کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تنها گناه نابخشودنی در درگاه الله تعالی
۲۳:۲۳, ۲۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
ان الله لا یغفر ان یشرک به و یغفر ما دون ذلک لمن یشا و من یشرک بالله فقد افتری اثما عظیما
قطعا خداوند شرک را نمیبخشد و غیر از شرک را برای هر کسی که بخواهد خواهد بخشید و کسی که به خداوند یکتا شرک میورزد و کسی را با او موازنه میکند قطعا دروغی ساخته و گناه بزرگی مرتکب شده است
سوره النسا ایه 48
سلام بر همه کاربران و دوستان محترم ! بنده طلبه سطح عالی حوزه علمیه هستم و افتخار دارم در این تالار مباحثی را خدمت عزیزان تقدیم کنم که ان شا الله تعالی مورد نیاز ایشان باشد و زمینه ترقی معرفتی همه ما را فراهم کند ...
خداوند یکتا همان موجود بی همتایی که عالم وجود از ان اوست راه سعادت را بر بندگان خود مشخص نموده و بوسیله حجت نهان و حجت اشکار حجت خود بر بشر تمام کرده و هر گاه یکی از ایشان از روی خطا به گناهی الوده شود به او بشارت بخشایش داده حتی گناهان بزرگ نیز قابل بخشایش است ... تنها گناهی که خداوند صراحتا توبه را در مورد ان نمیپذیرد شرک بالله است که متاسفانه امروزه میان عوام شیعه بسیار دیده میشود و قابل اصلاح نیست ... امیدواریم خداوند یکتا ما را از این گناه نابخشودنی که هیچ گاه غضب الهی در مورد ان خاموش نمیگردد محفوظ بدارد و ما را روز به روز به توحید و توجه به سوی خود سوق دهد ....

موفق باشید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهگذر. ، السا ، احمد شاکر ، مرهم ، Detector ، AS53 ، mahramaneh ، شهرام ، صهبا ، medad.sefid ، Zahra.B ، farzad313 ، fafa* ، Bahar ، لبخند خدا ، ADAM ، انتصـار ، ساقی ، M03TAFA ، nasimesaba ، ali0077

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۰۲, ۴/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/دی/۹۲ ۲:۱۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #31
آواتار
(۴/دی/۹۲ ۰:۳۹)عالم مقدس ملکوت نوشته است:  جناب ! حالا که بعد این همه گفت و گو حاضر نیستید از تعصبات خود قدمی پایین بگذارید و سخن حق بپذیرید و متذکر شوید خواهشا اتمام جدل کنید زیرا من فقط وظیفه داشتم کمی شما را متذکر کنم و این تذکر در راستای اطاعت از اهل البیت علیهم السلام بوده ... حال که شما خصمانه با بنده برخورد میکنید حرفی نیست قران میفرماید : فذکر انما انت مذکر لست علیهم بمصیطر !
جملاتی که ذکر کردید واقع در زیارت جامعه کبیره منقول از امام دهم علیه السلام هست که من جز یکی دو فراز از این زیارت بقیه اش را اشکال نمیدانم گرچه از درک کثیری از ان عاجز هستم !

هرکه خدا را بخواهد بشناسد نخست از انبیای الهی شروع میکند که منادیان توحید بودند و سپس از ثقل اکبر یعنی کلام الله که کلام مستقیم باری تعالی هست و برای الگو پذیری و تفسیر و تبیین بایستی به پیامبر صلی الله علیه و اله و در غیاب ایشان به اهل البیت علیهم السلام رجوع کند زیرا ان عزیزان تنها کسانی بودند که تبعیت کامل از کلام الله کردند و در نتیجه مظهر کلام الله هستند .... در مورد این که فرشتگان شب قدر بر کی نازل میشوند کلام الله میفرماید برای هر امر و تقدیری نازل میشوند و از بعض روایات سند الصحیح بدست می اید که بر حجت الهی در زمانه نازل میشوند و تقدیر بندگان را به اطلاع او میرسانند .... علی کل حال در این گونه قضایا نمیتوان نظر داد چون هیچ کس جز الله تعالی اطلاعی ندارد و همه از درک این قضایا عاجزند ... الله اعلم

تعصب که بد نیست

تعصب بدون فکر بد است

خب پس شما کلام امام هادی علیه السلام را دچار اشکال میدانیددرسته؟

حالا آن قسمت ها چه است؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meisamtiger ، عالم مقدس لاهوت
۸:۳۵, ۴/دی/۹۲
شماره ارسال: #32
آواتار
بخشودگي اهل گنه در صف محشر

وابسته به يك گردش چشمان حسين است

درمانده ترين خيل گدايان جهان است

شاهي كه توسل به تو ارباب ندارد

لبيك يا حسين عليه السلام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، حسن.س. ، آیات ، meisamtiger
۲۰:۵۲, ۴/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/دی/۹۲ ۲۰:۵۸ توسط عالم مقدس ملکوت.)
شماره ارسال: #33
آواتار
(۴/دی/۹۲ ۲:۰۲)عبدالرحمن نوشته است:  تعصب که بد نیست

تعصب بدون فکر بد است

خب پس شما کلام امام هادی علیه السلام را دچار اشکال میدانیددرسته؟

حالا آن قسمت ها چه است؟

نعوذ بالله و زبانم لال بنده هرگز نگفتم کلام حضرت امام هادی صلوات الله علیه را اشکال میدانم !!!! نه من بلکه همه مردم جهان عددی نیستند که بخواهند بر کلام امام معصوم علیه السلام سخنی بگویند .... بنده به متن منقولی که فلان راوی به امام معصوم نسبت داده اشکال دارم و این مغلطه شماست که فورا ان را به امام میچسبانید .... من در زمان ائمه علیه السلام نبودم تا با دو گوش خود عقیده ان بزرگواران را بشنوم ولی در حدیث صحیح که عقل هم ان را تایید میکند به ما رسیده که ملاک صحت احادیثی که به شما میرسد و به ما نسبت داده اند فقط کلام الله هست ... یعنی معیار پذیرش احادیث کلام الله هست که خود معصوم به ما این قانون را گفته اند .....

در زیارت جامعه کبیره که من بر تک تک قبر ائمه اطهار علیهم السلام به قصد مطلوبیت خوانده ام گرچه واقعا نمیتوانم خیلی از فراز های ان را هضم عقیدتی کنم ولی مشکلی نیست جز دو فراز ان که کاملا شرک امیز است و یا ما متوجه نمیشویم ولی به هر حال مخالف با کلام الله هست و نباید ادا شود :
۱ ـ وَاِيابُ الْخَلْقِ اِلَيْكُمْ وَحِسابُهُمْ عَلَيْكُمْ : بازگشت خلق خدا بسوى شما است و حسابشان با شما است
این فراز کاملا شرک امیز و متضاد با ایات ۲۵ و ۲۶ سوره الغاشیه است که هرگز پذیرفتی نیست
۲ ـ مُسْتَجيرٌ بِكُمْ لاَّئِذٌ ع اَّئِذٌ بِقُبُورِكُمْ : و به شما پناه جويم و به قبرهاى شما پناه آرم !!
همه میدانند که پناهی جز الله تعالی نیست و اوست پناه بی پناهان و مخلوق او تحت هر شرایطی نمیتواند در جایگاهی باشد که خلق به او پناه اورند مگر این که این فراز را پناهندگی اعتباری فرض کنیم مانند پناه اوردن بچه به مادر خود ! نه بیشتر
در پایان باید عرض کنم متاسفانه به علت غیبت حضرت ولی عصر روحی فداه ما برای تشخیص حقایق و رسیدن به یقین دچار مشکل شده ایم لذا باید شب و روز از خداوند منان خواست که ان مصلح و منجی بشریت را بر ما بفرستدو ما را از سردرگمی نجات بخشد .... اللهم عجل للولیک الفرج

(۴/دی/۹۲ ۸:۳۵)aboutorab نوشته است:  
بخشودگي اهل گنه در صف محشر

وابسته به يك گردش چشمان حسين است

درمانده ترين خيل گدايان جهان است

شاهي كه توسل به تو ارباب ندارد

لبيك يا حسين عليه السلام

وَ اتَّقُوا يَوْماً لا يَجْزِي نَفْسٌ عَنْ نَفْسٍ شَيْئاً وَ لا يُقْبَلُ مِنْها شَفاعَةٌ وَ لا يُؤْخَذُ مِنْها عَدْلٌ وَ لا هُمْ يُنْصَرُونَ

و ای مردم بترسید از روزی که هیچ کسی از کس دیگر نمیتواند ضرری دفع کند _ مانع عذاب او شود _ و شفاعتی برای ان ها پذیرفته نمیشود و غرامتی هم از انان در برابر عذاب شدن دریافت نخواهد شد و هیچ یاوری نخواهند داشت _ جز اعمال خود _

آيه 48 سوره البقره
۲۱:۱۹, ۴/دی/۹۲
شماره ارسال: #34
آواتار
نقل قول:
نعوذ بالله و زبانم لال بنده هرگز نگفتم کلام حضرت امام هادی صلوات الله علیه را اشکال میدانم !!!! نه من بلکه همه مردم جهان عددی نیستند که بخواهند بر کلام امام معصوم علیه السلام سخنی بگویند .... بنده به متن منقولی که فلان راوی به امام معصوم نسبت داده اشکال دارم و این مغلطه شماست که فورا ان را به امام میچسبانید .... من در زمان ائمه علیه السلام نبودم تا با دو گوش خود عقیده ان بزرگواران را بشنوم ولی در حدیث صحیح که عقل هم ان را تایید میکند به ما رسیده که ملاک صحت احادیثی که به شما میرسد و به ما نسبت داده اند فقط کلام الله هست ... یعنی معیار پذیرش احادیث کلام الله هست که خود معصوم به ما این قانون را گفته اند .....

در زیارت جامعه کبیره که من بر تک تک قبر ائمه اطهار علیهم السلام به قصد مطلوبیت خوانده ام گرچه واقعا نمیتوانم خیلی از فراز های ان را هضم عقیدتی کنم ولی مشکلی نیست جز دو فراز ان که کاملا شرک امیز است و یا ما متوجه نمیشویم ولی به هر حال مخالف با کلام الله هست و نباید ادا شود :

یعنی اگر چیزی را درک نکردید رد میکنید؟

در آخر گفتید یا اشتباه است یا درکش نمیکنید و به هر حال!!! مخالف با کلام الله است!؟

یعنی برای شما ثابت بشه یا نشه بازم قبول نمیکنید؟

زیارت جامعه کبیره نزد شیعه یکی از معتبرترین سندهای منقول از اهل بیته و مو لا درزش نمیره

فقط دشمنای اهل بیت بودند که باهاش مشکل داشتند (البته نمیگم شما مشکل دارید!)

نقل قول:
۱ ـ وَاِيابُ الْخَلْقِ اِلَيْكُمْ وَحِسابُهُمْ عَلَيْكُمْ : بازگشت خلق خدا بسوى شما است و حسابشان با شما است

این فراز کاملا شرک امیز و متضاد با ایات ۲۵ و ۲۶ سوره الغاشیه است که هرگز پذیرفتی نیست

برای اینکه بگم قضیه چقدر پیچیدس

به من اول ثابت کنید منظور از آیات آخر سوره غاشیه چیه؟

إِنَّ إِلَيْنَا إِيَابَهُمْ ﴿۲۵﴾

ثُمَّ إِنَّ عَلَيْنَا حِسَابَهُمْ ﴿۲۶﴾

نا به کجا برمیگرده؟

به من اینو ثابت کنید منتظرم

در عبارت بعدی که گفتید

رسول الله زنده هستند یا نه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن.س. ، عبدالرحیم ، meisamtiger ، عالم مقدس لاهوت
۲۲:۰۷, ۴/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/دی/۹۲ ۲۲:۵۵ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #35

(۴/دی/۹۲ ۲۰:۵۲)عالم مقدس ملکوت نوشته است:  در پایان باید عرض کنم متاسفانه به علت غیبت حضرت ولی عصر روحی فداه ما برای تشخیص حقایق و رسیدن به یقین دچار مشکل شده ایم لذا باید شب و روز از خداوند منان خواست که ان مصلح و منجی بشریت را بر ما بفرستدو ما را از سردرگمی نجات بخشد .... اللهم عجل للولیک الفرج
سند شما برای این حرف چیست؟
شاید شما سردرگم باشید ولی تکلیف روشن است

امام زمانی که شیعه به آن اعتقاد دارد نه تنها شیعه را رها نکرده بلکه نزدیک به 1200 سال است که به طور شبانه روز هادی و پشتیبان شیعه بوده
شیعه ای که روزی در زمان حیات امامان معصوم اغلب در حال تقیه یا اسارت و سکوت بود، قرنها تحت زعامت حکام مثلا مسلمان!! خرد میشد... به تدریج به یک پارامتر تاثیر گذار در جهان کنونی تبدیل شد و گسترش آن از دید بسیاری غیر منتظره بود.

این میسر نمیشد مگر با هدایت های از پس پرده غیبت ایشان!!! و البته پیروی نواب عام ایشان از این هدایتها که همواره بزرگترین دشمنان کفر و شرک در جهان بوده و هستند و شیعیان را به سمت مقاومت و صلاح هدایت کردند
با این همه دشمنی سازمان یافته علیه شیعه، رشد شیعه آن هم با اینهمه تاثیرگذاری غیر ممکن بود!

گسترش علوم دینی و ارتقای سطح دانش حوزه ها و علما هم به طور عام دور از نظارت ایشان نبوده که نمونه های آن زیاد است
لقب مفید را چه کسی به شیخ داد؟

البته همه اینها در شرایط حکومت جهانی کفر و ظلم، بهشتی در وسط جهنم بوده ولی مسلما تا ظهور و انقلاب جهانی ایشان، فاصله ی زیادی داریم و فعلا کار ما مقاومت و خودسازی و پیروی از نائب عام ایشان است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، حسن.س. ، aboutorab ، عبدالرحمن ، منادی حق ، مصباح ، عبدالرحیم ، مسجد عشاق ، meisamtiger
۲۳:۲۶, ۴/دی/۹۲
شماره ارسال: #36
آواتار
(۴/دی/۹۲ ۲۰:۵۲)عالم مقدس ملکوت نوشته است:  در پایان باید عرض کنم متاسفانه به علت غیبت حضرت ولی عصر روحی فداه ما برای تشخیص حقایق و رسیدن به یقین دچار مشکل شده ایم لذا باید شب و روز از خداوند منان خواست که ان مصلح و منجی بشریت را بر ما بفرستدو ما را از سردرگمی نجات بخشد .... اللهم عجل للولیک الفرج

وَ اتَّقُوا يَوْماً لا يَجْزِي نَفْسٌ عَنْ نَفْسٍ شَيْئاً وَ لا يُقْبَلُ مِنْها شَفاعَةٌ وَ لا يُؤْخَذُ مِنْها عَدْلٌ وَ لا هُمْ يُنْصَرُونَ

و ای مردم بترسید از روزی که هیچ کسی از کس دیگر نمیتواند ضرری دفع کند _ مانع عذاب او شود _ و شفاعتی برای ان ها پذیرفته نمیشود و غرامتی هم از انان در برابر عذاب شدن دریافت نخواهد شد و هیچ یاوری نخواهند داشت _ جز اعمال خود _

آيه 48 سوره البقره

در پایان باید عرض کنم متاسفانه به علت غیبت حضرت ولی عصر روحی فداه ما برای تشخیص حقایق و رسیدن به یقین دچار مشکل شده ایم لذا باید شب و روز از خداوند منان خواست که ان مصلح و منجی بشریت را بر ما بفرستدو ما را از سردرگمی نجات بخشد ....
[b]اللهم عجل للولیک الفرج

احسنت خدا خيرت دهد بابت اين دعا

[b]و اما آيه شريفي كه نوشتيد :

بسم الله الرحمن الرحيم
[/b]
]وَ اتَّقُوا يَوْماً لا يَجْزِي نَفْسٌ عَنْ نَفْسٍ شَيْئاً وَ لا يُقْبَلُ مِنْها شَفاعَةٌ وَ لا يُؤْخَذُ مِنْها عَدْلٌ وَ لا هُمْ يُنْصَرُونَ
[b]و ای مردم بترسید از روزی که هیچ کسی از کس دیگر نمیتواند ضرری دفع کند _ مانع عذاب او شود _ و شفاعتی برای ان ها پذیرفته نمیشود و غرامتی هم از انان در برابر عذاب شدن دریافت نخواهد شد و هیچ یاوری نخواهند داشت _ جز اعمال خود _

آيه 48 سوره البقره

سوالي كه مطرح است اينه :

اين اعمال خود - چه نوع اعمالي را شامل مي شود

آيا توكل بر خدا و توسل به اهلبيت عليهم السلام و مودت ذوي القربي - دوستي با اهلبيت عليهم السلام - قبول نمودن ولايت و امامت اميرالمومنين علي عليه السلام - زنده نگه داشتن شعائر حسيني عليه السلام - شكر نعمت داشتن امام آن والد الشفيق و بسياري از نعمتهاي ديگر و تولي و همچنين دشمني با دشمنان خدا و رسول و اهلبيت عليه السلام علي الخصوص دشمني با قاتلان افتخار خلقت شفيعه روز محشر ام ابيها فاطمه الزهرا الصديقه الشهيده سلام الله عليها و در كل به معني تبري را شامل نمي شود

يا بر عكس فقط به قرآن مجيد بنگريم
در حاليكه اين مصحف شريف داراي ‍ژرفاي بي نهايت عميق و نكات متشابه ومحكمات و كتابي كه بدون داشتن معلم و تنها معلماني كه علم الكتاب نزد آنان است توان تفسير و تاويل و شان نزول آيات را مي دانند امكان پذير نمي باشد .

حقير فكر مي كنم تكيه به قرآن بدون معلم عاقبت ندارد و اين قرآن مجيد به همان اندازه اي كه انسان ساز است و هدايتگر به همان اندازه مخرب و گمراه كننده نيز مي باشد
پس دقت بيشتري داشته باشيد تا از قرآن اين مصحف شريف تي پا نخوريد .

موفق باشيم در كسب معارف دين
يا علي عليه السلام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، پرنیان ، عبدالرحیم ، meisamtiger
۲۳:۴۳, ۴/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/دی/۹۲ ۲۳:۴۷ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #37
آواتار
سلام
ببخشید جناب عالم مقدس ملکوت،
طبق گفته ی شما هر چیزی که شاهدش نبودیم و نیستیم رو نباید بپذیریم؛پس شما چطور ادعا دارید که به ائمه ای که ندیدید اعتقاد دارید؟ من در زمان پیامبر نبودم که قران را از زبان ایشان بشنوم؛ پس لطفا قران را برای من اثبات کنید(چون که می خواید قران رو اثبات کنید پس لطفا از قران که شما ان را تنها منبع سخنانتان می دانید، دلیل نیاورید)
سوال دوم: منظور اصلی از وسیله در آیه ی 35سوره ی مائده چیه؟
"و ابتغوا الیه الوسیلة"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، ELENOR ، عبدالرحمن ، عبدالرحیم ، meisamtiger
۵:۴۶, ۵/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/دی/۹۲ ۱۹:۱۶ توسط مسجد عشاق.)
شماره ارسال: #38
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
کلیه مطالب و پست های شما عالم مقدس ملکوت را خواندم حتی نظرات که تو وبلاگتون داده بودند و بودید من طلبه ی درس خارج خون حوزه علمیه قم هستم تخصصی کلام آیت الله سبحانی و تخصصی وهابیت را هم گذراندم یعنی کلاس در مورد تمام فرق و ادیان هم رفتم و... مسجد عشاق را تو گوگل سرچ کنی همه چی راست و حسینی برات میاره سوال دیگه هم داشتی شمارم هم هست. اما تفکرتون به شیعیان وهابی می خوره چون از موضع تهمت اجتناب نکرده اید این ظن را به ذهن دوستان رسونده که شایدم وهابی نفوذی باشید. تفکر شما با اخویان طلبه محصل قم مشهد و اصفهان و ... واساتید حوزه علمیه شیعه و تفکرشون متفاوت است ناراحت نشید دراویش صوفیه نعمت الله هم چنین التقاطی دارند که نعمت الله در مذهب جامعش همه را جمع می کنه و روافض و معتزله منکرین خلفا را نفی بالاخره مثال معروف عرش را ثابت کن سپس ... را شنیدید فال شما را نمی گیرم برای نوشتن این متن اول تمام مطالبتون را خوندم، شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها را قبول ندارید به خلفا غاصب ارادت دارید و از کار هاشون دفاع می کنید غافل از این که اگر شیعه یعنی قبول کننده خلافت بلافصل مولی علی و جانشین بعد از نبی بودن باید مولی علی و جانشینی از طرف خدا را قبول داشته باشید ، فقط نباید به محبین امیر المومنین علی علیه السلام گیر می دادید لا اقل برای رد گم کنی هم که شده بود از اولی و دومی و سومی و ... این قدر طرافداری نمی کردید شما توسل که اهل سنت و شیعه حقیقی تان قبول دارند را مخالف توسل عموم شیعیان می دانید آنها را شیعه صوفی می خوانید اما تفکر شما و اساتید شما در کدام یک از کتب فرق و مذاهب آمده آدرس بدید نمی شود تفکری بر حق باشد و هیچ یک از فرق موجود بعد از نبی از سنی و شیعه به آن نرسیده باشند ما تو حوزه علمیه شیعه از شما و اساتید شما کسی را نمی شناسیم با اینکه در قم همه اساتید دارای کرسی برای تدریس هستند و در اجتهاد آزادی که در بین علمای ما موجود است طلاب سطوح عالی آزادانه اساتید را انتخاب می کنند و با شاگردی طلاب بیشمار ، اساتید مطرح و اساتید مسلم شناخته شده اند روشی که در آن اساتید متبحر آزادانه به رای طلاب شناخته می شوند. چرا مطلبی را عنوان می دارید که منجر به شک کردن به تحصیل شما در حوزه علمیه می شود کدام حوزه ؟؟؟ کدام استاد ؟؟؟کدام سطح عالی که این مطالب را ندیده اید. سوال بجایی است از حوزه علمیه و اساتیدتان می پرسند. مثال آن فرد شده اید که ادعای عشق کرده بود گفتند عاشق کی هستی گفت هرکه تو بگی !!نام استاد من آیت الله العظمی سبحانی است علامه جوادی آملی است و... کوری چشم دشمنان اهل بیت مفتخرم ساعاتی شاگرد آیت الله قزوینی موسس موسسه تحقیقاتی ولی عصر عجل الله تعالی هم بوده ام در مورد بحث پیچیده و تخصصی صفات خداوند هم دوستان مواظب باشند در این تاپینگ برادرانی با رویکرد مکتب تفکیک که از حوزه هست مخالفین عرفان که در حوزه هست بیان متکلمان و فلاسفه و عرفا که ضد هم هست و همه در حوزه هست آزادانه به تدریس و اندیشه می پردازند، وارد و درگیر در بحث پیچیده صفات شده اند رفقا مواظب تفرقه باشند نشه از اختلاف اقوال کلامی یک وهابی حرفی که می خواد بزنه من از دامن زدن به بحث های که به درد عموم مردم نمی خوره تا بشه مبنام دوری کردنه ولی من یکی از رافضی های عوام مشرکی که شما می گید هستم چون شیعه هستم شما را قبول ندارم فهمیدم اینطوریه ! اسم اساتیدتون را بگید مرجع سرخود هم که باشید نمی شود شما به حقی رسیده باشید که 1400 و چند ساله هیچ یک از فرق موجود نرسیده باشند پس از کتب فرق و مذاهب آدرس وصف فرقه تون یا مذهب و دینتون را بدید. من در آوردم حق را پس من حق هستم سوال پیش میاره که بقیه فرق پس این 1400 سال چی بودند؟؟ نکنه قایل به تصویب هستید ؟برهان لطف خدا چی می شه؟ که شما فقط حق شدید! و توهم ما بیشماریم هم که زدتتون و ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، aboutorab ، عبدالرحمن ، مصباح ، حسن.س. ، منادی حق ، ساقی ، meisamtiger ، عالم مقدس لاهوت
۱۶:۳۵, ۵/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۹۲ ۱۶:۵۱ توسط عالم مقدس ملکوت.)
شماره ارسال: #39
آواتار
[/font]
پاسخ به جناب عبد الرحمن

ضمیر نا به ذات مقدسه الله تعالی بازمیگردد و در ان شکی نیست ... رسول الله اکنون در قید حیات نیستند و جزو اموات هستند منتهاروح ان بزرگوار از همه چیز اگاه است ولی از ابزار حیات مادی برخوردار نیستند : انک میت و انهم لمیتون !

پاسخ به جناب علائم الظهور بزرگوار ! درست است که عنایات و دعاهای حضرت ولیعصر علیه السلام همیشه از شیعیان حقیقی پشتیبانی کرده و ان ها را از شرک و ضلالت و راه های کج دور نگه داشته ولی باید توجه کنید که به هر حال نبود فیزیکی ان حضرت و استفاده همگان از وجود مقدسش باعث رنج و اندوه های بسیار شده ... ایا شما از غیبت ان حضرت ناراحت نیستید ؟؟ ایا انتظار نمیکشید ؟؟ هدفتون از انتظار چیزی جز پیدا کردن راه هدایت و رفع هلاکت است ؟؟؟ ایا در دعای افتتاح در شب های ماه مبارک رمضان نمیخوانید که : اللهم انا نشکو الیک فقد نبینا و غیبته ولینا ؟؟؟؟ اگر قرار بود که بود و نبود حضرت برای من و شما فرقی نکند و به دعاهای ان حضرت اکتفا کنیم که دیگر نیازی به انتظار تعجیل در فرج نبود ... ان شا الله مستبصر شوید . امام یازدهم فرمودند : در دوران غیبت همه هلاک می شوند... مگر کسانی که ! برای تعجیل در فرج دعا می کنند .. کمال الدین جلد 2

پاسخ به جناب ابوتراب برادر بزرگوار ! این که چه عملی میتواند شما را در روزتنهایی نجات بخشد هر عملی که موجه باشد و با اخلاص همراه شده باشد میتواند نجات بخش ما باشد ... شما خیلی دم از دوستی و مودت اهل البیت میزنی و همچنین خیلی اصرار بر تبری داری ولی این قدر که به این چیزها اصرار داری ایا به خواندن کلام الله و دقت در ان و به دنبال تفسیر ان رفتن نیز مودت داری ؟؟؟؟ ظاهر قران کریم نیازی به اهل البیت ندارد چون بر همگان روشن است و خود اهل البیت علیهم السلام هم هیچ گاه نفرمودند برای درک ظاهر کلام خدا که هر انسان با سوادی ان را درک میکند به ما رجوع کنید بلکه برای توضیح و تبیین بیشتر نیاز است که به سمت مفسرین برویم ....و لقد یسرنا القران للذکر فهل من مدکر ؟؟؟؟ ان چه که مسلم است و در حدیث ثقلین وارد است این است که محمد و ال محمد علیهم السلام باید تابع کلام الله باشند نه بلعکس ! لذا ما برای تفسیر کلام الهی به ایشان رجوع میکنیم و با جان و دل میپذیریم ولی اگر حدیثی پیدا شود مانند بعض از فرازهای جامعه کبیره که مخالفت با کلام الله دارد ان وقت است که کلام الله را قبول میکنیم و ان حدیث را جعلی میدانیم زیرا هیچگاه اهل البیت علیهم السلام خلاف کلام الله سخن نمیگفتند ... ان شا الله مستبصرشوید

پاسخ به جناب مصباح جناب مصباح بزرگوار ! در مورد کلام الله اجماع همه مسلمین و 72 ملت اسلام هست که در ان هیچ شکی نیست و سینه به سینه به ما نقل شده و قاعده لطف الهی نیز اقتضا میکند که همه امت در باطل اجماع نکنند لذا در کلام الله شکی وجود ندارد ... ولی در احادیثی که ما رسیده ضمانتی وجود نداره که صد در صد از معصوم صادر شده باشد و جاعلان و غالیان حدیث در تاریخ بسیار بوده اند لذا در احادیث صحیح به ما رسیده که کلامی که به شما میرسد را با کلام الله بسنجید اگر مطابق با ان بود ان را قبول کنید و اگر نبود ان را بر دیوار بزنید .... در مورد ائمه علیهم السلام هم شیعه اعتقاد دارد که ایشان منصوص از سوی رسول الله صلی الله علیه و اله هستند واگر منصوص هم نبوده باشند باز هم از دیگران به علت طهارت و قرابت و جایگاه علمی که داشتند برتری دارند .... در مورد کلمه الوسیله یک کلمه با دائره وسیع هست که هر چیزی را میتواند شامل باشد از جمله نماز روزه زکات حج خمس جهاد فی سبیل الله و .... و سایر اعمال صالح ...در ضمن میتواند محبت صحیح خالی از افراط و غلو به محمد و ال محمد علیهم السلام رانیز شامل شود که دوستی با اولیای الهی باعث تقرب است .... امام رضا علیه السلام فرمود : الصلاه قربان کل تقی : نماز وسیله ای برای نزدیکی هر بنده ای به خداست موفق باشید

پاسخ به جناب مسجد عشاق و اما شما جناب تازه وارد عزیز ! لطفا به جای شعار و اظهارفضل از علمی که نزد بزرگان کسب کرده اید برای ما بازگویید و پاسخ اشتباهات ما رابدهید بلکه ما را هدایت کرده باشید ! این که عقیده من به کدام مذهب میخوره اصلامهم نیست چون مهم پیروی از اعتقادات صحیح است حال این اعتقادات میخواهد در شیعه باشد یا اهل السنت ! اولا در مورد شهادت توضیحی دادم به جناب ابوتراب که میتوانیدبه ان کامنت مراجعه کنید ولی شهادت به معنای کشته شدن را برای حضرت صدیقه کبری سلام الله علیها ثابت نمیبینم ! و این قضیه چیزی را از ارادت من به ان بانوی یگانه جهانیان که درود اولین و اخرین به روان پاکش باد کم نکرده است بلکه ارادت به ان بانو را در پیروی از ایشان و معارف ان عزیزان میدانم .... مسائل تاریخی که امروزه شماعزیزان همه دین و دنیای خود را صرف ان کرده اید گره ای را در قیامت از کار شما باز نمیکند ... در میان شیعه هم کسانی بودند چون علامه کبیر سید محمد حسین فضل الله رحمه الله علیه که اعتقاد به کشته شدن ان حضرت نداشتند ... درست است که اختلافاتی بین ان حضرت و ابوبکر رخ داد ولی این که عامل شهادت ان حضرت ابوبکر و عمر باشند برای بنده و هر انسانی که تعصب را کنار گذاشته ثابت نیست بلکه در کتاب روضه الواعظین است که ان حضرت به بیماری که از چندی پیش از وفات رسول خدا گرفته بودند دنیا را ترک کردند ... همچنین شیخ عباس قمی هم کلمه وفات را برای ان حضرت در مفاتیح و کتاب بیت الاحزان اورده است ... علی کل حال خداوند به جزئیات گذشتگان اگاه تر هست و ما ازخدا میخواهیم اگر کسی ان حضرت را عامل درشهادت بود لعنت کند و اگر نبود ما را رحمت کند که گمان بیجا کردیم .. درمورد خلفا هم بنده ارادتی از خود نشان ندادم ! و هرگز ایشان را به وصایت بر حق رسول خدا قبول ندارم و نخواهم داشت ... ولی اعتقاد کلی بنده در مورد ان ها اعتدال و انصاف است که ان ها کسانی بودند که نقاط مثبت فراوانی در زندگی داشتند که حتی شامل ایات بیعت رضوان و رضای الهی میشوند و در عین حال نقاط تیره ای هم داشتند .. لذا نه ان ها را تقدیس میکنم و نه ان ها را لعن میکنم... بلکه امورشان را به الله تعالی میسپارم که اوست عالم الغیب و الشهاده .. جنابعالی عرض کردید که کامنت ها را خوانده اید !! پس اگرخوانده بودید میدانستید که من با اصل توسل صحیح شرعی مشکل ندارم بلکه به شکل اشتباه ان معترض هستم ... توسل یک عمل شرعی و صحیح است ولی به همان گونه که به ما دستور داده شده نه به شکل های شرک امیز و غلط .. لزومی نداره که از میان کرور کرور طلبه شما مرا بشناسید و نیازی هم به اظهار صریح عقاید بنده در فضای بسته و متعصب حوزه نبوده و نیست ...شما به جای درگیری و شعار از علمی که ادعا دارید کسب کرده اید وارد به بحث شوید وکارهای خودتان را توجیه بفرمایید ... موفق باشید [font=Times New Roman]
۱۷:۰۰, ۵/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۹۲ ۱۹:۲۲ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #40
آواتار
(۵/دی/۹۲ ۱۶:۳۵)عالم مقدس ملکوت نوشته است:  [/font]
[font=Arial]

پاسخ به جناب ابوتراب برادر بزرگوار ! این که چه عملی میتواند شما را در روزتنهایی نجات بخشد هر عملی که موجه باشد و با اخلاص همراه شده باشد میتواند نجات بخش ما باشد ... شما خیلی دم از دوستی و مودت اهل البیت میزنی و همچنین خیلی اصرار بر تبری داری ولی این قدر که به این چیزها اصرار داری ایا به خواندن کلام الله و دقت در ان و به دنبال تفسیر ان رفتن نیز مودت داری ؟؟؟؟ ظاهر قران کریم نیازی به اهل البیت ندارد چون بر همگان روشن است و خود اهل البیت علیهم السلام هم هیچ گاه نفرمودند برای درک ظاهر کلام خدا که هر انسان با سوادی ان را درک میکند به ما رجوع کنید بلکه برای توضیح و تبیین بیشتر نیاز است که به سمت مفسرین برویم ....و لقد یسرنا القران للذکر فهل من مدکر ؟؟؟؟ ان چه که مسلم است و در حدیث ثقلین وارد است این است که محمد و ال محمد علیهم السلام باید تابع کلام الله باشند نه بلعکس ! لذا ما برای تفسیر کلام الهی به ایشان رجوع میکنیم و با جان و دل میپذیریم ولی اگر حدیثی پیدا شود مانند بعض از فرازهای جامعه کبیره که مخالفت با کلام الله دارد ان وقت است که کلام الله را قبول میکنیم و ان حدیث را جعلی میدانیم زیرا هیچگاه اهل البیت علیهم السلام خلاف کلام الله سخن نمیگفتند ... ان شا الله مستبصرشوید

پاسخ به جناب مسجد عشاق و اما شما جناب تازه وارد عزیز ! لطفا به جای شعار و اظهارفضل از علمی که نزد بزرگان کسب کرده اید برای ما بازگویید و پاسخ اشتباهات ما رابدهید بلکه ما را هدایت کرده باشید ! این که عقیده من به کدام مذهب میخوره اصلامهم نیست چون مهم پیروی از اعتقادات صحیح است حال این اعتقادات میخواهد در شیعه باشد یا اهل السنت ! اولا در مورد شهادت توضیحی دادم به جناب ابوتراب که میتوانیدبه ان کامنت مراجعه کنید ولی شهادت به معنای کشته شدن را برای حضرت صدیقه کبری سلام الله علیها ثابت نمیبینم ! و این قضیه چیزی را از ارادت من به ان بانوی یگانه جهانیان که درود اولین و اخرین به روان پاکش باد کم نکرده است بلکه ارادت به ان بانو را در پیروی از ایشان و معارف ان عزیزان میدانم .... مسائل تاریخی که امروزه شماعزیزان همه دین و دنیای خود را صرف ان کرده اید گره ای را در قیامت از کار شما باز نمیکند ... در میان شیعه هم کسانی بودند چون علامه کبیر سید محمد حسین فضل الله رحمه الله علیه که اعتقاد به کشته شدن ان حضرت نداشتند ... درست است که اختلافاتی بین ان حضرت و ابوبکر رخ داد ولی این که عامل شهادت ان حضرت ابوبکر و عمر باشند برای بنده و هر انسانی که تعصب را کنار گذاشته ثابت نیست بلکه در کتاب روضه الواعظین است که ان حضرت به بیماری که از چندی پیش از وفات رسول خدا گرفته بودند دنیا را ترک کردند ... همچنین شیخ عباس قمی هم کلمه وفات را برای ان حضرت در مفاتیح و کتاب بیت الاحزان اورده است ... علی کل حال خداوند به جزئیات گذشتگان اگاه تر هست و ما ازخدا میخواهیم اگر کسی ان حضرت را عامل درشهادت بود لعنت کند و اگر نبود ما را رحمت کند که گمان بیجا کردیم .. درمورد خلفا هم بنده ارادتی از خود نشان ندادم ! و هرگز ایشان را به وصایت بر حق رسول خدا قبول ندارم و نخواهم داشت ... ولی اعتقاد کلی بنده در مورد ان ها اعتدال و انصاف است که ان ها کسانی بودند که نقاط مثبت فراوانی در زندگی داشتند که حتی شامل ایات بیعت رضوان و رضای الهی میشوند و در عین حال نقاط تیره ای هم داشتند .. لذا نه ان ها را تقدیس میکنم و نه ان ها را لعن میکنم... بلکه امورشان را به الله تعالی میسپارم که اوست عالم الغیب و الشهاده .. جنابعالی عرض کردید که کامنت ها را خوانده اید !! پس اگرخوانده بودید میدانستید که من با اصل توسل صحیح شرعی مشکل ندارم بلکه به شکل اشتباه ان معترض هستم ... توسل یک عمل شرعی و صحیح است ولی به همان گونه که به ما دستور داده شده نه به شکل های شرک امیز و غلط .. لزومی نداره که از میان کرور کرور طلبه شما مرا بشناسید و نیازی هم به اظهار صریح عقاید بنده در فضای بسته و متعصب حوزه نبوده و نیست ...شما به جای درگیری و شعار از علمی که ادعا دارید کسب کرده اید وارد به بحث شوید وکارهای خودتان را توجیه بفرمایید ... موفق باشید

خوب خدارو شکر لهن کلامتان کمی تغییر نموده و این جای بسی خوشحالی داره .
پاسخ به جناب ابوتراب برادر بزرگوار !
شما در صورتی حق دارید مرا برادر خطاب کنید که اعتقادات صحیح خود را با سند و مدرک برایم اثبات نمایید و بر عکس اعتقادات غلط من را در مورد شهادت مادر سیلی خورده و پهلو شکسته و احراق درب خانه ام ابیها و غصب خلافت و بدعتگذاربودن در دین و بسیاری دیگر از ظلم هایی که در حق اهلبیت علیهم السلام انجام دادند را با سند و مدرک رد نمایید .
شما به این همه جنایت می گویید : اختلافی داشتند همین !
ایا به خواندن کلام الله و دقت در ان و به دنبال تفسیر ان رفتن نیز مودت داری ؟؟؟؟

ان شاءالله - اللهم الرزقنا

زیرا هیچگاه اهل البیت علیهم السلام خلاف کلام الله سخن نمیگفتند

احسنت - بسیار عالی [/b]

پاسخ به جناب مسجد عشاق اولا در مورد شهادت توضیحی دادم به جناب ابوتراب که میتوانیدبه ان کامنت مراجعه کنید ولی شهادت به معنای کشته شدن را برای حضرت صدیقه کبری سلام الله علیها ثابت نمیبینم !

چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یعنی یک بانوی 18 ساله تاب تحمل این همه بلا و جنایت را داشته که بعد بر اثر بیماری از دنیا برود .من فکر نکنم هیچ عقل سلیمی این موضوع را باور کند . یا باید تمام جنایات غاصبین را منکر شویم سیلی و غلاف شمشیر و لگد و درب و مسمار و آتش زدن درب و....

یا قبول نماییم که بعد از این همه جنایت بی بی دو عالم از شدت این بلاها به شهادت رسیده اند

مسائل تاریخی که امروزه شماعزیزان همه دین و دنیای خود را صرف ان کرده اید گره ای را در قیامت از کار شما باز نمیکند ...
گره های زیادی را در این دنیا باز کرده اند و می کنند و ان شاءالله در آن دنیا هم همینطور
در میان شیعه هم کسانی بودند چون علامه کبیر سید محمد حسین فضل الله رحمه الله علیه که اعتقاد به کشته شدن ان حضرت نداشتند
خیلی از علمای بزرگ هم هستند که عکس این قضیه اعتقاد دارند
... درست است که اختلافاتی بین ان حضرت و ابوبکر رخ داد ولی این که عامل شهادت ان حضرت ابوبکر و عمر باشند برای بنده و هر انسانی که تعصب را کنار گذاشته ثابت نیست بلکه در کتاب روضه الواعظین است که ان حضرت به بیماری که از چندی پیش از وفات رسول خدا گرفته بودند دنیا را ترک کردند ...
ولی اعتقاد کلی بنده در مورد ان ها اعتدال و انصاف است که ان ها کسانی بودند که نقاط مثبت فراوانی در زندگی داشتند
لطفاً چند تا نقطه مثبت ارائه بدید تا من نقاط منفی شان را رو نکردم

که حتی شامل ایات بیعت رضوان و رضای الهی میشوند و در عین حال نقاط تیره ای هم داشتند .. لذا نه ان ها را تقدیس میکنم و نه ان ها را لعن میکنم...
میل خودتان هست و کسی هم شما را مجبور به مودت و برائت آنها نکرده
نه به شکل های شرک امیز و غلط ..

لطفاً بیشتر توضیح دهید تا بهتر معنای غلو و شرک آمیز بودن را بفهمم
راستی سوال من اینه درباره احراق باب حضرت فاطمه سلام الله علیها چه میدانید ؟ لطفاً توضیح دهید .

موفق باشید
یا علی علیه السلام

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، مسجد عشاق ، عالم مقدس لاهوت
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]