کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
#پنجمین تولد تالار - متشکرم از ...
۲۱:۲۴, ۹/آبان/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/آبان/۹۴ ۲۱:۴۱ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #11
آواتار
سلام بر شما خوبان

واقعا جای قدر دانی داره تلاش بعضی دوستان چه کاربر عادی ، چه فعال و چه مدیر و ناظر

تشکر از عزیزانی که مطالب خوبی و کاربردی و مفید قرار میدن، تشکر از عزیزانی که بحث میکنن، اما بدون توهین و تمسخر و جدال

جای بعضی از دوستان هم که دیگه تو تالار نیستن خالیه

از دوستای عزیز تالاریم هم سپاسگزارم که به موقعش گوش منم پیچوندن و تشر زدن بهم و من از این کارشون لذت میبرم Heart

و یه تشکر هم میکنم از عزیزانی که وقتی کاری دارم بهشون پیام میدم و جواب نمیدن و تا مدتها این شکلی میشمAngryAngryAngry

و با زمانی بسی طولانی تبدیل میشم به : Smile

البته الان دیگه بلد شدم ناراحت نشم از این جواب ندادن های بعضی از بزرگوارانBlush ولی از دوستان توقع ندارما ... از ما گفتن بود حالا

دعا کنیم برای هم : ان شاءالله خداوند هادی همه مون باشه و رَبَّنَا لاَ تُزِغْ قُلُوبَنَا بَعْدَ إِذْ هَدَيْتَنَا وَهَبْ لَنَا مِن لَّدُنكَ رَحْمَةً إِنَّكَ أَنتَ الْوَهَّابُ

یا علی / التماس دعا

امضای شیدا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، علی املشی ، میم.حسین.الف ، سدرة المنتهی ، السا ، MAHDI59 ، Mohammad Trust ، سید ابراهیم ، مجید املشی ، mahdy30na ، فاطمه خانم ، عبدالرحمن ، مرتضی اقبالی ، نرگس مهدوی ، حضرت عشق ، Mahdy2021 ، fafa* ، بیداری اندیشه ، mohamad
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: #پنجمین تولد تالار - متشکرم از ... - شیدا - ۹/آبان/۹۴ ۲۱:۲۴

[-]