|
تنها گناه نابخشودنی در درگاه الله تعالی
|
|
۱۰:۵۸, ۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
(۵/دی/۹۲ ۱۶:۳۵)عالم مقدس ملکوت نوشته است: [font=Times New Roman][/font] دلم نیومد این قسمت از سخنانتان را پاسخ ندم البته تا جایی که عقلم می رسه . از اینکه فرمودید در میان شیعه هم کسانی بودند .... این چیز زیاد غیر منتظره ای نیست . بر فرض این علامه و علمای دیگری نیز این حرف را زده باشند . آیا من و امثال من باید فوراً این سخن را قبول کنم و دست از تبری بردارم . پاسخ این سوالات را کی میده آیا این سخن را در چه حالتی فرمود ؟ قبل از این سخن چی فرموده بود ؟ آیا این سخن را نقل قول از دیگری نکرده که مثلاً قلانی گفته ؟ آیا سندی صحیح از این سخن دارید ؟ و هزاران موارد دیگر یادمه درباره کتاب ارزشمند اسرار آل محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ( سلیم بن قیص) یه نقل قول از علامه بزرگوار امینی رحمه الله علیه زده بودند که ایشون چنین فرموده که بعد از تحقیق معلوم شد که علامه مرحوم فرموده که فلانی چنین گفته یعنی علامه بزرگوار نقل قول کرده بود . و اما برای شما بزرگوار " الان من در شرایطی قرار دارم که الحمد الله مملکت اسلامی و شیعه هست اگر در زمان و موقعیت همین علامه که فرمودید بودم آیا می توانستم به این صراحت از مادر سیلی خورده و پهلو شکسته و شهیده سخن بگویم ؟ هرگز نمی توانستم پس احتمال اینکه این سخنی از این علامه و همچنین شیعیان دیگری اگر نقل شده یا تقیه نمودند و یا کذب محض می باشد . نظرتان چیست ؟ موفق باشیم در کسب معارف دین یا علی علیه السلام |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| عوامل گناه چیست؟ چگونه گناه نکنیم!؟& | MESSENGER | 16 | 13,464 |
۱۴/تیر/۹۳ ۱۸:۳۱ آخرین ارسال: میثاق |
|
| دلایل عصمت (از گناه و اشتباه) پیامبر (صلوات الله علیه و آله) | وحید110 | 7 | 4,390 |
۱۳/اسفند/۹۲ ۱:۲۲ آخرین ارسال: وحید110 |
|