کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: بعد از شنيدن خبر اهداي اسكار به فيلم فرهادي چه احساسي داشتید؟
بسیار خوشحال شدم
ناراحت شدم
احساس خاصي نداشتم

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 12 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحث پیرامون اصغر فرهادی ( تریبون آزاد! )
۱۹:۴۴, ۳۰/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۰ ۲۰:۱۲ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
از دوستان ولایی به خاطر گذاشتن چنی تصاویری عذرSad میخواهم منبع
[تصویر: 13.jpg]

فرج الله سلحشور : "جدایی نادر از سیمین" به همراه تایید کنندگان آن برای ارسالش به اسکار به کشور و اسلام خیانت کرده اند و به نظر من و تمام ولایتمداران جایزه گلدن کلوب "جدایی نادر از سیمین" هیچ افتخاری برای کشور و ملت ما نیست بلکه یک خیانت بزرگ در حق ملت است !

در حالی که جامعه هنری و برجستگان فرهنگی کشور از موفقیت های بین المللی اصغر فرهادی احساس غرور می کنند، فرج الله سلحشور اینطور بیان کرده که تلویزیون كار درستی انجام داد كه گلدن گلوب را پوشش نداد ! مثال "جدایی نادر از سیمین" مثل جایزه به بهترین دزد است. برای ما پیروان رهبری جایزه "جدایی نادر از سیمین" هیچ افتخاری ندارد! کارگردان سریال حضرت یوسف گفت: جایزه گرفتن "جدایی نادر از سیمین" را برای ایران افتخار نمی دانم و معتقدم فرهادی یک فیلم متضاد با اعتقادات مردم وفرهنگ ایرانی ساخته است.
راز خنده های اصغر فرهادی به حرکت بی شرمانه خانم بازیگر !

باشگاه خبرنگاران: حضور فیلم "جدایی نادر از سیمین" به کارگردانی اصغر فرهادی که به سیاه نمایی جامعه ایران می پردازد، در جشنواره گلدن گلوب، حاشیه های تاسف برانگیزی توسط کارگردانش ایجاد کرده که باعث جریحه دار شدن احساسات قشر سینما دوست و فرهنگی کشورمان شده است.

پس از ماجرای دست دادن آقای فرهادی با یک زن در جشن شب قبل مراسم که با عکس العمل برخی رسانه ها همراه شد، امید آن بود که جناب فرهادی بعنوان نماینده کشورمان با رعایت عرف جامعه اسلامی، رفتارهای خود را اصلاح کند که با انتشار عکس و فیلم روز مراسم این امید به ناامیدی گرایید!

[تصویر: 14.jpg]

[تصویر: 15.jpg]

همانطور که در عکسها مشهود است جودی فاستر بازیگر منحرف که سابقه بازی در فیلمهای مستهجن هالیودیش زبانزد عام و خاص است با حرکتی که مخصوص طیف خاصی از منحرفین اخلاقی است سعی در جلب توجه دارد که متاسفانه با نگاه و رفتار تایید کننده کارگردانی که قرار است آبروی کشور اسلامی مان در مجامع بین المللی باشد روبروست.

انتقاد خبرگزاری فارس از دست دادن فرهادی با آنجلینا جولی

منبع خبرگزاری فارس در این باره نوشت: پس از انتشار اخبار دریافت جایزه فرهادی در انجمن منتقدان آمریکایی، عکس‌های او هنگام دست دادن با "آنجلینا جولی" سوژه رسانه‌های مختلف شد. فرهادی با این اقدام - که البته در گذشته هم در جشنواره فیلم برلین صورت گرفته بود - نشان داد چیزی از عرف دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران نمی‌داند و مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم این روابط را به او یاد نداده‌اند.

[تصویر: 16.jpg]

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fandogh ، انتصـار ، semnani ، محمدجواد ، مفقود الاثر ، بچه شیعه ، Justice Bringer

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۱۷, ۱/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/بهمن/۹۰ ۲۱:۰۰ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #11
آواتار

برنـده جایـزه گـلدن گلـوب 2012

[/b]
[/font] [تصویر: 01.jpg][/font]
[تصویر: 02.jpg]

[تصویر: 43.jpg]
[تصویر: 04.jpg]
اصغر فرهادی در بین دیگر رقبای بخش بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان
پدرو آلمودوار و آنجلینا جولی در یکطرف و برادران داردن در طرف دیگر
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood
۱۷:۱۸, ۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
(۱/بهمن/۹۰ ۱۷:۰۹)جویای حقیقت نوشته است:  [quote='vahrakan' pid='86262' dateline='1327072472']
دوستان عزيز :
حالا شما همش بگين اسلام ، اسلام !!! كدوم اسلام ؟ همون اسلامي كه به نامش از مردم سوءاستفاده بشه ؟ توي مملكت اسلامي مردم فقط مستقيم به هم فحش ندن ؟ پشت سر كه هزارجور بدوبيراه به هم ميگن . اسلام ناب محمدي واقعا اينجوريه ؟ اسلامي كه بخاطرش واقعه ي كربلا اتفاق افتاد تا ماهيتش زنده بمونه ، واقعا اين اسلامي هستش كه داريم مي بينيم ؟ شما رو بخدا به اسم دين ، تفكرات خودتون رو به ديگران تحميل نكنين . حالا اين بنده ي خدا يه اشتباهي كرد . توي دانشگاهها ، بعضي ادارات ـ حتي دولتي ـ ، جمع دوستان ، توي كوچه و خيابون و ... تا حالا نديدن كه دختر و پسر به هم دست بدن ؟ چرا اونجا داد و بيداد راه ننداختي ؟ آره اين با اون فرق داره !!!!!! هيچ فرقي نداره ؛ اگه از همين دوران جلوش رو بگيري ، ديگه اينجوري نميشه كه يه بابايي بره اونور دنيا موقع جايزه گرفتن به يه نامحرم دست بده و بعدش ما اينور دنيا تا چند وقت تو سروكله ي همديگه بكوبيم !!!
در پايان لازمه بگم كه مخاطبم فقط جناب Vahrakan نيست . بلكه همه ي افراد هستش .
در پناه الله
يا مهدي مدد

خیلی خیلی جای تامل داره که چرا فکر می کنید به نام دین تفکرات خودمون رو به دیگران تحمیل می کنیم . عزیز جانم جویای حقیقت ! واقعا جویای حقیقت هستی . رک می گم که کاملا در اشتباه هستی از همه چیز این اقای فرهادی که بگذریم از روی خوشش با انجلا جولی که نمیشه گذشت . زنی که اعتراف داره حامی صهیونیست و ضد اسلام و ایران است . قبول کنید فرهادی اشتباه کرده و باید باید از همه ایرانی ها بخاطر این جلوه و کار اشتباهش پوزش بخواد .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: marzieh70
۱۷:۳۵, ۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #13

(۱/بهمن/۹۰ ۱۷:۱۸)یاشار نوشته است:  
(۱/بهمن/۹۰ ۱۷:۰۹)جویای حقیقت نوشته است:  [quote='vahrakan' pid='86262' dateline='1327072472']
دوستان عزيز :
حالا شما همش بگين اسلام ، اسلام !!! كدوم اسلام ؟ همون اسلامي كه به نامش از مردم سوءاستفاده بشه ؟ توي مملكت اسلامي مردم فقط مستقيم به هم فحش ندن ؟ پشت سر كه هزارجور بدوبيراه به هم ميگن . اسلام ناب محمدي واقعا اينجوريه ؟ اسلامي كه بخاطرش واقعه ي كربلا اتفاق افتاد تا
ماهيتش زنده بمونه ، واقعا اين اسلامي هستش كه داريم مي بينيم ؟ شما رو بخدا به اسم دين ، تفكرات خودتون رو به ديگران تحميل نكنين . حالا اين بنده ي خدا يه اشتباهي كرد . توي دانشگاهها ، بعضي ادارات ـ حتي دولتي ـ ، جمع دوستان ، توي كوچه و خيابون و ... تا حالا نديدن كه دختر و پسر به هم دست بدن ؟ چرا اونجا داد و بيداد راه ننداختي ؟ آره اين با اون فرق داره !!!!!! هيچ فرقي نداره ؛ اگه از همين دوران جلوش رو بگيري ، ديگه اينجوري نميشه كه يه بابايي بره اونور دنيا موقع جايزه گرفتن به يه نامحرم
دست بده و بعدش ما اينور دنيا تا چند وقت تو سروكله ي همديگه بكوبيم !!!
در پايان لازمه بگم كه مخاطبم فقط جناب Vahrakan
نيست . بلكه همه ي افراد هستش .
در پناه الله
يا مهدي مدد

خیلی خیلی جای تامل داره که چرا فکر می کنید به نام دین تفکرات خودمون رو به دیگران تحمیل می کنیم . عزیز جانم جویای حقیقت ! واقعا جویای حقیقت هستی . رک می گم که کاملا در اشتباه هستی از همه چیز این اقای فرهادی که بگذریم از روی خوشش با انجلا جولی که نمیشه گذشت . زنی که اعتراف داره حامی صهیونیست و ضد اسلام و ایران است . قبول کنید فرهادی اشتباه کرده و باید باید از همه ایرانی ها بخاطر این جلوه و کار اشتباهش پوزش بخواد .

بسم الله الرحمن الرحيم
سلام دوست عزيز :
متاسفانه شما و افراد مثل شما فكر ميكنين كه فقط خودت درست ميگين و بقيه هيچ چيزي نمي فهمن !!! يه مشكل عمده اي كه افراد مثل شما دارن اينه كه اصلا متن رو كامل نمي خونن و فقط از بعضي جاهاي اسفاده مي كنن و به اين ميگن تفسير به راي . يعني همون چيزي كه شما الان انجام دادين . بنده كجاي نوشته نگفتم كه ايشون اشتباه نكردن . خودم هم كه گفتم اشتباه كرده . اما اين شما هستي كه معلوم نيست با خودت چند چندي ؟ بالاخره فرهادي به زنه نگاه ميكنه يا به جاي ديگه ؟ در ضمن ، من و شما كه خودمون رو مسلمون ميدونيم ، كجاي دينمون نوشته كه افراد بايد زور اسلام رو قبول كنن ؟
خواهشا منبعت رو هم بگو كه خانم جولي كجا گفته كه ضد ايران هستش .
بنده هم گفتم ايشون به عنوان يه شهروند بايد قوانين جامعه اسلامي رو رعايت كنه . از اين كه ديگه بالاتر نداريم ، داريم ؟ مسلمون اگه نيست ، موظفه كه قوانين جامعه رو رعايت كنه . اما كجا طبق قوانين اسلامي رفتارها انجام ميشه ؟ آيا قوانين اسلامي كه بعضي هاش حكم شرعي هست ، واقعا به درستي انجام ميشه ؟
موفق باشيد
در پناه الله
يا مهدي مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، blue.blood ، Free Hugs ، حوا
۱۷:۴۳, ۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #14
آواتار
(۱/بهمن/۹۰ ۱۷:۳۵)جویای حقیقت نوشته است:  
(۱/بهمن/۹۰ ۱۷:۱۸)یاشار نوشته است:  خیلی خیلی جای تامل داره که چرا فکر می کنید به نام دین تفکرات خودمون رو به دیگران تحمیل می کنیم . عزیز جانم جویای حقیقت ! واقعا جویای حقیقت هستی . رک می گم که کاملا در اشتباه هستی از همه چیز این اقای فرهادی که بگذریم از روی خوشش با انجلا جولی که نمیشه گذشت . زنی که اعتراف داره حامی صهیونیست و ضد اسلام و ایران است . قبول کنید فرهادی اشتباه کرده و باید باید از همه ایرانی ها بخاطر این جلوه و کار اشتباهش پوزش بخواد .

بسم الله الرحمن الرحيم
سلام دوست عزيز :
متاسفانه شما و افراد مثل شما فكر ميكنين كه فقط خودت درست ميگين و بقيه هيچ چيزي نمي فهمن !!! يه مشكل عمده اي كه افراد مثل شما دارن اينه كه اصلا متن رو كامل نمي خونن و فقط از بعضي جاهاي اسفاده مي كنن و به اين ميگن تفسير به راي . يعني همون چيزي كه شما الان انجام دادين . بنده كجاي نوشته نگفتم كه ايشون اشتباه نكردن . خودم هم كه گفتم اشتباه كرده . اما اين شما هستي كه معلوم نيست با خودت چند چندي ؟ بالاخره فرهادي به زنه نگاه ميكنه يا به جاي ديگه ؟ در ضمن ، من و شما كه خودمون رو مسلمون ميدونيم ، كجاي دينمون نوشته كه افراد بايد زور اسلام رو قبول كنن ؟
خواهشا منبعت رو هم بگو كه خانم جولي كجا گفته كه ضد ايران هستش .
بنده هم گفتم ايشون به عنوان يه شهروند بايد قوانين جامعه اسلامي رو رعايت كنه . از اين كه ديگه بالاتر نداريم ، داريم ؟ مسلمون اگه نيست ، موظفه كه قوانين جامعه رو رعايت كنه . اما كجا طبق قوانين اسلامي رفتارها انجام ميشه ؟ آيا قوانين اسلامي كه بعضي هاش حكم شرعي هست ، واقعا به درستي انجام ميشه ؟
موفق باشيد
در پناه الله
يا مهدي مدد

آتیشت خیلی تنده از کجا و از کی عصبانی هستی نمی دونم . ولی برداشت از بخشی از کلام شما نبود . اصل قضیه و مسئله در مورد فرهادی مطرح هست و ایراد داره اینکه به بازیگر زن نگاه کرده یا نه مهم نیست . شخصا هیچوقت نگفتم حرفام همه درسته ولی سعی می کنم نسنجیده نگم . بعد چرا شما ناراحت بازیگری چون آنجلا هستی که فسادش بر همه معلومه و ضد اسلام بودن و طرفدار صهیونیسم بودنش برا عالم و آدم روشن . دیگه ثابت کردن نیخواد که ضد ایرانی و ایران هست یا نه . این رو بی پرده میگم هر کسی طرفدار صهیونسم باشه قطعا دشمن ایران و ضد ایرانیست . حالا شما می خوای ذنبال منبع و مدرک بگرد .
از من ناراحت نشو . شما کجا دیدی بر طبق قوانین اسلام رفتار نکردن ؟ همون عروسی مختلط و ...
من و شما باید تا می تونیم بر طبق شرع عمل کنیم اطرافمون رو هم ببینیم که اگه خلافش هست تذکر بدیم تا بتونیم بگیم تمام جامعه سالمه .
به جرات می گم و با شهامت که مملکت ایران در تمام جهان و بین تمام کشورهای اسلامی و غیر اسلامی سربلنده و پر افتخار . به خدا قسم به خونه شهدا قسم که بهتریرن مملکت رو در جهان داریم اگرچه با خواسته الهی و آقا صاحب الزمان فاصله داریم ولی بهترین هستیم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm ، marzieh70 ، m2kh24
۱۷:۴۶, ۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #15
آواتار
بابا خسته شدیم همش دارین همه چیزا رو بهم ربط میدین جایزه گرفتن یه نفر رو با فلان اتفاق . هرکسی چیزی از آمریکا میگیره که رفیق آدم کش و ضد دین و ..... بهش نمیگن که اگه مثلا من بگم از کشور آمریکا خوشم میاد n تا فحش و تهمت از سایت شما می خورم با ما تو سال 2012 هستیم نه 1979. ببنین چند نفر با این عقاید تا حدودی ...... موافق اند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amiredge ، علمدار133 ، blue.blood
۱۷:۵۲, ۱/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/بهمن/۹۰ ۱۷:۵۲ توسط یاشار.)
شماره ارسال: #16
آواتار
(۱/بهمن/۹۰ ۱۷:۴۶)Yaser_h2011 نوشته است:  بابا خسته شدیم همش دارین همه چیزا رو بهم ربط میدین جایزه گرفتن یه نفر رو با فلان اتفاق . هرکسی چیزی از آمریکا میگیره که رفیق آدم کش و ضد دین و ..... بهش نمیگن که اگه مثلا من بگم از کشور آمریکا خوشم میاد n تا فحش و تهمت از سایت شما می خورم با ما تو سال 2012 هستیم نه 1979. ببنین چند نفر با این عقاید تا حدودی ...... موافق اند.

دولت آمریکا به اصغر فرهادی برای بردن جایزه گلدن گلوب تبریک گفت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بازتاب امروز: ویکتوریا نولاند، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت:"ما موفقیت و تعهد او را نسبت به فرهنگ غنی و مقاوم ایران تحسین می کنیم."
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا - دشمن بی شک و تردید ایران - بدون هیچ قصد و نیتی و از سر خیرخواهی به ایشان تیریک گفتند؟؟؟؟ چشماتون رو بیشتر رو به حقایق باز کنید عزیزان
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm ، am_po ، marzieh70
۱۷:۵۳, ۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #17

(۱/بهمن/۹۰ ۱۷:۴۶)Yaser_h2011 نوشته است:  بابا خسته شدیم همش دارین همه چیزا رو بهم ربط میدین جایزه گرفتن یه نفر رو با فلان اتفاق . هرکسی چیزی از آمریکا میگیره که رفیق آدم کش و ضد دین و ..... بهش نمیگن که اگه مثلا من بگم از کشور آمریکا خوشم میاد n تا فحش و تهمت از سایت شما می خورم با ما تو سال 2012 هستیم نه 1979. ببنین چند نفر با این عقاید تا حدودی ...... موافق اند.

دمت گرم.بعضي از افراد اين سايت قرون وسطايي فكر ميكنن.
اصلا از آمريكا جايزه رو گرفته باشه.چه ربطي داره؟شما اگه از آمريكا متنفريد خوب نشون بديد مگه فقط به مرگ بر آمريكا گفتنه؟همين كامپيوتري كه باش ميايد اينترنت حداقل 50% مال آمريكاست.خوب پس چرا استفاده ميكنيد؟به اين چيزا هم فكر كنيد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Yaser_h2011 ، علمدار133 ، blue.blood ، حوا
۱۷:۵۷, ۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #18
آواتار
(۱/بهمن/۹۰ ۱۷:۵۳)amiredge نوشته است:  

دمت گرم.بعضي از افراد اين سايت قرون وسطايي فكر ميكنن.
اصلا از آمريكا جايزه رو گرفته باشه.چه ربطي داره؟شما اگه از آمريكا متنفريد خوب نشون بديد مگه فقط به مرگ بر آمريكا گفتنه؟همين كامپيوتري كه باش ميايد اينترنت حداقل 50% مال آمريكاست.خوب پس چرا استفاده ميكنيد؟به اين چيزا هم فكر كنيد.

خدا رو شکر که بالاخره متوجه شدیم که قرون وسطایی هستیم ! بحث جدل بی فایده است چرا که نمی خوایم بپذیریم ایراد کار کجاست . نه من نوعی تافته جدا بافته هستم و نه شما . همه ایرانی هستیم و شاید مسلمون . شما که در دوره جدید هستید و عملا یه جورایی داری از امریکا حمایت می کنی ، چشمت رو باز کن و ببین که همین آمریکا داره چه بلایی بر سر منو تویه جوون ایرونی میاره . شما حمایتش کن ما هم انکار .
اگر همه چیز دنیا مال آمریکا باشه اگه هزار هم بگید خوبه من یکی از شهید احمدی خجالت می کشم که بگم آمریکا برای من نفعای هم داره .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سجاد_ف
۱۸:۰۴, ۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #19
آواتار
دوست عزیز جویای حقیقت تمام حرف های شما رو قبول دارم .

ولی توجه داشته باشید که آقای اصغر فرهادی به عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران در جشنواره شرکت کردند . لازمه که ما این ماجرا رو محکوم کنیم و نباید در برابر این اتفاق ساکت بشینیم ولی اینکه بخوایم توهین کنیم کار اشتباهی هستش .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، یاشار ، Hadith ، marzieh70
۱۸:۴۵, ۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #20
آواتار
به نام خدا

سلام بر همه ی دوستان!!

من فکر می کنم تا زمانی که یه سری نقاط اشتراک بین بحث کنندگان وجود نداشته باشه این تاپیک به جایی نمی رسه!
بنابراین کسانی که به موارد زیر اعتقاد ندارن خواهشا در بحث این تاپیک شرکت نکنن که پست های آنها حذف خواهد شد :

1.دشمنی آمریکا و رژیم صهیونیستی با ایران

2.عدم وجود جهان بینی درست پشت هیات داوران جشنواره های خارجی

درباره ی مورد اول به وفور توی این تالار تاپیک هست و می تونید یکی رو انتخاب کنید تا با شما بحث شود

درباره ی مورد دوم هم می تونید به این تاپیک مراجعه کنید تا درباره ی تعالی در هنر با شما بحث بشود :

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-12052.html

پس خواهشا تا وقتی که این دو مورد رو به نتیجه نرسوندید توی این تاپیک نظر ندید!!

----------------------------------

مساله ی بعدی بر می گرده به حواشی ای که فرهادی و باقی هنرمندان همواره در جشنواره های خارجی ایجاد می کنند!!

اولین نکته اینه که یه هنرمند باید بابت تک تک کارهایی که انجام میده جوابگوی مردم باشه!! اون هم توی یه جشنواره ای که شبکه های خارجی خیلی روی حواشی اش زوم می کنن!! و حواشی به مراتب از اصل ماجرا برای اون ها مهم تره!

این از این!

دومین نکته این که اشتباهات دیپلماتیکی که ایشون انجام دادن کاملا واضح و مبرهنه و نیاز به اثبات نداره و این هیچ ارتباطی به جایزه ای که گرفتن نداره!! این دو بحث از همدیگه جدا هستن!!

این هم از این!

آخرین نکته هم این که ایشون زمانی نماینده ی مردم مسلمان ایران محسوب میشن که مسلمانیتشون حفظ بشه و اونوقت هست که جایزه گرفتنشون برای ما ارزشمند محسوب میشه والا اگر اعتراف کنن که مسلمون نیستن و یا با رفتارشون این رو ثابت کنن، جایزه اشون برای جامعه ی مسلمون پشیزی ارزش نداره!!

اگر کسی این ها رو قبول نداره باید بیاد اول سر یه سری اصول بحث کنیم و اون وقت که قانع شد میتونه بیاد راجع به برخی فرعیات تا تبادل نظر کنیم!

موفق بمانید و در پناه حق

یا علی

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاشار ، SARV ، rastin ، Amir ، mesmaeil ، bi neshani ، marzieh70
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]