کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دلایل خلافت شیخین ابوبکر عمر عثمان بعد از پیامبر ( ص )مباحثه
۱۱:۰۰, ۲۶/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مهر/۹۲ ۱۲:۱۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #17
آواتار
نمخواستم بجت دور شدن از بحث بهش بپردازم ولی بخاطر جناب اتوسا

نقل قول:.البته درباره کلمه "منکم" هم سابقا گفتم که این کلمه هم نشان میدهد که منظور از اولی الامر یک فرد عادی مانند سایرین است.
شیعه، اولی الامر را همان امام معصوم می‌دانند، سوال اینجاست که کلمه (منکم ) در آیه چیست؟ چون (منکم ) یعنی از خودتان، یعنی اولی الامر و حاکمی از خودتان و این با عقیده شیعیان در تضاد است و طبق این عقیده باید مثلا من اهل بیت نبی می آمد نه (منکم ). چون همه که امام ومعصوم نیستند و (خودتان) یعنی ما و بقیه مردم عادی و مشخص است که مردم عادی باامامان معصوم شیعه تفاوتی از زمین تا آسمان دارند .

﴿
يَأَيُّهَا ٱلَّذِينَءَامَنُواْ أَطِيعُواْ ٱللَّهَ وَأَطِيعُواْ ٱلرَّسُولَ وَأُوْلِي ٱلأَمرِمِنكُمۡ

ولی امر از شما

وَعَدَ ٱللَّهُ ٱلَّذِينَ ءَامَنُواْ مِنكُمۡ وَعَمِلُواْٱلصَّٰلِحَٰتِ لَيَسۡتَخۡلِفَنَّهُمۡ فِي ٱلۡأَرۡضِ كَمَا ٱسۡتَخۡلَفَ ٱلَّذِينَ مِن قَبۡلِهِمۡ

وقتی خداوند پیامبران خلفا و امامان(علیه السلام) قبلی را منکم میداند . که قاءدتا پیامبران و حضرت رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هم معصومند . پس منکم ایه ولی امر عدم معصومیت را نمیرساند

ولقد جاءهم رسول منهم فكذبوه فأخذهم العذاب وهم ظالمون

رسولی از خودشان قرار دادیم ...

قُلْ إِنَّمَا أَنَا بَشَرٌ مِّثْلُكُمْ يُوحَى إِلَيَّ أَنَّمَا إِلَهُكُمْ إِلَهٌ وَاحِدٌ فَمَن كَانَ يَرْجُو لِقَاء رَبِّهِ فَلْيَعْمَلْ عَمَلًا صَالِحًا وَلَا يُشْرِكْ بِعِبَادَةِ رَبِّهِ أَحَدًا

من بشری هستم مثل شما...(خداوند میگه ای پیامبر بگو )

وَسِیقَ الَّذِینَ کَفَرُوا إِلَی جَهَنَّمَ زُمَرًا حَتَّی إِذَا جَاؤُوهَا فُتِحَتْ أَبْوَابُهَا وَقَالَ لَهُمْ خَزَنَتُهَا أَلَمْ یَأْتِکُمْ رُسُلٌ مِّنکُمْ یَتْلُونَ عَلَیْکُمْ آیَاتِ رَبِّکُمْ وَیُنذِرُونَکُمْ لِقَاء یَوْمِکُمْ هَذَا قَالُوا بَلَی وَلَکِنْ حَقَّتْ کَلِمَةُ الْعَذَابِ عَلَی الْکَافِرِینَ

و کسانی که کفر ورزیده اند دسته دسته به سوی جهنّم سوق داده می شوند تا چون به آن جا می رسند درهای آن گشوده می شود و نگهبانانش به آنها می گویند: آیا رسولانی از خودتان به سوی شما نیامدند که آیات پروردگارتان را بر شما می خواندند و در مورد لقای امروزتان به شما اخطار می کردند؟ می گویند: چرا ولی کلمه عذاب بر کافران محقّق شده است.

میبینید که منکم اشاره به انسان بودن دارد نه غیر معصوم بودن . پیامبر هم میفرماید مثل شما هستم و در ایات دیگر ...

اگر این استدلال شما درست باشد پس پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هم معصوم نیست ؟!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، ELENOR ، منادی حق ، mosafer ، حوریه سادات ، دل خسته ، محب الزهرا ، فرشته مهربون ، Woodi2020 ، در جستجوی سختی ، ضحی ، Patriot ، مصباح ، Maysam-1st
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: دلایل خلافت شیخین ابوبکر عمر عثمان بعد از پیامبر ( ص )مباحثه - وحید110 - ۲۶/مهر/۹۲ ۱۱:۰۰
بسم الله الرحمن الرحیم - آیات - ۱۷/آبان/۹۲, ۲۳:۵۲

[-]