|
فراخوانی حیاتی برای تشکیل گروه تحقیقاتی علیه وهابیت!
|
|
۱:۳۱, ۲۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بسم رب الشهدا والصدّقین سلام روزی از قول استادِ استادِم شنیدم که میگفتند وهابی ها و اعمال ایشان یکی از مهمترین موانع تأخیر افتادن در امر ظهور هستند و فعالیت هایی فکری و تروریستی و اعتقادی و تبلیغاتی و.... آنها بیشترین صدمات رو داره در مورد واقعه ی ظهور میزنه راستش من اونموقع خیلی نفهمیدم معنی این حرف رو و با حماقتم حتی کمی هم شک داشتم اما:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعد از آنکه یکی از خالص ترین و فعالترین رفقای خود را که کار مهمش تنها این بود که مباحث ناب شیعی و ضد اعتقاد وهابی رو به زبان انگلیسی و متعاقباً فارسی و عربی نشر بده و خودش هم به عنوان یه الگوی عملی مسلمان شیعه بیشترین مبلغ مذهب حقه ی شیعه 12 امامی بود رو به شهادت رساندند و عمق کلام استادِ استاد و حقانیت کلام ایشان پی بردم عزم حقیر برای گرفتن انتقام این همسنگرم جذم است انتقام واقعی در افشای کاملی پوچی و ابطال زیربنای اعتقادی فرقه ی ضاله وهابیت و اشاعه و روشنگری در سطح بسیار گسترده ی این مطلب به سه زبان عربی و انگلیسی و فارسی در سراسر کشور و جهان است اما به تنهایی این مهم از عهده ی حقیر بر نمی آید نیاز به همراهانی دارم در چند زمینه یک، تهیه محتوای اصلی با استفاده از آیات قرآن و منابع روایی اهل سنت و تشیع که با استفاده و استناد به آنها و دلایل عقلی محکم که برخواسته از آیات و روایات هم هست ابطال این فرقه و حقانیت تشیع اثبات بشه و در گام بعدی تبدیل این محتواها به زبان های انگلیسی و عربی و در گام سوم که بسیار بسیار مهم هست نشر این مطالب در سراسر کشور و جهان به هر شکل و غالب ممکن است شاید مجبور باشیم از غالب جذاب مستند، شبیه کار مستند arrivals هم الگو بگیریم که البته این یکی از غالبهای احتمالی هست هر که هدفش رضای خداست ولو به قیمت شهادتش، بسم الله بگه و جانِ من خون پای این راه داده شده بسم الله که می خواید بگید واقعی باشه و پای کار باشید و بعد هم بگید توی چه قسمتی میتونید بیشتر کمک کنید انتظار حقیر از تیم تالار بیشتر است این مسئله برای من یه مقدار غیرتی شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! إن تنصر الله ینصرکم |
|||
| آغاز صفحه 14 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۰۳, ۲۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #131
|
|||
|
|||
|
دوستان بنده نتونستم یکی دو روز بیام و الان اومدم دیدم بابا سرعت کار خیلی بالا رفته و کمی تندتر برید ممکنه بنده جا بمونم
آقای علی 110 خواهشا یه نظمی به تاپیکهائی که در مورد شروع کار هست بدید،تا حالا چندین تاپیک ایجاد شده در مورد وهابیت و انقدر مطلب داره که نمیشه رسید همشو خوند. مثلا کتابهای در مورد وهابیت رو اولویت بندی کنید،شخصا با هجمه ی عظیم اطلاعات روبرو شدم و موندم از کدوم شروع کنم. ان شاالله که منظورمو فهمیدید. بنده از دیروز حسابی شروع کردم به مطالعه و اولین کتابم رو شبهای پیشاور انتخاب کردم به دلیل اینکه بنده در اهواز زندگی میکنم رفتم به دیدار یکی از همسایه هامون که شایعه بود از عقاید وهابی ها شناخت داره و اطلاعات زیادی داشت. نزدیک به 2 ساعت باهاش صحبت کردم. تا خواستم شروع کنم صحبتو بهش گفتم میخوام ازتون در مورد وهابیت بپرسم.بنده خدا جام و سری گفت من اطلاعات ندارم ولی یکم که گیر دادم شروع به صحبت کرد و خیلی از صحبتاش برام عجیب بود دوستان ایشون که آگاهی زیادی نسبت به وهابیت داشتن گفتن برای جواب دادن بهشون اول باید حتما عقاید شیعه رو بدونی وگرنه میخوری زمین تو جواب دادن،مثل بنده. دوستان دارم بیشتر ازشون شناخت پیدا میکنم و مطمئنا کار دو سه ماه نیست چون مطمئنا احتمال شکست هست. تو اهواز که مناطق فقیر نشین شده محل کارفرهنگیشون و بعضی جاها هم برای نیروی انتظامی دردسر درست کردند. گفت اینا خیلی به روایات مراجعه نمیکنن و موقع بحث بهت میگه از روایات سند نیار و فقط از قرآن سند برای صحبتت بیار برای نمونه میگن که چطور شما میگید امام زمان زمانی که در شکم مادرشان بودند،حضرت نرجس خاتون علامت حاملگی نداشتند؟یا شما چطور میگید امام زمان از پهلوی نرجس خاتون به دنیا آمد و نه از رحم؟این حرف شما خلاف عقلانیت و علم است.البته سوالهای اینجوری زیاد میپرسن و سعی میشه همچین سوالهائی رو در اینجا بیاورم دوستان سعی میکنم اطلاعاتی رو که فهمیدم تاچند روز آینده براتون بذارم یاعلی |
|||
|
|
۱۷:۱۷, ۲۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #132
|
|||
|
|||
(۲۵/مرداد/۹۰ ۰:۵۰)janali نوشته است:(۲۵/مرداد/۹۰ ۰:۲۳)r_bashiri89 نوشته است: r_bashiri89 |
|||
|
|
۳:۲۳, ۲۷/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۰ ۳:۳۵ توسط mahboobe-m.)
شماره ارسال: #133
|
|||
|
|||
|
من جدیدا عضو شدم میدونم از پست هایی که تو این زمینه گذاشته شده خیلی وقته میگذره ولی دوست دارم منم سهمی داشته باشم
خبرم کنید منتظرم رو من واسه گردآوری مطالب حساب کنید |
|||
|
|
۴:۱۴, ۲۷/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۰ ۴:۱۷ توسط rahilla.)
شماره ارسال: #134
|
|||
|
|||
|
تصویر: با کشتن هفت محب اهل بیت، بهشت بروید!
Image: Moheb inmate killing seven, go to heaven! ![]() ![]() ![]() دستگيري يک شيعي بخاطر زايمان "حسين محمد رضا" از منطقه «بني جمره» از حدود شش هفته پيش دستگير شده است و خبري از او در دست نيست. تنها جرم وي اين بوده که همسرش را براي زايمان به بيمارستان سلمانيه برد. به گزارش شيعه آنلاين، خبرنگار افتخاري از منامه پايتخت بحرين خبر داد که نيروهاي امنيتي اين کشور يک مرد شيعي را تنها بخاطر اينکه همسرش هفته گذشته زايمان کرد، بازداشت کردند. خبرنگار ما در ادامه افزود: مهندس "حسين محمد رضا" از منطقه «بني جمره» از حدود شش هفته پيش دستگير شده است و خبري از او در دست نيست. تنها جرم وي اين بوده که همسرش را براي زايمان به بيمارستان سلمانيه برد. اين خبرنگار افتخاري همچنين گفت: "حسين محمد رضا" بلافاصله پس از خروج از بيمارستان، توسط نيروهاي امنيتي بازداشت و به محل نامعلومي منتقل شد. گفتني است بيمارستان سليمانيه به دليل نزديک بودن به ميدان "اللؤلؤ"، محل درمان بيشتر زخمي هاي انقلاب بحرين بوده است. برخي از شهداي انقلاب بحرين نيز در اين بيمارستان جان باختند. ناگفته نماند چندي پيش بر اثر حمله وحشيانه نيروهاي امنيتي بحرين به بيمارستان سليمانيه، تعدادي از پزشکان، پرستاران و کارکنان اين بيمارستان به شدت زخمي شدند. |
|||
|
|
۸:۳۴, ۲۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #135
|
|||
|
|||
|
سلام
کار بسیار مهم و پیشنهاد عالیه. اگر بتونیم قبل ازشروع ب کار نوع خروجیو تایین کنیم با سرعت بیشتری پیش میریم وتکلیف خلاصه کردن این منابع بهتر مشخص میشه پیشنهاد من اینه که خروجی بصورت مستند یا مقاله ای کوتاه باشه تا مخاطب بیشتریو به خودش جذب کنه جناب علی 110 اگر ممکنه سریعتر در این زمینه اقدام کنید و رهبری گروهو بدست بگیرید تا بهتر بتونیم از فرصت تعطیلات بهره بگیریم. ممنون اجرتون با امام زمان |
|||
|
|
۱۰:۱۰, ۲۷/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۰ ۱۰:۱۱ توسط rajaby.)
شماره ارسال: #136
|
|||
|
|||
|
اسم من بیچاره که با بی دقتی یکی از دوستان توی ثبت نام بعدی حذف شده ولی خب ما هم هستیم .من چند تا پیشنهاد دارم .
یکی اینکه می تونید از چاپ روی پلاستیک ها هم برای نشر مطالبتون استفاده کنین .اتفاقا خیلی هم تبلیغ بیشتری داره . ثانیا پیشنهاد من ایجاد یک وبسایت و طرح پرسش از وهابیته .طبق مطالعات من و حرف های کارشناسان این مقوله نقاط قوت وهابیت سه چیزه : ( نقل از وبلاگ حقیقت وهابیت ) .1جاذبه وداعیه ای كه در دعوت این فرقه است: كه میخواهیم تمام اسلام را از خرافات و بدعتهایی كه درطول 1400سال در آن به وجود آمده است نجات دهیم (اسلام پاكی) دنیای اسلام چون با هجمه عظیمی از خرافات مواجهه است ادعای وهابی ها جلب توجه می كند. جریان وهابی ها مانند جریان جنگ صفین است كه قرآن ها را برسر نیزه كردند و مسائل مهم اعتقادی شیعه را كنار گذاشتند. 2. القای شبهه: همیشه القای شبهه راحت وآسانتر از پا سخ به آن است. این شیوه را وهابیت به شدت دنبال می كند و با القای شبهه در میان مردم خصوصاً در دین و تشیع زمینه رشد خود را فراهم كرده است. 3. قدرت و تبنیه اقتصادی كه وهابیت در اختیار دارد. عربستان با حدود 22میلیون جمعیت اولین تولید كننده نفت است و در آمد كلانی از آن به دست می آورد و نیز از حج و مدینه النبی در آمد بسیاری دارد كه باعث شده است كه قدرت زیادی را در گسترش وهابیت به دست بیاورد. 4. استفاده از روشهای تبلیغی: بزرگترین اجتماع وهابیت كه دومین اجتماع بزرگ بعد از مراسم معنوی حج می باشد هر سال در روز 13آبان در پاكستان برگزار می شود و روشهای تبلیغی مختلف را به كار می گیرند كه با تبادل نظر بتوانند در دنیا تبلیغ وهابیت را بنمایند. به نظر من با بودجه و توان ما 1- باید با خلاقیت وارد مبانی وهابیت بشویم و به عنوان یک فرد پرسشگر از آن ها بپرسیم .درباره تمام عقاید خرافی شان . 2 تبلیغ بر علیه وهابیت با چاپ روی پلاستیک های تبلیغی و تکثیر انها در ایران 3 کشیدن کاریکاتور عقاید خرافی انها مثل برگزاری یک مسابقه اینترنتی و بکارگیری دوستان کاریکاتوریست که خیلی سوژه هم داریم .میشه برای تک تک احکامشون کاریکاتور کشید . برای سایر کشورهاو دنیا هم بقیه دوستان کارشناسند . |
|||
|
|
۱۱:۱۳, ۲۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #137
|
|||
|
|||
|
سلام من میتونم در بعضی از مسائل و شبهات وهابیت با شما همکاری کنم فقط بگید به طور دقیق چه موضوعی از من می خواهید
|
|||
|
|
۱۱:۳۳, ۲۷/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۰ ۱۱:۴۷ توسط boghz.)
شماره ارسال: #138
|
|||
|
|||
|
تو ارسال هاي بالا يكي از دوستان بي دقتي كرده بودن بسم بعضي از دوستان جامونده بود
طولاني ميشه ولي بهتره مرتب و يك جا باشه: دوستانی که میخواهند در بخش پژوهش در منابع و تهیه مقالات شرکت کنند ذیل این پست نامشون رو درج کنند: 1- علی 110 2- 7parsa4 3- منتقم زهرا 4- مجنون الحسین meshkat -5 ELENOR -6 mohammad008 -7 zarati313-8 paradise -9 10 - محب الزهرا 11- MESSENGER Meraj - 12 guided -13 Reza14 -14 mohamad -15 16- elecman_1984 17-janali(وهابیت بر سر دوراهی-مکارم شیرازی) 18-parisan 19-محمود (فقط بهم بگید دقیقا دنبال چه موضوعی بگردم) اخه یه مقدار کند ذهنم seyed mohsen-20 21- علی درستکار 22-shia12(تهیه سند احادیث در کتب شیعه و سنی با ذکر صفحه ) 23-ghadimi2 24-MOH3N-P("وهابیت بر سر دوراهی" ، "شب های پیشاور" یا هر کتابی که نیاز باشد) 25-miley boghz-26 27. خادمة الزهرا (سلام الله علیه) 28.mahboobe-m دوستانی که میخواهند در ترجمه مقالات تهیه شده به زبان های عربی و انگلیسی شرکت کنند نامشون رو درج کنند: 1-m.shirazi80 2- خادم الرضا(انگلیسی و فرانسه و عربی) 3- mahdi12 mehrnaz -4 (انگلیسی) 5 - ELENOR (عربی) 6- منتظر 14 (عربی) 7.Braveheart (انگلیسی باشه بهتره) 8-Rahilla(ایتالیایی و اسپانیایی و سوئدی) 9- aybaniz (زبان انگلیسی تا یه حدی) 10-parisan(انگلیسی) 11-ghadimi2 ((عربی)) 12-ضد ماسون(یکی از دوستان بنده که به نت دسترسی ندارن در ترجمه به زبان عربی و انگلیسی اعلام آمادگی کردن) 13-r_bashiri89(انگلیسی) 14-zoha(انگليسي) 15-حسام+(انگليسي) (۲۵/مرداد/۹۰ ۱۳:۲۷)وحید110 نوشته است: با تشکر از اعلام شما خوبات دوستان مترجم لطفا این لینک را ببینید دوستانی که میخواهند در تبدیل مقالات به سایر محصولات مانند پوستر و عکس و فیلم مستند و کلیپ صوتی و تصویری و .. شرکت کنند نامشون رو اینجا درج کنند: 1- علی 110 2- منتقم زهرا 3- EMPERATOR zohur -4 ELENOR -5 6-ترنم وحیدی(حقیر هم برای تهیه پوستر و عکس در خدمتم) 7-janali(تدوین) 8-ضدماسون 9- s-eyvazi-sa ( تدوین و گرافیک) 10-PERSIA (در حد توانم کمک میکنم) 11- seyed mohsen Meraj - 12 (کلیپ صوتی و تصویری ، مستند) 13-guided 14- برادر منتظر 14 (تدوین) mohamad -15 AEimani -16 17- aybaniz (تدوین و تهیه پوستر) 18 - wakeup2012 ( پوستر،کلیپ،نرم افزار چندرسانه ای و ...... ) 19-ghadimi2 ((پوستر و عکس)) 20-MOH3N-P(فوتوشاپ-پاور پوینت-فیلم) 21-just power point) miley) 22-هدهد (۲۵/مرداد/۹۰ ۱۸:۴۰)s-eyvazi-sa نوشته است: به دوستانی که می خواهند به گروه های مستند سازی تالار کمک کنند پیشنهاد می کنم دوستانی که می خواهند در توزیع محصولات تولید شده در فضای مجازی و حقیقی در داخل و خارج کشور فعالیت کنند اینجا نامشون رو درج کنند: 1- منتقم زهرا 2- مجنون الحسین 3-m.shirazi80 EMPERATOR -4 meshkat -5 6- وحید110 7- ELENOR Reza14 -8 rastin -9 7zahra7-10 mahdi12-11 ANTI MASON-12(من توی شهر خودمون اگر مستند یا هر چیزی بود برای توزیع محصول با هزینه از جیب خودم هستم تا چشم وهابیت در بیاد) mehrnaz-13 14-ضد ماسون 15- paradise aramino16 17 - محب الزهرا 18- aleyasin sarbaz 313 -19 MESSENGER -20 Meraj - 21 guided -22 mohamad -23 24- elecman_1984 25- bagheri4 26-janali parisan-27 28-محمود 29-libera wakeup2012-30 Shia12-31 ghadimi2-32 Zohur12.ir-33(تیم ظهور12 اماده همکاری کامل با شماست جهت انتشار مقالات و خبرها در فضای اینترنت به صورت گسترده) 34-MOH3N-P(شبکه های اجتماعی) 35-هدهد 36 . خادمة الزهرا |
|||
|
|
۱۱:۵۱, ۲۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #139
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
انشاالله براي امامم... دوستانی که میخواهند در بخش پژوهش در منابع و تهیه مقالات شرکت کنند ذیل این پست نامشون رو درج کنند: 1- علی 110 2- 7parsa4 3- منتقم زهرا 4- مجنون الحسین meshkat -5 ELENOR -6 mohammad008 -7 zarati313-8 paradise -9 10 - محب الزهرا 11- MESSENGER Meraj - 12 guided -13 Reza14 -14 mohamad -15 16- elecman_1984 17-janali(وهابیت بر سر دوراهی-مکارم شیرازی) 18-parisan 19-محمود (فقط بهم بگید دقیقا دنبال چه موضوعی بگردم) اخه یه مقدار کند ذهنم seyed mohsen-20 21- علی درستکار 22-shia12(تهیه سند احادیث در کتب شیعه و سنی با ذکر صفحه ) 23-ghadimi2 24-MOH3N-P("وهابیت بر سر دوراهی" ، "شب های پیشاور" یا هر کتابی که نیاز باشد) 25-miley boghz-26 27. خادمة الزهرا (سلام الله علیه) 28.mahboobe-m دوستانی که میخواهند در ترجمه مقالات تهیه شده به زبان های عربی و انگلیسی شرکت کنند نامشون رو درج کنند: 1-m.shirazi80 2- خادم الرضا(انگلیسی و فرانسه و عربی) 3- mahdi12 mehrnaz -4 (انگلیسی) 5 - ELENOR (عربی) 6- منتظر 14 (عربی) 7.Braveheart (انگلیسی باشه بهتره) 8-Rahilla(ایتالیایی و اسپانیایی و سوئدی) 9- aybaniz (زبان انگلیسی تا یه حدی) 10-parisan(انگلیسی) 11-ghadimi2 ((عربی)) 12-ضد ماسون(یکی از دوستان بنده که به نت دسترسی ندارن در ترجمه به زبان عربی و انگلیسی اعلام آمادگی کردن) 13-r_bashiri89(انگلیسی) 14-zoha(انگليسي) 15-حسام+(انگليسي) 16.mia'd(انگليسي) دوستانی که میخواهند در تبدیل مقالات به سایر محصولات مانند پوستر و عکس و فیلم مستند و کلیپ صوتی و تصویری و .. شرکت کنند نامشون رو اینجا درج کنند: 1- علی 110 2- منتقم زهرا 3- EMPERATOR zohur -4 ELENOR -5 6-ترنم وحیدی(حقیر هم برای تهیه پوستر و عکس در خدمتم) 7-janali(تدوین) 8-ضدماسون 9- s-eyvazi-sa ( تدوین و گرافیک) 10-PERSIA (در حد توانم کمک میکنم) 11- seyed mohsen Meraj - 12 (کلیپ صوتی و تصویری ، مستند) 13-guided 14- برادر منتظر 14 (تدوین) mohamad -15 AEimani -16 17- aybaniz (تدوین و تهیه پوستر) 18 - wakeup2012 ( پوستر،کلیپ،نرم افزار چندرسانه ای و ...... ) 19-ghadimi2 ((پوستر و عکس)) 20-MOH3N-P(فوتوشاپ-پاور پوینت-فیلم) 21-just power point) miley) 22-هدهد دوستانی که می خواهند در توزیع محصولات تولید شده در فضای مجازی و حقیقی در داخل و خارج کشور فعالیت کنند اینجا نامشون رو درج کنند: 1- منتقم زهرا 2- مجنون الحسین 3-m.shirazi80 EMPERATOR -4 meshkat -5 6- وحید110 7- ELENOR Reza14 -8 rastin -9 7zahra7-10 mahdi12-11 ANTI MASON-12(من توی شهر خودمون اگر مستند یا هر چیزی بود برای توزیع محصول با هزینه از جیب خودم هستم تا چشم وهابیت در بیاد) mehrnaz-13 14-ضد ماسون 15- paradise aramino16 17 - محب الزهرا 18- aleyasin sarbaz 313 -19 MESSENGER -20 Meraj - 21 guided -22 mohamad -23 24- elecman_1984 25- bagheri4 26-janali parisan-27 28-محمود 29-libera wakeup2012-30 Shia12-31 ghadimi2-32 Zohur12.ir-33(تیم ظهور12 اماده همکاری کامل با شماست جهت انتشار مقالات و خبرها در فضای اینترنت به صورت گسترده) 34-MOH3N-P(شبکه های اجتماعی) 35-هدهد 36 . خادمة الزهرا 37. mia'd |
|||
|
|
۱۹:۴۹, ۲۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #140
|
|||
|
|||
|
دوستان سلام
لطفا دوستان تیم پژوهش کارتون رو شروع کنید مطالب صوتی و تصویری، متنی و غیره که فکر می کنید میتواند سندی برای افشای ظاهر و باطن وهابیت باشد را جمع کنید لطفا تاپیکی ایجاد کنید و در اون با دسته بندی مختلفی چون مقاله، فیلم سخنرانی، کلیپ، فیلم استنادی، صوت سخنرانی، موسیقی و غیره قرار بدید علی علی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| درباره وهابیت چی میدونی؟ اهل سنت جدای از وهابیت میباشد | mahdy30na | 29 | 14,356 |
۱۴/آبان/۹۴ ۲۳:۰۴ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| مطالب مورد نیاز برای ساخت قسمت اول وهابیت اسلام نیست! | علی 110 | 12 | 10,145 |
۶/دی/۹۳ ۱۸:۱۶ آخرین ارسال: فدایی امامم |
|
| فیلم های علیه وهابیت پایگاه جامع فرق و ادیان و مذاهب | عالم مقدس لاهوت | 1 | 1,475 |
۲۳/مرداد/۹۳ ۱۰:۴۳ آخرین ارسال: عالم مقدس لاهوت |
|
| تبلیغات شبکه "وهابیت" برای شبکه "بهائیت" | انتصـار | 0 | 1,503 |
۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۱۵ آخرین ارسال: انتصـار |
|
| نام تمامی اشخاص حقیقی و گروه های پژوهشی مطرح در عرصه وهابیت | علی 110 | 15 | 9,529 |
۲۴/دی/۹۰ ۲۳:۴۹ آخرین ارسال: فدک زهرا |
|
| وهابیت با 300 ماهواره منطقهای و جهانی علیه مکتب تشیع تبلیغ | علمدار133 | 0 | 1,443 |
۲۴/دی/۹۰ ۱۶:۵۱ آخرین ارسال: علمدار133 |
|
| نظر سنجی انتخاب اسم برای تالار ضد وهابیت(مهم) | خیبر110 | 29 | 12,713 |
۲۵/آبان/۹۰ ۰:۱۶ آخرین ارسال: عبداللهی |
|

![[تصویر: entehari00.jpg]](http://www.valiasr-aj.com/userfiles/Image/entehari00.jpg)
![[تصویر: entehari01.jpg]](http://www.valiasr-aj.com/userfiles/Image/entehari01.jpg)
![[تصویر: entehari02.jpg]](http://www.valiasr-aj.com/userfiles/Image/entehari02.jpg)