|
لطفا خیلی کمکم کنید ( در مورد حجاب)
|
|
۱۹:۴۶, ۱۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان ازتون یه کمکی میخوام خواهشا جوابمو بدین...
چند وقت پیش من توی مدرسه ( من الان دبیرستانیم ) با یکی از دوستانم که معمولا با هم بحث آزاد عقیدتی میزاریم ( هر کسی نظر خودشو میگه بدون تعصب و با هم راجع به اون تحقیق میکنیم تا به جواب برسیم...) سر مسیله ی حجاب با هم شروع به بحث کردیم... منتها بر خلاف همیشه من و اون بحثمون بالا گرفت و آخرش هم به نتیجه نرسید.... ( من میگفتم که حجاب باید حتی اگه به صورت چادر نباشه ولی باید کامل باشه مقنعه بلند و مانتویی که زننده نباشه و مو ها هم کاملا پوشیده باشه ولی اون میگفت که حجاب فقط باید روی گریبان باشه و شلوار زیر زانو و لباس آستین کوتاه هم میشه ) من خیلی تعجب کردم!!!! آخه حجاب جز مسایلی هست که هم از لحاظ منطقی میشه اثباتش کرد و مم از طریق دینی گرچه اون فقط از لحاظ دینی اونم فقط از لحاظ قرآن نه از لحاظ حدیث... منم همون آیه ای از سوره ی نور رو خوندم ( فکر کنم 31 ) .... اونم گفت که کلمه ی خمر معنی روسری نمیده!!!!! من از روی فرهنگ لغت که نگاه کردم نوشته بود خمر : روبنده ها پوشش های سر و صورت زنان عرب.. اونم گفت که پس مو ها نمیشه و .... منم که دست تنها بودم (!!!) چند تا سوره ی دیگه رو خوندم ولی آیه ای که به صراحت بگه که حجاب باید به این صورت باشه پیدا نکردم... گفتم که هرچی باشه اگه حجاب به این صورت نبود حضرت زهرا (علیه السلام) چادر نمیپوشیدن اونم گفت مگه تو توی اون زمان بودی که دیدی چادر میپوشن؟!!!! تازه اگر هم چادر میپوشیدن زمان عرب جاهلیت بوده الان دیگه اون شرایط نیست... از جایی که منم اطلاعاتم خیلی کم بود گفتم بهش من میرم بیشتر تحقیق میکنم و بهش میگم ... اونم گفت اگه خدا توی قرآن هم بگه که زنها باید به این شکل حجاب داشته باشن من قبول نمیکنم (!!) چون تساوی بین حقوق زن و مرد چی میشه چرا زنها باید برای اینکه مردها بهشون نگاه نکنن حجاب داشته باشن ولی مردها این شکلین؟!!! منم گفتم اگه توی قرآن باشه چون کلام خدای متعال هست ما باید قبول کنیم چونکه خداوند از همه ی ما دانا تر هست ... تازه اگر ما حجاب داشته باشیم برای خودمونه نه اینکه اونها گمراه نشن و ... تازه در این مورد زن با مرد خیلی تفاوت داره ... حالا من واقعا نمیدونم چه جوری باید قانعش کنم ...مخصوصا اینکه حجاب مسیله ی خیلی مهمیه و ما وظیفه ی امر به معروف و نهی از منکر داریم از نظر من فعلا مسیله ی حجاب جز مهمترین مسایل هست و حتی اگه من نخوام اونو قانع کنم بالاخره همه ی ما باید فلسفه ی اصلی حجاب رو از همه لحاظ بدونیم بنابراین خواهش میکنم از شما دوستان که مسیله ی حجاب رو کاملا برسی کنیم تا دیگه شبهه ای در این زمینه نمونه. ممنونم |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۳:۰۰, ۲۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۲۱/آذر/۹۰ ۰:۰۶)soldier نوشته است: خوب خب این جناب فاطمه خانم پست منو پاک کردن یه بار دیگه پست میدم مورد اخلاقی نداشته باشه! ![]() حالا خیلی مهمه بدونید حسی دست میده یا نه؟شما خودت حساب کن دیگه! ![]() آخه ببین...من یه چیزی میگم دخترای تالار اصلا بهشون بر نخوره:وقتی یه دختر چادر می زنه بیشتر حال میده بهش تیکه بندازی تا یه دختر ژیگول!(خواهشا پست منو پاک نکن! )اصلا منظور بدی نداشتم!فقط نظرمو گفتم...حالا فکر نکنید من تیکه میندازما!!! ![]() ولی خب...این نظر من! و همونطور که دیدید نظر من چیزی بود بر خلاف تمام چیزایی که گفتید!!!از قصد نه ها!نظر من بود!حالا اگه پست منو پاک نکردن! ![]()
|
|||
|
۳:۰۳, ۲۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۲۱/آذر/۹۰ ۰:۰۶)soldier نوشته است: خوب خب نظر منو پاک کردن فاطمه خانم یکی دیگه می زنیم بدون مورد اخلاقی! ![]() حالا حسشو شما چیکار داری؟شما میگی یه دختر چادر بزنه امن و امانه؟از دست گشت ارشاد بله از دست همون چشمایی که خودتون میگید نه!نظر من بدون هیچ قصد بدی اینه:تیکه انداختن به دختری چادری جالب تر از تیکه انداختن به دخترای ژیگوله!تو رو خدا بر نخوره!!نظر من اینه...حالا فکر نکنید تیکه میندازم! ![]() نه بابا من و چه به این کارا!!اما این به نظر جالب تره!!!!تو رو خدا پست منو پاک نکنید!
|
|||
|
۴:۵۸, ۲۸/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آذر/۹۰ ۵:۰۱ توسط sadegh-a.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۱۹/آذر/۹۰ ۰:۵۴)dark.knight نوشته است: به نظر من یه چیزی بپوشن که خودشون راحت باشن!!!میدونم الان جفت پا میاید تو پستم اما به نظر من هر چیزی بپوشن اما روسری رو بیخیال شن!!! دوست عزيز شما كه عقايدت اينه ، دوست داري در مورد ناموس خودت هم همينطور باشه. مثلا ميخواي به خواهر يا مادر خودت بگو چیزی بپوشن که خودشون راحت باش خوب تو به فكر راحتي ناموست هم هستي پس به ناموست بگو روسری رو بیخیال شن چون هی فرت و فرت باید سفتش کنن و چه می دونم عقب جلوش کنن و ...!!!خب آخه این چه کاریه؟؟؟ ميدوني دوست عزيزم قصدم اصلا جسارت و توهين نيست . ابدا فقط ميخوام بگم آنچه براي ديگران ميپسندي ، براي خود هم بپسند |
|||
|
|
۱۴:۲۸, ۲۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
(۲۸/آذر/۹۰ ۳:۰۰)dark.knight نوشته است:(۲۱/آذر/۹۰ ۰:۰۶)soldier نوشته است: خوب 1. در این مورد مشکل از شماست وگرنه من هیچ آدمی رو نمیشناسم که از تیکه انداختن به یه دختر چادری بیشتر لذت ببره. حتما به دکتر مراجعه کن. البته من قصد توهین ندارما. مثلا من خودم به شخصه وقتی یه دختر چادری رو میبینم تا یه مدت غریزم از بین میره. انگار اون چادر یه جورایی با مشت میزنه تو صورت نفسم. نفسم تا یه مدت گیج میزنه تلو تلو میخوره. 2. یه دختر چادری مثل یه ملت و کشوری میمونه که به بهترین سلاح های دفاعی برای دفع تجاوز های بیگانه مجهزه در مقابلش به قول شما یه دختر ژیگول مثل ملتی میمونه که با آغوش باز تهاجم یه بیگانه رو می پذیره. حالا تمثیل های بالا رو واسه چی گفتم؟ چنین دختری که با وضع بد میاد بیرون حتی اگه بدترین تیکه ها و تجاوزات هم بهش بشه حتی آدمی مثل من هم براش مهم نیست چون که اون دختر وقتی از خونه بیرون میومده به قصد تیکه خوردن اومده به قول معروف کرم از خود درخته. تو پرانتز بگم: استاد رائفی پور تو یکی از سخنرانی هاش موضوع جالبی رو مطرح میکنه: چند وقت قبل چهار نفر از بزرگترین ژنرال های آمریکایی میشینند دور هم که چطور ایران رو تسخیر کنیم آخر سر دو تا راه حل پیدا میکنند: 1. حذف جهاد و شهادت از کلیه کتب درسی 2. از بین بردن تنفر از آمریکا در جوانان به قول استاد وقتی راه حل دوم محقق بشه ملت خودش با آغوش باز ما رو میپذیره و نیازی به خون و خونریزی نیست. ولی در مقابل اگه شما به یه دختر چادری تیکه بندازی اگه چند تا مرد اون اطراف باشند یه کاری میکنند که دیگه حال نکنی به دختر چادری تیکه بندازی.... 3. من حرفم سر وسیله قرار گرفتن یه دختر بود. حتی اگه شما به یه دختر چادری هم تیکه بندازی اون دختر به هیچ وجه وسیله ای برای لذت شما نشده. در اصل شما هیچ سود و لذتی از اون دختر نبردی که هیچ حتی شاید باعث ضرر دیدن خودت بشه و اون تیکت تقریبا چیز بیهوده ایه. و نکته آخر: یکی از دوستان خود بنده آدمیه که کار نکرده نداره. دختر بازی و... یکی از قواعد زندگیشه. بقیشو خودت حدس بزن دیگه. ولی یه بار حرف از زن و زندگی شد. همین آدم حرف خیلی جالبی رو زد. گفت "اگه زن من چادر از سرش بیافته به قول معروف چک و لگدیش میکنم" حتی اون آدمایی که زندگیشون رو سر دختر بازی میذارند وقت ازدواجشون که میشه میرند سراغ دختری که چادری باشه. چون میشناسند دخترای ژیگول رو و میدونند نمیشه با این جور افراد یه زندگی سالم تشکیل داد. |
|||
|
|
۱۶:۲۱, ۲۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۲۸/آذر/۹۰ ۳:۰۳)dark.knight نوشته است: خب نظر منو پاک کردن فاطمه خانم یکی دیگه می زنیم بدون مورد اخلاقی! اتفاقا این پست رو می گذارم باشه که دوستان بدونن شما چه تفکراتی دارید . من از اولش عرض کردم اگر به نظر شما حجاب مشکلی دارد بفرمایید تا برای شما توضیح منطقی عرض کنم . شما می فرمایید کسی که چادر سرش کنه از دست گشت ارشاد در امانه ![]() تکه انداختن به دخترای چادری جالب تره! یعنی وقتی تکه می اندازید خوشحال می شوید؟! با عرض معضرت ، سعی کنید رفتارهای اجتماعی خودتون رو اصلاح بفرمایید ! دچار مشکلات اساسی در نحوه برخوردهای اجتماعی هستید! بهتون برنخوره ها! |
|||
|
|
۱۶:۴۱, ۲۸/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آذر/۹۰ ۱۶:۴۲ توسط yashar1374.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
سلام
من هم چيزي از آقاي soldier كم ندارم يا بهتر كه بگم جوونا همه شبيه اين هستند . همه از نگاه كردن به دخترا لذت مي برن اما از بين اين جوونا كسايي هستند كه بصيرت دارند و آينده رو نگاه مي كنند . مثلا من تا الان به هيچ وجه دوست نداشتم كه حتي به قيافه ي اونا نگاه كنم . اگه كسي به جرقه اعتقاد داشته باشه مي دونه حتي يه چشمك يعني چي . با اين كه منهم مثل شما از نگاه كردن به اونا لذت ميبرم ( اين يه قائده هست ) اما به اين فكر هستم كه چه تاثيرات بسيار بسيار ... خطرناك به زندگي من و به خصوص به آينده ي من ميزنه . به خاطر همين از نگاه كردن به اونا خيلي ميترسم . من به اين نتيجه رسيدم كه اصلا و ابدا ظاهر ، باطن فرد رو نشون نمي ده ( به خصوص تو اين دوره و زمونه ) . اگه فرض كنيد كه خدايي نكرده با نگاه كردن به يكي از اونا جذبش بشي و سرانجام بهش علاقه پيدا كني . با هم ميگيدو ميخنديد اما از اين خبر نداريد كه اين رفتار و خصوصيات اصلي طرف نيست . بعد از ازدواج كردن كه قيافه ي زنه براتون عادي شد ديگه اون زمان هيچي براتون اهميت نداره مگر رفتار هم ديگه . حالا رفتار هست كه آيندتون رو ميسازه ... حالا برگرديم به عقب فرض كنيد قيافه طرف زيبا بود و باهم دوست شديد . بعد از مدتي كه قيافه طرف براتون عادي شد و دختري زيباتر از اون پيدا كرديد فكر اونجاشو كرديد كه چجوري بهش بگيد دوست ندارم ( براي درك بهتر خودتون رو جاي اون بزاريد ) . اگه كسي بتونه اين حرف رو بزنه خيلي بي وجدانه . به خصوص كه دخترها عواطف بسيار حساس دارن و چندبار هم ديده شده بعضي ها سر اين قضيه خودكشي كردن . خدارو هزار مرتبه شكر كه يكبار خواب اين وضع رو ديدم و واقعاااااا اين وضع رو به خوبي درك ميكنم حتي بعد از بيدار شدن گريه كردم و بسياااار خدارو شكر كردم كه اين فقط يك خواب بود .اگه راستشو بخواين شايد خودم بيشتر از همه شما حوس باز باشم . شايد با يك نگاه ( عمدي ) زود منحرف بشم اما اينجاست كه بايد خودسازي كرد .
|
|||
|
|
۲:۳۹, ۲۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
میدونید بمبارون یعنی چی؟یعنی همین!
|
|||
|
۲:۴۶, ۲۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
ببنيد شايد در قرن حاضر چيزي كه در ايران رواج پيدا كرده ظاهر سازي باشه
حالا انقدر كه ما ايراني ها روي حجاب چادر توجه داريم روي حجاب فكري توجه نداريم بعد ميگيم چرا وضعيت جامعه انقدر خرابه و همه جا فساد ديده ميشه اينه كه ما راه رو از اول اشتباه رفته بوديم ما بايد 30 سال قبل بياد اين چيزها ميافتاديم نه الان كه دو نسل از اول انقلاب ميگذره ولي كي جواب گوي اين منجلابي حال ما درونش هستيم و هر روز داريم با دست پا زدن خودمون رو بيشتر توي اين باتلاق فرو ميبريم هستش |
|||
|
۲۳:۱۳, ۲۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
۲:۴۱, ۳۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نظرتون در مورد "طرح صیانت از حجاب و عفاف" چیه؟؟؟؟ | پارمیس | 73 | 32,840 |
۳۰/مهر/۹۵ ۱۶:۱۹ آخرین ارسال: عمار94 |
|
| از حجاب حمایت کنید :-) | Eve | 0 | 1,097 |
۱۱/خرداد/۹۳ ۲۲:۵۳ آخرین ارسال: Eve |
|
| احساستون در مورد حجاب چیه؟ | meshkat | 121 | 64,398 |
۹/مرداد/۹۲ ۱۵:۱۵ آخرین ارسال: لبخند خدا |
|
| خاطره ای زیبا،(خیلی زیبا) در مورد حجاب | DRiVeR | 21 | 11,718 |
۱۹/دی/۹۱ ۲۰:۵۹ آخرین ارسال: رمز شب |
|
| نظر امام خمینی(رحمة الله علیه) در مورد حجاب اجباری | Mohammad Trust | 10 | 7,856 |
۷/مرداد/۹۱ ۱۷:۴۹ آخرین ارسال: جویای حقیقت |
|
| وظیفه ما در مورد حجاب | Resistance | 2 | 2,310 |
۹/تیر/۹۱ ۰:۳۱ آخرین ارسال: medad.sefid |
|

)

و بسياااار خدارو شكر كردم كه اين فقط يك خواب بود .
اما اينجاست كه بايد خودسازي كرد .