|
#پنجمین تولد تالار - بهترین تاپیکی که خوانده ام ...
|
|
۴:۴۲, ۱۶/آبان/۹۴
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۵/آبان/۹۴ ۲۱:۲۸)عبدالرحمن نوشته است: تاپیک های زیر عمدتا خوبنبعضی از تایپیک های سید ابراهیم ![]() تاپیک های سید ابراهیم جز اون دسته ارسال های عالی و آموزنده ی. تالاره که مثل ارسال های دیگه مضمون آبکی و سطح پایین نداره! سعی میکنه ارسال هاش با زبون ساده باشه که همه بفهمن نه با کلمات قلمبه برای تعدادی خاص، که خودشون هم متوجه نمیشی چی میگن چه برسه به بقیه! تایپیکی که ارزش خوندن نسبت به بقیه داره و مثل بعضی ها تو ارسال هاشون ادعای اینکه وای من خیلی میفهمم وای من خیلی حالیمه وای من خیلی شاخ و خاص هستم و ندارن... من خودم به شخصه تالار میام ارسال سید ابراهیم و ببینم اول میرم پست های ايشون و میخونم و به شخصه از ارسال هاشون لذت بردم و مطالب زیادی یاد گرفتم و راهنمای خوبی هستن ![]() ![]() ![]() حالا شما میگید بعضی ها مشکل از جای دیگه ست
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
#پنجمین تولد تالار - بهترین تاپیکی که خوانده ام ... - سخنگو - ۸/آبان/۹۴, ۱۷:۳۲
پاسخ به: #پنجمین تولد تالار - بهترین تاپیکی که خوانده ام ... - mirza47820 - ۸/آبان/۹۴, ۲۱:۳۶
پاسخ به: #پنجمین تولد تالار - بهترین تاپیکی که خوانده ام ... - soora - ۱۱/آبان/۹۴, ۱۷:۴۸
پاسخ به: #پنجمین تولد تالار - بهترین تاپیکی که خوانده ام ... - عبدالرحمن - ۱۵/آبان/۹۴, ۲۱:۲۸
پاسخ به: #پنجمین تولد تالار - بهترین تاپیکی که خوانده ام ... - soora - ۱۶/آبان/۹۴ ۴:۴۲
پاسخ به: #پنجمین تولد تالار - بهترین تاپیکی که خوانده ام ... - شیدا - ۱۶/آبان/۹۴, ۱:۰۶
پاسخ به: #پنجمین تولد تالار - بهترین تاپیکی که خوانده ام ... - میم.حسین.الف - ۱۶/آبان/۹۴, ۱:۲۱
پاسخ به: #پنجمین تولد تالار - بهترین تاپیکی که خوانده ام ... - غریب - ۱۶/آبان/۹۴, ۲:۰۲
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| به مناسبت دهمین سالگرد تولد تالار بیداری اندیشه | mohamad | 90 | 13,438 |
۷/اسفند/۰۴ ۲۱:۴۰ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|
| #پنجمین تولد تالار - خاطرات من ... | سخنگو | 39 | 19,545 |
۲۰/آبان/۹۴ ۰:۲۸ آخرین ارسال: Farzaneh |
|
| #پنجمین تولد تالار - متشکرم از ... | سخنگو | 20 | 8,224 |
۱۶/آبان/۹۴ ۲۰:۱۲ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| #پنجمین تولد تالار - یادگاری من ... | سخنگو | 4 | 2,939 |
۱۴/آبان/۹۴ ۰:۰۷ آخرین ارسال: پرنیان |
|
| #پنجمین تولد تالار - بهترین سرصفحه ی تالار به نظرم ... | سخنگو | 17 | 29,717 |
۱۲/آبان/۹۴ ۱۲:۴۰ آخرین ارسال: حضرت عشق |
|

چون حوصله خوندن مطالب بالای دو خط رو ندارم ولی شماها بخونید
و به شخصه از ارسال هاشون لذت بردم و مطالب زیادی یاد گرفتم و راهنمای خوبی هستن