|
دانلود سریال مستند ظهور (The Arrivals) با زیرنویس فارسی
|
|
| آغاز صفحه 14 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۵۴, ۱۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #131
|
|||
|
|||
(۱۱/اسفند/۹۲ ۲۳:۰۴)A110 نوشته است: سلام علیکمسلام موقتا اشکالی در سرور رخ داده که می تونید از این لینکها دانلود کنید: http://files.bidari-andishe.ir/arrivals |
|||
|
|
۱۴:۲۴, ۱۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #132
|
|||
|
|||
|
سلام
از زحماتتون ممنونم در دانلود قسمت 49 به مشکل برمیخورم اگر میشه راهنمایی کنید |
|||
|
|
۱۷:۱۷, ۱۷/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اسفند/۹۲ ۱۷:۱۸ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #133
|
|||
|
|||
(۱۷/اسفند/۹۲ ۱۴:۲۴)زهرا موسوی نوشته است: سلامسلام لینک های دانلود مستقیم همگی سالم هستن. تست کردم مشکلی وجود نداره. لینک زیر رو از روی سرور دیگری برای قسمت 49 میزارم تا در صورت نیاز دانلود بفرمایید http://trainbit.com/files/4052669884/The..._Mahdi.zip دانلود کل مستند: http://trainbit.com/folders/4552669884/T...مستند_ظهور |
|||
|
|
۲۰:۳۵, ۳۱/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۳۷ توسط Haghighat1.)
شماره ارسال: #134
|
|||
|
|||
|
سلام و خداقوت
اگر به دید باور به این مستند بنگریم بسیار امیدوارکننده و قوی به نظر می رسه.اما اصولاً می گن به مستندها با جبهه گیری نگاه کنید و به راحتی اونها رو نپذیرید.برای من هم این مستند بسیار عالی بود اما به بیان شدن حقیقت در اون اعتماد ندارم.نمی دونم...اما شاید دلیل این که که این مستند تأثیری بر زندگی من نگذاشته همین عدم اعتماد هست. البته این مستند رو شخص قابل اعتمادی به من معرفی کرده اما بهتر بود شما هم اعتمادسازی می فرمودین. موفق باشید
|
|||
|
|
۱۷:۱۶, ۳۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #135
|
|||
|
|||
|
آیا این سریال ساخته عبد الله هاشم نیست؟؟؟؟/
|
|||
|
۵:۰۵, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #136
|
|||
|
|||
|
مرسی خیلی خوب بود
|
|||
|
۱۵:۱۰, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #137
|
|||
|
|||
|
به گفته ی یکی از دوستان : یک فرد از این گروه به اسم هاشم یک مستند به همین سبک ساخته با اسم the Arrivaled
به معنی ظهور کرده که ادعا میکنه امام زمان ظهور کرده و حتی اسم شخص و مکان شخص رو هم اعلام میکنه. شما میتونید استدیو ی فیلم سازی هاشم رو در یوتیوب پیدا کنید و فیلمش رو نگاه کنید. |
|||
|
۲:۲۴, ۸/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/شهریور/۹۳ ۲:۲۴ توسط mtarzh.)
شماره ارسال: #138
|
|||
|
|||
|
من این مستند رو خیلی وقت پیش دیدم اما به تازگی با این تالار آشنا شدم
این مستند باتمام خوبی که داشت بعضی جاها کج رفته بود برخلاف بعضی دوستان که فقط وقتی عضو یه سایتی میشند که به مشکل بر بخورند من عضو شدم تا از تمام دوستانی که تلاش میکنند و نظر میدند و بی تفاوت نیستند تشکر کنم یه تشکر ویژه از تمام کسانی که این مستند رو زیر نویس کردند |
|||
|
|
۲۳:۰۹, ۱۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #139
|
|||
|
|||
|
برای دریافت این مستند به صورت پستی می توانید از این لینک اقدام نمائید.
|
|||
|
|
۰:۳۷, ۲۱/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۳ ۰:۳۹ توسط جعفر.)
شماره ارسال: #140
|
|||
|
|||
|
باعرض سلام وخسته نباشید خدمت دوستان. تمام گفته های بنده بصورت نظر می باشدوقصد تحمیل آن هارو ندارم.مستندظهور که اقای عبدالله هاشم ان را ساخته است من چند بار دیدم وتحقیق های زیادی هم داشتم .این مستندخیلی دقیق وتاثیر گذاربوده ودر ان ازملودی اهنگ خاص وازعلم روانشاس دران استفاده شده است این به نظرشما مشکوک نیست که چند چوان امریکای یه دفعه چنین مستندی بسازندکه خیلی دقیق ور ریز بین طراحی شده وباز تاب گسترده داشته ودر یوتویوب وبسیاری از سایت های صهیونیستی نمایش داده شده ازهمه غیر باورتر اینکه ازاقای عبدالله هاشم درشبکه رسمی امریکاfox news مصاحبه می کنند.خننده دار نیستسازمان های امریکای هم که یه پشه رو تو هوا می زننداصلا انکار نه انکارفقط دوسه قسمت ازمستند روحذف می کنند یعنی مامخالفیم .
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مستند جدید Arrivals : Reloaded | babak12_124 | 51 | 55,920 |
۱۰/اردیبهشت/۹۷ ۱:۳۸ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| يك سوال مهم در مورد مستند ظهور | علي | 129 | 85,261 |
۲۳/دی/۹۶ ۱۲:۵۶ آخرین ارسال: karim22 |
|
| یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که | GustavoWoltman | 2 | 15,065 |
۱/شهریور/۹۶ ۲۲:۵۹ آخرین ارسال: eragon2 |
|
| جنبش اطلاعرسانی مستند ظهور (The Arrivals) | karimi_cae | 7 | 10,866 |
۱۹/خرداد/۹۵ ۱۴:۵۳ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟ | parsa | 118 | 84,157 |
۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۲۳ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| آهنگ متن سریال مستند ظهور (Arrivals) | behruzhsd | 47 | 66,597 |
۱۲/مهر/۹۴ ۱۵:۴۴ آخرین ارسال: ALI-BM |
|
| سری دوم سریال ظهور | mohsen1983 | 10 | 16,486 |
۱/مهر/۹۴ ۳:۵۸ آخرین ارسال: ALI-BM |
|

![[تصویر: The%20Arrivals.jpg]](http://bidari-andishe.persiangig.com/image/The%20Arrivals.jpg)