای دوست گلمون هست و هرچی بگه سمعا و طاعتا هستین و این عقلیه ؟ تحقیق رو گذاشتین کنار ؟مطالعه غیر رو انجام نمیدین /؟
بله پیچیده هست اما این پیچیدگی برای شما هست چون ماسا نالی رو دوستان فرگشتی انجام میدن تا باگ های قبلی رو به نوعی پوشش بدن . گل من بحث ادم و انسانهای پیشین نیست ، اگه مطالب رو میخوندی به موارد دیگه ما ایراد گرفتیم ولی شما و این دوستمون فقط ادم و انسان های پیشین رو دیدید .

2-دوست گل ، دقت کن توی عبارات ، دلم میخواد از مباحث مختلف این شبهه رو پاسخ بدم ولی وقتی همین رو درک نمیکنی ابعاد دیگه فقط باعث میشه از درک مستقیم به راه دیگه کشیده بشی .
کلا شما و دوست گلتون بانکی خیلی به اعتقادات خودتون اعتماد دارین و این خوبه ولی دقت کنین که جاهایی رو بد رفتین و نتیجه گیری میکنین .
تکرار میکنم روی عبارات دقت کنین تا روی کلیات .
تذکر داده شد به شما و دنبال رفتاری خلاف قوانین تالار نباشین .
2-با احترام به آرا و نظرات همه کاربران، تالار محیطی برای تبلیغ عقاید شما یا ابراز مسائل غیر مرتبط با تالار نیست. مباحث مطرح شده در تالار محدود و تابع قوانین خاصی است که به اطلاع شما خواهد رسید.
6- این تالار محل پاسخگویی به شبهات اعتقادی و دینی نیست و مدیران چنین ادعا و توانایی را ندارند. برای رفع شبهات دینی خود از طریق شماره 09640 با (مركز ملي پاسخگويي به سوالات ديني) تماس حاصل نمایید.
8- در صورت رعایت نشدن قوانین مصوب کشور و قوانین داخلی تالار توسط هر کاربری، مسئولان تالار حق تشخیص مطالب نادرست و خلاف قانون را دارند و می توانند نظرات و مطالب شما را ویرایش یا حذف نمایند. همچنین نخست به فرد خاطی تذکر داده خواهد شد و راهنمایی های لازم صورت می گیرد و در صورت اصرار بر عدم رعایت قوانین، برخورد مقتضی در دستور کار قرار می گیرد.
درود برشما ووقت بخیر
1- تا جائیکه بنده بیاد میاورم تا کنون هیچ نظری نداده ام ومنتظر شنیدن مطالب دوستان فرگشتی وپاسخ هائی که دوستان دیگر بدیشان میدهند هستم بنابراین نظرات آقای بانکی هم بخودشان مربوط است اگر موافقید اجازه بدهید بیایند وپاسخگو باشند
2-بنده تابع مقررات تالار هستم هرجا تخلفی بود حتما بنویسید تا اصلاح کنم . اگر هم سوالی دارم وشما نمیتوانید پاسخ بدهید مشکلی نیست دیگران جواب بدهند واگر هم کلا جوابی درکار نیست بنویسید تا بروم جای دیگری بپرسم ممنون
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]