| نظرسنجی: نظرتون در مورد این موضوعی که مطرح کردم چیه؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| مزخرفه... | ![]() ![]() |
7 | 53.85% |
| خوب بود. | ![]() ![]() |
3 | 23.08% |
| تا حالا بهش فکر نکردم. | ![]() ![]() |
3 | 23.08% |
| تمام | 13 رأی | 100% | |
|
از تاریخ درس نگیریم، تکرار میشه.(خطاب به بیداری اندیشه ها)
|
|
۱۴:۳۹, ۲۴/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۰ ۱۴:۴۲ توسط L.payam.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲۴/آذر/۹۰ ۱۲:۲۷)افلاطون نوشته است: سلام یادش بخیر. اولش که اومدم، آواتار من هم آرتاس بود. گفتن عوضش کنم چون دینی و روانی مشکل داره. بگذریم. (۲۴/آذر/۹۰ ۱۱:۲۰)parisan نوشته است:از بچگی اولین چیزی که به ما یاد دادن، یکی دروغگو دشمن خداست؛ و دیگری عجله کار شیطونه بود.نقل قول:اهل از زیر کار در رفتن بودهکاملا با نظر شما مخالف هستم. الان اومدم میبینم دو نفر در نظرسنجی شرکت کردن، هر دو هم مزخرف زدن. یعنی گزینه ی مزخرف. در حالی که دو خط اول متنم گفتم این متن دنباله داره و لطفا تا تموم نشده توی نظر سنجی شرکت نکنید... شاید این به خاطر برداشت اشتباه دوست عزیزمون، خواهرمون، خانم پردیسان خانم بود. این متن و تاریخ من، ریاضی، منو یاد این فروم می ندازه. اما معلم مدیرا نیستن. به قول خود شما، خانم پردیسان خانم، اینجا مدیریت با جاهای دیگه فرق داره. من این رو لمس و باور کردم. با اینکه باز هم نمی پسندم، اما مدیریتشون رو خوشم اومد. به نظر من همه ی ما، من و شما و دیگر دوستان، اون دانش آموزا هستیم... و معلم... حالا نظرتون چیه؟ مقدمات در حال آماده شدنه. مهدی می آید. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| معرفی مستند، برای ترجمه و زیرنویس توسط گروه بیداری اندیشه | مجید املشی | 31 | 30,879 |
۱۲/بهمن/۹۵ ۱۸:۱۳ آخرین ارسال: jahansite |
|
| نرم افزار بیداری اندیشه | فدايي ولايت | 22 | 11,641 |
۲۰/اسفند/۹۲ ۱۶:۳۲ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| گروه دوبلاژ تالار بیداری اندیشه | MohammadMeraj | 31 | 14,621 |
۲۹/بهمن/۹۲ ۲:۱۴ آخرین ارسال: MohammadMeraj |
|
| پیشنهادات و انتقادات بخش ترجمه و زیرنویس تالار بیداری اندیشه | مجید املشی | 4 | 4,818 |
۲۹/آذر/۹۲ ۰:۰۴ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| فروشگاه مجازی بیداری اندیشه | SAEED_KOSAR | 13 | 10,858 |
۱۴/تیر/۹۲ ۲۰:۱۰ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ | Mohammad | 87 | 46,189 |
۶/آذر/۹۱ ۱۶:۴۱ آخرین ارسال: mahdi_kojayee |
|
| مستند بیداری اندیشه | Ara | 16 | 11,755 |
۲۸/تیر/۹۱ ۹:۴۷ آخرین ارسال: بچه شیعه |
|