کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لطفا خیلی کمکم کنید ( در مورد حجاب)
۱۹:۴۶, ۱۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان ازتون یه کمکی میخوام خواهشا جوابمو بدین...

چند وقت پیش من توی مدرسه ( من الان دبیرستانیم ) با یکی از دوستانم که معمولا با هم بحث آزاد عقیدتی میزاریم ( هر کسی نظر خودشو میگه بدون تعصب و با هم راجع به اون تحقیق میکنیم تا به جواب برسیم...) سر مسیله ی حجاب با هم شروع به بحث کردیم...

منتها بر خلاف همیشه من و اون بحثمون بالا گرفت و آخرش هم به نتیجه نرسید.... ( من میگفتم که حجاب باید حتی اگه به صورت چادر نباشه ولی باید کامل باشه مقنعه بلند و مانتویی که زننده نباشه و مو ها هم کاملا پوشیده باشه ولی اون میگفت که حجاب فقط باید روی گریبان باشه و شلوار زیر زانو و لباس آستین کوتاه هم میشه )
من خیلی تعجب کردم!!!! آخه حجاب جز مسایلی هست که هم از لحاظ منطقی میشه اثباتش کرد و مم از طریق دینی گرچه اون فقط از لحاظ دینی اونم فقط از لحاظ قرآن نه از لحاظ حدیث...
منم همون آیه ای از سوره ی نور رو خوندم ( فکر کنم 31 ) ....
اونم گفت که کلمه ی خمر معنی روسری نمیده!!!!! من از روی فرهنگ لغت که نگاه کردم نوشته بود خمر : روبنده ها پوشش های سر و صورت زنان عرب..
اونم گفت که پس مو ها نمیشه و ....
منم که دست تنها بودم (!!!) چند تا سوره ی دیگه رو خوندم ولی آیه ای که به صراحت بگه که حجاب باید به این صورت باشه پیدا نکردم...
گفتم که هرچی باشه اگه حجاب به این صورت نبود حضرت زهرا (علیه السلام) چادر نمیپوشیدن اونم گفت مگه تو توی اون زمان بودی که دیدی چادر میپوشن؟!!!! تازه اگر هم چادر میپوشیدن زمان عرب جاهلیت بوده الان دیگه اون شرایط نیست...
از جایی که منم اطلاعاتم خیلی کم بود گفتم بهش من میرم بیشتر تحقیق میکنم و بهش میگم ...
اونم گفت اگه خدا توی قرآن هم بگه که زنها باید به این شکل حجاب داشته باشن من قبول نمیکنم (!!) چون تساوی بین حقوق زن و مرد چی میشه چرا زنها باید برای اینکه مردها بهشون نگاه نکنن حجاب داشته باشن ولی مردها این شکلین؟!!! منم گفتم اگه توی قرآن باشه چون کلام خدای متعال هست ما باید قبول کنیم چونکه خداوند از همه ی ما دانا تر هست ...
تازه اگر ما حجاب داشته باشیم برای خودمونه نه اینکه اونها گمراه نشن و ... تازه در این مورد زن با مرد خیلی تفاوت داره ...
حالا من واقعا نمیدونم چه جوری باید قانعش کنم ...مخصوصا اینکه حجاب مسیله ی خیلی مهمیه و ما وظیفه ی امر به معروف و نهی از منکر داریم از نظر من فعلا مسیله ی حجاب جز مهمترین مسایل هست و حتی اگه من نخوام اونو قانع کنم بالاخره همه ی ما باید فلسفه ی اصلی حجاب رو از همه لحاظ بدونیم بنابراین خواهش میکنم از شما دوستان که مسیله ی حجاب رو کاملا برسی کنیم تا دیگه شبهه ای در این زمینه نمونه.
ممنونم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، Mohammad Trust ، rastin ، parisan ، وحید110 ، shafagh_mah ، بیداری اندیشه ، محیصا ، MohammadMeraj ، میثاق ، MohammadSadra ، fardinho ، am_po ، yamin ، ترنم ، rahi ، chista3 ، SAViOR ، 872325 ، نجف آبادی ، freewish ، Dragonborn ، امیریان ، faateme-313

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۳:۰۹, ۳۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #51
آواتار
خوبه اينجا اتم نمي تركونند وگرنه همه باهم بايد ميگفتيم فاتحمه ال...Cool
بحث حجاب رو بخاطر مشكلات مالي عوض ميكنيم و ميريم توي بخش ورزشي Big Grin
سوال اون طرفدار چه حجابي هستيد ؟ابي يا قرمز
سوال دوم از چه نوع حجابي خوشتون مياد؟ 1-بدحجابي 2-كم حجابي 3-بي حجابي 4-كلهم حجاب
سوال سوم........
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۴:۳۳, ۳۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #52
آواتار
خدمت دوست عزیزت بگم اگه قرار بود خدای تبارک و تعالی همه چی در قران بفرمایند تا بندش بفهمد که مارا انسان و حاوی شعور نمی افرید . ذوم اگه قرار بود مرد = زن الان منو شما هم باس یه نی نی توشکممون داشتیم . پس مساوی نیست برابر . یه ویژگی ان و یه ویژگی این . جواهر جاش تو صندوق امن تره تا ویترین . evil is near butHeart GODHeart is whit us
۶:۵۰, ۳۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #53
آواتار
(۳۰/آذر/۹۰ ۴:۳۳)mohammad727 نوشته است:  خدمت دوست عزیزت بگم اگه قرار بود خدای تبارک و تعالی همه چی در قران بفرمایند تا بندش بفهمد که مارا انسان و حاوی شعور نمی افرید . ذوم اگه قرار بود مرد = زن الان منو شما هم باس یه نی نی توشکممون داشتیم . پس مساوی نیست برابر . یه ویژگی ان و یه ویژگی این . جواهر جاش تو صندوق امن تره تا ویترین . evil is near butHeart GODHeart is whit us

راستي شما به نتيجه خوبي رسيدي ها دو فردا ديگه ني ني كوچولوم به دنيا مياد اخي ما هم بابا و مامان شديم بعد اونوقت ازدواج رو براي چي گذاشتن نمي دونم جيگر
منظور از اينكه مرد با زن برابرند يك حقوقي كه دارند دوم اينكه خدا براي مرد وزن ارزش يكسان قائله حالا نمي دونم چه جوري تو برداشت كرديHuh
۱۱:۴۲, ۳۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #54
آواتار
من با یک موردی روبه رو شدم که گفت دل باید پاک باشه!
اگه دلت پاک باشه و تو بدون حجاب بیای توی مجامع عمومی و من تحریک بشم و به گناه بیفتم و شاید یه روزی هم گریبان خودت رو بگیرم.همین مشکلاتی که توی این دوره زمونه پیش اومده که چه بلایی سرشون میاد آیا.......
دلت هنوز پاک هست؟
Huh
۳:۰۴, ۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #55
آواتار
الان دقیقا کدوم پست خطاب به من بود؟
۴:۰۰, ۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #56
آواتار
(۳۰/آذر/۹۰ ۶:۵۰)افلاطون نوشته است:  
(۳۰/آذر/۹۰ ۴:۳۳)mohammad727 نوشته است:  خدمت دوست عزیزت بگم اگه قرار بود خدای تبارک و تعالی همه چی در قران بفرمایند تا بندش بفهمد که مارا انسان و حاوی شعور نمی افرید . ذوم اگه قرار بود مرد = زن الان منو شما هم باس یه نی نی توشکممون داشتیم . پس مساوی نیست برابر . یه ویژگی ان و یه ویژگی این . جواهر جاش تو صندوق امن تره تا ویترین . evil is near butHeart GODHeart is whit us

راستي شما به نتيجه خوبي رسيدي ها دو فردا ديگه ني ني كوچولوم به دنيا مياد اخي ما هم بابا و مامان شديم بعد اونوقت ازدواج رو براي چي گذاشتن نمي دونم جيگر
منظور از اينكه مرد با زن برابرند يك حقوقي كه دارند دوم اينكه خدا براي مرد وزن ارزش يكسان قائله حالا نمي دونم چه جوري تو برداشت كرديHuh
دایی حقیقتش جمله بندیت فارسیه دری بود و البته بیشتر دربدری من متوجه نشدم . خدای دانا زن و مرد را مثل هم نیافرید . ارزش هر کدام در یک چیز مجزاست . اما در کل که نگاه کنیم برابر می شوند . اخه با کدام عقل می گید زن = مرد . خوب اگه این جوری بود خدای بزرگ فقط یا مرد می افرید یا زن Dodgy evil is near butHeart GODHeart is whit us
۱۱:۰۲, ۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #57
آواتار
(۳۰/آذر/۹۰ ۲:۴۱)dark.knight نوشته است:  چرا تو هر تاپیکی که میرم دارند تو رو میکوبند؟Big GrinBig GrinBig Grin

ببخشيد ، هدف از مطلب بمبارون كردن يا كوبيدن نبود يه چيز كلي عرز كردم Confused .
اگه ناراحت شديد بگيد پاكش كنم Wink .
۱۳:۵۷, ۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #58
آواتار
لطفا پست های ارسالی در راستای بحث قرار داده شوند .
از ارسال پست ، خطاب به شخص خودداری کنید .
پست های ارسالی با مشخصات غیر ، به زودی پاک خواهد شد .
لطفا رعایت بفرمایید ، تا دچار مشکل نشویم . با تشکر

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
۱۵:۲۲, ۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #59
آواتار
(۳۰/آذر/۹۰ ۴:۳۳)mohammad727 نوشته است:  جواهر جاش تو صندوق امن تره تا ویترین . evil is near butHeart GODHeart is whit us

به نکته خوبی اشاره کردی. چند وقت پیش امام رضا قسمت کرده بود و رفته بودیم مشهد. رفتیم بازار رضا. یه مغازه سنگ فروشی طبقه دوم بازار هست کارش حرف نداره انواع و اقسام سنگ و جواهر هر چی که بخوای.
به فروشنده گفتم فیروزه میخوام از توی ویترین یه دسته فیروزه اورد هزار تومن دو هزار تومن دیگه تهش ده تومن بود. یکم که نگاه کردم نپسندیدم صاحب اصلی مغازه که یه پیرمرد خبره این کاره بود اومد گفت فیروزه میخوای؟ گفتم بله. از توی کیف همراهش یه کیف دیگه دراورد یکی از جیبای اون کیفو باز کرد یه بسته کاغذی دراورد. باز که کرد همه چشامون چهار تا شد. فیروزه هایی که تا حالا ندیده بودم یکی رو نشون داد 4 میلیون یکی 3 میلیون. یه کاغذ دیگه باز کرد از تو همون کیفه دو تا الماس توش بود.
منظورم از این حرفا اینه که جواهر فروشیا هر چی سنگا و جواهراتشون با ارزش تر باشه تو پوشش های بیشتری نگهش میدارند تا هم از دید و نگاه محفوظ باشه هم هر کسی به جواهراتش دست نزنه. حتی بعضی هارو توی گاوصندوق میذارند. ولی سنگایی رو که ارزش چندانی ندارند رو میذاره زیر ویترین فله ای توی یه کاسه هر مشتری که میاد دست مالیشون میکنه بعد از یه مدتم کدر و کثیف میشند.

(۳۰/آذر/۹۰ ۲:۴۱)dark.knight نوشته است:  
(۲۹/آذر/۹۰ ۲۳:۱۳)soldier نوشته است:  چرا تو هر تاپیکی که میرم دارند تو رو میکوبند؟Big GrinBig GrinBig Grin

بگذریم.

شوالیه جان داداش من بذار از پایه باهات بحث کنم. بگو به چی اعتقاد داری تا سر همون من پایه بچینم. به خدا اعتقاد داری؟

میدونم وجود داره.

خوب در چه حد قبولش داری؟
در چه حد بهش اعتقاد داری؟
فقط در حد وجود داشتن بهش اعتقاد داری؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، fardinho ، ترنم
۱۷:۵۸, ۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #60
آواتار
یه چند روزه که نیومدم تو تالارها!!!!!!!!!

چقدر پست!!!

شوالیه سیاه دوست عزیز اگه از من ناراحتی بگو .

ببخشید من اگه پستی گذاشتم که تو رو ناراحت کرده ببخشید.. حالا چرا اینجوری بحث میکنین؟!!!! آزادانه بحث کنین هرکی عقیدشو بگه بعد با دلیل به هم واب میدیم!!!!

انشائالله البته!!!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]