|
گروه دوبلاژ تالار بیداری اندیشه
|
|
۳:۴۴, ۲۹/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آذر/۹۲ ۰:۱۸ توسط MohammadMeraj.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
با توجه به فعالیت مستمر تالار برای ترجمه مستندها به نظرم تالار این پتانسیل رو داره که به فکر گروه دوبله مستندها باشه. موضوع دوبله مستند ظهور مدتی پیش مطرح شد که متاسفانه به دلیل عدم استقبال از تاپیک و عدم پیگیری عزیزی که تاپیک رو ایجاد کرد، به نتیجه نرسید. موضوع دوبله مستند کار فوق العاده سخت تری در مقایسه با زیرنویسِ و طبعاً هماهنگی و انسجام بیشتری میطلبه... حرف در این باره زیاده... هدف بنده از ایجاد این تاپیک در این قسمت اینه که نظر برادرا و خواهرای عزیز رو در این مورد در تالار جویا بشم. پس لطفاً قبل از هر چیز تو نظر سنجی شرکت کنید. در پناه خدا باشید |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۵۲, ۱۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
با سلام به شرط حیات ، منم هستم.
|
|||
|
|
۲۲:۵۵, ۱۸/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۲ ۲۲:۵۹ توسط MohammadMeraj.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
دوستان بیداری اندیشه عزیزم، نمی دونم از تشکرهایی که پای پست اول خورده چه برداشتی باید بکنم...
![]() فکر می کنم با شناختی که از جو بیداری اندیشه در این سالها کسب کردم میدونم مشکل کجاست. ببینید دوستان، میدونم که همتون به اهمیت این بحث (دوبله آثار) در انتشار اطلاعاتی که به عنوان حقیقت مشناسیمش، به خوبی واقفید، چون تاثیرشُ تو زندگی روزمره - مستقیم یا غیر مستقیم - دارید می بینید. پس کمک کنید تا در حد یه شعار و تاپیک باقی نمونه... میدونم سوال و ابهامات زیادی به وجود میاد که «آقا مگه میشه به این راحتی دوبله کرد؟!» «مگه به این سادگی هاس؟!»... خیر، ابداً ساده نیست، ولی هرچیزی که براش تلاشش صورت نگیره به دست نمیاد و هرچه تلاش بیشتر، نتیجه بهتر. مهم خواست جمعیه... یه سوالی که به نظرم برا همتون پیش اومده اینه که این بابا کیه؟ من، نه دوبلورم و نه مدیر دوبلاژ و سواد آکادمیک هم در این زمینه ندارم. با وجود حضور بیش از سه ساله م در بیداری اندیشه به نسبت فعالیت کمی داشتم چون چیزی برای ارائه نداشتم و هدفم استفاده از علم دوستان بوده و هست. احساس کردم در این مورد میتونم با توجه به علم ناچیز که حاصل علاقه ایه که در این زمینه داشتم، به تالار کمک کنم. این یه کار گروهیه و نیاز به هماهنگی و خواست عمومی داره. عزیزانی که اعلام آمادگی کردن، فقط یک عزیز تا بحال نمونه صداش رو برام فرستاده... ![]() دوستان برای ارسال صداشون از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشن. ![]() اینجا یک محیط مجازیه و اگه عزیزی این اعتمادُ نداره که صدای خودش رو در اختیار من بذاره، در این مورد کاملاً حق داره و کاری از دستم برنمیاد اینم یه نقصه دنیای مجازیه... صلاح مملکت خویش خسروان دانند...برای پروژه فعلی حداقل، 12 گوینده نیاز هست. دو گوینده خانم و ده گوینده آقا. اکثر گوینده های این کار جوان و تو رِنج سنی تالار هستن وگرنه موارد خیلی بهتریم هم بود که به گوینده کمتری نیاز باشه. ولی به گوینده های مُسن تری نیازه... اگه سوالی دارید حتماً بپرسید. با همه توضیحاتی که دادم، اگه قراره همچنان این تاپیک پر بازدید و بی جواب بمونه به نظرم بسته بشه بهتره...
|
|||
|
|
۰:۱۹, ۱۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
حداکثر زمان لازم برای یه نفر چقدره تقریبا؟ چقدر باید وقت بگذاره؟ |
|||
|
|
۳:۴۵, ۱۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۱۹/دی/۹۲ ۰:۱۹)اولولالباب نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم فعلاً برای آشنایی با صداها در مستند یازده سپتامبر، چند جمله رو به میل انتخاب کنید که فکر می کنید صداتون مناسب اون شخصیت هست و برای من بفرستید. اگه به جای چند شخصیت دیگه هم میتونید صحبت کنید (تیپ سازی) این کارو هم انجام بدید و صدارو بفرستید. تا انشاالله کل گوینده ها که مشخص شد هر کس یه نقشی بهش داده میشه و باید دیالوگهای مربوط به شخصیتش رو بگه. همین. خودتون حساب کنید دیگه... از نظر کمی زمانش خیلی کمه... ولی از نظر کیفی باید یه سری نکات رعایت بشه. مثلاً ضبط کردن بدون نویز و پارازیت و ادای مناسب کلمات و جملات از نظر حسی و متناسب با شرایط مختلف... که مفصلاً با جزئیات اشاره خواهم کرد. |
|||
|
|
۱۵:۳۳, ۱۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
سلام
چیز خوبیه که میخوایی دوبله کنی!ولی باید یه تیم بزرگ با تشکیلات خوبی باشه. من موافق هستم ولی باید چن نفر که به زبان خارجه مسلط هستند توی این تشکیلات شرکت کنن. ممنون به امید ظهور... |
|||
|
|
۱۶:۱۰, ۱۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
عالیه
منم هستم ان شاء الله |
|||
|
|
۱۴:۱۷, ۲۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
ممنون از اساتیدی که قابل دونستن و نکاتی که لازمه تا این تاپیک به نتیجه برسه رو به این برادر کوچیکشون یاد دادن.
![]() انشاالله دز اسرع وقت یه فایل صوتی و تصویری به عنوان نمونه قرار میدم. چون تاثیرش خیلی بیشتر از این جملاته. به نظرم باید قرار دادن فایل صوتی و تصویری در یک محیط محدودتر باشه... نه یک تاپیک عمومی... ولی گویا ظاهراً کاریش نمیشه کرد... |
|||
|
|
۲۳:۲۰, ۱۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
دوستان به دلیل یه چندتا مسئله مهم که مهمترینش رایزنی برای دسترسی به امکانات ضبط استودیوئیه، یکم کار با تاخیر همراه شد...
انشاالله حل بشه و ما در خدمت تون باشیم.
|
|||
|
|
۰:۳۹, ۱۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
خب چه کاریه 100% بومی باشید
مستند از شما ، ترجمه از شما و نهایتا دوبله با یکی دیگه به نظرم یه صحبتی با بچه های اقای رائفی پور بکنید بد نیست، خیلی حرفه ای هستن تو اینکار ، صداهاشونم عالیه |
|||
|
|
۱:۱۹, ۱۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
(۱۴/بهمن/۹۲ ۰:۳۹)revenger نوشته است: خب چه کاریه 100% بومی باشید مستند و ترجمه که از تالار هست... دقیقاً با کی باید صحبت بکنیم؟! یعنی دوبله م می کنن؟!! ![]() بیشتر توضیح بدبد لطفاً |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| معرفی مستند، برای ترجمه و زیرنویس توسط گروه بیداری اندیشه | مجید املشی | 31 | 30,873 |
۱۲/بهمن/۹۵ ۱۸:۱۳ آخرین ارسال: jahansite |
|
| نرم افزار بیداری اندیشه | فدايي ولايت | 22 | 11,640 |
۲۰/اسفند/۹۲ ۱۶:۳۲ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| پیشنهادات و انتقادات بخش ترجمه و زیرنویس تالار بیداری اندیشه | مجید املشی | 4 | 4,815 |
۲۹/آذر/۹۲ ۰:۰۴ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| فروشگاه مجازی بیداری اندیشه | SAEED_KOSAR | 13 | 10,855 |
۱۴/تیر/۹۲ ۲۰:۱۰ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ | Mohammad | 87 | 46,165 |
۶/آذر/۹۱ ۱۶:۴۱ آخرین ارسال: mahdi_kojayee |
|
| مستند بیداری اندیشه | Ara | 16 | 11,754 |
۲۸/تیر/۹۱ ۹:۴۷ آخرین ارسال: بچه شیعه |
|
| محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی | خیبر110 | 71 | 34,867 |
۱۵/تیر/۹۱ ۲۲:۱۰ آخرین ارسال: دل خسته |
|