کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راه رسیدن به امام زمان چیست؟! (مقاله ی ویژه)!!!!!
۱۱:۴۵, ۱۴/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #16
آواتار
حقیقتا بهترین الگوهای ما معصومین هستند
عرفا هم اگر چه راه اونها رو رفتند ولی بالاخره همه کارها و زندگیشون کامل نبوده که اگر بود اونها هم معصوم میشدند
ما اگر ترک محرمات و انجام واجبات رو داشته باشیم و وظیفه ای که به هر نحوی در زندگی الانمون بر دوشمونه انجام بدیم اونوقته که امام زمان هم از ما راضیه
برنامه های عرفانی که موجوده همه خوبه ولی وقتی که وظیفه اصلیمون رو انجام داده باشیم،
مثلا من به عنوان همسر و مادر خانواده وظیفه هایی که در خونه و در قبال خانوادم دارم رو ول کنم که مثلا شب جمعه حتما دعای کمیل حرم حضور داشته باشم ، یا بچه ی من گریه میکنه و به بغل من نیاز داره ولی من باید حتما نمازم اول وقت خونده بشه ،یا من به عنوان یک زن تا نیاز ضروری ندارم از خونه بیرون نرم و با نامحرم در حد همون چند کلمه هم تا نیاز نیست صحبت نکنم ،و موردهای زیادی که در زندگی همه در هر نقشی که داریم وجود داره وچه بسا که ساده از کنارشون گذشتیم،
اگر ما همین کارهای به ظاهر بی اهمیت و ساده رو انجام بدیم فقط برای رضای خدا، اونوقته که امام زمان خودش به دیدنمون میاد یا حتی برای تشییع جنازمون نمازمون رو میخونه مثل اون پیرزنی که امام بعد از مرگشون رفته بودن و یاران امام پرسیده بودن این زن چه امتیازی داشتن که شما اومدین ،امام فرموده بودن این زن در زمان رضاشاه که کشف حجاب بوده حدود 20 سال از در خونه بیرون نیومده ..........امام نگفتن به خاطر فلان دعایی که خونده یا فلان اعمالی که انجام داده
من نمیگم اعمال مستحبی مهم نیست ،چرا مهمن ولی بعد از انجام وظیفه اصلی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، Tolou
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: راه رسیدن به امام زمان چیست؟! (مقاله ی ویژه)!!!!! - andishe - ۱۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۴۵

[-]