کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 11 رای - 4.64 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
از ما نیست! (مقاله ی فوق ویژه) (طاقت ندارید نخوانید!)هر 40 مورد اضافه شد$#
۲۰:۳۳, ۱۸/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/مهر/۹۲ ۱۱:۱۰ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
برادران و خواهران ایمانی عزیز من
مدتها بود می خواست این تاپیک رو ایجاد کنم اما به هر شکل توفیق نمیشد
تا اینکه امروز مریض بودم و سر کار نرفتم
گفتم چه کنم
توفیق شد تا بالاخری یکی از اون 5 تاپیکی رو که مدتهاست می خوام در تالار قرار بدم رو تقدیم کنم
خود من چندتا از موارد رو که جمع آوری می کردم خیلی خیلی من رو متأثر کرد
این تاپیک برای علی 110 حداقل 2 تا فایده ی بسیار زیاد داشت:
1- فهمیدم غلط می کنم بگم من شیعه ی امیرالمومنینم
2- فهمیدم شیعیان امیرالمومنین چه کسانی هستند ، سلمان و امثال سلمانها چه ویژگیهایی دارند
إنشالله بتوانیم با توکل به خدا و توسل به اهل بیت به سوی از ایشان شدن گام برداریم:
حدود 296 تا از ما نیست در روایات پیدا کردم
که بسیاری از اونها چندین بار تکرار شده بودند که نشان از اهمیت اونها دارند
در مجموع حدود 40 مورد از ما نیست رو گلچین کردم و به مرور تقدیم می کنم
به زودی هم سعی میکنم فایل PDF مرتب و منظمی رو تقدیم می کنم
یا علی
تقاضا دارم اگه شد و برایتان مطالب مفید بود پدر و مادر حقیر رو هم از دعای خیرتون محروم نفرماید.

1- رسول خدا فرمود: كسى كه با ما ادعاى دوستى نمايد و به دستورات ما عمل نكند، از ما نيست و ما نيز از او نيستيم، آيا چنين كسى نشنيده كه خداوند، از زبان پيامبر خويش مى‏فرمايد: قُلْ إِنْ كُنْتُمْ تُحِبُّونَ اللَّهَ فَاتَّبِعُونِي يُحْبِبْكُمُ اللَّهُ «31- آل عمران»: بگو كه هر يك از شما خدا را دوست مى‏دارد، مرا متابعت كند تا خدا او را دوست بدارد.
ارشاد القلوب-ترجمه سلگى ج‏1 184 تقوا شرط قبولى اعمال و استجابت دعا ..... ص : 182

.
.
.

2- رسول خدا فرمود: از ما نيست كسى كه مسلمانى را بفريبد يا زيان رساند يا نيرنگ زند.
كتاب الروضة در مبانى اخلاق 166 باب - 7 آنچه كه از سخنان پراكنده‏ى رسول خدا صلى الله عليه و آله و سلم گرد آمده و تمام سخنان او ..... ص : 159
.
.
.
3- امام صادق عليه السلام: اى شيعه آل محمّد، از ما نيست كسى كه هنگام خشم خود را كنترل نكند، و با همنشين خوشرفتار نباشد، و با رفيقش مدارا نكند، و با صلحجو به مصالحه رفتار ننمايد، و با مخالفش به نيكوئى مخالفت نكند. اى شيعه آل محمّد، تا میتوان پرهیزکار باشید، و لا حول و لا قوّة إلّا باللَّه.
تحف العقول-ترجمه جعفرى 359 سخنانى كوتاه از امام صادق عليه السلام در زمينه‏هاى:«پند، حكمت، زهد و امثال آن ..... ص : 336
.
.
.
4- پيغمبر اكرم فرمود: كسى كه به كودكان مسلمين رحمت و محبت نكند و بزرگسالان را احترام ننمايد از ما نيست.
الحديت-روايات تربيتى ج‏1 44 احترام و تكريم ..... ص : 41
.
.
.
5- پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: هر كه از ترس تنگدستى ازدواج نكند از ما نيست.
الحكم الزاهرة با ترجمه انصارى 430 127 الترغيب في التزويج تشويق به ازدواج ..... ص : 428
.
پایان قسمت اول...
إن شالله ادامه دارد...
.
امیدوارم بعد از اتمام موارد توضیحاتی هم بر مبنای آیات و روایات در مورد بعضی از این موارد تقدیم کنم.
.
خداوکیلی چه قدر فاصله دارم با شیعیان علی بن ابی طالب
.
یا امیرالمومنین خودتون دستم رو بگیرید تا بندگی خدا را مثل شیعیانتون انجام بدم.
.
یا علی
.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم
عجل لولیک الفرج
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

در این لینک می توانید هر 40 حدیث شریف را مشاهده بفرماید:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-96...l#pid72042
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SARV ، Hadith ، راحیل ، parisan ، فاطمه خانم ، meshkat ، boghz ، خادمة الزهرا ، محمود ، EMPERATOR ، بیداری اندیشه ، محیصا ، stranger00 ، khadem ، Anti gods ، سرود پیروزی ، shafagh_mah ، mohammad790 ، مسافر ، MESSENGER ، علیرضا110 ، Reza14 ، أین المنتظر ، مجنون الحسین ، MAHDI59 ، وحید110 ، hesam110 ، Ramin_Ghn ، am_po ، saloomeh ، aghah ، sarbaz 313 ، Havbb 110 ، رهیافته ، میلاد.م ، منتظر کوچولو ، Agha sayyed ، zarati313 ، mrfarzadj ، mahdyshr ، Abasaleh ، Seyed Mohsen ، fazel ، springly ، محب الزهرا ، ياسر ، در جستجوی سختی ، zaeim ، ganjname ، yektaparast ، آزاد اندیش ، Islam ، Gryffen ، تازه مسلمان ، roohi37 ، Alireza_h ، Resistance ، MiNuTeS ، jkb ، hamed110 ، shakiba ، sayed reza ، پارسه ، zizi ، janali ، 7parsa4 ، hamed313 ، kavoraa ، ترنم ، mosafer ، sarallah ، yamin ، shia12 ، mohades ، mohamad316910 ، ali.khm ، ST92 ، ODYSSEY ، هدهد ، iman-s ، بیداری12 ، mhvvhm ، Elia ، حسن عزتي ، na3r ، fandogh ، m.hossein ، paradise ، فدک زهرا ، hosein.kh ، چشم انتظار ، lllhamedlll ، مبينا ، یا صاحب الزمان ، ilana ، behzad-jn ، mahdi_haji ، m2kh24 ، s.haghshenas ، s.z1001 ، mohammad reza ، ztb ، V-E ، سرباز سید علی ، erfaneh ، heaven ، only_y2d ، میثاق ، behasht ، حسن.س. ، salman313 ، باهتول ، mia'd ، Farzaneh ، zahra.shakiba ، Admirer ، حقیر ، mze ، سلیم ، s.majid hashemi ، دوست خدا ، Amir ، K-1 ، ضحی ، Motahare ، ZaHrA110M ، لیلا ، El-Yasin ، Fatemeee ، منادی حق ، paramida.ir ، حوریه سادات ، aboutorab ، mahdis ، fiftynine ، kashkol-ir ، لبخند خدا ، sagheb ، ســــــاقی ، rezamohammadi ، fafa* ، miafarrow ، roohi_issa ، مصباح ، سیمرغ ، عبدالرحمن ، bat-man ، shervin6623 ، ali0077 ، آیات ، مکیال ، 313flowers ، Banoo ، mahdy30na ، آیلار ، ghaher313 ، السا ، fatemeh-55 ، مجنون العباس ، ساقی ، حضرت عشق ، Hadiss313

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۱۶, ۲۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #41
آواتار
بنام ستار معاصی عاصیان

واقعا ممنون از علی آقا و سایر دوستان که به فضای این تایپک روح معنوی بخشیدند.

اگر هر روز 10 بار هم مرور کنیم باز برای فکر کردن و تامل جا دارد

خداوند توفیق رعایت حدود و انجام امورات را عنایت بفرماید.انشالله

امضای حسن عزتي
اگر چه خرمن عمرم غم تو داد به باد
به خاک پای عزیزت که عـهـد نشکستم

چگونه سر ز خجالت برآورم بر دوست
که خدمتی به سزا برنیامد از دستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، تازه مسلمان ، در جستجوی سختی ، saloomeh ، ترنم ، فدک زهرا ، ساقی ، fazel ، یا صاحب الزمان ، yamin ، سیمرغ
۱۷:۲۹, ۲۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #42
آواتار
بسم ا...
سلام
ممنون از تلنگرایی که ثبت میکنید
خدا آخر عاقبتمون رو به خیر کنه، ما که خیلی ازین مرحله پرتیم....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: تازه مسلمان ، fazel ، علی 110 ، یا صاحب الزمان ، سیمرغ ، ساقی
۲۲:۰۱, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #43
آواتار
مطلب مفیدی بود خیلی ممنون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel ، علی 110 ، سیمرغ
۸:۳۰, ۲۵/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اسفند/۹۰ ۸:۴۳ توسط awakened.)
شماره ارسال: #44
آواتار
سلام
با تشکر از آقای علی 110 به خاطر ایجاد این تایپیک.
می خواستم بگم که شیخ صدوق کتابی دارند به نام " خصائل الشیعه" که توش دقیقاً همین کار رو کرده اند و احادیث " منا" و " لیس منا" رو جمع آوری کردن. یک سری از این احادیثی که دوستان در اینجا زحمت کشیدن اونجا هم هست به علاوه احادیث جالب و تاثیرگذار دیگه ای که توصیه می کنم حتماً بخونیدشون.
سندى پسر محمّد نقل كرد:
روزى جماعتى پشت سر امير المؤمنين عليه السّلام به راه افتادند. حضرت رويش را به سوى آنها برگرداند و فرمود: شما كيستيد؟
گفتند: يا امير المؤمنين، ما از شيعيان تو هستيم.
امام عليه السّلام فرمود:
پس چرا در سيماى شما آثار و نشانه‏هاى شيعه را نمى‏بينم؟
گفتند: آثار و نشانه‏هاى شيعه چيست؟ فرمود: در اثر شب‏زنده‏دارى رنگ رخسارشان به زردى گراييده، در اثر روزه، شكمهايشان لاغر گشته و در اثر دعا و نيايش، لبهايشان خشكيده است و آنان را، غبار خشوع و فروتنى فرا گرفته است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، یا صاحب الزمان ، mahyamatin ، mhvvhm ، یا ثارالله ، در جستجوی سختی ، سیمرغ ، ساقی
۸:۴۸, ۲۵/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اسفند/۹۰ ۹:۰۵ توسط awakened.)
شماره ارسال: #45
آواتار
ابو بصير گفت: به امام جعفر صادق عليه السّلام عرض كردم: فدايت شوم، [صفات‏] شيعيانت را برايم وصف فرما. حضرت فرمود:
شيعه ما كسى است كه صدايش از گوشش نمى‏گذرد و دشمنى‏اش از بدنش به ديگرى تجاوز نمى‏كند. بارش را به دوش ديگرى نمى‏اندازد و اگر از گرسنگى هم بميرد، از غير برادران دينى‏اش چيزى نمى‏خواهد.
شيعه ما كسى است كه همچون سگ پارس نمى‏كند و همچون كلاغ طمع نمى‏ورزد. شيعه ما، سبك بار زندگى مى‏كند و هر زمان در جايى مأوا مى‏گيرد.
شيعيان ما كسانى هستند كه در اموالشان، حقّ مشخّصى براى ديگران قرار مى‏دهند، با يك ديگر مواسات مى‏كنند، هنگام مرگ، بى‏تابى نمى‏كنند و در قبرهايشان به زيارت يك ديگر مى‏روند.
ابا بصير گفت: به امام صادق عليه السّلام عرض كردم: فدايت شوم، اينان را كجا بجويم؟ فرمود: در اطراف زمين و بين بازارها، آن گونه‏اند كه خداى بزرگ در كتابش [در باره آنها] فرموده است: «در برابر مؤمنين فروتن و در مقابل كافران سرفرازند».

و این یکی که با خوندنش حس زیبای " صاحب داشتن" وجود آدم رو فرا می گیره:

پسر ابى نجران گفت: از امام رضا عليه السّلام Heart شنيدم كه فرمود:
هر كس با شيعيان ما دشمنى ورزد، با ما دشمنى ورزيده، و هر كس شيعيان ما را دوست بدارد، ما را دوست داشته، چون آنها از ما هستند و از سرشت ما خلق شده‏اند.
هر كس آنان را دوست بدارد، از ماست، و هر كس آنها را دشمن بدارد، از ما نيست.
شيعيان ما به نور خدايى مى‏نگرند و در رحمت خداوند غوطه‏ورند و به كرامت الهى رستگارند.
هيچ يك از شيعيان ما مريض نمى‏شود مگر اين كه ما به خاطر بيمارى او بيمار مى‏شويم، و مغموم و اندوهگين نمى‏شود مگر اين كه ما به خاطر غم و غصه‏اش اندوهناك مى‏شويم، و شاد نمى‏شود مگر اين كه ما به خاطر شادى‏اش فرحناك مى‏شويم. هيچ يك از شيعيان ما، در هر كجا كه باشد، چه در مشرق و چه در مغرب، از ما پنهان و غايب نيست. هر كدام از آنها از دنيا برود و از خود قرضى بجا گذارد، اداى آن بر عهده ماست و اگر مالى از خود بجا گذارد، تعلّق به وارثانش دارد.
شيعيان ما كسانى هستند كه نماز بر پا مى‏دارند، زكات مى‏دهند، حجّ خانه خدا را بجا مى‏آورند، ماه رمضان روزه مى‏گيرند، اهل بيت پيامبر را دوست مى‏دارند و از دشمنانشان بيزارى مى‏جويند. آنها اهل ايمان و تقوى و اهل ورع و پرهيزكاريند. هر كس آنها را نپذيرد، خدا را نپذيرفته و هر كس به آنها طعنه زند و سرزنششان نمايد، خدا را سرزنش كرده، چون اينها بندگان حقيقى خداوند و اولياى راستين او هستند.

به خدا سوگند، هر يك از آنها در جماعتى مثل قبيله ربيعه و مضر [كه به زيادى نفرات در عرب مشهورند] شفاعت مى‏كند و خداوند شفاعت او را در باره آنها مى‏پذيرد و اين، براى كرامتى است كه اينان در پيشگاه خدا دارند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، علی 110 ، یا صاحب الزمان ، mahyamatin ، mhvvhm ، یا ثارالله ، ztb ، سیمرغ ، ساقی
۹:۰۶, ۲۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #46
آواتار
(۲۵/اسفند/۹۰ ۸:۴۸)awakened نوشته است:  و این یکی که با خوندنش حس زیبای " صاحب داشتن" وجود آدم رو فرا می گیره:

درسته حس خیلی خوبیه ولی آیا ما (من نوعی) جزو شیعیان این بزرگان هستیم ؟!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm ، ساقی
۹:۱۶, ۲۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #47

علی جان حرفات همیشه بوی حقیت میده.
همیشه جلو همین کسان در تالار می ایستی
تا دیشب خوشحال بودم که حتی نفسی هیچ نفسی من رو از خدا دو نمی کنه از وقتی گوشه ای از خقیقت برایم روشن شده قبلا خیلی گناه کار بودم.
ولی دیشب یک اشتباه بزرگ کردم و نتونستم خشم خودم رو بخورم. و خیلی پشیمونم امید وارم خدا منو ببخشه و اون حال و هوایه اللهی رو که چند وقتیه دارم ازم نگیره.چون هییییییییییییییییییییییییییییییییچ لذتی رو بالاتر از با خدا بودن ندیدم. شاید خیلی ها بگن اغراق می کنه. ولی به خداییی خدا که اینطور نیست من خیلی از لذت های گناه رو انجام ددم قبلا و وقتی این لذت با خدا بودن رو تجربه کردم از همه اون ها بریدم. یا بهتره بگم بریده شدم. دعا کنین خدا به خاطر اشتباه من خودش و اون حال و هوا رو از من نگیره.
حتما برام دعا کنین.
چون خودش به موسی فرمود :‌مرا با زبانی دعا کن که با آن گناه نکردی.
موسی گفت :‌خدایا آن چه زبانی است !
فرمود:‌زبان دیگران !!
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، علی 110 ، یا صاحب الزمان ، mhvvhm ، یا ثارالله ، هدهد ، سیمرغ
۹:۲۱, ۲۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #48
آواتار
سلام
شاید نباشیم، ولی امیدوار که میشیم. این که اگه یه راهی هست که به این چنین مقامی ختم میشه ...
و فی ذالک فلیتنافس المتنافسون ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، علی 110 ، mhvvhm
۲۱:۰۹, ۲۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #49
آواتار
سلام
مطالبتون خیلی خوب بود.اما یه سوال تقیه ای که تو خیلی از روایت ها اومده به چه معناست ؟
یعنی ما در زمان خودمون چه طور باید تقیه کنیم؟اصلا چطور باید آیات و احادیث امامان (علیه السلام) را در
زمان خودمون به اجرا در بیاریم؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، در جستجوی سختی ، mhvvhm
۱۰:۳۰, ۲۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #50
آواتار
(۲۵/اسفند/۹۰ ۲۱:۰۹)mahyamatin نوشته است:   تقیه ای که تو خیلی از روایت ها اومده به چه معناست ؟
یعنی ما در زمان خودمون چه طور باید تقیه کنیم؟اصلا چطور باید آیات و احادیث امامان (علیه السلام) را در
زمان خودمون به اجرا در بیاریم؟

سعی میکنم در اولین فرصت پاسخ دهم
إن شاء الله و به توفیق الهی

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm ، fazel
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]