کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیشنهاد و انتقاد در رابطه با سیستم اعتبار و امتیاز
۵:۳۲, ۱۹/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۸۹ ۱۴:۳۳ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام خدمت مدیران عزیز تالار

اول لازم می دونم که از زحمات دوستان تشکر کنم , واقعاً برای تالار زحمت می کشند ، اجرتان با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

اما بنده یه گلگی دارم
یه روندی که جدیداً در تالار با آن مواجه هستیم وجود افراد تک پست می باشد ، برخی از افراد وارد تالار می شوند ، مطالب انحرافی بیان می کنند و دیگه پیداشون نمی شه
به طور مثال یک شبه بزرگی مطرح می کنند ، بحث تاپیک را خراب می کنند ، ایجاد تشکیک در برخی عقاید می کنند و... ، باور کنید بعضی مواقع از حوصله بنده خارج می شه جواب برخی از این افراد را بدهم ، هدف این افراد فقط خراب کردن مبحث می باشد ، بنده کاملاً با رسالتی که تالار دارد آشنا هستم و یکی از اهداف اصلی تالار ، رفع شبهات است ، اما برخی از این افراد عمداً شبه وارد می کنند ، متاسفانه در برخی از موارد هم دیده ام که کسی آن شبه را جواب نمی دهد Undecided
و مطلب بعدی می بینیم که همین افراد که فعالیت بسیار کمی هم دارند و فعالیتیشان غالباً منفی است ، مثل نقل و نبات امتیاز منفی می دهند به کاربرانی که واقعاً زحمت می کشند و با این کار کاربران خوب تالار را از فعالیت دلسرد می کنند ، بعید می دانم اتفاقی این کار را بکنند ، کسی که می بینه مدام امتیاز منفی بهش می دهند ، دیگه دلسرد میشه ، کافیه شما به برخی از امتیازات منفی داده شده برخی از کاربرها دقت کنید ، به طور قطع هیچ دلیل منطقی برایش پیدا نمی کنید

من دلیل منفی دادن این دوتا دوست عزیز رو متوجه نشدم ، نه 1 نه 2 نه5 ،اونم منفی 10

http://forum.bidari-andishe.ir/reputation.php?uid=106

http://forum.bidari-andishe.ir/reputation.php?uid=126

و...
نخواستم بقیه رو قرار بدم

ممنون میشم هرچه سریعتر رسیدگی کنید Smile
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، rastin ، سیماباروتیان ، ELENOR ، parisan ، monji ، a.l.? ، ONLY66 ، فاطمه خانم ، Amir ، هدهد ، jkb ، shafagh_mah ، حسن عزتي ، علمدار133 ، AMINI ، m.hossein ، یوسف خان ، بچه شیعه ، ساقی ، arman mohseny ، ali0077 ، شیدا ، AS53
۷:۱۸, ۱۹/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #2
آواتار
دوست عزیز موافقم. این یه مشکل بوده و هست. اما راهکار و پیشنهادتون چیه؟ اگه بخوایم سیستم امتیازدهی رو برداریم که نمیشه.
مگر اینکه سقف امتیاز رو برای کاربران مختلف محدود کنیم....
دوستان دیگه پیشنهاد؟

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، ELENOR ، ANTI satan ، ONLY66 ، Amir ، warior ، shafagh_mah ، حسن عزتي
۹:۲۸, ۱۹/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۸۹ ۹:۳۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام

ببینید .ما اول باید ببینم هدف از این اعتبار چیه؟ در مسائل جاری تالار چه نقشی داره؟ محدودیت و ضوابطی دارد یا نه؟

هدف:تقدیر و تشکر از نظرات یا مطالب یا رفتار یک کاربر (و همینطور انتقاد)
نقش در مسائل جاری تالار:نقش خاصی نداره و فقط یک ویژگی تشریفاتی هست.هیچ نقشی در امور مختلف نداره
محدودیت و ضوابط:دقیقا مثل ایجاد پست و تاپیک کسی حق نداره از این ویژگی نیز سوء استفاده بکنه

اگر سوء استفاده شد چی؟ کافیه شخصی که الکی بهش منفی داده شده ، شخصا به مدیران اطلاع بده و مدیران رسیدگی کنن.اگر هم برای اون شخص مهم نیست که ما هم دخالتی نداریم(در واقع بیکار نیستیم تک تک صفحات اعتبار کاربران رو مونیتور کنیم)

کارهای دیگه ای که میشه کرد ولی با تصمیم مدیران!
1-حذف امتیاز منفی
2-عدم اجازه به کاربرانی که پستشون به یک حدی رسیده برای امتیاز دادن
3-خاموش کردن کلی سیستم اعتبار دهی

و چندین نوع محدودیت دیگه .....

ولی به نظرم خیلی این حواشی رو بزرگ نکنید.هر چقدر هم که ما محدودیت ایجاد کنیم باز ازش میشه رد شد.بزارید یک عده هم با این چیزا خوش باشن Smile

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zarati313 ، MAHDI59 ، mohamad ، ANTI satan ، بیداری اندیشه ، monji ، boghz ، Amir ، nooromahdi ، setareh ، FOADG ، jkb ، حسن عزتي ، ali0077
۱۰:۴۳, ۱۹/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #4
آواتار
دوستان چیزی که مسلم هست سیستم امتیاز دهی با گذر زمان و افزایش تعداد کاربران ،کم کم کارایی خودش رو از دست می ده! (نه اینکه فکر کنید امتیاز خودم کمه دارم اینو می گم Smile )
اما می تونه ملاک خوبی برای هر کاربر باشه.یعنی از روی امتیازهایی که بهش داده می شه می تونه با عقاید و افکار بقیه کاربرها آشنا بشه
در واقع برای من که این امتیاز دهی فقط همین کارایی رو داشته!
اما در مورد تک پستی ها
بهترین راه رو جناب بیداری اندیشه در این تاپیک توضیح دادن.
http://forum.bidari-andishe.ir/announcement-4.html

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، ANTI satan ، بیداری اندیشه ، Amir ، jkb ، حسن عزتي
۱۱:۲۹, ۱۹/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #5

سلام :
منظور اصلی دوستمون امتیاز دهی نیست. منظور اصلی ایشون همون دغدغه ای بود که من برای مدیران تالار فرستادم وباپاسخ روشنی روبرو نشدم . ایشون درست میگن یک عده میان یک شبهه انحرافی ، یک مطلب غلط،توهین به یک شخص خاص وخلاصه هرچیزی که بقیه رو از مطلب اصلی دور کنه، بوجود میارن....واونوقت....
جوابی بهشون داده نمیشه ....برخورد لازمی هم صورت نمیگیره(که مبادا این عزیزان ناراحت بشن)...
این رفتارها رونداصلی تالار رویا کند میکنه یا خدای نکرده منحرف....همین...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، ONLY66 ، Amir ، حسن عزتي
۱۱:۵۸, ۱۹/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام
به نظر من یکی از اساسی ترین مشکل این سایت اینه که هر کس می تواند با یک سیستم و یک آی پی 1000 تا یوزر بسازد من تو خیلی از تالار ها عضو بودم و اکثرا این مشکل رو نداشتند یعنی با یک آی پی فقط می توانستید 1 یوزر درست کنید لطفا مدیران یک فکری بکنند.
اگر کسی از روی عمد فقط میاد اینجا تا تفرقه بیاندازد یا به شخصی توهینی بکند باید ip ban بشود این که زیاد سخت نیست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، rastin ، mahdidost ، ONLY66 ، أین المنتظر ، حسن عزتي ، آیدا77
۱۲:۱۶, ۱۹/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #7
آواتار
(۱۹/بهمن/۸۹ ۱۱:۵۸)F.E.A.R نوشته است:  سلام
به نظر من یکی از اساسی ترین مشکل این سایت اینه که هر کس می تواند با یک سیستم و یک آی پی 1000 تا یوزر بسازد من تو خیلی از تالار ها عضو بودم و اکثرا این مشکل رو نداشتند یعنی با یک آی پی فقط می توانستید 1 یوزر درست کنید لطفا مدیران یک فکری بکنند.
اگر کسی از روی عمد فقط میاد اینجا تا تفرقه بیاندازد یا به شخصی توهینی بکند باید ip ban بشود این که زیاد سخت نیست
بن کردن بی فایده است.در ایران چه خطوط دایال چه adsl شما هر وقت به اینترنت وصل می شوید یک آیپی می گیرید.وقتی دیسکانکت می کنید و دوباره کانکت می کنید یکی آیپی جدید می گیرد
static نبودن اکثر آیپی ها باعث میشه نشه ip رو محدود کرد

در ضمن واقعا چقدر اون آدم باید بیکار باشه که دنبال تفرقه انداختن باشه.........................
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: F.E.A.R ، ANTI satan ، ONLY66 ، حسن عزتي ، Eve
۱۲:۳۷, ۱۹/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #8
آواتار
دوستان همونطور که بارها و بارها مدیران این تالار گفتن اینجا محلی برای پاسخ به شبهات نیست
حالا دلایلی هم برای این کار وجود داره که در تاپیک های دیگه ای بحث شده و من نمی خوام دوباره اونارو تکرار کنم .
ولی اگه اینجا شبهه ای مطرح بشه یا در حد توان پاسخ داده می شه و یا حذف می شه.
گاهی اوقات بعضی از این مطالب اونقدر سطحی و به قول خودمون تابلو هستن که نیازی به پاسخ گویی نیست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، ONLY66 ، حسن عزتي
۱۳:۱۴, ۱۹/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #9
آواتار
به نظر حقیر سیستم اعتبار دهی باید بر اساس میزان شرکت در تالار، تعداد پست های ارسالی ، مقدار زمان گذشته از ثبت نام و یا میزان تشکرات باشه یا تلفیقی از همشون و یا اینکه حداقل میزان سقف اعتبار دهی تناسبی با این ویژگی های کاربر داشته باشه تا انشاالله از بروز این مشکلات جلوگیری بشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parisan ، ANTI satan ، rastin ، monji ، ONLY66 ، حسن عزتي ، bahareh ، Eve
۱۶:۵۲, ۱۹/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #10
آواتار
سلام خدمت دوستان
ممنون که در بحث شرکت کردید

من لازم می دونم مجداداً از فعالیت های بسیار زیاد ، مفید و سودمند دوستان تشکر کنم ، ما که زبونمون قاصره که بتونیم حق مطلب رو ادا کنیم و آن طور که شایسته شماست ازتون تشکر کنیم ، اجرتون با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

(۱۹/بهمن/۸۹ ۷:۱۸)بیداری اندیشه نوشته است:  دوست عزیز موافقم. این یه مشکل بوده و هست. اما راهکار و پیشنهادتون چیه؟ اگه بخوایم سیستم امتیازدهی رو برداریم که نمیشه.

مگر اینکه سقف امتیاز رو برای کاربران مختلف محدود کنیم....
دوستان دیگه پیشنهاد؟

بیداری اندیشه جان ما شما رو دوست داریم Heart
ببینید بهترین حربه برای فعال کردن کاربران همین امتیاز دهی است بنده دقت کردم وقتی امتیاز داده می شود ، کاربران فعالیتشان بیشتر می شود ،بنده تا جایی که امکان داشته از این روش استفاده کرده ام اما امتیاز دهی بنده سقفی دارد ، متاسفانه برخی از مدیران عزیز به این مطلب دقت نمی کنند که با دادن یک امتیاز می توانند کاربران را فعال تر از قبل کنند ، و این ابزار خوبی هست که برخی دوستان از آن استفاده نمی کنند، حالا چرا Huh
یک روش همونی هست که فرمودید ، برخی از کاربران که غالباً پست های منفی و تاپیک خراب کن می دهند توسط مدیر هر بخش شناسایی بشند و اگر فعالیت منفی این کاربر ادامه پیدا کرد ، تذکر داده بشه و اگر رعایت نکردند ، نهایتاً بن بشند ، اگه ما بخواهیم برای برخی از این افراد انرژی بذاریم که جسارتاً ، تالار درجا می زنه و نه تنها پیشرفت نمی کنه بلکه پست رفت هم می کنه و به هیچ جایی نمی رسیم
ما وقت خودمون رو صرف ارایه مطالب جدید و با کیفیت بکنیم بهتر است یا اینکه وقت خودمون رو با بحث با برخی از کاربران که برای خرابکاری وارد تالار شده اند ، تلف کنیم ؟ کدامیک بهتر است ؟
من به هیچ وجه نمی خوام مباحثه رو توی تالار زیر سوال ببرم اما برخی افراد برای خرابکاری وارد می شوند
دوستان باید دقت کنند، با توجه به اینکه تالار روز به روز داره پیشرفت می کنه و بهتر از قبل میشه ، بدون شک ما باید از الان خودمون رو برای مقابله با ورود افراد خرابکار که منسجم هم هستند آماده کنیم ،البته این نظر شخصی بنده است ، دوستان اگه دوست ندارند توجه نکنند ولی بنده شکی ندارم در این مورد

(۱۹/بهمن/۸۹ ۹:۲۸)Mahdy2021 نوشته است:  سلام
ما اول باید ببینم هدف از این اعتبار چیه؟ در مسائل جاری تالار چه نقشی داره؟
نقش در مسائل جاری تالار:نقش خاصی نداره و فقط یک ویژگی تشریفاتی هست.هیچ نقشی در امور مختلف نداره
سلام مهدی جان
از شما بعید این حرف برادر ، واقعاً نقشی نداره و تشریفاتیه Undecided ؟!!!!
معلومه با کاربراتون خیلی تعامل ندارید که این مطلب رو فرمودید :s
تشکر و امتیاز دهی باعث می شود که کاربران نسبت به کاری که می کنند دلگرم شوند و در حقیقت تشکر و امتیاز باعث میشه که خستگی فردی که زحمتی در مورد ارایه مطلبی کشیده ،کاملاً رفع بشه ، ایکاش این مطلب رو کاربران و مدیران بدانند ... ، فکر کنم شما به خاطر همین تشریفاتی بودن کمتر از کاربری تشکر می کنید ، این اصلاً خوب نیست
امتیاز و تشکر یکی از ابزار مهم تالار می باشد
واقعاً این نظر از شما بعید بود
ایکاش دید همه کاربران مثل شما بود و این مطالب رو تشریفاتی می دیدند ، خودم رو میگم ، یه وقت یکی مثل بنده هست که اگه کاری می کنه فقط نیتش اینه که کاربران ازش تشکر کنند و بهش امتیاز بدهند و نیتش از فعالیت همینه و فقط دنبال امتیاز هست ،
اما برخی از کاربران هستند که براشون امتیاز اصلاً مهم نیست ، نیتشون از فعالیت اینه که آیا خدا و امام زمان (علیه السلام) ازشون راضی هستند ، فقط نگاهشون و فکرشون به اینه که این مطلبی که من گذاشتم ، آیا به اون مطلب امام زمان (علیه السلام) امتیاز می دهند یا نه و فقط این مهمه براشون
اما آقا مهدی همه کاربران تالار اینطور فکر می کنند من که خودم رو می بینم میگم جزء گروه اولم ، مطلب می گذارم که ازم تشکر بشه و امتیاز بگیرم و با اون به دیگران فخر فروشی کنم ، می بینید پس صحبت شما اصلاً منطقی نیست

(۱۹/بهمن/۸۹ ۹:۲۸)Mahdy2021 نوشته است:  اگر سوء استفاده شد چی؟ کافیه شخصی که الکی بهش منفی داده شده ، شخصا به مدیران اطلاع بده و مدیران رسیدگی کنن. (در واقع بیکار نیستیم تک تک صفحات اعتبار کاربران رو مونیتور کنیم)
1 - فکر کنم یکی از خوبی های این تاپیک که ایجاد شد همین باشه که اگر دوستی دید این مورد رو به مدیران اعلام کنه
2 - بنده هم این رو عرض نکردم که شما بیاید همه رو چک کنید ، شما فقط فعالیتتون رو توی موضوعات بیشتر کنید ما راضی هستم ، انجام این کار که گفتید پیشکش Big Grin ( شوخی کردم یه وقت ناراحت نشید )

(۱۹/بهمن/۸۹ ۹:۲۸)Mahdy2021 نوشته است:  کارهای دیگه ای که میشه کرد ولی با تصمیم مدیران!
1-حذف امتیاز منفی
نظرخوبیه ، به نظرم این روش خیلی خوبه ، امیدوارم این کار رو انجام بدید
امتیاز منفی اصلاً شکل خوبی نداره ، با این کار خیلی از مشکلات رو رفع می کنید

(۱۹/بهمن/۸۹ ۹:۲۸)Mahdy2021 نوشته است:  2-عدم اجازه به کاربرانی که پستشون به یک حدی رسیده برای امتیاز دادن
با این کار اسپمکده درست میشه ، نظر خوبی نیست Wink

(۱۹/بهمن/۸۹ ۹:۲۸)Mahdy2021 نوشته است:  3-خاموش کردن کلی سیستم اعتبار دهی
اصلاً نظر خوبی نیست ، این کار رو نکنید با این کار از این به بعد کی به من امتیاز می ده Undecided

(۱۹/بهمن/۸۹ ۹:۲۸)Mahdy2021 نوشته است:  و چندین نوع محدودیت دیگر .....
معمولاً در این مواقع میگن :
و چندین جوایز دیگر هم اکنون ثبت نام کنید Big Grin

(۱۹/بهمن/۸۹ ۹:۲۸)Mahdy2021 نوشته است:  ولی به نظرم خیلی این حواشی رو بزرگ نکنید.هر چقدر هم که ما محدودیت ایجاد کنیم باز ازش میشه رد شد.بزارید یک عده هم با این چیزا خوش باشن Smile

برادر اگه ما دیدمون به این مسایل این شکلی باشه که واویلا میشه که ، خدا بخیر بگذرونه Wink

ادامه دارد... Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shia12 ، rastin ، بیداری اندیشه ، مسافر ، F.E.A.R ، parisan ، ONLY66 ، elhamA ، حسن عزتي
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]