|
فراخوانی حیاتی برای تشکیل گروه تحقیقاتی علیه وهابیت!
|
|
۱۹:۴۹, ۲۳/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۰ ۱۹:۴۹ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
(۲۳/مرداد/۹۰ ۱۹:۳۵)mohamad نوشته است:سلام(۲۳/مرداد/۹۰ ۱:۳۱)علی 110 نوشته است: انتقام واقعی در افشای کاملی پوچی و ابطال زیربنای اعتقادی فرقه ی ضاله وهابیت و اشاعه و روشنگری در سطح بسیار گسترده ی این مطلب به سه زبان عربی و انگلیسی و فارسی در سراسر کشور و جهان است ببخشید دخالت میکنم ولی با حرف شما مخالفم به نطر شما اگر ایران با دید عقلانی (عقل داریم تا عقل)میگفت که چرا من جلوی یک دنیا به تنهایی و بدون امکانات کافی ایستادم ما به اینهمه پیروزی میرسیدیم نظر من اینه که فقط باید بخواهیم که واقعا شروع کنیم به فعالیت کردن. حتی یک اطلاع رسانی کوچیک و اگاهی دادن هم در زمینه ضد وهابیت تاثیرات زیادی خواهد داشت. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| درباره وهابیت چی میدونی؟ اهل سنت جدای از وهابیت میباشد | mahdy30na | 29 | 14,359 |
۱۴/آبان/۹۴ ۲۳:۰۴ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| مطالب مورد نیاز برای ساخت قسمت اول وهابیت اسلام نیست! | علی 110 | 12 | 10,145 |
۶/دی/۹۳ ۱۸:۱۶ آخرین ارسال: فدایی امامم |
|
| فیلم های علیه وهابیت پایگاه جامع فرق و ادیان و مذاهب | عالم مقدس لاهوت | 1 | 1,475 |
۲۳/مرداد/۹۳ ۱۰:۴۳ آخرین ارسال: عالم مقدس لاهوت |
|
| تبلیغات شبکه "وهابیت" برای شبکه "بهائیت" | انتصـار | 0 | 1,503 |
۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۱۵ آخرین ارسال: انتصـار |
|
| نام تمامی اشخاص حقیقی و گروه های پژوهشی مطرح در عرصه وهابیت | علی 110 | 15 | 9,533 |
۲۴/دی/۹۰ ۲۳:۴۹ آخرین ارسال: فدک زهرا |
|
| وهابیت با 300 ماهواره منطقهای و جهانی علیه مکتب تشیع تبلیغ | علمدار133 | 0 | 1,444 |
۲۴/دی/۹۰ ۱۶:۵۱ آخرین ارسال: علمدار133 |
|
| نظر سنجی انتخاب اسم برای تالار ضد وهابیت(مهم) | خیبر110 | 29 | 12,715 |
۲۵/آبان/۹۰ ۰:۱۶ آخرین ارسال: عبداللهی |
|