کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تنها گناه نابخشودنی در درگاه الله تعالی
۱۷:۰۰, ۵/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۹۲ ۱۹:۲۲ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #40
آواتار
(۵/دی/۹۲ ۱۶:۳۵)عالم مقدس ملکوت نوشته است:  [/font]
[font=Arial]

پاسخ به جناب ابوتراب برادر بزرگوار ! این که چه عملی میتواند شما را در روزتنهایی نجات بخشد هر عملی که موجه باشد و با اخلاص همراه شده باشد میتواند نجات بخش ما باشد ... شما خیلی دم از دوستی و مودت اهل البیت میزنی و همچنین خیلی اصرار بر تبری داری ولی این قدر که به این چیزها اصرار داری ایا به خواندن کلام الله و دقت در ان و به دنبال تفسیر ان رفتن نیز مودت داری ؟؟؟؟ ظاهر قران کریم نیازی به اهل البیت ندارد چون بر همگان روشن است و خود اهل البیت علیهم السلام هم هیچ گاه نفرمودند برای درک ظاهر کلام خدا که هر انسان با سوادی ان را درک میکند به ما رجوع کنید بلکه برای توضیح و تبیین بیشتر نیاز است که به سمت مفسرین برویم ....و لقد یسرنا القران للذکر فهل من مدکر ؟؟؟؟ ان چه که مسلم است و در حدیث ثقلین وارد است این است که محمد و ال محمد علیهم السلام باید تابع کلام الله باشند نه بلعکس ! لذا ما برای تفسیر کلام الهی به ایشان رجوع میکنیم و با جان و دل میپذیریم ولی اگر حدیثی پیدا شود مانند بعض از فرازهای جامعه کبیره که مخالفت با کلام الله دارد ان وقت است که کلام الله را قبول میکنیم و ان حدیث را جعلی میدانیم زیرا هیچگاه اهل البیت علیهم السلام خلاف کلام الله سخن نمیگفتند ... ان شا الله مستبصرشوید

پاسخ به جناب مسجد عشاق و اما شما جناب تازه وارد عزیز ! لطفا به جای شعار و اظهارفضل از علمی که نزد بزرگان کسب کرده اید برای ما بازگویید و پاسخ اشتباهات ما رابدهید بلکه ما را هدایت کرده باشید ! این که عقیده من به کدام مذهب میخوره اصلامهم نیست چون مهم پیروی از اعتقادات صحیح است حال این اعتقادات میخواهد در شیعه باشد یا اهل السنت ! اولا در مورد شهادت توضیحی دادم به جناب ابوتراب که میتوانیدبه ان کامنت مراجعه کنید ولی شهادت به معنای کشته شدن را برای حضرت صدیقه کبری سلام الله علیها ثابت نمیبینم ! و این قضیه چیزی را از ارادت من به ان بانوی یگانه جهانیان که درود اولین و اخرین به روان پاکش باد کم نکرده است بلکه ارادت به ان بانو را در پیروی از ایشان و معارف ان عزیزان میدانم .... مسائل تاریخی که امروزه شماعزیزان همه دین و دنیای خود را صرف ان کرده اید گره ای را در قیامت از کار شما باز نمیکند ... در میان شیعه هم کسانی بودند چون علامه کبیر سید محمد حسین فضل الله رحمه الله علیه که اعتقاد به کشته شدن ان حضرت نداشتند ... درست است که اختلافاتی بین ان حضرت و ابوبکر رخ داد ولی این که عامل شهادت ان حضرت ابوبکر و عمر باشند برای بنده و هر انسانی که تعصب را کنار گذاشته ثابت نیست بلکه در کتاب روضه الواعظین است که ان حضرت به بیماری که از چندی پیش از وفات رسول خدا گرفته بودند دنیا را ترک کردند ... همچنین شیخ عباس قمی هم کلمه وفات را برای ان حضرت در مفاتیح و کتاب بیت الاحزان اورده است ... علی کل حال خداوند به جزئیات گذشتگان اگاه تر هست و ما ازخدا میخواهیم اگر کسی ان حضرت را عامل درشهادت بود لعنت کند و اگر نبود ما را رحمت کند که گمان بیجا کردیم .. درمورد خلفا هم بنده ارادتی از خود نشان ندادم ! و هرگز ایشان را به وصایت بر حق رسول خدا قبول ندارم و نخواهم داشت ... ولی اعتقاد کلی بنده در مورد ان ها اعتدال و انصاف است که ان ها کسانی بودند که نقاط مثبت فراوانی در زندگی داشتند که حتی شامل ایات بیعت رضوان و رضای الهی میشوند و در عین حال نقاط تیره ای هم داشتند .. لذا نه ان ها را تقدیس میکنم و نه ان ها را لعن میکنم... بلکه امورشان را به الله تعالی میسپارم که اوست عالم الغیب و الشهاده .. جنابعالی عرض کردید که کامنت ها را خوانده اید !! پس اگرخوانده بودید میدانستید که من با اصل توسل صحیح شرعی مشکل ندارم بلکه به شکل اشتباه ان معترض هستم ... توسل یک عمل شرعی و صحیح است ولی به همان گونه که به ما دستور داده شده نه به شکل های شرک امیز و غلط .. لزومی نداره که از میان کرور کرور طلبه شما مرا بشناسید و نیازی هم به اظهار صریح عقاید بنده در فضای بسته و متعصب حوزه نبوده و نیست ...شما به جای درگیری و شعار از علمی که ادعا دارید کسب کرده اید وارد به بحث شوید وکارهای خودتان را توجیه بفرمایید ... موفق باشید

خوب خدارو شکر لهن کلامتان کمی تغییر نموده و این جای بسی خوشحالی داره .
پاسخ به جناب ابوتراب برادر بزرگوار !
شما در صورتی حق دارید مرا برادر خطاب کنید که اعتقادات صحیح خود را با سند و مدرک برایم اثبات نمایید و بر عکس اعتقادات غلط من را در مورد شهادت مادر سیلی خورده و پهلو شکسته و احراق درب خانه ام ابیها و غصب خلافت و بدعتگذاربودن در دین و بسیاری دیگر از ظلم هایی که در حق اهلبیت علیهم السلام انجام دادند را با سند و مدرک رد نمایید .
شما به این همه جنایت می گویید : اختلافی داشتند همین !
ایا به خواندن کلام الله و دقت در ان و به دنبال تفسیر ان رفتن نیز مودت داری ؟؟؟؟

ان شاءالله - اللهم الرزقنا

زیرا هیچگاه اهل البیت علیهم السلام خلاف کلام الله سخن نمیگفتند

احسنت - بسیار عالی [/b]

پاسخ به جناب مسجد عشاق اولا در مورد شهادت توضیحی دادم به جناب ابوتراب که میتوانیدبه ان کامنت مراجعه کنید ولی شهادت به معنای کشته شدن را برای حضرت صدیقه کبری سلام الله علیها ثابت نمیبینم !

چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یعنی یک بانوی 18 ساله تاب تحمل این همه بلا و جنایت را داشته که بعد بر اثر بیماری از دنیا برود .من فکر نکنم هیچ عقل سلیمی این موضوع را باور کند . یا باید تمام جنایات غاصبین را منکر شویم سیلی و غلاف شمشیر و لگد و درب و مسمار و آتش زدن درب و....

یا قبول نماییم که بعد از این همه جنایت بی بی دو عالم از شدت این بلاها به شهادت رسیده اند

مسائل تاریخی که امروزه شماعزیزان همه دین و دنیای خود را صرف ان کرده اید گره ای را در قیامت از کار شما باز نمیکند ...
گره های زیادی را در این دنیا باز کرده اند و می کنند و ان شاءالله در آن دنیا هم همینطور
در میان شیعه هم کسانی بودند چون علامه کبیر سید محمد حسین فضل الله رحمه الله علیه که اعتقاد به کشته شدن ان حضرت نداشتند
خیلی از علمای بزرگ هم هستند که عکس این قضیه اعتقاد دارند
... درست است که اختلافاتی بین ان حضرت و ابوبکر رخ داد ولی این که عامل شهادت ان حضرت ابوبکر و عمر باشند برای بنده و هر انسانی که تعصب را کنار گذاشته ثابت نیست بلکه در کتاب روضه الواعظین است که ان حضرت به بیماری که از چندی پیش از وفات رسول خدا گرفته بودند دنیا را ترک کردند ...
ولی اعتقاد کلی بنده در مورد ان ها اعتدال و انصاف است که ان ها کسانی بودند که نقاط مثبت فراوانی در زندگی داشتند
لطفاً چند تا نقطه مثبت ارائه بدید تا من نقاط منفی شان را رو نکردم

که حتی شامل ایات بیعت رضوان و رضای الهی میشوند و در عین حال نقاط تیره ای هم داشتند .. لذا نه ان ها را تقدیس میکنم و نه ان ها را لعن میکنم...
میل خودتان هست و کسی هم شما را مجبور به مودت و برائت آنها نکرده
نه به شکل های شرک امیز و غلط ..

لطفاً بیشتر توضیح دهید تا بهتر معنای غلو و شرک آمیز بودن را بفهمم
راستی سوال من اینه درباره احراق باب حضرت فاطمه سلام الله علیها چه میدانید ؟ لطفاً توضیح دهید .

موفق باشید
یا علی علیه السلام

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، مسجد عشاق ، عالم مقدس لاهوت
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: تنها گناه نابخشودنی در درگاه الله تعالی - aboutorab - ۵/دی/۹۲ ۱۷:۰۰

[-]