کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مستند بیداری اندیشه
۱:۱۶, ۱۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان عزیزم، چرا ما یک مستند نسازیم؟ اما مستندی برخلاف مستندهای موجود. الان تمام مستندها دارن نماد های دجال و شیطان پرستی و فراماسونی و کارهاشون رو نشون می دن، خب این وجه از مبارزه یعنی روشنگری عقاید و تکوندنشون انجام گرفته حالا چیزی که ما لازم داریم یک مستند که همه رو به ایمان و تقوا دعوت کنه. می تونیم یک مستند بر پایه قرآن و به دور از تعصبات و تند روی مذهبی با زبان فارسی و زیر نویس انگلیسی بسازیم تا تأثیر جهانیش برای همه باشه، شیعه، سنی، مسیحی، یهودی و حتی مشرکان. اگه همه با هم همکاری کنیم خیلی زود به نتیجه می رسیم فکر کنم تا تا آخر تابستون آماده بشه. مدیران سایت، مدیر کل ها، ناظران، کاربرهای فعال و هرکسی که تو این سایت داره تلاش می کنه همه ما می تونیم توش شریک باشیم. فکر نمی کنید بعد تکون دادن اعتقادات آدمها (کاری که مستند ظهور و سخنرانی های استاد رافئی و ... کردند) نشون دادن راه واقعی سعادت (راه قرآن کریم) لازمه؟ می دونم همه شماها هم بهش فکر کردید و جای خالی چنین چیزی رو حس کردید. من پیشنهاد می کنم هر بخش از قرآن به یکیمون واگذار بشه تا در موردش تحقیق کنیم نه فقط در متون، در دنیای اطرافمون، در زندگی روزمره و...
صدای قرآن صدای حقه، بذارید این افتخار نصیب ماها بشه تا بتونیم یک بار دیگه به گوش همه دنیا برسونیم.
منتظر شنیدن نظرات قشنگتون برای همکاری و همفکری تو این زمینه هستم. این هم بخشی از نبرد ماست، دعوت به بازگشت به سوی حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: user313 ، خاک ، sunrise59 ، yektaparast ، Ramin_Ghn ، امیر صالح ، محب الزهرا ، boghz ، تفکر ، ساقی

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۴۲, ۱۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #11
آواتار
چقدر این تاپیک زود به گل نشست؟
اینطوری باید این مستند ساخته بشه؟؟!
16 اردیبهشت سال 90 این تاپیک ایجاد شده.و الان یک سال و تقریبا دو ماه از ایجادش میگذره.در حالی که رو همین صفحه اولش مونده!
ماشاالله به پشت کار!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بچه شیعه
۲۱:۱۱, ۱۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #12
آواتار
ما ایرانی ها خیلی عذر میخوام اینو میگم روم به دیوار به گشادی مزمن دچار هستیم !! AngryAngry
کلا آدم رک و سنت شکنی هستم ، ببینید ما این همه مستند دیدیم درباره فعالیت اونا با اون حجمه کاریشون و تاریخشون
ولی ما آدم هایی هستیم واسه یه لیوان آب موقع تشنگی حاضر نیستیم از جامون بلند بشیم.
نظرات قبلی رو خوندم ،
نظر من :
برای این که این کار عملی بشه :
1- یک گروه از دل همین تالار تشکیل بشه که بتونن از طریق کنفرانس توی یاهو یا هرجایی کلیت کار خودشون رو مشخص کنن

2- بعد از این باید این توانایی رو داشته باشن و وقت بذارن که همدیگرو ملاقات کنن برای انجام کارهایی مثل فیلم برداری .

---
با مطرح کردن موضوع برای ساختن مستند هیچ کاری پیش نمیره ! باید یه سری افراد پیدا بشن که برای این کار کلی وقت و به احتمال زیاد هزینه صرف کنن ! که چشمم آب نمیخوره اینجا همچین آدمایی باشه Confused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، revenger
۲۱:۱۶, ۱۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار
(۱۲/تیر/۹۱ ۲۱:۱۱)Moh3eN-QalaM نوشته است:  ما ایرانی ها خیلی عذر میخوام اینو میگم روم به دیوار به گشادی مزمن دچار هستیم !! AngryAngry
کلا آدم رک و سنت شکنی هستم ، ببینید ما این همه مستند دیدیم درباره فعالیت اونا با اون حجمه کاریشون و تاریخشون
ولی ما آدم هایی هستیم واسه یه لیوان آب موقع تشنگی حاضر نیستیم از جامون بلند بشیم.
نظرات قبلی رو خوندم ،
نظر من :
برای این که این کار عملی بشه :
1- یک گروه از دل همین تالار تشکیل بشه که بتونن از طریق کنفرانس توی یاهو یا هرجایی کلیت کار خودشون رو مشخص کنن

2- بعد از این باید این توانایی رو داشته باشن و وقت بذارن که همدیگرو ملاقات کنن برای انجام کارهایی مثل فیلم برداری .

---
با مطرح کردن موضوع برای ساختن مستند هیچ کاری پیش نمیره ! باید یه سری افراد پیدا بشن که برای این کار کلی وقت و به احتمال زیاد هزینه صرف کنن ! که چشمم آب نمیخوره اینجا همچین آدمایی باشه Confused
هستم بدجور..حاجی اگه توی این مستند در مورد موسیقی و رپ چیزی بود من هستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger
۲۱:۱۷, ۱۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #14
آواتار
خودم خواننده همون سبکم حاجی Big GrinBig GrinBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger
۰:۱۵, ۱۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #15
آواتار
تا دلتون بخواد آواز خون تو این تالار موجوده! Big GrinBig Grin
اما برای کارهای دیگه،شرمنده Big Grin
۰:۲۱, ۱۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #16
آواتار
خداییش پایم واسه این کار ، دوربین فول اچ دی هم دارم !!
ادیت هم میتونم بکنم
۹:۴۷, ۲۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #17
آواتار
منم با این نظر موافقم..رو منم حساب باز کنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسنیه
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]