کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: روزانه چه قدر از وقت خود را در سرگرمیها صرف می کنید؟
1 ساعت
2 ساعت
3 ساعت
4 ساعت
بیشتر از این موارد

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چقدر از سرگرمی های رایانه ای و تلوزیونی استفاده می کنید؟
۲۰:۲۵, ۲۹/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #11
آواتار
من خودم تا همین سال گذشته resident evilاز بازی های مورد علاقه ام بود..یادمه اولین بار اول راهنمایی اِویل3رو بازی کردم که خیلی وحشتناک و جذاب و خیلی فکری بود....به نظرم با بازی های دیگه فرق داشت...حتی tumb riderکه انواع و اقسام مختلفی داشت،و تعدادش بیشتر بود،برام جذابیتی نداشت..
نمیدونم هربار که بازی میکردم بیشتر بهم خوش میگذشت..
فکر کنم اِویل 3 رو،20 باری تا آخر رفته باشم..
اِویل 5 رو هم که همین سال گذشته رفتم تا آخرو بعد هم متنبه شدم..
این بازی ها خیلی جذابن..من بهشون علاقه داشتم چون اَکشن بودن و قهرمانهاش کارهای جالبی میکردن..
من همیشه دوست داشتم گروه ویژه پلیس باشم که با مخالفت خانواده دیگه دنبالش نرفتم...این بازی ها رو هم دنبال میکردم چون واقعا علاقه داشتم..اما چیزی که باعث شد این بازی هارو ترک کنم و با وجود سختی زیاد دیگه نرم دنبالش این بود که یک روز از خودم پرسیدم ،آیا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)واقعا از دست من راضیه؟
چرا باید زندگی و عمرم رو پای این بازی ها بذارم..آخرش چی به من میرسه..
خلاصه این دست سوال های فلسفی بود که من رو نجات داد..
کسی هم که معتاده باید یک سری سوال براش ایجاد کنید و درگیرش کنید..پند و اندرز هیچ فایده ای نداره..باید خودش به این برسه که کارش سود دنیوی و اُخروی براش نداره..سوالی که میشه ایجاد کرد اینه که:اگر قیامت بشه و ازت بپرسن از عمر و جوونیت چطوری استفاده کردی ،چی داری جواب بدی؟؟
من یادمه مادرم خیلی از من سوال میکرد و لی هیچ وقت من رو موعظه نکرد..در نهایت خودم به این نتیجه رسیدم..
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مسافر ، aliakbar ، بیداری اندیشه ، محصل ، الهه.ع ، heaven
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: جنبش تولید فکر - میزان استفاده از سرگرمیها - parisan - ۲۹/بهمن/۸۹ ۲۰:۲۵

[-]