|
بحث پیرامون اصغر فرهادی ( تریبون آزاد! )
|
|
۱۹:۴۴, ۳۰/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۰ ۲۰:۱۲ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
از دوستان ولایی به خاطر گذاشتن چنی تصاویری عذر میخواهم منبعفرج الله سلحشور : "جدایی نادر از سیمین" به همراه تایید کنندگان آن برای ارسالش به اسکار به کشور و اسلام خیانت کرده اند و به نظر من و تمام ولایتمداران جایزه گلدن کلوب "جدایی نادر از سیمین" هیچ افتخاری برای کشور و ملت ما نیست بلکه یک خیانت بزرگ در حق ملت است ! در حالی که جامعه هنری و برجستگان فرهنگی کشور از موفقیت های بین المللی اصغر فرهادی احساس غرور می کنند، فرج الله سلحشور اینطور بیان کرده که تلویزیون كار درستی انجام داد كه گلدن گلوب را پوشش نداد ! مثال "جدایی نادر از سیمین" مثل جایزه به بهترین دزد است. برای ما پیروان رهبری جایزه "جدایی نادر از سیمین" هیچ افتخاری ندارد! کارگردان سریال حضرت یوسف گفت: جایزه گرفتن "جدایی نادر از سیمین" را برای ایران افتخار نمی دانم و معتقدم فرهادی یک فیلم متضاد با اعتقادات مردم وفرهنگ ایرانی ساخته است. راز خنده های اصغر فرهادی به حرکت بی شرمانه خانم بازیگر ! باشگاه خبرنگاران: حضور فیلم "جدایی نادر از سیمین" به کارگردانی اصغر فرهادی که به سیاه نمایی جامعه ایران می پردازد، در جشنواره گلدن گلوب، حاشیه های تاسف برانگیزی توسط کارگردانش ایجاد کرده که باعث جریحه دار شدن احساسات قشر سینما دوست و فرهنگی کشورمان شده است. پس از ماجرای دست دادن آقای فرهادی با یک زن در جشن شب قبل مراسم که با عکس العمل برخی رسانه ها همراه شد، امید آن بود که جناب فرهادی بعنوان نماینده کشورمان با رعایت عرف جامعه اسلامی، رفتارهای خود را اصلاح کند که با انتشار عکس و فیلم روز مراسم این امید به ناامیدی گرایید! همانطور که در عکسها مشهود است جودی فاستر بازیگر منحرف که سابقه بازی در فیلمهای مستهجن هالیودیش زبانزد عام و خاص است با حرکتی که مخصوص طیف خاصی از منحرفین اخلاقی است سعی در جلب توجه دارد که متاسفانه با نگاه و رفتار تایید کننده کارگردانی که قرار است آبروی کشور اسلامی مان در مجامع بین المللی باشد روبروست. انتقاد خبرگزاری فارس از دست دادن فرهادی با آنجلینا جولی منبع خبرگزاری فارس در این باره نوشت: پس از انتشار اخبار دریافت جایزه فرهادی در انجمن منتقدان آمریکایی، عکسهای او هنگام دست دادن با "آنجلینا جولی" سوژه رسانههای مختلف شد. فرهادی با این اقدام - که البته در گذشته هم در جشنواره فیلم برلین صورت گرفته بود - نشان داد چیزی از عرف دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران نمیداند و مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم این روابط را به او یاد ندادهاند. |
|||
|
| آغاز صفحه 17 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۲۷, ۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #161
|
|||
|
|||
|
الان اگر من بخواهم در مورد پیش بین های دکتر و وقوع صد در صدی آن ها!!!! حرف بزنم که میگید ربطی به بحث نداشت(جایی که فرمودند مطمئن باشید اگر بوش در دور دوم رای بیاورد با ایران میجنگد
) من نمیدونم باید به چه زبانی بگم. این جا تنها بحث در مورد فیلم جدایی است. همین |
|||
|
۱۵:۳۱, ۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #162
|
|||
|
|||
|
خداییش این چه نظز سنجی هست که گذاشتین؟
یه طوری میخواین جلوه بدین که اصلا از این رویداد خوشحال نشدیم. خداییش اگه بچه های اسمان به الان ساخته میشد اون رو هم اینطوری مورد حمله قرار میدادین و مجید مجیدی رو بدتر از اصغر فرهادی جلوه میدادین!!!!!
|
|||
|
|
۱۵:۳۳, ۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #163
|
|||
|
|||
(۹/اسفند/۹۰ ۱۵:۲۷)سید ابراهیم نوشته است: الان اگر من بخواهم در مورد پیش بین های دکتر و وقوع صد در صدی آن ها!!!! حرف بزنم که میگید ربطی به بحث نداشت(جایی که فرمودند مطمئن باشید اگر بوش در دور دوم رای بیاورد با ایران میجنگداون کنایه بود بابا اونکه بعدش خودش هم خندید! اون چیزی رو که خیلی خطرناک باشه مثل طرح ها رو تویه سایت اندیشکده یقین با طرح ها و دلایل منعکس می کنه! دلیل دیگه ای نبود که بخندیم؟ ![]() مشکلت با دکتر چیه؟ ![]() در کل بی خیال بشید بچسبیم به فیلم... |
|||
|
|
۱۵:۳۷, ۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #164
|
|||
|
|||
|
منم که از ابتدا گفتم فقط در مورد فیلم ابراز نظر کنیم. این باقی بودند که شروع کردند به پرداختن به خود فرهادی.
دوستان محترم که متاسفانه از همان ابتدا حق آزادی انتخاب را گرفتند یعنی واقعا در دگم ترین جاها هم همچین رای گیری نمیشه ..... میبینید. واقعا متاسفم. |
|||
|
|
۱۷:۳۴, ۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #165
|
|||
|
|||
|
به نقل از روزنامه ی خراسان :
فرهادي در مراسم معرفي فيلم کارگرداني از رژيم صهيونيستي شرکت نکرد اصغر فرهادي کارگردان فيلم"جدايي نادر از سيمين" که صبح ديروز تنديس اسکار بهترين فيلم خارجي را از آن خود کرد،در جلسه معرفي بهترين فيلم غيرانگليسي «فوت نوت» به کارگرداني «جوزف سدار» از رژيم صهيونيستي شرکت نکرد. به گزارش ايلنا روزنامه آمريکايي «واشنگتن پست» نوشت که مراسم اسکار امسال تا حدودي به مسائل سياسي کشيده شد؛ چراکه فرهادي در جلسه کارگردان هاي بهترين فيلم غيرانگليسي «فوت نوت» به کارگرداني «جوزف سدار» اسرائيلي حضور نداشت. رئيس آکادمي اين مراسم گفت که حال عمومي فرهادي خوب نبود و به همين دليل او در اين مراسم شرکت نکرد اما طبق اين گزارش، فرهادي بلافاصله در مراسم اهداي جايزه خود شرکت کرد. منبع :روزنامه ی خراسان یا علی |
|||
|
|
۱۸:۰۰, ۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #166
|
|||
|
|||
|
چیزی که مسلمه اینه که برنده شدن یه فیلم ضد ایرانی توسط یه مشت آدم ضد ایرانی هیچ شادی نداره
ناراحت شدم...
|
|||
|
|
۱۸:۰۹, ۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #167
|
|||
|
|||
|
سلام
این که من گفتم به خود فیلم انتقادی وارد نمی کنم و اون رو ندیدم ، دلیل بر این نیست که به رفتار کارگردان و بازیگران فیلم انتقادی ندارم. در ضمن این کجاش خلاف بحث هست؟پرسیدند چه احساسی دارید ، من هم بیان کردم. در ضمن آقای اشعه ایک جان ، این که گفتم ربطش این هست که ما اگر بخوایم خوبی و بدی یک عمل رو صحیح بسنجیم ، باید با آیات و روایات تطبیقش بدیم ، آیات و روایات هم بهترین مفسرشون در حال حاضر ، امام عصر روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفداء هستند ، پس ما باید با ایشون بسنجیم قضیه رو.اگر ایشون از این عمل خوشنود نیستند ، پس این عمل نا خوشایند هست.حالا هر چقدر غربی ها برای ما هورا بکشند. همین غربی ها برای خیلی های دیگه که بشریت رو به فنا دادند هم هورا کشیدند (به فیلم ربطش ندین)،پس هورا کشیدن اون ها باعث افتخار نمی تونه باشه.زمانی بایدافتخار کنیم ، که یک فیلم سالم و بدون مشکل بتونه مطرح بشه و بازده مثبتی هم داشته باشه. خدمت اون دوست عزیز دیگه هم عرض کنم که نه خیر من طرفدار اخراجی ها یا برنامه های صدا و سیما نیستم.من طرفدار جنبش و انقلاب فرهنگی در سینما و تلویزیون هستم ، این یعنی حذف گناه و ترویج گناه از سینما و تلویزیون (شما یک فیلم معرفی کنید که ترویج گناه نداشته باشه ، واقعا خیلی کمه) و افزودن ارزش های انسانی به اون ها. مطمئنا باشید ارزش های انسانی اگر درست معرفی بشن ، طرفدار پیدا خواهند کرد ، شبیه کاری که سرور بزرگوار آقای قرائتی کردند ، یا سید اهل قلم آقای آوینی انجام دادند. |
|||
|
۱۸:۱۸, ۹/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۰ ۱۸:۲۰ توسط mrfarzadj.)
شماره ارسال: #168
|
|||
|
|||
|
من نمیدونم چرا با هر 2 جبهه موافقم
نه اینکه حزب باد باشم یا ادئولوژی نداشته باشم بلکه هر دو طرف دارند درست می گویند ببینید اگزوتیزم مدرن و تصویر چرکی که جدایی نادر از سیمین از ایران ارائه می کند در راستای تفکر تحریم و در جهت ایدئولوژی غرب هست اون ها از طرفی ما رو تحریم می کنند ، از طرفی هم این طوری به ما سیگنال مثبت می دهند پیام های تبریک آقایان خاتمی ، وزارت امور خارجه ایالات متحده و نمایش این فیلم در اسراییل و دیده شدن فیلم توسط رییس جمهور فرانسه و .... به طرز فجیعی مشکوک هست در این فیلم سیمین میخواهد دخترش را به خارج ببرد تا در این شرایط بزرگ نشود. وقتی از او پرسیده می شود : مگه کشور چشه ؟ جوابی نداره اما فرهادی با زیرکی تمام پاسخ این سوال رو در لایه های زیرین فیلم داده است ! همه ی کاراکتر های فیلم از کوچک تا بزرگ ، از پیر تا جوان در این فیلم دروغ گویند . همه فریب خورده یا فریب دهنده . یک تصویر چرک و نا ملموس از شرایط داخلی ... اما از سوی دیگر ؛ این فیلم به شدت زیباست . بازی ها درآمده . میزانسن بدون مشکل ( هر چند که میزانسن فرهادی بر حذف اطلاعاتی استوار است که بیننده را به زور جلو می برد و این از اصول فیلمسازی دور است ) . کارگردانی و تصویر برداری فوق العاده است . فیلم آنقدر هیجان دارد که بدون ثانیه ای موسیقی ( البته به جز تیتراژ پایانی ) بیننده احساس خستگی نمی کند در فیلم میبینیم ، سیمین که میخواهد در خارج دخترش را بزرگ کند ، آدمی ترسو است . حاضر نیست برابر واقعیت ها بایستد . به جای اینکه حرف حق بزند ، از آسیب دیدن دخترش توسط شهاب حسینی می ترسد و قصد فرار دارد . و همواره با مشکلات شخصیتی رو به رو است . پس از منصفانه بنگریم ، فرهادی ویژگی های یک شخصیت علاقمند به مهاجرت را منفی نشان داده و این خوب است همچنین ، در این فیلم ، خانم خدمتکار ( ساره بیات ) که نماد یک انسان مذهبی عادی است ، هر چند که در فیلم چند دروغ از زبان او می شنویم ، اما در آخر راضی نیست پول حرام وارد زندگی خود کند در این فیلم کاراکتر ها به قسم خوردن روی قرآن حساسیت دارند . درآخر قضاوت را میان دو کاراکتر متصاد پیمان معادی ( خوستار ماندن در ایران ) و سیمین ( خواستار مهاجرت ) به عهده ی بیننده می ماند مواردی که بیان کننده ی صحت صحبت های هم مخالفان جدایی و هم موافقان این فیلم باشد زیاد است اما بیش از این زیاده گویی نمی کنم درآخر ، همانطور که دیدید سعی کردم در کمال بی طرفی مطلب بنویسم . هر چند که گرفتن حداقل 50 جایزه ی جهانی معتبر و ده ها نامزدی کمی اگزژه به نظر می آید و مشکوک است ، اما به هر حال این فیلم زیبایی های خود را دارد و لایق چنین جوایزی هست فارغ از اینکه اشکالات کار فرهادی هم جدا از این فیلم نیست و شاید اگر مثلا سازنده ی دقیقا همین فیلم یک چهره ی پایبند به اسلام بود ، آنها تمایلی به جایزه دادن نشان نمی دادند . بحث بسیار است تا بعد |
|||
|
|
۱۸:۲۶, ۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #169
|
|||
|
|||
نقل قول:چیزی که مسلمه اینه که برنده شدن یه فیلم ضد ایرانی توسط یه مشت آدم ضد ایرانی هیچ شادی نداره یه مشت؟ بستگی داره مثلا مشت کی باشه ![]() این وسط چرا هیشکی به ما جواب نداد چرا این فیلم ضد ایرانی بوده؟ هر چی این فیلم نشون داده شده چیزیه که ما هر روز اونو عینا داریم میبینیم! بده واقعیات نشون داده بشن؟ اگه وضعمون افتضاحه خودمونو درست کنیم نه احتجار نشون بدیم! ببینید، یه بخش فیلم اینه که سیمین میخواد به خاطر وضعیت ایران از ایران بره، الان مهاجرت یه بحث اجتماعیه یا سیاسی؟ برای مثال همین افرادی که اومدن اینجا و چیزهایی تلاوت فرمودند! مشکل ما اینه که اجتماع ما محتجره! نمیتونه حرف کس دیگه رو قبول کنه! نمیتونه حرفی رو که میل خودش نیست قبول کنه! والا! |
|||
|
|
۱۸:۲۹, ۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #170
|
|||
|
|||
|
خوب همون دیگه دوست خوبم
هر واقعیتی رو نباید هر جایی گفت. برادر کشور ما مشکل داره درست ف مهاجرت داره درست ، اما این رو نباید به مخاطب القاء کرد ، مخصوصا اگر مخاطب دشمن باشه. دشمن نباید از نقطه ضعف ما با خبر بشه ، چون ازش سوء استفاده می کنه. ما باید مثل یک خانواده باشیم که مشکلاتمون رو خودمون بین خودمون حل می کنیم ، حتی فامیل هامون هم نباید باخبر بشن. من همین نقد رو به اخراجی های 3 هم دارم.اون هم واقعا نباید این قدر رک می بود. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نگاهی به فیلم «فروشنده»، جدیدترین ساخته اصغر فرهادی | Silence | 35 | 12,551 |
۴/مهر/۹۵ ۹:۰۹ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| گذشته اصغر فرهادی نماینده سینمای ایران !!! | دیدگاه نوین | 67 | 28,546 |
۱/دی/۹۲ ۱۹:۲۱ آخرین ارسال: Justice Bringer |
|
| اصغر فرهادی بار دیگر به ارزشهای اخلاقی دهنکجی میکند + تص | یاوران مهدی | 21 | 11,756 |
۱۷/آذر/۹۲ ۴:۰۵ آخرین ارسال: هادی... |
|
| «اصغر فرهادی» در دام تئوری «دهکده جهانی» | مصطفي مازح7610 | 0 | 1,227 |
۲۴/تیر/۹۲ ۱۶:۴۱ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|

میخواهم ![[تصویر: 13.jpg]](http://persian-star.net/1390/11/01/gglobe2012/13.jpg)
![[تصویر: 14.jpg]](http://persian-star.net/1390/11/01/gglobe2012/14.jpg)
![[تصویر: 15.jpg]](http://persian-star.net/1390/11/01/gglobe2012/15.jpg)
![[تصویر: 16.jpg]](http://persian-star.net/1390/11/01/gglobe2012/16.jpg)

) 

![[تصویر: confused.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/confused.gif)