|
دانلود سریال مستند ظهور (The Arrivals) با زیرنویس فارسی
|
|
| آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۲۹, ۲۸/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آبان/۹۲ ۲۱:۴۱ توسط راسخون.)
شماره ارسال: #121
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام و احترام « مستند ظهور » با زیرنویس فارسی کاری از گروه « بیداری اندیشه »، اثری بود ماندگار که استارت کار بر روی مستندهای آخرالزمانی رو زد. بالشّخصه فراموش نمی کنم روزی که این مستند رو مشاهده کردم و به لحاظ کار اول بودن گروه بیداری اندیشه، دارای کیفیت مطلوبی نیز بود و به لحاظ انتشار و عدم وجود مورد مشابه، به طور انحصاری به نام تیم بیداری اندیشه ثبت گردید و به یادگار در اذهان ماند. همین جا از کلیه همکاران گروه بیداری اندیشه، تقدیر و تشکر می کنم و ان شاء الله شاهد فعالیتهای مهدوی روز افزون از این تیم، توأم با تدبیر و ابتکار عمل خواهیم بود. در سایه عنایات امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف)، موفقیت، سربلندی و توفیقات روز افزون تیم پژوهشی و فنّی بیداری اندیشه را از خداوند متعال خواهانم. أجرکم عند الله و من الله التوفیق |
|||
|
|
۱۹:۰۶, ۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #122
|
|||
|
|||
|
سلام بنده داناود کردم برنامه zip بود واحتیاج به پسوردداشت .راهنمایی فرمایید
|
|||
|
۱۶:۲۳, ۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #123
|
|||
|
|||
(۶/بهمن/۹۲ ۱۹:۰۶)منهج نوشته است: سلام بنده داناود کردم برنامه zip بود واحتیاج به پسوردداشت .راهنمایی فرماییدسلام فایل های زیپ شده ی این مستند پسورد ندارن! |
|||
|
۲۱:۲۲, ۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #124
|
|||
|
|||
|
۲۱:۳۶, ۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #125
|
|||
|
|||
|
سلام. ببخشید لینک های مستند ظهور خرابن. لطفا رسیدگی کنید...
|
|||
|
۲۱:۴۸, ۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #126
|
|||
|
|||
(۸/بهمن/۹۲ ۲۱:۳۶)7th-birthday نوشته است: سلام. ببخشید لینک های مستند ظهور خرابن. لطفا رسیدگی کنید... سلام بله خرابن منم مشکل داشتم میتونید از این تاپیک استفاده کنید آلبوم مستند های بیداری اندیشه |
|||
|
|
۲۲:۴۲, ۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #127
|
|||
|
|||
(۸/بهمن/۹۲ ۲۱:۳۶)7th-birthday نوشته است: سلام. ببخشید لینک های مستند ظهور خرابن. لطفا رسیدگی کنید...سلام پهنای باند تموم شده. لطفا از شنبه هفته آینده اقدام به دانلود کنید (آغاز ماه فوریه) این هم به علت استقبال بیش از حد کاربران بوده.... از ماه دیگه فکر اساسی تری می کنیم |
|||
|
|
۱۲:۵۹, ۹/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/بهمن/۹۲ ۱۳:۰۰ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #128
|
|||
|
|||
(۸/بهمن/۹۲ ۲۱:۳۶)7th-birthday نوشته است: سلام. ببخشید لینک های مستند ظهور خرابن. لطفا رسیدگی کنید... (۸/بهمن/۹۲ ۲۱:۴۸)ضحی نوشته است: میتونید از این تاپیک استفاده کنیداز هرکدام از سرور های زیر هم میتونید مستند ظهور رو دانلود بفرمایید (۲۰/دی/۹۲ ۷:۰۲)مجید املشی نوشته است: |
|||
|
|
۱۶:۵۵, ۲۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #129
|
|||
|
|||
|
سلام
لطفا کاری کنید تا بشه این مستند رو در فیس بوک قرار داد ممنون |
|||
|
|
۲۳:۰۴, ۱۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #130
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
عرض احترام خدمت تمامی کاربران بزرگوار سایت حاضر . آقا لینکاتون خرابه ![]() عضو شدم فقط همینو بگم . یا علی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مستند جدید Arrivals : Reloaded | babak12_124 | 51 | 55,922 |
۱۰/اردیبهشت/۹۷ ۱:۳۸ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| يك سوال مهم در مورد مستند ظهور | علي | 129 | 85,265 |
۲۳/دی/۹۶ ۱۲:۵۶ آخرین ارسال: karim22 |
|
| یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که | GustavoWoltman | 2 | 15,067 |
۱/شهریور/۹۶ ۲۲:۵۹ آخرین ارسال: eragon2 |
|
| جنبش اطلاعرسانی مستند ظهور (The Arrivals) | karimi_cae | 7 | 10,866 |
۱۹/خرداد/۹۵ ۱۴:۵۳ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟ | parsa | 118 | 84,165 |
۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۲۳ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| آهنگ متن سریال مستند ظهور (Arrivals) | behruzhsd | 47 | 66,600 |
۱۲/مهر/۹۴ ۱۵:۴۴ آخرین ارسال: ALI-BM |
|
| سری دوم سریال ظهور | mohsen1983 | 10 | 16,487 |
۱/مهر/۹۴ ۳:۵۸ آخرین ارسال: ALI-BM |
|

![[تصویر: The%20Arrivals.jpg]](http://bidari-andishe.persiangig.com/image/The%20Arrivals.jpg)

دوست عزیز شاید از دانلود منیجر استفاده نکردی این توری کرده

![[تصویر: greenarrowline.gif]](http://s2.picofile.com/file/7783775806/greenarrowline.gif)