|
فراخوانی حیاتی برای تشکیل گروه تحقیقاتی علیه وهابیت!
|
|
۱۹:۰۷, ۲۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
به زودی نقشه راهی را تقدیم میکنم که هدفمان چیست و از کجا می خواهیم شروع کنیم و چگونه میخواهیم به هدف برسیم إن شالله دوستانی دارم که به مراکز اصلی پژوهشی قم در ارتباطند و کار تخصصی در این زمینه انجام میدهند باید از تمام ظرفیت ممکن و تجربه های قبلی استفاده کرد فعلاً هر کسی هر محتوایی که میتونه از کتاب و مقاله و کلیپ گرفته تا... شروع کنه خودش جمع آوری کنه توی اینترنت هم تا میتونید گشت بزنید و اطلاعات کسب کنید خود بخش پژوهش و تولید محتوا به چند بخش قرار هست تقسیم بشه اما صادقانه میگم دوستان اینکار همت بلند میخواد نگذارید این خون مطهر هدر رود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! که البته هدر نخواهد رفت اما از نظر کوتاهی ما میگم تمام کسانی هم که در سایر 3 قسمت دیگه ابراز آمادگی کردند شروع کنند به مطالعه در این زمینه نظرات و پیشنهادات رو در همین بخش به سمع و نظر حقیر و سایر همسنگران برسونید و البته ذکر 3 نکته مهمترین مسئله در این راه تلاش برای انجام کار خالصانه و تلاش برای ترک معصیت هست تا هر چه بیشتر عنایات خداوند و یاری حضرت حجت نصیبمون بشه نکته ی بعدی این که من فکر میکنم باز هم باید تعداد بیشتری به جمع ما بپیوندند و البته ما به حول و قوه خدا کار رو شروع میکنیم اما تا زمانی که در حال تدوین استراتژی و هدف گذاری هستیم خواهش حقیر این هست که شما از مطالعه و پژوهش و جستجو غافل نشید به زودی برای انجام یک اقدام حساب شده با مشورت شما و سایر دوستان و بزرگان برنامه ی عملیاتی رو تقدیم خواهم کرد إن شالله یا الله و یا رحمان و یا رحیم یا مقلّب القلوب ثبّت قلوبنا علی دینک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| درباره وهابیت چی میدونی؟ اهل سنت جدای از وهابیت میباشد | mahdy30na | 29 | 14,374 |
۱۴/آبان/۹۴ ۲۳:۰۴ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| مطالب مورد نیاز برای ساخت قسمت اول وهابیت اسلام نیست! | علی 110 | 12 | 10,153 |
۶/دی/۹۳ ۱۸:۱۶ آخرین ارسال: فدایی امامم |
|
| فیلم های علیه وهابیت پایگاه جامع فرق و ادیان و مذاهب | عالم مقدس لاهوت | 1 | 1,476 |
۲۳/مرداد/۹۳ ۱۰:۴۳ آخرین ارسال: عالم مقدس لاهوت |
|
| تبلیغات شبکه "وهابیت" برای شبکه "بهائیت" | انتصـار | 0 | 1,505 |
۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۱۵ آخرین ارسال: انتصـار |
|
| نام تمامی اشخاص حقیقی و گروه های پژوهشی مطرح در عرصه وهابیت | علی 110 | 15 | 9,540 |
۲۴/دی/۹۰ ۲۳:۴۹ آخرین ارسال: فدک زهرا |
|
| وهابیت با 300 ماهواره منطقهای و جهانی علیه مکتب تشیع تبلیغ | علمدار133 | 0 | 1,444 |
۲۴/دی/۹۰ ۱۶:۵۱ آخرین ارسال: علمدار133 |
|
| نظر سنجی انتخاب اسم برای تالار ضد وهابیت(مهم) | خیبر110 | 29 | 12,733 |
۲۵/آبان/۹۰ ۰:۱۶ آخرین ارسال: عبداللهی |
|