کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: بعد از شنيدن خبر اهداي اسكار به فيلم فرهادي چه احساسي داشتید؟
بسیار خوشحال شدم
ناراحت شدم
احساس خاصي نداشتم

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 12 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحث پیرامون اصغر فرهادی ( تریبون آزاد! )
۱۹:۴۴, ۳۰/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۰ ۲۰:۱۲ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
از دوستان ولایی به خاطر گذاشتن چنی تصاویری عذرSad میخواهم منبع
[تصویر: 13.jpg]

فرج الله سلحشور : "جدایی نادر از سیمین" به همراه تایید کنندگان آن برای ارسالش به اسکار به کشور و اسلام خیانت کرده اند و به نظر من و تمام ولایتمداران جایزه گلدن کلوب "جدایی نادر از سیمین" هیچ افتخاری برای کشور و ملت ما نیست بلکه یک خیانت بزرگ در حق ملت است !

در حالی که جامعه هنری و برجستگان فرهنگی کشور از موفقیت های بین المللی اصغر فرهادی احساس غرور می کنند، فرج الله سلحشور اینطور بیان کرده که تلویزیون كار درستی انجام داد كه گلدن گلوب را پوشش نداد ! مثال "جدایی نادر از سیمین" مثل جایزه به بهترین دزد است. برای ما پیروان رهبری جایزه "جدایی نادر از سیمین" هیچ افتخاری ندارد! کارگردان سریال حضرت یوسف گفت: جایزه گرفتن "جدایی نادر از سیمین" را برای ایران افتخار نمی دانم و معتقدم فرهادی یک فیلم متضاد با اعتقادات مردم وفرهنگ ایرانی ساخته است.
راز خنده های اصغر فرهادی به حرکت بی شرمانه خانم بازیگر !

باشگاه خبرنگاران: حضور فیلم "جدایی نادر از سیمین" به کارگردانی اصغر فرهادی که به سیاه نمایی جامعه ایران می پردازد، در جشنواره گلدن گلوب، حاشیه های تاسف برانگیزی توسط کارگردانش ایجاد کرده که باعث جریحه دار شدن احساسات قشر سینما دوست و فرهنگی کشورمان شده است.

پس از ماجرای دست دادن آقای فرهادی با یک زن در جشن شب قبل مراسم که با عکس العمل برخی رسانه ها همراه شد، امید آن بود که جناب فرهادی بعنوان نماینده کشورمان با رعایت عرف جامعه اسلامی، رفتارهای خود را اصلاح کند که با انتشار عکس و فیلم روز مراسم این امید به ناامیدی گرایید!

[تصویر: 14.jpg]

[تصویر: 15.jpg]

همانطور که در عکسها مشهود است جودی فاستر بازیگر منحرف که سابقه بازی در فیلمهای مستهجن هالیودیش زبانزد عام و خاص است با حرکتی که مخصوص طیف خاصی از منحرفین اخلاقی است سعی در جلب توجه دارد که متاسفانه با نگاه و رفتار تایید کننده کارگردانی که قرار است آبروی کشور اسلامی مان در مجامع بین المللی باشد روبروست.

انتقاد خبرگزاری فارس از دست دادن فرهادی با آنجلینا جولی

منبع خبرگزاری فارس در این باره نوشت: پس از انتشار اخبار دریافت جایزه فرهادی در انجمن منتقدان آمریکایی، عکس‌های او هنگام دست دادن با "آنجلینا جولی" سوژه رسانه‌های مختلف شد. فرهادی با این اقدام - که البته در گذشته هم در جشنواره فیلم برلین صورت گرفته بود - نشان داد چیزی از عرف دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران نمی‌داند و مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم این روابط را به او یاد نداده‌اند.

[تصویر: 16.jpg]

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fandogh ، انتصـار ، semnani ، محمدجواد ، مفقود الاثر ، بچه شیعه ، Justice Bringer
۱:۳۷, ۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
پوراحمد: حاتمی‎کیا به فرهادی حسادت می‌کند/ حاتمی‌کیا: این خرس‌‌ها استعداد سامری‌شدن دارند
به گزارش مشرق؛ کیومرث پوراحمد کارگردان فیلم «اتوبوس شب» در گفت‌وگویی پیرامون فیلم اصغر فرهادی، موضع انتقادی ابراهیم حاتمی‌کیا به فیلم «جدایی نادر از سیمین‌» را نشانه حسادت می‌داند.

وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر ارزیابی‌‌اش از موضع ابراهیم حاتمی‌کیا درباره «جدایی نادر از سیمین» می‌گوید:
«حاتمی‌کیا زمانی فیلمساز محبوب من بود ولی الان برای من نه تنها محبوب نیست بلکه نامحبوب هم هست. به غیر از حاتمی‌کیا، شنیدم که مسعود فراستی هم افاضاتی فرموده‌اند. حرف این ها واقعاً چه اهمیتی دارد؟ فیلمی با این وسعت در جهان دیده شده و جهان را تحت تاثیر قرار داده است، بگذار دو نفر هم هر چه می‌خواهند بگویند. یکی نیست بگوید آقای حاتمی‌کیا! جنابعالی که خودت رفتی آلمان و فیلم ساختی و خود من را منقلب کردی و آن موقع بهت دست مریزاد گفتم. اگر فیلمت جهانی نشد به اصغر فرهادی چه مربوط است؟»

به نوشته عصر ایران، پوراحمد در پاسخ به این سئوال که « یعنی موضع حاتمی کیا را ناشی از حسادت می دانید؟» می‌گوید: «چیزی توی این مایه‌ها! وگرنه اصغر فرهادی، کی در صف «سفارت خرس نشان» ایستاده است؟ فرهادی کدام فیلمش را برای فستیوال‌های جهانی ساخته است. فرهادی فیلم‌هایش را برای ایران ساخته است. «جدایی نادر از سیمین» در جشنواره فجر هم بیشترین جایزه را گرفت. اکرانش در ایران هم بسیار موفق بود و با استقبال مردم مواجه شد.
اصغر فرهادی آدمی نبوده که فیلم ساخته باشد تا به فلان جشنواره برود. او فیلمی درباره دغدغه‌های شخصی خودش ساخته است. من این حرف را درباره آن یکی آقا می‌گویم که فکر می‌کند اگر دو برنده جایزه اسکار را وارد فیلمش کند، فیلمش اسکاری می‌شود. چقدر این رویکرد کوته‌بینانه است. شما باید دغدغه و زخم و خلاقیت داشته باشی تا فیلمت جهانی و اسکاری شود.»

* در صف سفارت خرس‌نشینان/ضمیری که مصدر خود را پیدا کرد

این موضع کیومرث پوراحمد علیه حاتمی‌کیا از آنجا ناشی می‌شود که وی در نامه‌ای به رضا میرکریمی در پی اکران فیلم یه حبه قند آورده بود:

«یا لطیف
خیر ببینی آقا سیدرضای میرکریمی.

کام‌ات شیرین. اگر این حَبّه قندت نبود، یادمان می‌رفت کجایی هستیم و با کامِ تلخ در صفِ سفارتِ خرس‌نشان ایستاده بودیم تا از سرزمین همیشه آفتاب‌مان به جبرِ همکار تلخ‌مزاج، همه مهر دروغ بر پیشانی، متقاضی پناه به سرزمین همیشه ابری بگیریم.

خیر ببینی برادر. تو با حَبّه قندی کام دودگرفته‌مان را شُستی و به یادمان آوردی که ایرانی هستیم. نامی داریم و نشانی. ادبی داریم و آدابی، که به وقت شادمانی بدانیم چه باید کنیم و به وقت عزا چه باید باشیم.

سیّد عزیز، متوقع نباش که با این حَبّه قندت قادر به شیرین کردن کامِ جفامسلکان باشی. این تلخی به بلندای نسلِ این نهضت همچنان ادامه‌دار است، ولی بدان، این بارانِ سیاهِ جفایِ غریبه‌هایِ دوست‌نما، پایانی دارد. تو حوصله کن و مباد که شکایت به غریبه بری. تو شاگردِ مکتبِ فردوسی و حافظی که نه کوچیدند و نه شوقِ ترکِ سرزمین به فرزندانشان دادند. این عصر وارونگی پایانی دارد برادر!»
برادرت ابراهیم حاتمی‌کیا

* میرکریمی: در نامه حاتمی‌کیا توهینی نبود/ از توهین به حاتمی‌کیا دلم شکست

در پی این نامه شیفتگان فیلم اصغر فرهادی و سایت‌های ضدانقلاب هجمه‌ای را علیه ابراهیم حاتمی‌کیا شروع کردند که رضا میرکریمی که نامه خطاب به او نوشته شده بود برای دفاع از حاتمی‌کیا وارد میدان شد.

کارگردان فیلم «یه حبه قند» در بخشی از جلسه پرسش و پاسخ این فیلم که ۴ آبان ماه در فرهنگسرای رسانه برگزار شد،گفت:« ابراهیم لطف داشته و از فیلم من تعریف کرده است. خوشحالم که او «یه حبه قند» را دوست داشته است چون زمانی که من تنها یک علاقه‌مند سینما بودم، او با فیلم‌هایش به من انگیزه می‌داد و من هرگز به توانایی و قدرت حاتمی‌کیا شک نکردم.»
میرکریمی خاطرنشان کرد: ‌« وقتی انتقاد داریم به اینکه در حوزه‌های دیگری به جز فرهنگ در بیان نظرات سختگیری می‌شود، خیلی برایم عجیب است که چرا خودمان در حوزه فرهنگ نیز کم طاقت شده‌ایم.
وی ادامه داد: هر کسی ادبیات مخصوص به خودش را دارد. ممکن است فیلمی را دوست داشته باشد و یا از آن بدش بیاید. فکر نمی‌کنم آقای فرهادی نیز چنین واکنش‌هایی را به نامه ابراهیم حاتمی کیا درباره فیلمش بپسندد و از آن خوشحال بشود.»

کارگردان «یه حبه قند» با تاکید بر اینکه باید نقد پذیر باشیم، ادامه داد:« ‌من در متنی که آقای حاتمی کیا منتشر کرده بود توهینی نمی‌بینم و سخنان ایشان را به مثابه نقد دیدم. ما باید کمی نقد پذیر باشیم به نظرم این نقد پذیری را فرنگی‌ها خیلی بهتر درک کرده‌اند چرا که وقتی کسی فیلمی می‌سازد باید خودش را برای هر نقدی آماده کند.»
وی خاطرنشان کرد: «خیلی جالب است که در فرنگ، فیلم سازان فیلم‌های یکدیگر را کاملا بالا می‌برند و یا کاملا می‌کوبند و هیچ واکنش بدی نیز نسبت به آن‌ها صورت نمی‌گیرد.»

رضا میر کریمی در بخش دیگری از این نشست مطرح کرد: ‌«فیلم آقای فرهادی فیلم خوبی است که خدا را شکر جوایز بسیاری را گرفت اما در این میان یک نفر هم به صراحت می‌گوید که این فیلم را دوست ندارد. واقعا از اینکه این گونه با حاتمی‌کیا و نامه‌اش رفتار شد دلم شکست.»
کارگردان «یه حبه قند» با بیان آنکه هر کس می‌تواند نظر خودش را درباره مسائل و فیلم‌های مختلف داشته باشد گفت: ‌«من واقعا از اینکه به حاتمی کیا حسود گفتند، دلم شکست و یا کاریکاتوری را که درباره او کشیده شد و به زعم من بسیار زننده بود اصلا دوست نداشتم.»

* حاتمی‌کیا: اگر مماشات می‌کردم، آیندگان این بزدلی را بر من نمی‌بخشیدند

البته حاتمی‌کیا نیز بعد از مدتی در گفت‌وگویی درباره نامه‌ای که نوشت چنین گفت:

«این فریادی بود و اگر مماشات می‌کردم، آیندگان این بزدلی را بر من نمی‌بخشیدند. برای من ایران و ایرانی نامی نیست که صرفا در شناسنامه‌ام ثبت شده باشد. هشت سال از عمر جوانی‌ام را به بهای جانم هزینه دادم و به عنوان یک سرباز بر خودم حقی قائلم که از آن دفاع کنم. حتی اگر همه دوستدارانم از من برنجند. وارونگی همین بس که متهم به حسادت شدم. من تاجر نیستم که به ضرر و زیان جیب و آبرویم فکر کنم. بی پرده بگویم که این خرس و پلنگ و شیر و حتی سیمرغ استعداد گوساله سامری شدن را دارد و کجاست آن مفسر شجاع همچون مرتضی آوینی که با بیانی حکمیمانه این وارونگی‌های معنا را توضیح دهد.

چرا تا این حد دیکتاتور مطلق‌نگر می‌شویم. البته خوشحالم که هیچ حاشیه امن و هاله قدسی اطرافم نیست و همگان می‌توانند نقد و لعن و تقدیرم کنند. ولی با همه این‌ها من هم انسانم.
عزیزان، من اشاره به فیلمی کردم که از جشنواره فجر دولت آقای احمدی‌نژاد تا خانه سینما و شهرداری و جشنواره‌های اروپایی و آمریکایی و آفریقایی و آسیایی جایزه‌ها گرفته و همچنان می‌گیرد. پس چرا تا این حد کم تحمل از شنیدن یک صدای دیگر؟»
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، فاطمه خانم ، سجاد_ف ، شهـاب ، bagheri4 ، yektaparast ، boghz ، semnani ، مفقود الاثر
۱۵:۵۷, ۱/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/بهمن/۹۰ ۱۶:۵۲ توسط یاشار.)
شماره ارسال: #3
آواتار
در خصوص جدایی نادر از سیمین و کاندیدای اسکار شدنش :

اسكار! سياسي نيست. هاليوود سياسي نيست. سياست هاي فرهنگي شيطان بزرگ، سياسي نيست. سپر دفاع ضدموشكي، سياسي نيست. گوانتانامو سياسي نيست. ناتوي فرهنگي سياسي نيست. سياست خارجي بوش و اوباما سياسي نيست. اتاق بيضي سياسي نيست. كراوات سياسي نيست.
دروغ ۱۱سپتامبر، سياسي نيست. جنگ عليه عراق و افغانستان، سياسي نيست. بمب هاي اتمي ناكازاكي و هيروشيما و جنگ ويتنام و كشتار فرقه ديويديه، سياسي نيست. كودتاي ۲۸ مرداد، سياسي نيست. كشتن ملت پاكستان، سياسي نيست. استعمار و استكبار، سياسي نيست. ترور علم الهداي خامنه اي در كوي علم و فن آوري، سياسي نيست. خوني كه از سبيل جان بولتن مي چكد، سياسي نيست. حمايت از منافقين، سياسي نيست. بمب مسجد ابوذر، يك روز قبل از حادثه ۷ تير، سياسي نيست. مجروح كردن دست يمين رهبر ما، سياسي نيست. پول دادن به سران فتنه از جيب مردم آمريكا، سياسي نيست. جايزه دادن به خلبان شليك عليه هواپيماي مسافربري ايران، سياسي نيست.
نيرنگ، سياسي نيست. تفنگ و توپ و تانك، سياسي نيست. چراغ سبز نشان دادن به آل خليفه، سياسي نيست. بمب فروختن به آل سعود، سياسي نيست. حمايت از سران فتنه، سياسي نيست. VOA سياسي نيست. خرمهره نوبل، سياسي نيست. ۲۰۰ كلاهك اتمي اسرائيل، سياسي نيست. گلوله آمريكايي ها درون سينه بچه هاي كانال پرورش ماهي، سياسي نيست. تركش در گلوي رزمنده شرق ابوالخصيب، سياسي نيست. با شني تانك، روي سينه دلاوران هويزه رفتن، سياسي نيست.
تحريم و تهديد و جنايت، سياسي نيست. آژانس بين المللي انرژي هسته اي سياسي نيست. سازمان ملل، سياسي نيست. كشتي بريجتون سياسي نيست. گاز خردل ساخت كشور فرانسه، سياسي نيست. گاز فلفل در چشم دانشجويان آمريكا سياسي نيست. حمله به چادرنشينان مظلوم جنبش ۹۹ درصد سياسي نيست. نقشه كشيدن براي ترور حاج قاسم، سياسي نيست. يتيم كردن عليرضاي ۴ ساله، پسر مصطفاي شهيد شريف، سياسي نيست. كشتن داماد كربلاي ۵ جلوي چشم حاج بخشي، سياسي نيست. آن بمب آمريكايي كه ۳۸ نفر را در يك عروسي هرات كشت، سياسي نيست...
و به اسم آزادي، ما بچه هاي «خيبر» و «بدر» هرگز اجازه نمي دهيم كه ديكتاتوري بر جهان حكومت كند... و به اسم جايزه قشنگ هاليوود، تفنگ بدتركيب سربازان وحشي اوباما... دنيا ديگر دنياي قبل نيست!
موريانه تاريخ، اضلاع مثلث زر و زور و تزوير را خورده است، آهاي مردم! سمفوني حاشيه ها، به كمك نظام سلطه آمده، تا صداي شكستن استخوان لخت آمريكا در منطقه و جهان، شنيده نشود، تا خبر «بدر» و «خيبر» مخابره نشود، تا برگردانند ما را به دوره شعب شبيخون فرهنگي... به دوره نوبل و خرمهره هايش! آهاي سلمان هراتي! عليه كاخ سفيد، اين شعر سفيد توست كه دارد تعبير مي شود. آهاي مهدي رجب بيگي! دانشجوي پيرو خط امام! تو رفتي، اما امروز، به خط زده اند هسته هاي مقاومت خميني. آهاي متوسليان! اوباما دارد منت خامنه اي را مي كشد در نامه اش، و شاگرد خامنه اي در حزب الله لبنان دارد ادب مي كند اسرائيل را. كجايي دلاور؟! كجاييد دلاوران!
ايراني ها مردمي صلح طلبند، اما كور نيستند كه «مرگ بر آمريكا» نگويند. ايراني ها مردمي صلح طلبند، اما آمريكا، از غرب مرز ما صدام را شير مي كند و از شرق مرز ما بن لادن و ترياك و حشيش و... را. ايراني ها مردمي صلح طلب اند، اما يانكي ها، دانشمندان هسته اي ما را مي كشند، و با آن يكي دست شان، اسكار مي دهند كه سياسي نيست. گلدن گلاب اصلا سياسي نيست. گلوله گلاب سياسي نيست. بمب گلاب سياسي نيست. ترور گلاب سياسي نيست... آهاي مردم! مبادا شهروند مطيعي شويم براي دهكده جهاني! و به جاي «بدر» و «خيبر»، به جاي تماشاي شكستن غرور غرب، به جاي ديدن غروب غرب، و به جاي اينكه كمك كنيم به «حاج احمد» تا پرچم اسلام را بهتر در «انتهاي افق» بكوبد، اسير حواشي شويم. توپ جمهوري اسلامي، امروز در محوطه ۱۸ قدم اتاق بيضي است؛ حواس تان هست؟!
اسير تماشاگرنمايي نشويم كه دارد ليزر مي اندازد روي چشم دروازه بان ما!! توپ اصلا زمين ما نيست، بلكه زمين دشمن است، اما آمريكا داور را خريده! و چندتايي از تماشاگران ما را! و به اينها جايزه مي دهد تا دنيا و ما، نبينيم فتح الفتوح كودك ۶ ماهه بحرين را. امروز، عريان اصل كاري، نظام سلطه است!! انقلاب اسلامي و بيداري اسلامي و قيام ۹۹ درصد، رسما لخت كرده اند آمريكا را و كنار زده اند از مجسمه آزادي، پرده پندار تزوير را... و خرمهره نوبل را... و اينك، گلدن گلوب، آمده است تا با هياهو، به آمريكا تنفس مصنوعي دهد! آمريكا دارد در واقعيت از ما سيلي مي خورد و در فيلم و جايزه و روي سن، جبرانش مي كند!!
يكي جايزه مي دهد، يكي جايزه مي گيرد، و ديگري اين خبر را در بوق مي كند و به حاشيه ها دامن مي زند، تا من و تو نشنويم صداي شكستن استخوان نظام سلطه را. فيلم، فيلم است، اما واقعيت را، «خيبر» و «بدر» را جمهوري اسلامي دارد كارگرداني مي كند. «سمفوني حاشيه ها» از بيرون و درون، هدفش اين است: يادمان برود كه خاورميانه دارد روي انگشت سپاه قدس مي درخشد! من مانده ام، چرا گلدن گلوب را به بچه هاي جلوه ويژه تسخير وال استريت نمي دهند، و چرا سروده هاي مطهر آيات القرمزي نوبل نمي گيرد؟!... بابانوئل دست نزد براي سروده هاي سلمان هراتي، و نوبل علمي را ندادند به مصطفاي شهيد شريف كه در اوج تحريم، غني كرد ما را با غني سازي. يكي را مي كشند و ديگري را روي سن مي برند... و همين كارها را مي كنند كه دنيا، حرف و اول آخرش اين است: «مرگ بر آمريكا».
ايراني ها مردمي صلح طلبند، اما صلح با ابليس، خط قرمز ماست. ما از اين پيچ حساس تاريخ، با موفقيت عبور مي كنيم و اجازه نمي دهيم هجوم حاشيه ها، فتح الفتوح ما را به حاشيه ببرد. ما براي گرفتن انتقام خون تاريخ و جغرافيا از آمريكا، الگوي جهان مبارزه ايم. ايراني ها مردمي صلح طلبند، اما آنكه عليه الگوي ملل آزاده دنيا، متوسل به ۸ سال جنگ تحميلي و ۸ ماه جنگ تحليلي و ترور دانشمندانش مي شود، روي جنگ و انتقام ما را بايد ببينيد، نه روي صلح و صفاي ما را، كه ما هرگز صلح طلب تر از ۹۹ درصد مردم دنيا نيستيم!!

¤¤¤
هي! اوباماي سياه كار! فيلم و جايزه و سن و كراوات و كف زدن و شو و نمايش با تو، فتح الفتوح در «خيبر» و «بدر» با ما... پس بگذار نتانياهو قضاوت كند كه خاورميانه دست كيست؟! به زودي، ما «قدس» را از خدا جايزه خواهيم گرفت. روي اين سن، دنيايي بايد بدرخشد. «نباء عظيم» در راه مخابره است...
نقل از سایت الف .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، Resistance ، r_bashiri89 ، سجاد_ف ، ترنم بهاری ، Maysam-1st ، yektaparast ، hsmoa ، boghz ، mahdi.adrekne ، payam mahdi ، فاطمه خانم ، sayed reza ، zahra11 ، عبدالرحیم ، semnani ، m2kh24 ، مفقود الاثر ، vahrakan
۱۶:۱۴, ۱/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۰ ۲۱:۵۳ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #4
آواتار
به نام خدا

سلام.

در مورد موفقیت های فرهادی و حاشیه های فیلم جدایی نادر از سیمین هم این تاپیک جامع ایجاد شد تا بحث های تحلیلی در چارچوب قوانین در آن صورت بگیره!!

از دوستان خواهش می کنم که اگر مطلبی در مورد حواشی فیلم دارن توی تاپیک مربوط به خود فیلم مطرح نکنن و اینجا در موردش بحث کنن!!

موفق بمانید ... یا حق

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاشار ، vahrakan ، semnani
۱۶:۲۳, ۱/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/بهمن/۹۰ ۱۶:۴۴ توسط یاشار.)
شماره ارسال: #5
آواتار
دولت آمریکا به اصغر فرهادی برای بردن جایزه گلدن گلوب تبریک گفت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بازتاب امروز: ویکتوریا نولاند، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت:"ما موفقیت و تعهد او را نسبت به فرهنگ غنی و مقاوم ایران تحسین می کنیم."
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نامه سرگشاده به اصغر فرهادی
اینک زمینه مهیا است بیا راجع ‌به فلسطین مطالعات خود را آغاز کن و از دروغی بزرگ به نام اسرائیل پرده بردار و جهانی را یکسره از این دروغ راست پنداشته شده آگاه کن. به راستی هنرمندی چون شما می‌تواند این دورغ بزرگ تاریخی را هویدا کند.
به گزارش خبرگزاری، یکی از کابران فارس در پی برگزیده شدن فیلم «جدایی نادر از سیمین» در جایزه «گلدن گلوب» متنی را خطاب به وی نوشته است:
آقای فرهادی سلام!
بگذار همین ابتدا صمیمانه به شما تبریک بگویم، باور بفرمائید ما یعنی خودمان شاید از سرناچاری مثل همه انسان‌های این کره خاکی ناچار باشیم گاهی ناراست باشیم که آن هم مذموم است دقیقا مثل همین سه اثر شما که از قضا هر سه را دیده‌ام؛ الحق تلخی دروغگویی را به جان می‌چشانی و بیننده مشمئز از دروغ و دروغگویی و کمی دلخور از شما سینما را ترک می‌کند.
باز هم تبریک می‌گویم و امید به توفیقات‌ روز‌افزونتان دارم. اما یقین دارم مردم حسودی نیستیم. همین اربعینی که گذشت و شما ایران نبودید یک صحنه سینمایی شبیه کارهای خود شما را از نزدیک شاهد بودم. در میان جمعیت عزادار در امام‌زاده‌ای در جنوب همین تهران - که شما علاقه‌مند به واکاوی آن هستید- خودرویی آتش گرفت پراید، همین خودروی کوچلوی اینک وطنی شده که از قضا گازسوز هم بود و لحظه به لحظه شعله‌هایش زبانه می‌کشید، احتمال انفجار انبوه جمعیت از یکسو و ماشین‌های پارک شده در خیابانی تقریبا بن‌بست منتهی به امام‌زاده هر لحظه وقوع فاجعه‌ای را نوید می‌داد. در این میان زنی آنچنان ناراحت و برافروخته بود و سعی می‌کرد به مردانی که تلاش در اطفاء آتش داشتند از دور و نزدیک کمک راهنمایی می‌کند و اشک ریزان دست به دعا بود که تقریبا همه جمعیت فکر می‌کردند ماشین متعلق به این ایرانی بانوی بی قرار است، اما پس از آنکه آتش نشانی رسید و معرکه پایان پذیرفت و آرامش حاکم شد یکی پرسید خانم ماشین شماست. گفت نه نمی‌دانم مال کدام مسلمان بود، مثل فیلم‌های شما در لحظه آخر و پس از تعلیق و کشش فراوان غافل‌گیرمان کرد. گفتم که بدانید مردمت حسود نیستند.
باری! جناب فرهادی بگذار تعارف را کنار بگذاریم. جایی گفته‌ای که تاریخ معاصر را خیلی دوست داری و محتمل است فیلمی تاریخی درباره ۵۰ سال اخیر بسازی؛ زهی توفیق که بسازی! اما اکنون شما هنرمندی در اندازه‌های جهانی و بین‌المللی هستی پس دیگر ساختن فیلم راجع به مضامین «جدایی نادر از سیمین» در اندازه شما نیست که البته این مضامین در تاریخ فرهنگ ما هم هشدار داده شده و مذموم پنداشته، حتی در مثل عموم هم «دم خروس و قسم حضرت عباس» را شنیده‌ایم.
بیایید این بار با تمام نبوغ و هنرتان دروغی که سرنوشت آدمی را در ۵۰ سال اخیر و در تمام جهان دست‌خوش آثار شوم خود کرده است، سوژه کار جدید و جهانی خویش قرار دهید والا این مصیبت‌های سه گانه و تلخ و گزنده که در جای خود دیده شده و قدردانی جهانی شده است دیگر جواب نمی‌دهد معلوم شد طبق گفته خودتان در پایان یکی از جایزه‌ها حرف مشترکی داشت که دیده شد و برگزیده.
پس اینک زمینه مهیا است بیا راجع ‌به فلسطین مطالعات خود را آغاز کن و از دروغی بزرگ به نام اسرائیل پرده بردار و جهانی را یکسره از این دروغ راست پنداشته شده آگاه کن. به راستی هنرمندی چون شما که تمرینات موفقیت آمیزی در نشان دادن بدی و شنائت و دروغ از خود بروز داده می‌تواند این دروغ بزرگ تاریخی را هویدا کند.
جناب آقای فرهادی اگر شما آماده باشید این بنده حاضر است آپارتمان کوچک خود را فروخته و به عنوان هدیه ناچیز نثار این پروژه بزرگ بکنم مطمئن باشید مشکل مالی نخواهید داشت و میلیون‌ها مسلمان و غیرمسلمان در سراسر جهان حمایت‌های خویش را از این پروژه اعلام خواهند کرد.
راستی نکته دیگر؛ البته قصد طعنه و تعریض ندارم اگر چه هر بار که فیلم‌های شما را دیده‌ام حس کرده‌ام گاهی به جامعه خود طعنه و تعریض می‌زنید اما دامن هنرمند مبرا است از طعنه و تعریض‌ها. هنرمند حتما نکته‌های فراتر از آنچه به یکباره دیده می‌شود مدنظر دارد اما نمی‌توانم این سؤال را در پایان نپرسم که به نظر شما سیمین که هیچگاه «در جدایی نادر از سیمین» به اراده خالقش (یعنی شما) در موقعیت دروغ قرار نمی‌گیرد و با فرض اینکه در پایان ماجرا رفته و به سرزمین آمالش رسیده در یک احتمال می‌تواند به سرنوشتی شبیه آنچه اکنون گلشیفته فراهانی دچارش شده مبتلا گردد و هر چه بیشتر می‌ماند و دست و پا می‌زند بیشتر غرق می‌شود.
اگر پیشنهادم را قبول نکردی و به اسرائیل این دروغ بزرگ ۵۰ سال گذشته نپرداختی لااقل سرنوشت سیمین را در آن سو به کمال انصاف برای ما روایت کن.!
امیدوارم سیمین گلشیفته نشود.
بخشی از گفتگوی پوراحمد با عصر ایران در خصوص فرهادی !!!
عجب که چه راحت توجیه می کند و چه راحت از کنار بی حرمتی به هزاران ایرانی و ارزش هایشان می گذرد . عجب !!!

برخی به اصغر فرهادی ایراد گرفتند که چرا با آنجیلنا جولی دست داده ای و رفتار دیپلماتیک حکومت ایران را رعایت نکرده ای. نظر شما درباره این انتقاد چیست؟
اولاً اصغر فرهادی دیپلمات نیست که بخواهد رفتار دیپلماتیک حکومت ایران را رعایت کند. اما حالا که چنین کاری کرده، من پیشنهاد می کنم وقتی به ایران برگشت، به جرم این که با آنجلینا جولی دست داده او را شلاق بزنند! اصغر فرهادی را به دادگاه ببرند تا معلوم شود که دست دادن با زن نامسلمان چند ضربه شلاق دارد. بعد شلاقش بزنند! این خیلی خوب است و تکلیف دیگران را هم روشن می کند. مجلس هم که تصویب کرده است مجازات آنتن ماهواره داشتن شلاق است. اساسا شلاق خیلی کارساز است و همه مسائل را حل می کند ،‌تردید نکنید . به خصوص شلاق زدن فرهادی دل بعضی ها را خنک می کند .
واقعاً افتخاریست برای ما که افرادی می آیند به ما و فکر و روش ما فحاشی می کنند.
و همین افراد در ادامه فحاشی هایشان به اسلام هم توهین می کنند و از ایران دم می زنند.
ایران بدون اسلام و تشیع ذره ای ارزش ندارد. و ایران ایران کردن این جماعت ذره ای پشتوانه عقلی و دینی ندارد. صرفاً یک جهالت است که در مغز آنها فرو کرده اند.
افتخار است برای ما و دلمان آرام می شود که چنین افراد جاهل و بی خبری به ما فحش می دهند.
-----------------------------
[تصویر: hosein528.jpg]
مقام معظم رهبری (حفظه الله) : چنین آثار هنری، قطعاً آثار بزرگی خواهند شد اما هیچگاه جایزه اسکار و یا نوبل هنری و ... را دریافت نخواهند کرد زیرا امروز کوس رسوایی دستگاههای جهانی پشتیبان هنر، در دنیا زده شده است.

رهبر معظم انقلاب اسلامی افزودند: این جایزه ها هیچ ارزشی ندارند و هنرمندان نیز نباید برای کسب این جایزه ها به دنبال ساخت اثر هنری باشند.
حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه هنرمندان باید بدنبال ساخت آثار هنری برای حقیقت باشند، خاطرنشان کردند: باید روش های هنرمندانه را فراگرفت و برای ساخت اثرهای هنری مبتنی بر حقیقت، همت کرد که این هدف نیز جز با تلاش هنرمندان متعهد و جوانان مؤمن محقق نخواهد شد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Resistance ، MohammadSadra ، EMPERATOR ، yamin ، r_bashiri89 ، mhvvhm ، Maysam-1st ، yektaparast ، rastin ، springly ، semnani ، m2kh24 ، vahrakan
۱۶:۴۹, ۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
جالبه حقیقتش من این مدت بس گرفتار بودم برنامه تلویزیون و اخبار کم دیدم شنیدم که جایزه برده ولی این همه حاشیه و حرفو حدیث ...
برای ایرانی که دم از صلح طلبی می زنه و داره خودش رو نماینده ایررانی ها معرفی می کنه باید این رو بدونه که نماینده ایرانی های مسلمان هستش . جالبه آقای پوراحود که راحت می گی این اصغر آقای ما دیپلمات که نبوده ! عزیزم مسلمون که بوده یا شاید هم ...
اندکی صبر سحر نزدیک است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاشار ، vahrakan
۱۷:۰۶, ۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
نامه یک دانشجوی قمی به کارگردان جدایی نادر از سیمین

آقای فرهادی! 'گلدن‌گلوب' را که از قاتلان پدر'علیرضا' گرفتی نوش‌جان!
یکی از دانشجویان دانشگاه قم با صدور نامه‌ای به اصغر فرهادی مطالبی را در رابطه با جوایز فیلم جدایی نادر از سیمین عنوان کرد.

[تصویر: 13901025000294_PhotoA.jpg]

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، یکی از دانشجویان دانشگاه قم با انتشار نامه‌ای نسبت به حواشی این روزهای جوایز فیلم 'جدایی نادر از سیمین' واکنش نشان داد که متن کامل آن به شرح زیر است:

آقای فرهادی سلام!
در این شلوغی که همه برای تبریک گفتن به شما از همدیگر سبقت می‌گرند، از عباس کیارستمی خودمان که او هم در گرفتن جایزه‌های بین‌المللی دستی بر آتش دارد و مسعودکیمیایی و رضا میرکریمی، آقا مجید مجیدی عزیز و رسول صدر عاملی گرانقدر و احمدرضا درویش دوست داشتنی و رضا کیانیان(سلحشور تنهائی‌های من) و بهرام رادان و خانم میلانی همچنین بازیگر محبوبم حمید فرخ نژاد و حبیب رضایی گرفته تا همین جناب خزاعی خودمان و جواد خان شمقدری و عادل فردوسی پور و به صورت محرمانه هم کمال خان تبریزی و البته مهم‌تر از همه که با صدای یواش‌تر می گویم، سرکار خانم ویکتوریا نولاند سخنگوی وزارت خارجه آمریکا! به تو تبریک می‌گویند، چرا من یک دانشجوی قمی، در این بین سهمی نداشته باشم و به شما که البته مرا نمی‌شناسید تبریک نگویم؟! پس همین جا به شما اصغر سینمای ایران که با به احتزاز در آوردن تصویردودی کشورم توانستی جایزه‌های مللی و بین‌المللی را درو کنی تبریک می‌گویم و امیدوارم توفیقات روز افزونت را شاهد باشیم.

آقای فرهادی!
نامه‌های زیادی در این چند روز برایتان نوشته‌اند! خیلی‌هاشان تبریک بوده! خیلی‌هاشان هم گله گذاری! بعضی‌هاشان نامه را در روزنامه چاپ کردند بعضی‌ها هم ترسیدند مخفیانه و محرمانه به تو تبریک گفتند! اما چند خطی هم من برایت نامه می‌نویسم چند خط نامه غیر سیاسی!

همه کسانی که در این یک سال به نحوی فیلم تو را دیدند و نقد کردند چه مثبت و چه منفی! به نحوی با نگاه سیاسی به قضیه نگاه کردند! البته خودت هم خوب می‌دانی که اگر اسکاری گرفتی آن هم سیاسی بوده نه هنری! و گرنه چه لزومی داشت سرکار خانم نولاند تبریک بگوید موفقیتت را! بگذریم از آفرین گفتن رضا ربع پهلوی که قرار من با تو در این نامه چیز دیگریست!

می‌خواهم چند خطی فرهنگ غیر سیاسی برایت مشق کنم! اصغر جان! اگرچه از مضمون و محتوای فیلمت به واقع راضی نبودم و آن چیزی که عینک دودی تو برایم روایت کرد را قبول نداشتم، ولی هیچگاه نگاهم هم به فیلم تو سیاسی نبود! چرا که همین فیلم تو مگر نبود با وساطت همین دوستانت در معاونت سینمایی مجوز ساخت گرفت؟ پس فیلمت را فیلم همین نظام می‌دانستم که در همین جا هم جایزه گرفته بود!

وقتی فیلم جایزه گرفتنت را در برلین به یکی از همین دوستانی که تاثیر بسیار زیادی در رفع مانع از ساخت فیلم تو داشت نشان دادم خیلی جا خورد! فکر نمی‌کرد تو باشی که اینچنین دوان دوان به سمت گلدن گلوب میروی و دستت را به سوی مدل ایتالیایی دراز می‌کنی و می‌فشردی دستش را! اصلا بی‌خیال! شاید افتخاری باشد برای تو که با جولی عکس گرفتی و از مدونا جایزه! قرارمان این بود که چند خطی فرهنگ غیر سیاسی مشق کنیم!

اما هرچه بالا و پائین میزنم یک چیز را به واقع نمی‌فهمم! اصغر آقا! به نظر شما کودک چهار ساله از سیاسی بازی‌های ما چیزی می‌فهمد؟ کودک چهار ساله انتهای چیزی که می‌فهمد لذت داشتن یک اسباب بازی زیبا به همراه کمی از لذت دیدن کارتون پلنگ صورتی و بی‌نهایتتر از آن، داشتن محبت پدرش را! سیاست یک کودک چهارساله در چارچوب لوس کردن خودش برای پدر رقم می‌خورد تا مگر پدر، فرزندش را از روی زمین بردارد و روی شانه‌هایش بنشاند و بر دست و پای کوچکش بوسه زند! این اتفاق را حتما خودت نیز در زندگی تجربه کرده‌ای! پس کودک چهارساله هم سیاست دارد. سیاستی برای کسب سیمرغ بلورین محبت پدرش! پس سیاسی بازی امثال تو و آدم‌های دور و اطرافمان زمین تا آسمان باسیاست کودک چهارساله فرق می‌کند که از قضا کودک چهار ساله نامه ما، در همین ایامی که جنابعالی در سفرهای کسب جایزه هستید پدرش را به صورت بسیار نامردانه‌ای ترور کردند!

مدعیان اصلی این ترور، به پاس ارمغانی که تو برایشان فرستادی اکنون برایت فرش قرمز پهن کرده‌اند و 'حیوانات طلائی و نقره‌ای' ارزانی‌ات داشته‌اند و برایت تابعیت خودشان را هدیه می‌دهند و تو نیز به شکرانه این همه ایران دوستیشان با کمال افتخار به گرمی دستان سردشان را می‌گیری و برای اعتلا و افتخار سینمای ایران عکس به یادگار می‌گیری! کسانی که به تو نخل و خرس و احتمالاً مجسمه زرین می‌دهند قاتلان پدر کودک چهار ساله بی‌خبر از شهادت پدر هستند! این صحبت من به هیچ‌وجه قصد کمرنگ کردن اعتبار هدایای تو را ندارد و اصلا گوارایت باشد این جایزه‌ها!

اصغر خان! لال شوند کسانی که نمی تواند تحمل کنند سخنت را که گفته‌ای ما ایرانی‌ها صلح طلبیم! اما به نظرت این کودک ۴ ساله جنگ‌طلب است؟ به نظرت کودک چهارساله نامه ما اگر بفهد که در کنار صلح طلبیت نامی از پدرش نبرده‌ای در مورد تو چه فکری خواهد کرد؟ یا اگر بداند کسانی که به تو جایزه داده‌اند از خبر کشته شدن پدرش شادمانند و جشن گرفته‌اند، چه فکری می‌کند؟ اگر کودک چهارساله قصه ما بفهمد که برای جعفر پناهی سینه چاک می‌کنی و دوست داری دختر عریانِ این روزهای یوتیوب و فیگارو به ایران باز گردد و اگر می‌توانست این بار به جای درباره الی ات، درباره گُلی ات را بازی کند، در حالی صدای انفجار خودروی پدرش در سوت و کف گلدن کلوب تو گم شده، تو را چگونه در ذهنش ترسیم خواهد کرد؟ اصغر خان یادم هست ترمه و سیمین را به خاطر دروغ از ایران بردی؛ حیف نیست که کودک چهارساله به خاطر نفرت تو را به ایران راه ندهد؟ جناب فرهادی! می‌دانم که می‌دانی و حتی کودک چهارساله هم می‌داند که برای زنده نگه داشتن نام پدرش نه نیازی به نادرت هست و نه نیازی به سیمینت و نه حتی به ترمه! این شمائید که برای جلب لطف و محبت کودک چهارساله به او نیازمندید! و اگر تو لذت دست دادن با جولی و جایزه گرفتن از مدونا را با نفرت کودک چهارساله عوض می‌کنی، پس شیر و خرس و سیمرغ و نخل و آدمک برا تو! لطف و محبت کودک چهارساله برای من!

پ.ن: این نامه سیاسی نبود!
محسن اقبال دوست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، r_bashiri89 ، آرین (الهه.ع) ، bi neshani ، سجاد_ف ، Maysam-1st ، shakiba ، abas_341 ، am_po ، marzieh70 ، m2kh24 ، بچه شیعه ، vahrakan
۱۷:۰۹, ۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #8

(۳۰/دی/۹۰ ۱۹:۴۴)vahrakan نوشته است:  
از دوستان ولایی به خاطر گذاشتن چنی تصاویری عذرSad میخواهم منبع
[تصویر: 13.jpg]

فرج الله سلحشور : "جدایی نادر از سیمین" به همراه تایید کنندگان آن برای ارسالش به اسکار به کشور و اسلام خیانت کرده اند و به نظر من و تمام ولایتمداران جایزه گلدن کلوب "جدایی نادر از سیمین" هیچ افتخاری برای کشور و ملت ما نیست بلکه یک خیانت بزرگ در حق ملت است !

در حالی که جامعه هنری و برجستگان فرهنگی کشور از موفقیت های بین المللی اصغر فرهادی احساس غرور می کنند، فرج الله سلحشور اینطور بیان کرده که تلویزیون كار درستی انجام داد كه گلدن گلوب را پوشش نداد ! مثال "جدایی نادر از سیمین" مثل جایزه به بهترین دزد است. برای ما پیروان رهبری جایزه "جدایی نادر از سیمین" هیچ افتخاری ندارد! کارگردان سریال حضرت یوسف گفت: جایزه گرفتن "جدایی نادر از سیمین" را برای ایران افتخار نمی دانم و معتقدم فرهادی یک فیلم متضاد با اعتقادات مردم وفرهنگ ایرانی ساخته است.
راز خنده های اصغر فرهادی به حرکت بی شرمانه خانم بازیگر !

باشگاه خبرنگاران: حضور فیلم "جدایی نادر از سیمین" به کارگردانی اصغر فرهادی که به سیاه نمایی جامعه ایران می پردازد، در جشنواره گلدن گلوب، حاشیه های تاسف برانگیزی توسط کارگردانش ایجاد کرده که باعث جریحه دار شدن احساسات قشر سینما دوست و فرهنگی کشورمان شده است.

پس از ماجرای دست دادن آقای فرهادی با یک زن در جشن شب قبل مراسم که با عکس العمل برخی رسانه ها همراه شد، امید آن بود که جناب فرهادی بعنوان نماینده کشورمان با رعایت عرف جامعه اسلامی، رفتارهای خود را اصلاح کند که با انتشار عکس و فیلم روز مراسم این امید به ناامیدی گرایید!

[تصویر: 14.jpg]

[تصویر: 15.jpg]

همانطور که در عکسها مشهود است جودی فاستر بازیگر منحرف که سابقه بازی در فیلمهای مستهجن هالیودیش زبانزد عام و خاص است با حرکتی که مخصوص طیف خاصی از منحرفین اخلاقی است سعی در جلب توجه دارد که متاسفانه با نگاه و رفتار تایید کننده کارگردانی که قرار است آبروی کشور اسلامی مان در مجامع بین المللی باشد روبروست.

انتقاد خبرگزاری فارس از دست دادن فرهادی با آنجلینا جولی

منبع خبرگزاری فارس در این باره نوشت: پس از انتشار اخبار دریافت جایزه فرهادی در انجمن منتقدان آمریکایی، عکس‌های او هنگام دست دادن با "آنجلینا جولی" سوژه رسانه‌های مختلف شد. فرهادی با این اقدام - که البته در گذشته هم در جشنواره فیلم برلین صورت گرفته بود - نشان داد چیزی از عرف دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران نمی‌داند و مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم این روابط را به او یاد نداده‌اند.

[تصویر: 16.jpg]

بسم الله الرحمن الرحيم
سلام دوست عزيز :
بنده نه طرفدار آقاي فرهادي هستم و نه پدركشتگي با شما دارم . پس صحبت هاي بنده رو به عنوان يه فرد بي طرف بخونيد . جالبه بگم كه نه « درباره الي » رو كامل ديدم و نه « جدائي نادر از سيمين » رو ديدم .
دوست عزيز :
هر چي نباشه مسلمون هستيم . نبايد به راحتي بهم تهمت بزنيم . شما كافيه به چشم هاي آقاي فرهادي نگاه كني تا ببيني كه نگاه ايشون به كدوم سمته . در ضمن خود شما وقتي به يه مراسم ازدواج دعوت ميشي و البته مراسم مختلط باشه ، پيش نمياد كه به يه حركت يه زن غريبه كه اصلا حواسش به شما نيست ، بخندي ؟ اصلا نشده تا حالا به حرف يكي از دانشجويان جنس مخالفت بخندي ؟ ايشون توي اون مراسم نه به عنوان مسملون ، بلكه به عنوان يه انسان حق خنديدن هم نداره ؟ كجاي اسلام نوشته كه يه انسان نبايد بخنده و عبوس باشه ؟ من نمي دونم اين چه موجي هستش كه توي كشور افتاده همه دارن تو سر همديگه ميزنن كه فرهادي فلان كرد ، بهمان كرد و ... !!! بابا شما رو بخدا ول كنين اين كارها رو . يه كم منطقي باشين و البته مسلمون باشين . كجاي اسلام نوشته كه همه ي افراد بايد اسلام رو زوري قبول كنن ؟ خدا وكيلي كجا اومده ؟ « لا اِكراهَ في الدّين » كه رو توي قرآن داريم ، براي من و شما فرستاده شده هاااااا !!! وگرنه خود خدا بهتر از همه ي ما اينها رو مي دونست و نيازي به گوشزد كردن اون نداشت . هر كسي اسلام رو قبول كرد ، بايد تابعش باشه . اما هر كسي كه اونو قبول نداشت كه نبايد به زور اونو وادار به پذيرش كنين . شما فقط وظيفه داري راه و چاه رو نشون بدي . همون كاري مقام حق تعالي با بنده اش انجام داد . بقيه با خودشه و خودش اون دنيا مسئوله . آقاي فرهادي قبل از همه ي اين چيزهايي كه دارين ميگين انسان كه هست ، نيست ؟ حق انتخاب داره ، نداره ؟ پس چرا هي دارين بدوبيراه ميگين ؟ اون از آقاي سلحشور كه مثلا كارگردان اثر فاخري مثل يوسف پيامبر(علیه السلام) هستش كه فقط فحش ناموس نداد به اهالي سينما و تلويزيون كه خودش رو مسلمون ميدونه و بقيه رو كافر !!! با حفظ احترام به ايشون ، شيعه علوي اين نوع برخورد و ادبيات رو اصلا قبول نداره و اين نوع رفتار به هيچ وجه تابع رفتار و منش حضرت علي (علیه السلام) نيست .
بله ؛ بنده هم قبول دارم كه ايشون كه دارن توي يه كشور اسلامي زندگي مي كنن ، بايد تابع قوانين اسلامي اون كشور هم باشن . چطوريه كه هر فرد خارجي كه وارد ايران ميشه حق نداره با نامحرم دست بده و البته هر زن خارجي هم كه وارد كشور هم ميشه موظفه كه حجاب رو رعايت كنه و البته اونا همه چيز رو رعايت مي كنن . اما ايشون قوانين اسلامي كشور رو رعايت نمي كنن .
دوستان عزيز :
حالا شما همش بگين اسلام ، اسلام !!! كدوم اسلام ؟ همون اسلامي كه به نامش از مردم سوءاستفاده بشه ؟ توي مملكت اسلامي مردم فقط مستقيم به هم فحش ندن ؟ پشت سر كه هزارجور بدوبيراه به هم ميگن . اسلام ناب محمدي واقعا اينجوريه ؟ اسلامي كه بخاطرش واقعه ي كربلا اتفاق افتاد تا ماهيتش زنده بمونه ، واقعا اين اسلامي هستش كه داريم مي بينيم ؟ شما رو بخدا به اسم دين ، تفكرات خودتون رو به ديگران تحميل نكنين . حالا اين بنده ي خدا يه اشتباهي كرد . توي دانشگاهها ، بعضي ادارات ـ حتي دولتي ـ ، جمع دوستان ، توي كوچه و خيابون و ... تا حالا نديدن كه دختر و پسر به هم دست بدن ؟ چرا اونجا داد و بيداد راه ننداختي ؟ آره اين با اون فرق داره !!!!!! هيچ فرقي نداره ؛ اگه از همين دوران جلوش رو بگيري ، ديگه اينجوري نميشه كه يه بابايي بره اونور دنيا موقع جايزه گرفتن به يه نامحرم دست بده و بعدش ما اينور دنيا تا چند وقت تو سروكله ي همديگه بكوبيم !!!
در پايان لازمه بگم كه مخاطبم فقط جناب Vahrakan

نيست . بلكه همه ي افراد هستش .
در پناه الله
يا مهدي مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SARV ، fereydun ، t.kam67 ، علمدار133 ، Bidaram... ، blue.blood ، ساجد ، Free Hugs ، A L I ، فرهاد
۱۷:۱۰, ۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
فرج الله سلحشور خطاب به فرهادی :
خبر دست دادن آقای اصغر فرهادی با آنجلینا جولی را خواندم، یکی گله‌مند بود که چرا یک کارگردان از جمهوری اسلامی عرف بین‌الملل خارجی ایران را نمی‌داند که با زنی بد‌نام و عضو جامعه صهیونیست و سازنده فیلم‌هایی در ضدیت با اسلام و ایران دست داده است.
من گمان می‌کنم همان گونه که در اذهان عمومی شایع است پزشکان محرم بیماران زن می‌باشند. لابد سینماگران هم زن، مرد همه با هم خواهر و برادر و محرمند و دست دادن و روبوسی امری بسیار بدیهی و پیش پا افتاده و معمولی و عادی است!!! به خصوص که زن و مرد سینما نیتشان خیر است و قصد بدی ندارند.
از این‌ها گذشته مگر قانونی در جمهوری اسلامی وجود دارد که دست دادن دو سینماگر را که عضو جامعه جهانی سینما هستند منع کرده باشد؟!!! در جمهوری اسلامی چنین قانونی وجود ندارد. دستگاه های ذیربط سینمایی هم قرار نیست مربی و هدایت‌گر و اصلاح‌کننده اشکالات اخلاقی و عقیدتی فیلم‌سازان باشند. مسئولین فرهنگی هنری فقط موظفند به فیلم‌سازان امکانات بدهند و راه آنان را هموار کنند و در مواقع لزوم مدافع آنها باشند.
آیا در جایی، قانونی مسئولین را مسئول رفع اشکالات اخلاقی عقیدتی فیلم‌سازی دانسته است؟
عزیزان وقتی در مملکت کسانی را بزرگ می‌کنند که لایق آن نیستند و آنها را به عنوان الگو، قهرمان و آرتیست روی سر مردم می‌برند، شما چگونه می‌خواهید این الگوهای پوشالی را از آن بالا پایین بیاورید؟
شما باید دقت کنید این کارگردانان و بازیگران الگوهای جامعه‌اند و الگو که از الگوی دیگران پیروی و تبعیت نمی‌کند. شما توقع دارید که هنرمندان این مملکت که خود الگو، مدرس، مربی و فرهنگ‌ساز جامعه هستند از فرهنگ اسلامی پیروی کنند؟ این توقع بی‌جا و نامعقولی است. در دنیا فیلم‌سازان فرهنگ‌ساز و مربی هستند، آن وقت شما توقع دارید در ایران این قاعده شکسته شود؟
از آنجا که هنرمندان تافته‌های جدا بافته هستند بدیهی است که در سایه شهرت برای خود حاشیه امن ایجاد کردند. امنیت از قانون‌مندان امنیت از دین‌مداری، امنیت از عرف و اعتقادات جامعه، امنیت از اصول اخلاقی این گونه امور مخصوص افراد سطح پایین و مردم عادی است. هنرمند که نباید ملتزم به اموری باشد که دیگران هستند. در جامعه امروزی اساتید، دانشمندان، اطباء، علما و بزرگان هم نباید خود را با هنرمندان مقایسه کنند. هنرمندان چون خوب ادا در می‌آورند و خوب مردم را می‌خندانند و خوب ارزش‌ها و باورهای یک جامعه را به تمسخر می‌گیرند، پس از همه بالاتر هستند.
توقع شما از اینکه آقای اصغر فرهادی با خانم آنجلینا جولی دست ندهد، توقعی بی‌جا در سینماست، خانه از پای‌بست ویران است، خواجه در بند نقش ایوان است...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Maysam-1st ، جویای حقیقت ، vahrakan
۱۷:۱۲, ۱/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/بهمن/۹۰ ۱۷:۱۳ توسط Rman.)
شماره ارسال: #10

نقل قول:

ای خبرنگاران باشگاه خبرنگاران واقعا به نظرتون شصت دست نشانه ی گروهی از منحرفین هست؟!
اگر آره پس لازم نیست اینقدر زحمت بکشید و تا بلاد کفر رفته و سوژه جمع کنید,حتی لازیم نیست از خونه خودتون خارج بشید!
تنها چیزی که لازمه اینه که به اندازه ی یک پفک کالری سوزانده و دکمه ی شماره 3 تلوزیون خود را فشار دهید و در حین لذت بردن از تماشای فوتبال ایران بسیاری از این حرکات انحرافی(!) را مشاهده بفرمایید!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood ، fereshteh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]