|
تنها گناه نابخشودنی در درگاه الله تعالی
|
|
۱۷:۰۰, ۵/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۹۲ ۱۹:۲۲ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۵/دی/۹۲ ۱۶:۳۵)عالم مقدس ملکوت نوشته است: [/font] خوب خدارو شکر لهن کلامتان کمی تغییر نموده و این جای بسی خوشحالی داره . پاسخ به جناب ابوتراب برادر بزرگوار ! شما در صورتی حق دارید مرا برادر خطاب کنید که اعتقادات صحیح خود را با سند و مدرک برایم اثبات نمایید و بر عکس اعتقادات غلط من را در مورد شهادت مادر سیلی خورده و پهلو شکسته و احراق درب خانه ام ابیها و غصب خلافت و بدعتگذاربودن در دین و بسیاری دیگر از ظلم هایی که در حق اهلبیت علیهم السلام انجام دادند را با سند و مدرک رد نمایید . شما به این همه جنایت می گویید : اختلافی داشتند همین ! ایا به خواندن کلام الله و دقت در ان و به دنبال تفسیر ان رفتن نیز مودت داری ؟؟؟؟ ان شاءالله - اللهم الرزقنا زیرا هیچگاه اهل البیت علیهم السلام خلاف کلام الله سخن نمیگفتند احسنت - بسیار عالی [/b] پاسخ به جناب مسجد عشاق اولا در مورد شهادت توضیحی دادم به جناب ابوتراب که میتوانیدبه ان کامنت مراجعه کنید ولی شهادت به معنای کشته شدن را برای حضرت صدیقه کبری سلام الله علیها ثابت نمیبینم ! چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی یک بانوی 18 ساله تاب تحمل این همه بلا و جنایت را داشته که بعد بر اثر بیماری از دنیا برود .من فکر نکنم هیچ عقل سلیمی این موضوع را باور کند . یا باید تمام جنایات غاصبین را منکر شویم سیلی و غلاف شمشیر و لگد و درب و مسمار و آتش زدن درب و.... یا قبول نماییم که بعد از این همه جنایت بی بی دو عالم از شدت این بلاها به شهادت رسیده اند مسائل تاریخی که امروزه شماعزیزان همه دین و دنیای خود را صرف ان کرده اید گره ای را در قیامت از کار شما باز نمیکند ... گره های زیادی را در این دنیا باز کرده اند و می کنند و ان شاءالله در آن دنیا هم همینطور در میان شیعه هم کسانی بودند چون علامه کبیر سید محمد حسین فضل الله رحمه الله علیه که اعتقاد به کشته شدن ان حضرت نداشتند خیلی از علمای بزرگ هم هستند که عکس این قضیه اعتقاد دارند ... درست است که اختلافاتی بین ان حضرت و ابوبکر رخ داد ولی این که عامل شهادت ان حضرت ابوبکر و عمر باشند برای بنده و هر انسانی که تعصب را کنار گذاشته ثابت نیست بلکه در کتاب روضه الواعظین است که ان حضرت به بیماری که از چندی پیش از وفات رسول خدا گرفته بودند دنیا را ترک کردند ... ولی اعتقاد کلی بنده در مورد ان ها اعتدال و انصاف است که ان ها کسانی بودند که نقاط مثبت فراوانی در زندگی داشتند لطفاً چند تا نقطه مثبت ارائه بدید تا من نقاط منفی شان را رو نکردم که حتی شامل ایات بیعت رضوان و رضای الهی میشوند و در عین حال نقاط تیره ای هم داشتند .. لذا نه ان ها را تقدیس میکنم و نه ان ها را لعن میکنم... میل خودتان هست و کسی هم شما را مجبور به مودت و برائت آنها نکرده نه به شکل های شرک امیز و غلط .. لطفاً بیشتر توضیح دهید تا بهتر معنای غلو و شرک آمیز بودن را بفهمم راستی سوال من اینه درباره احراق باب حضرت فاطمه سلام الله علیها چه میدانید ؟ لطفاً توضیح دهید . موفق باشید یا علی علیه السلام |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| عوامل گناه چیست؟ چگونه گناه نکنیم!؟& | MESSENGER | 16 | 13,464 |
۱۴/تیر/۹۳ ۱۸:۳۱ آخرین ارسال: میثاق |
|
| دلایل عصمت (از گناه و اشتباه) پیامبر (صلوات الله علیه و آله) | وحید110 | 7 | 4,390 |
۱۳/اسفند/۹۲ ۱:۲۲ آخرین ارسال: وحید110 |
|