|
چقدر از سرگرمی های رایانه ای و تلوزیونی استفاده می کنید؟
|
|
۲۲:۳۸, ۳۰/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام
اولی که درمورد قهرمان جلوه دادن افراد تحصیل کرده بود خب چی کار کنیم باید نشونشون بدیم آیندشون چی میشه دومی راه حل به نظر من بچه ها رو شرطی میکنه من فکر میکنم با بعضی از این تشویق های ما بزرگترا اون بچه فقط میخونه نمره بگیره اصلا چیزی نمی فهمه اون همه درس زیاد به دردش نمیخوره سومین راه حل رو هم فکر نکنم روی بیشتر بچه ها جواب بده چون نمیدونم اینا تو مدرسه چی یاد میگرن که مارو هم تربیت میکنن و برامون تعیین و تکلیف میکنند! ولی اگه روی همین سه تا روش و اون دوتا تقسیم بندی یه ذره کار کنیم فکر کنم یه چیزه خیلی عالی بتونیم در بیاریم یه چیزی بگم؟ من میگم یه کاری بکنیم اونم اینکه ما اول بیام خصوصیات یه جامعه آرمانی (مهدوی)رو در بیاریم و از توی این خصوصیات شاخص های رفتاری این گروه سنی رو پیدا کنیم بعد خصوصیات جامعه کنونی خودمون رو در بیاریم و حدفاصله هارو دربیاریم فکر کنم اینجوری راحت تر بتونیم روش مقابله و راه حل بدیم اگه خواستید بگید من چندتا مقاله هام که درباره مدرسه مهدوی هست رو میدم چون توش خصوصیات خوب بررسی شدند یاعلی به امید تشکیل جامعه مهدوی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| زامبی کشی!! سرگرمی جدید در همه بازی ها!! | hamidreza_shab | 14 | 9,132 |
۲۳/مهر/۹۳ ۱۷:۵۳ آخرین ارسال: hamidreza_shab |
|
| سرگرمی اسلامی در خانواده | joseffist | 26 | 11,457 |
۳۰/بهمن/۹۲ ۱۸:۰۹ آخرین ارسال: zryy |
|
| پیشنهادات و انتقادات بخش صنعت سرگرمی و بازی های رایانه ای | محب الزهرا | 15 | 12,463 |
۳۰/دی/۹۲ ۱۶:۵۱ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| چه نوع سرگرمی و چه زمانی حلال است؟ | Detector | 40 | 25,655 |
۳۱/شهریور/۹۲ ۱۵:۳۵ آخرین ارسال: Detector |
|