|
دلایل خلافت شیخین ابوبکر عمر عثمان بعد از پیامبر ( ص )مباحثه
|
|
۲۰:۲۲, ۱۷/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اسفند/۹۲ ۲۰:۲۶ توسط عایشه.)
شماره ارسال: #164
|
|||
|
|||
(۱۷/اسفند/۹۲ ۲۰:۰۲)وحید110 نوشته است: در مورد صیغه هم دعوت به مناظره رو قبول نکنید یعنی حرف ما درسته ... تمامی درگیریهای ایجاد شده به خاطر فرار شما از این بحث است حالا میخواهید مناظره دیگری ایجاد کنید؟!! شما این بحثهای کنونی را به سر انجام برسانید بحث جدید پیشکش. بنده درخصوص شهادت حضرت فاطمه خواستار ایجاد تاپیک شدم شما که میدانستید شکست میخورید قبول نکردید. تصور کردید درباره صیغه حرفی برای گفتن دارید؟ صیغه یک بدعت بعد از پیامبر است و بنده میتوانم از کتب شیعی برایتان دلیل بیاورم. آقای این المنتظر نه سواد دارد (اگر داشت در این تاپیک یا تاپیک امامت پستی گذاشته بود نه اینکه تازه بگوید: یکی خلاصه رو بگه من ببینم چی بگم!!!!) این چنین شخصی میخواهد مناظره کند؟ جنابعالی هم در سطح بنده نیستید و فقط چون به اصطلاح معاون تالارید برای اثبات اینکه چیزی نمیدانید با شما بحث می کنم. نه اینکه خیلی سطحتان بالاست. درباره بحث با خانم فرمیسک وقتی شما ایشان را محروم کردید تا با این کار از مناظره فرار کنید!! موفق شدید و ایشان مناظره را ترک کرد. چرا وقتی ایشان چندی قبل گفت که تاپیک مناظره بازشود تا ایشان ادامه بدهید آن را باز نکردید؟ غیر از این بود که هدفتان اتمام مناظره و فرار از آن بود؟ شما مرا خسته کردید. در این تاپیک از این پس فقط شما به تنهایی پست ارسال میکند و مرتب ابراز علاقه برای فرار نمیکنید. در غیر این صورت بنده مانند شما بیکار نیستم که مرتبا وقتم را تلف کنم. جناب عبدالرحمن اولا شما حق ارسال پست ندارید. در ضمن به شما حق میدهم که زن باسواد ندیده باشید به همین خاطر از زن بودن من تعجب کرده اید. اگر بیشتر با خانمهای اهل تسنن آشنا شوید متوجه میشوید که علاوه بر جمال کمال هم دارند و عقده ای هم نیستند!
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| شاهکار احتجاج مولا علی در دلایل سکوتش در برابر غصب خلافت!!! | علی 110 | 17 | 12,748 |
۸/فروردین/۰۳ ۱۵:۱۹ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| تفاوت حکومت ابوبکر با جمهوری اسلامی ایران | aaaaa | 12 | 4,497 |
۲۳/بهمن/۹۳ ۱:۱۶ آخرین ارسال: aaaaa |
|
| دلایل قرانی عدم عدالت صحابه+دیگر دلایل | وحید110 | 5 | 3,530 |
۲۰/مرداد/۹۳ ۲۳:۵۱ آخرین ارسال: jemill hasanov |
|
| میزان کدورت فاطمه سلام الله علیها از شیخین چه اندازه بود؟ | عالم مقدس لاهوت | 5 | 2,901 |
۱۹/تیر/۹۳ ۱:۳۲ آخرین ارسال: عالم مقدس لاهوت |
|
| شاهکارهای علمی ابوبکر | ذوالفقار | 0 | 1,116 |
۲۸/فروردین/۹۳ ۱۶:۰۴ آخرین ارسال: ذوالفقار |
|
| اهل بیت پیامبر چه کسانی هستند؟مباحثه | عالم مقدس ملکوت | 38 | 16,097 |
۲۹/اسفند/۹۲ ۲:۱۹ آخرین ارسال: al-shia |
|
| آیا عمر،ابوبکر را اغفال کرد؟ | صبح صادق | 20 | 7,264 |
۱۴/بهمن/۹۲ ۱۱:۴۶ آخرین ارسال: سید ابراهیم |
|