کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سخنرانی استاد رائفی پور (کوروش و ذوالقرنین)
۱۶:۳۶, ۱۸/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آذر/۹۰ ۲۲:۳۵ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
Heartبسم الله الرحمن الرحیمHeart
پازل ما دوستان حل شد
و کوروش انسانی پاک از دید استاد رائفی پور بزرگ
و همان ذوالقرنین قران کریم
و دیگر سخنی برای بیان نیست
مگر اینکه افرادی از ایشان یه انسان بی سواد بسازند (که سابقه هم داشته)
اینم لینک :
http://ghorbat.org/Download/Audio/N-Revayate%20Ahd/J1-Dr.Raefi%20Por-Revayate%20Ahd-HZolgharnin%20(1).mp3
امیدوارم دیگر کسی به ذوالقرنین (کوروش)توهین نکنه
Blush
بسیار خوشحالم بعد از اینهمه جنگ و جدال بالاخره به پایان رسید این داستان پر ماجرا
Heartیا علیHeart
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Irani ، Patriot ، hesam110 ، A L I ، صهبا

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۱۶, ۱۹/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آذر/۹۰ ۱:۱۹ توسط محمد667.)
شماره ارسال: #11
آواتار
اشرف مخلوقات خداوند گوش کنید به کلام زیبای خداوند هستی افرین :
و از تو در باره ذو القرنین می‌پرسند. بگو: برای شما از او چیزی می‌خوانم. (۸۳) ما او را در زمین مکانت دادیم و راه رسیدن به هر چیزی را به او نشان دادیم. (۸۴) او نیز راه را پی گرفت. (۸۵) تا به غروبگاه خورشید رسید. دید که در چشمه‌ای گِل‌آلود و سیاه غروب می‌کند و در آنجا مردمی یافت. گفتیم: ای ذو القرنین، می‌خواهی عقوبتشان کن و می‌خواهی با آنها به نیکی رفتار کن. (۸۶) گفت: اما هر کس که ستم کند ما عقوبتش خواهیم کرد. آن گاه او را نزد پروردگارش می‌برند تا او نیز به سختی عذابش کند. (۸۷) و اما هر کس که ایمان آورد و کارهای شایسته کند، اجری نیکو دارد. و در باره او فرمانهای آسان خواهیم راند. (۸۸) باز هم راه را پی گرفت. (۸۹) تا به مکان برآمدن آفتاب رسید. دید بر قومی طلوع می‌کند که غیر از پرتو آن برایشان هیچ پوششی قرار نداده‌ایم. (۹۰) چنین بود. و ما بر احوال او احاطه داریم. (۹۱) باز هم راه را پی گرفت. (۹۲) تا به میان دو کوه رسید. در پس آن دو کوه مردمی را دید که گویی هیچ سخنی را نمی‌فهمند. (۹۳) گفتند: ای ذو القرنین، یأجوج و مأجوج در زمین فساد می‌کنند. می‌خواهی خراجی بر خود مقرر کنیم تا تو میان ما و آنها سدی برآوری؟ (۹۴) گفت: آنچه پروردگار من مرا بدان توانایی داده است بهتر است. مرا به نیروی خویش مدد کنید، تا میان شما و آنها سدی برآورم. (۹۵) برای من تکه‌های آهن بیاورید. چون میان آن دو کوه انباشته شد، گفت: بدمید. تا آن آهن را بگداخت. و گفت: مس گداخته بیاورید تا بر آن ریزم. (۹۶) نه توانستند از آن بالا روند و نه در آن سوراخ کنند. (۹۷) گفت: این رحمتی بود از جانب پروردگار من و چون وعده پروردگار من در رسد، آن را زیر و زبر کند و وعده پروردگار من راست است. (۹۸)
این که ذوالقرنین حضرت امام زمان (علیه السلام) است را باید تفسیری ساده کرد
خب اگر تفسیر گونه این را بخوانید میفهمید که در این کلامات پر فیض قر ان کریم و معجزه ی بزرگ عالم از قید گذشته به میان امده است و ذوالقرنین مردیست در گذشته نه انسانی که در اینده خواهد امد Blush
همه میدانیم حضرت امام زمان در اینده می ایند و در گذشته سدی نساخته و سفر های ذوالقرنین را انجام نداده اند
این یه فرضیه بود از طرف فیلسوفان بسیار زیاد که همین موضوع که ذوالقرنین از گذشته امده است را رد کرده اند
پس ذوالقرنین مردیست در گذشته نه اینده Blush
بعدش هم ذوالقرنین نه پیامبر بوده اند و نه معصوم بلکه پادشاهی خوب بوده اند Blush
و مقام معصوم اگر ایشان داشتند حتما در قران میامد دوستان خوبم
اقای شهاب خطاب به شما دوست خوبم : شما که تا دیروز اسکندر را ذوالقرنین میدانستید چرا امروز هدفی دیگر دارید ؟؟Big Grin
خطاب به انسانی که سوال پرسیدند و گفتند که چه فایده ای برای ما دارد : دوست من اینکه ما تاریخ و بدونیم باعث میشه از اون عبرت بگیریم در رابطه با کورش هم باید بگم که خیلیها از این موضوع سواستفاده میکنن ؟! عده ای میگن کورش خوب بوده بعضی میگن کورش بد بوده و سر ما رو با همین چیزا سرگرم میکنن چیزی که ما باید بدونیم اینه که الان خوب کیه بد کیه
و از همه مهمتر اینه که ما خودمون و بشناسیم پیغمبر و ،امامان معصوم و تا در دنیا و آخرت ضرر نکرده باشیم
لطف کنید دیگه در این رابطه بحث نکنید سعی کنیم در رابطه با موضوعاتی مثل تاریخ پیغمبر و امامان و اصحاب و خواص خداوند تحقیق کنیم
زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی ----------------------- مدد ز غیر تو ننگ است یا علی مددی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، Ronak ، خاک ، Mason_yab
۲:۰۱, ۱۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
(۱۹/آذر/۹۰ ۱:۱۶)محمد667 نوشته است:  
خطاب به انسانی که سوال پرسیدند و گفتند که چه فایده ای برای ما دارد : دوست من اینکه ما تاریخ و بدونیم باعث میشه از اون عبرت بگیریم در رابطه با کورش هم باید بگم که خیلیها از این موضوع سواستفاده میکنن ؟! عده ای میگن کورش خوب بوده بعضی میگن کورش بد بوده و سر ما رو با همین چیزا سرگرم میکنن چیزی که ما باید بدونیم اینه که الان خوب کیه بد کیه
و از همه مهمتر اینه که ما خودمون و بشناسیم پیغمبر و ،امامان معصوم و تا در دنیا و آخرت ضرر نکرده باشیم
لطف کنید دیگه در این رابطه بحث نکنید سعی کنیم در رابطه با موضوعاتی مثل تاریخ پیغمبر و امامان و اصحاب و خواص خداوند تحقیق کنیم
زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی ----------------------- مدد ز غیر تو ننگ است یا علی مددی

من خوب متوجه نشدم!
خب اگر کوروش خوب بوده باشه چی میشه؟ اگه بد بوده باشه،چی؟
یعنی شما میگین اون دنیا می پرسن که چرا کوروش یا مثلا" چرا ذوالقرنین رو خوب نشناختی؟!
مسئولیت داریم که بریم ببینیم ذوالقرنین کی بوده؟!

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمد667 ، وحید110 ، Havbb 110 ، خادمة الزهرا ، Mason_yab ، saghi222
۴:۰۸, ۱۹/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آذر/۹۰ ۷:۰۲ توسط محمد667.)
شماره ارسال: #13
آواتار
Heartبه نام معشوق عالم عاشقانHeart
صد در صد دوست من جواب میدهم شما را ..... بله Blush
زیرا سطحی قرائت و خواندن قران و یا بی نشان خواندن ان عواقب منفی بسیار بزرگی به دنبال دارد (و هرگز از سوی هیچ بزرگواری تائید نشده است)
و علم فلسفه بدین منظور رشد کرده است
اینکه ذوالقرنین وجود خارجی ندارد ایا خیال نمیکنید که خداوند اعوذوبالله چه خیال پرداز بزرگی هستند ؟
ما باید بدانیم و بشناسیم که ذوالقرنین چه کسی است و ایا وجود داشته است یا خیر
همانطور که متوجه شدید ذوالقرنین به سه نفر خطاب شده است که کوروش بزرگ در سدر این اشخاص قرار دارد
و اسکندر منفور و ملعون در اخر
حضرت امام زمان (علیه السلام) را هم نمیشود نام برد زیرا ایشان هم معصوم بوده اند و هم بعد از پیامبر امده اند یعنی مسلمان بوده اند ولی ذوالقرنین در زمان یهود میزیسته است Blush و اما در تاریخ ما داریم که انسانهای بسیار زیاد را به ذوالقرنین تشبیه داده اند مثل امام علی (علیه السلام) (که خود پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) این شباهت را بیان میکند(اما منظور ایشان صفت گونه است))
اگر ذوالقرنین نه معصوم باشد و نه پیامبر ایا درست است ایشان را امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بخوانیم ؟؟؟
امام زمان معصوم هستند ولی ذوالقرنین فقط و فقط یه پادشاه خوب بوده که در قدیم میزیسته است
این است دنیایی پر از پستی و پوچی که استاد ملعون و منفور پورپیرار که از ایشان نقل قول میکنید ، بیان میکند :
http://fa.wikipedia.org/wiki/ناصر_پورپیرار
جالب است بدانید دوستان هرگز بیان نشد خشایار شاه(جاهل) ذوالقرنین است اما هزاران بار کوروش را با خشایار شاه (جاهل) به اشتباه میگیرند که البته سودی دو چندان برای جاهلان دارد
و یه چیز دیگر را باید متذکر بشوم دوستان گل که ان این است :
استاد رائفی پور هرگز از کوروش به بدی یاد نکردند ولی شما چرا از ایشان (کوروش) به بدی یاد میکنید ؟؟؟؟
اینکه فرماسونری به کوروش چه ربطی دارد باید این را هم بازگو کنم ؟؟
وقتی یه فرد جاهل میگوید کوروش خدای مصر باستان را پرستش میکند یعنی چه ؟؟؟
خدای قدیم مصر باستان یعنی خدای امروز فرماسونها
یعنی کوروش را دقیقا فرماسون معرفی کرده اند
و حضرت استاد رائفی پور در کشف فرماسونر ها بی همتا هستند
حال جای تعجب است که چرا چنین سوال سطحیی را پرسیده اید
امروز فهمیدم هیچگونه تحقیقی در این زمینه صورت نمیگیرد و فقط تعصبانه[/b] صحبت به میان میاید

حال یه سوال از تمام عاشقان حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف): وقتی فهمیدید که نه اسکندر میتونسته ذوالقرنین باشد و نه حضرت امام زمان (علیه السلام) ، حال چه کسی را باید جایگزین کنید ؟؟؟(البته با استناد به سخنرانی استاد رائفی پور)
به پیشنهاد من بختنصر و یا هیتلر و شاید هم حضرت سلیمان (علیه السلام) را جایگزین و بحث را ادامه داده تا دشمنان سو استفاده و بر کلاههای خاکستریه من و شما پوسخندی همراه با پوچی و جاهل خواندن ما بزنند
در سخنرانیهای استاد رائفی پور ما به چند نتیجه میرسیم دوستان گل Blush :
1_ اسکندر منفور امکان ذوالقرنین را ندارد
2_امام زمان (علیه السلام) معصوم ولی ذوالقرنین فقط پادشاه بوده اند که این و در قدیم زیستن ذوالقرنین ثابت میکند حضرت ذوالقرنین نیستند
3_این خیلی مهم است گوش کنید دوستان : کوروش انسانی پاک و بسیار بزرگ است (به ذوالقرنین بودن ایشون کاری ندارم)
4_و در اخر : خشایارشاه ننگی در دربار کوروش و داریوش
تا اینجا ما از استاد بزرگ رائفی پور چیز اموختیم حال برای بیشتر اموختن باید رفت پیش مفسران بزرگ قران کریم Blush
اینکه حضرت ذوالقرنین در قدیم میزیسته اند و کارهای ایشان همگی در گذشته بوده است و اینکه خداوند ایشان را مسلمان و معصوم نخوانده اند و فقط ایشان را یه پادشاه خوب خوانده اند همگی علامت سوالیست که چرا جناب اقای استاد رائفی پور اشاره نکردند
در کجای تاریخ امام زمان دارای دو قرن و یا دو شاخ بوده اند HuhHuh
در زمانی امام میایند که علم پیشرفت کرده است زیرا اینده است ولی مفسران قران زمان ذوالقرنین را در قدیم و زمان کوروش که علم ناچیز بوده است میدانند HuhHuh
ذوالقرنین به روز رستاخیز که حضرت مهدی شخص اول ان است ایمان داشته است و هرگز از ایشان به زمان روز رستاخیز یاد نشده است
ذوالقرنین سه لشکر کشی داشته است به گفته ی قران و این یعنی اینکه ذوالقرنین دارای سپاه و ارتش بوده است
ذوالقرنین با سه قوم روبرو شد که یکی از اینان حتی حرف نمیزدند و لباس نداشتند (که در اینده ی با علم جهان این لا ممکن است)
ذوالقرنین به سه جا لشکر کشید یک : باختر دو : به خاور سه : به یه منطقه ی کوهستانی
ذوالقرنین کارهای محدودی انجام داده اند از دید قران
ایا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بعد از ظهور اینقدر محدود هستند که بیایند سد بسازند با اهن و مس و هیزم و پول نگیرند ؟؟؟ Huh
ایا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بعد از ظهور به بابل میروند و یهودیان را ازاد میکنند Huh
وقتی ذوالقرنین پادشاه چهار گوشه ی جهان باشند ایا لشکری ندارند ؟؟ Huh
مگر کلمه ی لشکر یا سپاه و یا نیرو در قران واجب است بیان شود ؟؟؟Huh
مگه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) لشکر و یا ارتش ندارند ؟؟؟؟Huh
همانطور که فهمیدید این سیاستمدار بزرگ استاد رائفی پور بیان نکردن چنین مشخصه هایی را ، خدایی نکرده از روی بیسوادی نبوده است دوستان من Blush و تمام قران و مشخصه هارا میدانند
بله ایشان با سیاست پاک بسیار زیاد به این بحث خانمان سوز پایانی ابدی داده اند Blush
بحثی که اگر ذوالقرنین به کوروش نصبت داده میشد ، ادامه پیدا میکرد ولی ایشان با زیرکی و دانایی هر چه بیشتر به این بحث خاتمه ای مفید دادند Blush
[b]که البته من مخالفم این شخص پنهان بماند هر قدر هم که بخواهد بلایی به سر انسانهای جاهل که با فهمیدن این موضوع دین خودشونو به زرتشت تغییر خواهند داد . زیرا خداوند میفرمایند : هر کس مسئول سرنوشت خویش است Heart
حقیقت باید روشن شود ولی سیاست به استاد بزرگ رائفی پور چنین اجازه ای را نمیدهد Blush
حال نگران انسانهای پستی هستم که استاد نام میبرند :
گروه اول : کوروش پرستان و ایران پرستان و اریایی پرستان

گروه دوم : کوروش زده ها و کسانی که از کوروش به بدی یاد میکنند
که هردو جاهلند و بیمار (نقل قول استاد رائفی پور عزیز)
این شعر تکراری از حضرت استاد شهریار (رحمة الله علیه) ، بازگوی حال من است دوستان بسیار خوبم

اسمان چون جمع مشتاقان پریشان میکند HeartHeartHeartHeartدر شگفتم من نمیپاشد به هم دنیا چرا (2)
Heartیا زین العابدین(علیه السلام)Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: am_po ، Irani ، fereydun ، پارمیس
۱۲:۲۴, ۱۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #14
آواتار
سفسطه می کنید آقا !!!
من جواب هیچ کدوم از سوالهام رو نگرفتم !!
این همه متنی که نوشتید،فقط برای من سیر تاریخی شناخت و تطبیق ذوالقرنین رو گفتید!
من پرسیدم مسئولیت داریم در مورد شناخت ذوالقرنین؟؟؟
روایت یا حدیثی هست که بگه در آخرت ازمون درباره ذوالقرنین سوال خواهند کرد؟!
ببینید،
می خواستم به اینجا برسیم؛
کوروش به خاطر زحماتی که کشید برای ایران،بسیار قابل تقدیر و قابل احترامه...هیچ شکی درش نیست...
اگر زحماتش مثبت نبود،قطعا" اسمش به این نیکنامی پابرجا نمی موند.
هر ایرانی،خواه مسلمان و خواه غیرمسلمان،
کوروش رو می شناسه و براش احترام قائله..
اما اینکه کوروش ذوالقرنین باشه یا نه،دردی از دردهای دنیایی و اخروی ما رو دوا نمی کنه...
یعنی واقعا" تطبیق کوروش با ذوالقرنین،
اینقدرها هم دغدغه نیست که بخوایم سرش بحث کنیم با نکنیم..
اینجا کسی نمی گه کوروش ادم خونخوار و متجاوز و ظالمی بوده؛ بحث اینجاست که آقای محترم،خیلییییییییییییی دغدغه ها و موضوعات مهمتری هست که باید بهشون بپردازیم و ازمون درموردشون سوال میشه...
درمورد اثبات ذوالقرنین بودن کوروش یا نبودنش هیچ مسئولیتی نداریم!
اما درمورد شناخت خودمون،شناخت دینمون،شناخت وظایفمون،شناخت خدامون،شناخت اماممون مسئولیت داریم.
کوروش رو قرنهاست که شناخته اند...
آدمهای مظلومی رو دریاب که سالها و قرنهاست در شناختشون کوتاهی کرده ایم..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ghadimi2 ، وحید110 ، shakiba ، Havbb 110 ، محمد667 ، شهـاب ، GreeN.boy ، خادمة الزهرا ، Amir ، saghi222
۱۳:۱۲, ۱۹/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آذر/۹۰ ۱۳:۵۴ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #15
آواتار
نقل قول: زیرا سطحی قرائت و خواندن قران و یا بی نشان خواندن ان عواقب منفی بسیار بزرگی به دنبال دارد (و هرگز از سوی هیچ بزرگواری تائید نشده است) و علم فلسفه بدین منظور رشد کرده است
Huh
دوست گرامی لطف کن در مورد قران چیزی رو که نمیدونی اظهار نکن . چون در مورد قران بود وظیفه دیدم تذکر بدم . اصلا میدونی فلسفه یعنی چی؟!!!!!!

خوب دوست گرامی محمد667 بنده درمورد چند مدرک شما تحقیق کردم

اول سخنی از امام خمینی اوردید که بنده ان را نیافتم و بیشتر به نظر ساختگی مبرسد مگر اینکه مدارکش را قرار دهید

دوم سخن رانی اقای رائفی پور بود که قبل از اینکه بخواهیم بگوییم ایا سخن ایشان سند است یا نه مشخص شد ایشان گقته اند که ذوالقرنین امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستند و خود شما هم کامل گوش نکرده بودید.

سوم کلیپی از ایت الله قزوینی بود که بنده مشاهده کردم . گویا خود شما مشاهده نکرده اید ببینید چه میگوید و لی ایشان برسی کردند منابع تفسیری شیعه و سنی را و بعد گفتند که در تفسیر نمونه و المیزان نویسنده تمام احتمالات در مورد ذوالقرنین را برسی کرده و گفته اند که بر اساس حرف ابوالکلام ازاد یک احتمال هم از میان احتمالات کورش است .

در واقع این قدر که شما میگویید علامه طباطبایی معلوم شد حتی نرفته اید کلام ایشان را بخوانید (همچنین تفسیر نمونه )

برادر عزیزم محمد جان این روش بحث کردن نیست . وقت کسی را اینگونه تلف نکن

از دوستان هم تقاضا میکنم بحث اینچنینی را کش ندهند .

اگر ادعا های تکراری انجام شد خواهش میکنم ناظر بخش پاک کنند تا وقت عزیزان تلف نشود

در پناه خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ghadimi2 ، فاطمه خانم ، Hadith ، Havbb 110 ، شهـاب ، خادمة الزهرا ، Amir ، saghi222
۱۵:۱۹, ۱۹/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آذر/۹۰ ۱۵:۳۲ توسط Irani.)
شماره ارسال: #16
آواتار
درجواب mehrnaz
حالا من از شما سوال میکنم :
اگه یکی این سوال رو از شما بپرسه که " من دوست ندارم شهیدان را بشناسم و دلم نمیخواد از اونها شناختی داشته باشم، چه مزایایی برای من داره؟منکه کارای خودمو انجام میدم و خدا و اسلام و کشورم هم دوست دارم...اما نیازی نمیبینم اطلاعات چندانی درمورد زندگی شهیدان و چجوری شهید شدنشون بدونم "

شما چی میخواید بگید؟

اینکه یه جوان رو تاخرخرشو پر کردن از این حرفا که شهید رو بشناس شهید رو بشناس واسه چی هست؟!
اینجوری دیوانش کردن تا از دین زده بشه واسه چی هست؟Dodgy

شما به شهیدان افتخار میکنید (من هم میکنم) !
چه حسی بهت دست میده زمانیکه بهت میگن به چه دردت میخوره این افتخار کردن؟!

دوست عزیز اینکه نشد حرف!
من خودم شخصا (از قول محمد 667 هم حرف نمیزنم) به رفتار کوروش افتخار میکنم... به پادشاهان ایران که باعث توسعه ی آن شدند هم افتخار میکنم!
حالا اگه همون سوال رو از من بپرسن میگم " شهیدان جانشان را و زندگیشان را فدای این میهن کردند، برای ازادی و توسعه ی کشور، باید به آنها افتخار کنم تا بتوانم من هم سهمی در توسعه ی کشور و میهنم و گسترش دین خودم داشته باشم "

و به کوروش افتخار میکنم چون عمری برای این کشور و برای توسعه و گسترش این کشوری که همین الان داریم توش زندگی میکنیم زحمت کشید! به او افتخار میکنم تا هرکس و هردشمنی خواست من و فرهنگ و تاریخم را زیر سوال ببرد بگم : ما کوروش را داشتیم،آریو برزن را داشتیم،بابک خرمدین را داشتیم، دارای بزرگ و دانا را داشتیم، امیر کبیر را داشتیم، شاه عباس بزرگـــــ را داشتیم، نادرشاه را داشتیم، بهرام گور را داشتیم و خییییییییلی ها را داشتیم و در تاریخ قرن حاضر، شهیدان و رهبران بزرگــــ را داشتیم.....
تمامی اینها گامی بزرگ برای میهن گرامی ما برداشتند! تمامی این اشخاص سرمایه های تاریخی وطنم هستند، تو چه چیزی داری؟
ای دشمن!
تو چه چیزی داری که میخواهی برای بقای آن چیز ناچیز کشور من و ارزش های کشور من را مورد حمله قرار دهی!؟
آیا چیزی بجز این همه کشتار؟
آیا چیزی بجز مسلط نمودن استبداد خود بر روی همه جوامع؟
آیا چیزی بجز مقابله با حقیقت؟

فکر نکنم چیز خاصی داشته باشی و بجز جنگ و کشتار و ایجاد کینه تاثیری بر روی جهان گذاشته باشی....
اما ما و فرهنگ ایرانی ما و تاریخ ما سراسر تاثیر + بر روی جهان گذاشت...
تو چه کسی را مثل کوروش داشتی؟
تو چه کسی را مثل دارای بزرگـــــ داشتی؟
چقدر دانشمند داشتی؟
چه کسی مدبر تر از خامنه ای داشتی و داری؟
بازهم فکر نکنم افرادی به این بزرگی داشته باشی ...

پس بهتر است گاو خودت را بچرانی!
برای یورش به کشور من و ارزش های وطن من لقمه ی بزرگـــــ تر از دهنت را برداشته ای ...
و بدان که ما فرزندان همان افراد بزرگــــ هستیم که هنوز غیرت آنها در خونهای ما جاری است....
و تا جان در بدن داریم هرگز نمیگذاریم که ذره ای از خاک پاک ما بدستان کثیف شما بیفتد....

همین!
من برای همین کوروش را دوست دارم..
برای همین سعی در شناخت او داشتم ...
برای همین از او دفاع میکنم
برای همین از تمام پادشاهان آگاه و سردارانی که عرق ملی آنها اجازه نمیداد حتی کسی چپ به کشورم نگاه کند و اگر نگاه کرد پشیمان شود، حمایت میکنم و به همه آنها افتخار میکنم...

تاریخ من هویت ملی منه... هویتی که توسط همین افراد ساخته شده است .

// من اعتقادم اینه که کوروش ذوالقرنین هست ... سند و مدرکی که خودم دارم برای خودم قابل قبول هست.حالا شما اون اسناد رو قبول ندارید به من ربطی نداره. اما بر روی این پافشاری نمیکنم و بزور نمیخوام بگم ذوالقرنین هست...
آقای رائفی پور هم فکر نکنم پافشاری بر این داشت که کوروش ذوالقرنینه...
من خود سخنرانی رو دیدم...خود برادرم هم فیلمشو گرفته بود...
در دانشگاه قزوین (انهم با حضور برادرم)
استاد رائفی پور در مورد ذوالقرنین بودن کوروش فقط نقل قول کرد همین!
اما تاکید بسزایی بر عادل بودن و متمدن بودن و جوانمرد بودن کوروش داشت!

حالا ذوالقرنین بودن یا نبودنش بماند که بستگی به خود فرد داره...با هر عقیده ای !
میگن نیست...!
با نبودنش مشکل ندارم (منظور ذوالقرنین بودن)
اما با این مشکل دارم که میگن خونخوار بوده...
و آنکس که این حرف رو میزنه رو کسی که بعنوان ایرانی ،میهنش و فرهنگ و تاریخش رو دوست داره، نمیدونم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Patriot ، محمد667 ، fereydun
۱۵:۲۶, ۱۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #17
آواتار
بحث رو منحرف نکنید

بحث این است که ذو القرنین کیست . نه اینکه کورش چیست و کیست و چه کرده و ....

کورش در جایگاه یک پادشاه کشور کشا میتواند موجب افتخار باشد اما ایشان صاحب مکتب و نماینده تمدن ایران باستان نیست . قبلا هم در یک تاپیک نوشتم

محدود کردن تمدن ایران به 2500 سال ظلم بزرگی در حق ماست . تمدن ایران زمین تا 12000 سال هم بر اورد شده .

بحث های غیر مرتبط به ذوالقرنین پاک خواهد شد

یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، Hadith ، شهـاب ، خادمة الزهرا ، Amir
۱۵:۴۷, ۱۹/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آذر/۹۰ ۱۷:۲۹ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #18

این تاپیک از همون پست اولش ، حتی عنوانش اشکال داره تا اخرش : دی

اولا که ما تاپیک جداگانه برای "نقد و مباحث پیرامون سخنرانی های استاد رائفی پور" و دانلود سخنرانی های ایشون داریم ، با ایجاد این تاپیک در بخش نامربوط (آخه این موضوع چه ربطی به دشمن شناسی در اسلام داره؟!) نظم انجمن رو به هم زدید ، در این مورد من پیشنهاد وحید رو میپسندم....

در مورد سخنرانی ذوالقرنین ، شما باید سه تا لینک سخنرانی بگذارید: قسمت اول و دوم روایت عهد 1 ، چند دقیقه ی اول روایت عهد دو که جلسه ی قبل رو نتیجه گیری میکنه.
شما یه تیکه ناقص از صحبتها رو گذاشتی و هم خودت و هم بقیه رو به اشتباه انداختی ، به نظر من این رو بهش میگن تحریف....

در مورد ذوالقرنین ، این طور که من نتیجه گیری کردم ، قرآن یه سری ویژگی ها برای شخصیتی به نام ذوالقرنین میگه ، استاد رائفی پور میان روایاتی که در مورد ذوالقرنین امده رو هم بررسی میکنن و بر اساس این داده ها ، میان تک تک ویژگی های ذوالقرنین رو با اشخاص مختلف مطابقت میدن ، و در نهایت ویژگی های ذوالقرنین بیشترین مطابقت رو با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) دارد ، به علاوه ی اون حدیثی که از امام حسن عسکری بود که فرمودند ذوالقرنین فرزند ایشان هستند...

با این حال همونطور که دوستان اشاره کردند هنوز صد در صد مشخصات ذوالقرنین با امام زمان مطابقت ندارد ، هرچند که میشه یه جورایی توجیه کرد بقیه مشخصات رو ، مثلا میشه گفت هیچ جای قرآن نگفته که ذوالقرنین الزاما قبل از پیامبر اسلام میزیسته است.
نقل قول:
ذوالقرنین مردیست در گذشته نه انسانی که در اینده خواهد امد [تصویر: blush.gif]
همه میدانیم حضرت امام زمان در اینده می ایند و در گذشته سدی نساخته و سفر های ذوالقرنین را انجام نداده اند

شما از کجا میگی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) تا به حال سفر نکرده اند؟! مگه حتما سفر های امام زمان و کارهایی را که انجام میدهند رو ما باید با چشم ببینیم؟ مگه نشنیدی که زمین اهلش رو میبلعد اگر حجت نباشد و امام زمان واسطه ی خیر و برکت هست روی زمین و بین مومنان و به اونها یاری میرسونه؟ خوب اینا همه کار....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، rastin ، خادمة الزهرا
۱۶:۳۸, ۱۹/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آذر/۹۰ ۱۶:۴۰ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #19
آواتار
(۱۹/آذر/۹۰ ۱۵:۱۹)Irani نوشته است:  درجواب mehrnaz
حالا من از شما سوال میکنم :
اگه یکی این سوال رو از شما بپرسه که " من دوست ندارم شهیدان را بشناسم و دلم نمیخواد از اونها شناختی داشته باشم، چه مزایایی برای من داره؟منکه کارای خودمو انجام میدم و خدا و اسلام و کشورم هم دوست دارم...اما نیازی نمیبینم اطلاعات چندانی درمورد زندگی شهیدان و چجوری شهید شدنشون بدونم "

شما چی میخواید بگید؟

اینکه یه جوان رو تاخرخرشو پر کردن از این حرفا که شهید رو بشناس شهید رو بشناس واسه چی هست؟!
اینجوری دیوانش کردن تا از دین زده بشه واسه چی هست؟Dodgy

شما به شهیدان افتخار میکنید (من هم میکنم) !
چه حسی بهت دست میده زمانیکه بهت میگن به چه دردت میخوره این افتخار کردن؟!

دوست عزیز اینکه نشد حرف!
من خودم شخصا (از قول محمد 667 هم حرف نمیزنم) به رفتار کوروش افتخار میکنم... به پادشاهان ایران که باعث توسعه ی آن شدند هم افتخار میکنم!
حالا اگه همون سوال رو از من بپرسن میگم " شهیدان جانشان را و زندگیشان را فدای این میهن کردند، برای ازادی و توسعه ی کشور، باید به آنها افتخار کنم تا بتوانم من هم سهمی در توسعه ی کشور و میهنم و گسترش دین خودم داشته باشم "

و به کوروش افتخار میکنم چون عمری برای این کشور و برای توسعه و گسترش این کشوری که همین الان داریم توش زندگی میکنیم زحمت کشید! به او افتخار میکنم تا هرکس و هردشمنی خواست من و فرهنگ و تاریخم را زیر سوال ببرد بگم : ما کوروش را داشتیم،آریو برزن را داشتیم،بابک خرمدین را داشتیم، دارای بزرگ و دانا را داشتیم، امیر کبیر را داشتیم، شاه عباس بزرگـــــ را داشتیم، نادرشاه را داشتیم، بهرام گور را داشتیم و خییییییییلی ها را داشتیم و در تاریخ قرن حاضر، شهیدان و رهبران بزرگــــ را داشتیم.....
تمامی اینها گامی بزرگ برای میهن گرامی ما برداشتند! تمامی این اشخاص سرمایه های تاریخی وطنم هستند، تو چه چیزی داری؟
ای دشمن!
تو چه چیزی داری که میخواهی برای بقای آن چیز ناچیز کشور من و ارزش های کشور من را مورد حمله قرار دهی!؟
آیا چیزی بجز این همه کشتار؟
آیا چیزی بجز مسلط نمودن استبداد خود بر روی همه جوامع؟
آیا چیزی بجز مقابله با حقیقت؟

فکر نکنم چیز خاصی داشته باشی و بجز جنگ و کشتار و ایجاد کینه تاثیری بر روی جهان گذاشته باشی....
اما ما و فرهنگ ایرانی ما و تاریخ ما سراسر تاثیر + بر روی جهان گذاشت...
تو چه کسی را مثل کوروش داشتی؟
تو چه کسی را مثل دارای بزرگـــــ داشتی؟
چقدر دانشمند داشتی؟
چه کسی مدبر تر از خامنه ای داشتی و داری؟
بازهم فکر نکنم افرادی به این بزرگی داشته باشی ...

پس بهتر است گاو خودت را بچرانی!
برای یورش به کشور من و ارزش های وطن من لقمه ی بزرگـــــ تر از دهنت را برداشته ای ...
و بدان که ما فرزندان همان افراد بزرگــــ هستیم که هنوز غیرت آنها در خونهای ما جاری است....
و تا جان در بدن داریم هرگز نمیگذاریم که ذره ای از خاک پاک ما بدستان کثیف شما بیفتد....

همین!
من برای همین کوروش را دوست دارم..
برای همین سعی در شناخت او داشتم ...
برای همین از او دفاع میکنم
برای همین از تمام پادشاهان آگاه و سردارانی که عرق ملی آنها اجازه نمیداد حتی کسی چپ به کشورم نگاه کند و اگر نگاه کرد پشیمان شود، حمایت میکنم و به همه آنها افتخار میکنم...

تاریخ من هویت ملی منه... هویتی که توسط همین افراد ساخته شده است .

// من اعتقادم اینه که کوروش ذوالقرنین هست ... سند و مدرکی که خودم دارم برای خودم قابل قبول هست.حالا شما اون اسناد رو قبول ندارید به من ربطی نداره. اما بر روی این پافشاری نمیکنم و بزور نمیخوام بگم ذوالقرنین هست...
آقای رائفی پور هم فکر نکنم پافشاری بر این داشت که کوروش ذوالقرنینه...
من خود سخنرانی رو دیدم...خود برادرم هم فیلمشو گرفته بود...
در دانشگاه قزوین (انهم با حضور برادرم)
استاد رائفی پور در مورد ذوالقرنین بودن کوروش فقط نقل قول کرد همین!
اما تاکید بسزایی بر عادل بودن و متمدن بودن و جوانمرد بودن کوروش داشت!

حالا ذوالقرنین بودن یا نبودنش بماند که بستگی به خود فرد داره...با هر عقیده ای !
میگن نیست...!
با نبودنش مشکل ندارم (منظور ذوالقرنین بودن)
اما با این مشکل دارم که میگن خونخوار بوده...
و آنکس که این حرف رو میزنه رو کسی که بعنوان ایرانی ،میهنش و فرهنگ و تاریخش رو دوست داره، نمیدونم!

من از چالش ها استقبال می کنم..چالش هائی که دارای چارچوب بوده و هدق و مقصدش مشخصه..
گفتید شهیدان!
اولا" بگم این قیاسی که کردید قیاس درستی نیست،چون شرط اول قیاس دو موضوع یا دو شیء،هم سنخ بودن انهاست.

من بر این عقیده ام که مطالعه زندگینامه شهیدان به درد اخرتمون می خوره...
:
چون یک شهید،پایانی داشته که خدا و پیغمبر می پسندند...درست مسیر زندگیش رو به اخر رسونده و خوندن زندگینامه اش می تونه برای الهام گرفتن و الگو قرار دادنش،مفید فایده باشه..
چون کسی که درست مسیر زندگیش رو به پایان می رسونه و در آخر رضایت خدا و پیغمبر رو کسب می کنه،حاصل زندگی درستی بوده که داشته و تصمیمات درستی بوده که در زندگی گرفته..
پس می تونه الگو باشه..

افتخار کردن بهشون حس خوبی بهم میده...جدی می گم...هرچند ارتباط نزدیکی باهاشون نداشتم که خیلی بهش ببالم،
اما در همین حد که هموطن بوده ایم،باعث افتخاره...اینها راهشون رو پیدا کردند و مسیر زندگی رو درست به اخر رسوندن..
فرق هست بین کسی که شهید میشه با کسی که می خوابه و دیگه بیدار نمیشه...

بعد هم خانم/آقای ایرانی!
من نگفتم چرا باید به کوروش افتخار کنیم که برای من دلایل و شعائر ملی آوردید!
این شعائر بیشتر به درد دکلمه های مدارس می خوره!

چون من نه در کسوت دشمنتان هستم،
نه در صدد کوبیدن تاریخ و هویتتان!
من با کوروش مشکلی ندارم!
به وجودش در قسمتی از تاریخ کشورم و افتخاراتی که برای ایران کسب کرد،افتخار می کنم؛

اما!

سوال من چیز دیگری بود که برای جوابش شما و جناب محمد667،سفسطه کردید!
موضوع دیگری را عَلَم کردید و توضیح و بسطش دادید!!!!!!!!!!!!!!
من گفتم ذوالقرنین بودن یا نبودن کوروش چه مزایائی برای دنیا و اخرت ما دارد! همین!
نگفتم کوروش که بود؟چه کرد؟آیا به او افتخار می کنید؟آیا به او می بالید؟!

فقط یک نکته،
هویت من رو تاریخم نمی سازه...هویت من رو چیز دیگری می سازه...تاریخ کشور من،فقط بخشی از تمدن کشورمه که بهش افتخار می کنم..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهـاب ، rastin ، ghadimi2 ، shakiba ، خادمة الزهرا
۱۶:۵۰, ۱۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #20
آواتار
(۱۹/آذر/۹۰ ۱۵:۴۷)Havbb نوشته است:  با این حال همونطور که دوستان اشاره کردند هنوز صد در صد مشخصات ذوالقرنین با امام زمان مطابقت ندارد ، هرچند که میشه یه جورایی توجیه کرد بقیه مشخصات رو ، مثلا میشه گفت هیچ جای قرآن نگفته که ذوالقرنین الزاما قبل از پیامبر اسلام میزیسته است.

شما از کجا میگی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) تا به حال سفر نکرده اند؟! مگه حتما سفر های امام زمان و کارهایی را که انجام میدهند رو ما باید با چشم ببینیم؟ مگه نشنیدی که زمین اهلش رو میبلعد اگر حجت نباشد و امام زمان واسطه ی خیر و برکت هست روی زمین و بین مومنان و به اونها یاری میرسونه؟ خوب اینا همه کار....

دوست گرامی
انصاف داشته باشید تطابق ذوالقرنین با امام زمان ممکن نیست ...
ایشان (رائفی پور) هم در میان این آشفته بازار یک حرفی زده ...
سخنان و بررسی های ایشان اصولا وجهه علمی ندارد ، هنوز
تلفظ کتب کهن را بدرستی نمی دانند ، خواندنش پیشکش ...

ذوالقرنین را اگر صاحب دو شاخ بگیریم ، چگونه رائفی پور می تواند
برای امام زمان شاخ بتراشد ؟! قطعا این شاخ ها حداقل به بیش از
دوهزار سال پیش برمی گردد ...
قران از فعل گذشته سخن می گوید و نه از اتفاقی که در آینده خواهد افتاد ...
در قرآن درباره نبرد روم هم سخن گفته شده که به حقیقت تبدیل شد،
ولی این مربوط به گذشته است ، که رخ داده ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، محمد667 ، وحید110 ، arazot ، خادمة الزهرا
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا