|
زامبی کشی!! سرگرمی جدید در همه بازی ها!!
|
|
۱۷:۱۴, ۲۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
از اونجایی که تقریبا همه ی شرکت هایی که در ساخت بازی فعال هستند زیر نظر ماسون ها کار می کنند چند سالی میشه که تقریبا در اکثر بازی ها شاهد زامبی ها و مردگان هستیم و به هر نحوی در هر بازی مشاهده می شوند فقط کم مونده تو بازی فوتبال هم شاهد زامبی ها باشیم میخواستم بدونم کسی چیزی از قضیه زامبی ها و بزرگنمایی زامبی ها در چند ساله اخیر چیزی می دونه؟؟؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۰۷, ۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
عنوان سایت رو عوض کنید بزنید : انحراف اندیشه ها سوی هر چیز فراماسونری!!!!
آخه این چیه؟؟؟توی همه ی بازی ها زامبی وجود داره؟زیر نظر فراماسون ها؟؟؟؟ بیا!!چند تا بازی که توش زامبی نداره: uncharted 1&2&3 mafia 1&2 max payne 1&2&3 resistance 1&2 devil may cry dragon age هنوز هم خواستید در خدمتم!!در ضمن دیگه به شرکت های سازنده ی بازی توهین نکنید!
|
|||
|
|
۱۳:۲۷, ۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
زامبي كشي محبوب ترين سري از بازي هاي ترسناكه.نمونش رزيدنت اويل 4و5 كه زامبي ها نبودند اصلا مورد رضايت واقع نشد.اگه زامبي نخايم بكشيم پس چي بايد بكشيم؟حتما ميگيد به جاي زامبي 500 تا از بوش و اوباما بسازند و بزارن تو بازي تو ما اونا رو بكشيم.؟؟
|
|||
|
|
۱۰:۱۱, ۱۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۹/آبان/۹۰ ۱۷:۱۴)hamidreza_shab نوشته است: با سلام دوست عزیر منظورتو گرفتم ولی میبینی که اکثرن یا به سخره گرفتن یا انتقاد دارن می کنن از پستت، واسه منم این سوال پیش اومده ... البته تو صنعت سینما هم زیاد شده احتمالا طرفدار زیاد داره و اکثرن فیلم و بازی استرسی رو بیشتر دوست دارن |
|||
|
۹:۳۱, ۱۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲۹/آبان/۹۰ ۱۷:۱۴)hamidreza_shab نوشته است: با سلام بسم الله الرحمن الرحیم در این مقاله میشه ربطشو متوجه شد http://forum.bidari-andishe.ir/thread-26658.html |
|||
|
|
۱۷:۵۳, ۲۳/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۳ ۲۱:۵۸ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
دوستان من چند سالی بود اینجا سر نزده بودم ولی داشتم تو فایلای قدیمیم نگاه میکردم که چندتا از نقدای قدیمی در رابطه با زامبی ها رو خوندم !
بعد هم یاد نقد اقای رایفی پور از فیلم word war z افتادم !! واقعا متاسفم واسه همه ی این دوستان پر ادعایی که وقتی من این پست رو زدم جوری به من حمله ور شدن که انگار بهشون فحش ناموسی دادم!! از کامنت گرفته تا پیغام خصوصی که باعث دلخوری من شد! حالا دیدید زامبی و زامبی کشی خیلی فراتر از اونه که من گفتم و در حد یه بازی نیست ؟؟ دیدین زامبی جز مهمترینای فراماسونا بود !! اگه خبر ندارین فقط برین نقدر اقای رایفی پور از فیلم word war z رو گوش کنید باز هم متاسفم واسه اون دوستان که به طرز عجیبی این پست من بهشون برخورد خداحافظ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پول برای سرگرمی/ نگاهی به چند بازی خارجی از منظر سرگرمآموزی | mahdy30na | 0 | 1,262 |
۱۷/آذر/۹۵ ۱۵:۰۲ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| هیجان کشتن زنان محجبهای که زامبی شدهاند + بازی Dying Light | mohsen . | 9 | 4,971 |
۱۰/تیر/۹۴ ۴:۴۱ آخرین ارسال: Versus mason |
|
| سرگرمی اسلامی در خانواده | joseffist | 26 | 11,457 |
۳۰/بهمن/۹۲ ۱۸:۰۹ آخرین ارسال: zryy |
|
| پیشنهادات و انتقادات بخش صنعت سرگرمی و بازی های رایانه ای | محب الزهرا | 15 | 12,467 |
۳۰/دی/۹۲ ۱۶:۵۱ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| چه نوع سرگرمی و چه زمانی حلال است؟ | Detector | 40 | 25,655 |
۳۱/شهریور/۹۲ ۱۵:۳۵ آخرین ارسال: Detector |
|
| بازی جدید ضدایرانی(Splinter Cell: Blacklist) | ario65 | 33 | 12,266 |
۳۰/فروردین/۹۲ ۱۹:۰۴ آخرین ارسال: احمد شاکر |
|
| بازی فلش بسیار جالب و جذاب پرتاب میکروفون به سوی هتاک! (جدید) | sarallah | 7 | 4,491 |
۱۵/خرداد/۹۱ ۹:۳۵ آخرین ارسال: حسنیه |
|