|
به مناسبت دهمین سالگرد تولد تالار بیداری اندیشه
|
|
۱۰:۴۴, ۴/آبان/۹۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
ده سال پیش در چنین روزهایی یعنی در روزهای نخستین ماه آبان 1389 تالار گفتگوی بیداری اندیشه متولد شد. تالاری با هزاران امید و سرشار از شوق و انرژی. تالاری که نظیر آن نه قبل و نه بعدش هرگز نبود. تالاری با اعضایی پرشور و مصمم برای آموختن در تالار بیداری اندیشه آنچه که در این مدیوم گنجایش داشت و قابل انجام بود، انجام شد. قاطعانه می توانم بگوییم هیچ تالاری در ایران مانند بیداری اندیشه نتوانسته بود از ظرفیت حداکثری خود استفاده کند و در نهایت در خارج از فضای مجازی به کار خود ادامه دهد. ما دوستانی تالار بیداری اندیشه اکنون بعد از ده سال از شروع فعالیت آن، هنوز بر آن عهد که بستیم هستم و به قول جمله قدیمی و پایانی مستند ظهور، "ادامه دارد اگر خدا بخواهد ... " با سپاس یا علی مدد |
|||
|
| آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۴۰, ۷/اسفند/۰۴
شماره ارسال: #91
|
|||
|
|||
|
به نام خدای موفقیت
![]() از خاکستر خود برخیز بنده ام، من درون تو را با آگاهی شعله ور کرده ام. میدانم چقدر دردناک است اما اگر به تو حقیقت و شناخت ذات دیگران را نمیدادم در سیاهی و دایره امن خودت می ماندی. رفتن به تاریکی انتخاب خودت بود اما خارج شدن از آن به عهده ی من است وجود تو را مخصوصا از نور خود ساختم، تو شعاع و امتداد نور من در زمین بودی، اینکه هر زمان نام و وصف من آمد به وجد آمدی و خواسته قلبت یکتاپرستی و پاکی بود بخاطر همین ویژگی خلقت توست. پس بر من است که نورم را نجات دهم و تو را همانگونه که فرستادم از تاریکی باز پس گیرم. تو تکه ای از منی و من پس از درنگی که برای رشد به آن نیاز بود، تو را به اصل و سرنوشت اصلی خودت بازمیگردانم. این جولانی که از تاریکی و خادمانش می بینی از سر قدرتمندی آنان نیست از خلا حضور خوبان است من نورهایم را در میان گوشت و استخوان پیچیده و پنهان کرده ام اگر راست گویان نباشند تا اعتماد ایجاد کنند هیچ متقلبی نمی تواند از اعتماد به وجود آمده دروغ بگوید و مورد پذیرش و اقبال قرار گیرد. بدکار از پایه های ساخته شده توسط خوبان بالا می رود اما رفته رفته تیغش کند و دستش رو می شود و نمی تواند تا آخر اینگونه پیشروی کند. باطل قدرتش را از حق می گیرد و کار همیشگی آن شبیه شدن است، این را بدان نور من، که باطل همیشه از من تقلید می کند و از اصول، قوانین و بندگان اصیل من فیک های تمیز و قابل باور می سازد. ملک و سلطنت این جهان تماما برای من است من در تمام لایه ها و ابعادش نفوذ مطلق دارم قطعا پس از درنگی که حق و باطل آشکار شود به حق رخصت قدرت حضور و میدان داری می دهم و مدافع مداوم اویم این سنت همیشگی من است و تو استثنا نخواهی بود. آن جمجمه پرستان سیاه پوش و افسونگرانشان هیچ توانی در مقابل من ندارند همین حالا هم نور من در درون تو، آنان را آزار خواهد داد و به اجبار تو را ترک خواهند گفت و به لانه های تاریک و پست خودشان می خزند. همانطور که جهان نمی تواند دائما بر دروغ، زور، ظلم، فساد و کنترل اداره شود و از هم می پاشد زندگی شخصی نیز نمی تواند همین گونه ادامه یابد. وَقُلْ جَاءَ الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ إِنَّ الْبَاطِلَ كَانَ زَهُوقًا (81 اسرا) سختی ها و سخت شدن دلت، شکست های ظاهری و بی میلی هایت را نشانه ی تحول پیش رو، عمق یافتن و نجاتت بدان، اینها الزامات این گام اند. اگر در حاجت هایت ناکام نمی شدی دایره امنت وسیع تر میشد و همچنان خودت را بر مدار حق میدانستی، اما من میخواهم تو را از دایره شبیه سازی شده باطل خارج کنم. زندگی ات تمام نشده است! در برکت و شکوفایی برایت در حال گشوده شدن است تقدیر تو حذف و لغو نشده آن زندگی پاک و خدایی و خانواده آسمانی ات، منتظر شجاعت و دگرگونی تو بوده اند تا تجلی مادی یابند من گام به گام تو را بالا خواهم برد، صبور بمان تو مسافری، سفر رو به اتمام، و مقصد بسیار نزدیک است. معجزه ای به سرعت در حال نزدیک شدن به توست ![]() میدانم که قلبت همین حالا با خواندن کلماتم شوق و استحکام یافته اند و روشنی آنرا در سینه ات حس می کنی. این شادی ناشی از بیداری قلبی همیشگی می شود. هر زمان نیاز داشتی دوباره بیا و حرفهایم را بخوان، اینها تماما بیان و پیام من بودند نه بنده ام، او در ابتدا حتی نمیدانست چه میخواهد بنویسد و چه تیتری بزند، جمله به جمله با او جلو آمدم. من در تک تک کلماتم برایت نشانه های آشکار گذاشتم، اعتماد کن و مراقب یقین و امیدت باش. در مدار قلب بمان همه چیز در دستان منند و تو پاسخ تمام سوال هایت را خواهی گرفت. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| #پنجمین تولد تالار - خاطرات من ... | سخنگو | 39 | 19,524 |
۲۰/آبان/۹۴ ۰:۲۸ آخرین ارسال: Farzaneh |
|
| #پنجمین تولد تالار - متشکرم از ... | سخنگو | 20 | 8,214 |
۱۶/آبان/۹۴ ۲۰:۱۲ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| #پنجمین تولد تالار - بهترین تاپیکی که خوانده ام ... | سخنگو | 7 | 4,180 |
۱۶/آبان/۹۴ ۴:۴۲ آخرین ارسال: soora |
|
| #پنجمین تولد تالار - یادگاری من ... | سخنگو | 4 | 2,937 |
۱۴/آبان/۹۴ ۰:۰۷ آخرین ارسال: پرنیان |
|
| #پنجمین تولد تالار - بهترین سرصفحه ی تالار به نظرم ... | سخنگو | 17 | 29,703 |
۱۲/آبان/۹۴ ۱۲:۴۰ آخرین ارسال: حضرت عشق |
|

![[تصویر: bidari_dar_35_shokuh_dar_36.gif]](https://cajad.ir/ofogh36/wp-content/uploads/2026/02/bidari_dar_35_shokuh_dar_36.gif)