| نظرسنجی: چرا بعضی مردم با این که زیان این بازیها را میدانند ولی باز بازی میکنند این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| معتاد هستند | ![]() ![]() |
6 | 22.22% |
| دوست دارند | ![]() ![]() |
16 | 59.26% |
| اعتقاد دارند | ![]() ![]() |
1 | 3.70% |
| همه ی موارد | ![]() ![]() |
4 | 14.81% |
| تمام | 27 رأی | 100% | |
|
چرا بااین که میدانندبازیها شیطانی است بازم بازی میکنند
|
|
۱۶:۴۱, ۲۴/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/دی/۹۰ ۱۲:۴۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ما پشت سرهم داریم بازیها را بررسی میکنیم من از اکثر دوستانم که میپرسم نه تنها از این بازی ها بدشان نمی آید بلکه بسیار این بازی هارا دوست دارند. حتی اگر کامپیوتر هم نداشته باشند بیرون به گیم نت و کافی نت میروند واکثرا هم که cd بازی را نمیتوانند بخرن یا آنلاین بازی میکنن یا دانلود میکنن. با این که اکیدا حتی در نمایشگاه های بزرگ هم اسم بازی های فراماسونی را دیده اند ولی باز هم هنوز یا فیلم ها رو میبینن یا همین بازی ها رو انجام میدن. چرا؟ بازی داریم بنام نقشه ی ترور ................ ببخشیدا این بازی در ایران پر طرفدار زبانم لال چشمم کور به......... جلوی جمع توهین میکنه اسلام رو به باد مسخره میگیره ایرانی ها رو مسخره میکنه و... بازم این بازی طرفدار داره متاسفانه !! این یک فاجعه ی بزرگه که در قرن رخ داده تو کشور خودمون خودمون و مسخره میکنن. با تحقیقایتی که داشتم فهمیدم ایرانی ها زندگیشان بر مبنای دوست داشتن و دوست نداشتن و بر مبنای اعتقاد داشتن اعتقاد نداشتن چرایش را نمیدانم اما میدانم که ایرانیها حاضرند این بازیها را بازی کنند(دوست دارن)ولی یک نماز 4 رکعتی را زورشان میاد بخونن(چون جمع آوری توشه آخرت براشون سخته) تازه آنها به هرچیزی که اعتقاد دارن بر نمیگردن یا به قول امروزیها از خر شیطون پایین نمی آیند.ما باید کاری کنیم که این بازیها به سرانجام نرسه زیرا طبق آماری که در دست دارم چند نفر از دوستانم قدیما زیاد در نماز های جماعت شرکت میکردند ولی با گسترش این بازیها از عباداتشون کم شده یعنی روزی تعدادی از یاران امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) کم میشود که این یعنی زنگ خطر که احتمال عقب افتادن ظهور وجود دارد.
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۳۹, ۲۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
نظرتون محترم.
من زندگی خودم رو میکنم ..................................................... |
|||
|
|
۱۵:۱۳, ۲۵/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آذر/۹۰ ۱۵:۱۵ توسط mohamad110.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
نقل قول:بالاخره انسان نیاز به بازی داره، می دونید که نمی تونید بگید که بازی نکنه. بیایید یک تیکه هایی از قرآن کریم رو باهم بخوانیم! زنهار تا اين زندگی دنيا شما را فريب ندهد و زنهار تا [شيطان] فريبنده شما را در باره خدا نفريبد سوره 35 آیه 5 و با كسانى كه پروردگارشان را صبح و شام مىخوانند [و] خشنودى او را مىخواهند شكيبايى پيشه كن و دو ديدهات را از آنان برمگير كه زيور زندگی دنيا را بخواهى و از آن كس كه قلبش را از ياد خود غافل ساختهايم و از هوس خود پيروى كرده و [اساس] كارش بر زيادهروى است اطاعت مكن سوره 18 آیه28 14- سوره: 21 , آیه: 2 هيچ پند تازه اى از پروردگارشان نيامد مگر اينكه بازی کنان آن را شنيدند 13- سوره: 43 , آیه: 83 پس آنان را رها كن تا در ياوهگويى خود فرو روند و بازی كنند تا آن روزى را كه بدان وعده داده مىشوند ديدار كنند 12- سوره: 70 , آیه: 42 پس بگذارشان ياوه گويند و بازی كنند تا روزى را كه وعده داده شدهاند ملاقات نمايند اگر اینطور است پس مواظب باش یکوقت یکجایی برنگردی بگویی نظر خدا محترم ولی من زندگی خودم رو میکنم! این بازی کردن چه چیز به فهم و شعور ما اضافه میکند؟ چه چیزی به اضافه میشود؟ |
|||
|
|
۱۵:۳۶, ۲۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
این جواب من بود یا Mohammad Trust؟
خب، آقای mohamad110، پس نتیجه می گیریم که انسان نباید بازی کنه، درسته؟ |
|||
|
۱۵:۵۴, ۲۵/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آذر/۹۰ ۱۶:۱۶ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲۵/آذر/۹۰ ۱۴:۱۰)Blank Mind نوشته است:منظورتون از اولی،دومی رو متوجه نشدم. ولی شما شخصی نمازخون را به این بازیها آلوده کنید نتایج بدست می آید.نقل قول:با تحقیقایتی که داشتم فهمیدم ایرانی ها زندگیشان بر مبنای دوست داشتن و دوست نداشتن و بر مبنای اعتقاد داشتن اعتقاد نداشتن چرایش را نمیدانم اما میدانم که ایرانیها حاضرند این بازیها را بازی کنند(دوست دارن)ولی یک نماز 4 رکعتی را زورشان میاد بخونن(چون جمع آوری توشه آخرت براشون سخته) تازه آنها به هرچیزی که اعتقاد دارن بر نمیگردن یا به قول امروزیها از خر شیطون پایین نمی آیند.ما باید کاری کنیم که این بازیها به سرانجام نرسه زیرا طبق آماری که در دست دارم چند نفر از دوستانم قدیما زیاد در نماز های جماعت شرکت میکردند ولی با گسترش این بازیها از عباداتشون کم شده بله میدانیم ما به تنفس نیاز داریم اما به بازی نیاز نداریم. به قول دوست عزیزمون که مثال زهرمار را زدند خوردن زهرمار یک بارهم که باشه یک باره تازه اگرهم بدونی سریعتر اثر میکنه. اما دلیل موثق:امام حسن عسکری(علیه السلام) در کودکی در حال گریه کردن بود شخصی فکر کرد که ایشان اسباب بازی میخواهند برای ایشان کمی اسباب بازی خرید اما ایشان فرمودند: ما برای کارهای بزرگتری آفریده شده ایم (۲۴/آذر/۹۰ ۱۸:۳۲)Gryffen نوشته است: گزینه ی سوم : اعتقاد دارند :خوب منظور این است که شخصی که اول بازی هری پاتر را انجام میده اول قضیه رو نمیدونه بعد از یک مدت بدلیل جذابیت و هیجانات بازی جذب میشه و تاثیر بر روان و روحش افزایش پیدا میکنه(صادر کردن انرژی) وسرانجام بدون اینکه خودش متوجه بشه به آن طرف گرایش پیدا میکنه هرچند پدرومادرش دیندار باشند به همین دلیل است که امام کاظم(علیه السلام) میفرماید:همنشین ، از شر همنشین گمراه در امان نیست. که همنشین گمراه همان بازیهای امروزی هستند |
|||
|
|
۲۱:۱۳, ۲۵/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آذر/۹۰ ۲۱:۱۴ توسط mohamad110.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
##خب، آقای mohamad110، پس نتیجه می گیریم که انسان نباید بازی کنه، درسته؟ ##
بنده آنچه باید میگفتم گفتم. اگر هم شما توجیحی برای خود دارید بحثی ندارم و با توجیحات دیگران هم کاری ندارم. ![]() یا علی مدد دوستان |
|||
|
|
۲۱:۳۶, ۲۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
سلام
چون ميدونن اما اعتقاد به دونستنشون ندارن . بعضي از مسايل كه دوستان مثال زدند به قولي مثل زهر مار ، چون طرف اثرشو رو داره به عينه ميبينه هيچ وقت انجامش نميده چون اثر رو جسمه و مادي وقابل ديدن. اما آدما چون روحشونو نمي بينند و اثري بدتر از زهر مار رو ، روي اون، با اينكه ميدونند اما باز تكرارش ميكنند. |
|||
|
۲۱:۴۶, ۲۵/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۹۰ ۰:۳۷ توسط Blank Mind.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲۵/آذر/۹۰ ۲۱:۱۳)mohamad110 نوشته است: ##خب، آقای mohamad110، پس نتیجه می گیریم که انسان نباید بازی کنه، درسته؟ ## توجیه؟ راجع به چی حرف می زنید؟ من، توجیه؟ من یک نتیجه گیری داشتم و یک سوال؛ کدام توجیه؟ البته الآن هم یک برداشت دارم... تبریک می گم، روش هوشمندانه ای بود برای طفره رفتن از جواب!
|
|||
|
۲۱:۴۶, ۲۵/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آذر/۹۰ ۲۱:۵۵ توسط ezio252.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
اول این که این آیه ها که نوشتی مربوط به بازی های کامپیوتری نیستن منظور از بازی در اینها چیز دیگری است لطفا دین را تحریف نکنید در ضمن بازی های بدون خشونت فکری ورزشی و غیره زیادن حتما لازم نیست که بازی +18 سال بگیری آقا اگه بخوایم تمام عمرمون سرمون تو کتاب باشه که نمیشه باید قدری هم تفریح کنیم حالا یکی میره کوه یکی میشینه کینکت بازی میکنه که اندازه ی کوه رفتن چربی میسوزونی لطفا آمار الکی هم ندید در ضمن معتاد هم خودتی توهین نکن قیاس بازی با زهر مار قیاس کاملا غلطی است من 10ساله دارم بازی میکنم ولی به لطف خدا نه نماز خواندنم ترک شده نه بقیه واجبات
آقای عزیزی که تایپیک زدی anti dajjal نه anti dajjil |
|||
|
|
۱:۰۷, ۲۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
واسشون اهميت زيادي نداره !!!
اين گزينه رو يادتون رفته بود اضافه كنيد . اگه اونا براشون مهم بود و فقط به كيف و حال بازي نگاه نتمي كردن هرگز غيرتشون رو به صهيونيست ها نمي فروختند . |
|||
|
۱:۳۷, ۲۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کلیپ بازی شیطانی (کلش آف کلنز )- استاد رائفی پور | 313rahro | 14 | 11,193 |
۲۰/شهریور/۹۴ ۱۵:۰۴ آخرین ارسال: soora |
|
| چند تا بازی شیطانی کرده اید؟ | hadi22 | 14 | 6,442 |
۱/تیر/۹۴ ۱۶:۲۹ آخرین ارسال: fahim |
|
| بازی تراوین آماده سازی برای نظم نوین شیطانی | oO DaViD Oo | 85 | 46,454 |
۱۴/شهریور/۹۳ ۱۰:۴۹ آخرین ارسال: MAHDI59 |
|
| بازی شیطانی Resident Evil 6 نمادهای ضد اسلام و مبارزه با خدا | mehrdad_libra | 13 | 11,602 |
۷/تیر/۹۲ ۱:۲۶ آخرین ارسال: PWLG |
|
| گروه شیطانی Los Illuminados در بازی Resident Evil 4 | vahrakan | 1 | 5,439 |
۲۸/دی/۹۰ ۱۹:۵۳ آخرین ارسال: Maysam-1st |
|
| League of Legends شیطانی ترین بازی | vahrakan | 1 | 2,424 |
۱۰/دی/۹۰ ۲:۰۰ آخرین ارسال: Mohammad Trust |
|
| سام ماجراجو(serious sam) بازی شیطانی | vahidn1362 | 9 | 13,669 |
۱۸/آذر/۹۰ ۱۷:۰۹ آخرین ارسال: m.hossein |
|