|
از ما نیست! (مقاله ی فوق ویژه) (طاقت ندارید نخوانید!)هر 40 مورد اضافه شد$#
|
|
۹:۱۶, ۲۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
علی جان حرفات همیشه بوی حقیت میده.
همیشه جلو همین کسان در تالار می ایستی تا دیشب خوشحال بودم که حتی نفسی هیچ نفسی من رو از خدا دو نمی کنه از وقتی گوشه ای از خقیقت برایم روشن شده قبلا خیلی گناه کار بودم. ولی دیشب یک اشتباه بزرگ کردم و نتونستم خشم خودم رو بخورم. و خیلی پشیمونم امید وارم خدا منو ببخشه و اون حال و هوایه اللهی رو که چند وقتیه دارم ازم نگیره.چون هییییییییییییییییییییییییییییییییچ لذتی رو بالاتر از با خدا بودن ندیدم. شاید خیلی ها بگن اغراق می کنه. ولی به خداییی خدا که اینطور نیست من خیلی از لذت های گناه رو انجام ددم قبلا و وقتی این لذت با خدا بودن رو تجربه کردم از همه اون ها بریدم. یا بهتره بگم بریده شدم. دعا کنین خدا به خاطر اشتباه من خودش و اون حال و هوا رو از من نگیره. حتما برام دعا کنین. چون خودش به موسی فرمود :مرا با زبانی دعا کن که با آن گناه نکردی. موسی گفت :خدایا آن چه زبانی است ! فرمود:زبان دیگران !! یا حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| قضا وقدر و ارتباط آن بااختیار(مقاله ویژه) + توضیح تکمیلی مهم | حسن عزتي | 12 | 8,880 |
۲۴/خرداد/۹۹ ۹:۱۹ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| ابلیس و شیاطین در غدیر چه میکردند؟ (مقاله ویژه عید غدیر) | أین المنتظر | 46 | 22,837 |
۲۶/شهریور/۹۶ ۱۵:۴۳ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| تقوا چیست؟ چگونه بدست می آید ؟ چگونه تقویت میشود؟ آثارش چیست؟ (مقاله ی ویژه)#$ | علی 110 | 32 | 34,769 |
۸/شهریور/۹۶ ۹:۰۵ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| فصل الخطابی بر اختلاف شیعه و سنی (مقاله ی ویژه)# | علی 110 | 29 | 15,874 |
۷/شهریور/۹۶ ۱۹:۵۶ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| کسی که طاقت ندارد لطفاً این حدیث قدسی را نخواند!!!$& | علی 110 | 59 | 35,929 |
۱/بهمن/۹۴ ۲۳:۰۳ آخرین ارسال: مجتبی110 |
|
| ایاک نعبد!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(مقاله ی ویژه!)#$ | علی 110 | 50 | 45,654 |
۱۵/مرداد/۹۴ ۸:۲۸ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| حدیثی که اساس عبودیت را بیان میکند (مقاله ویژه)!!!! | علی 110 | 3 | 5,476 |
۱۵/مرداد/۹۴ ۸:۲۶ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|