کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: بعد از شنيدن خبر اهداي اسكار به فيلم فرهادي چه احساسي داشتید؟
بسیار خوشحال شدم
ناراحت شدم
احساس خاصي نداشتم

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 12 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحث پیرامون اصغر فرهادی ( تریبون آزاد! )
۱۹:۴۴, ۳۰/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۰ ۲۰:۱۲ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
از دوستان ولایی به خاطر گذاشتن چنی تصاویری عذرSad میخواهم منبع
[تصویر: 13.jpg]

فرج الله سلحشور : "جدایی نادر از سیمین" به همراه تایید کنندگان آن برای ارسالش به اسکار به کشور و اسلام خیانت کرده اند و به نظر من و تمام ولایتمداران جایزه گلدن کلوب "جدایی نادر از سیمین" هیچ افتخاری برای کشور و ملت ما نیست بلکه یک خیانت بزرگ در حق ملت است !

در حالی که جامعه هنری و برجستگان فرهنگی کشور از موفقیت های بین المللی اصغر فرهادی احساس غرور می کنند، فرج الله سلحشور اینطور بیان کرده که تلویزیون كار درستی انجام داد كه گلدن گلوب را پوشش نداد ! مثال "جدایی نادر از سیمین" مثل جایزه به بهترین دزد است. برای ما پیروان رهبری جایزه "جدایی نادر از سیمین" هیچ افتخاری ندارد! کارگردان سریال حضرت یوسف گفت: جایزه گرفتن "جدایی نادر از سیمین" را برای ایران افتخار نمی دانم و معتقدم فرهادی یک فیلم متضاد با اعتقادات مردم وفرهنگ ایرانی ساخته است.
راز خنده های اصغر فرهادی به حرکت بی شرمانه خانم بازیگر !

باشگاه خبرنگاران: حضور فیلم "جدایی نادر از سیمین" به کارگردانی اصغر فرهادی که به سیاه نمایی جامعه ایران می پردازد، در جشنواره گلدن گلوب، حاشیه های تاسف برانگیزی توسط کارگردانش ایجاد کرده که باعث جریحه دار شدن احساسات قشر سینما دوست و فرهنگی کشورمان شده است.

پس از ماجرای دست دادن آقای فرهادی با یک زن در جشن شب قبل مراسم که با عکس العمل برخی رسانه ها همراه شد، امید آن بود که جناب فرهادی بعنوان نماینده کشورمان با رعایت عرف جامعه اسلامی، رفتارهای خود را اصلاح کند که با انتشار عکس و فیلم روز مراسم این امید به ناامیدی گرایید!

[تصویر: 14.jpg]

[تصویر: 15.jpg]

همانطور که در عکسها مشهود است جودی فاستر بازیگر منحرف که سابقه بازی در فیلمهای مستهجن هالیودیش زبانزد عام و خاص است با حرکتی که مخصوص طیف خاصی از منحرفین اخلاقی است سعی در جلب توجه دارد که متاسفانه با نگاه و رفتار تایید کننده کارگردانی که قرار است آبروی کشور اسلامی مان در مجامع بین المللی باشد روبروست.

انتقاد خبرگزاری فارس از دست دادن فرهادی با آنجلینا جولی

منبع خبرگزاری فارس در این باره نوشت: پس از انتشار اخبار دریافت جایزه فرهادی در انجمن منتقدان آمریکایی، عکس‌های او هنگام دست دادن با "آنجلینا جولی" سوژه رسانه‌های مختلف شد. فرهادی با این اقدام - که البته در گذشته هم در جشنواره فیلم برلین صورت گرفته بود - نشان داد چیزی از عرف دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران نمی‌داند و مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم این روابط را به او یاد نداده‌اند.

[تصویر: 16.jpg]

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fandogh ، انتصـار ، semnani ، محمدجواد ، مفقود الاثر ، بچه شیعه ، Justice Bringer

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۰۱, ۱۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #51

(۱۰/بهمن/۹۰ ۲۲:۴۶)انصارالمهدی نوشته است:  
نقل قول:
موفقيت اصغر خان فرهادي مثل خاري تو چشم يه جماعتي شده. يه جماعتي كه مثلا كارهاي پر مغز و با محتوا ساختن از ديد خودشون ولي حالا ميبينن نهايت جاي كه ميتونن قدم بردارن جشنواره فجره و نه بيشتر.
اصغر فرهادي ايران و جهاني كرد. به جهان براي حتي شده چند دقيقه هم يادآوري كرد كه ايراني هم هست

شما بدون توجه به محتوای فیلم اظهار فضل می کنید . اسرائیل که دشمن اول جمهوری اسلامی است چرا این فیلم را پخش کرده دوست عزیز

امان از دشمن که 30 ساله هر روزشمن داریم مستند می سازیم برکات دشمن صبح تا شب دشمن جناب خوش فکر اگه یه فیلم جهانی بشه همه پخشش می کنن چرا ایران فیلم پول رو پخش کرد چرا فیلم ترانسفورمرزو پخش کرد چون هنر با سیاست فرق داره چون شما سیاست زده شدید ورزشو سیاسی کردید هنرو سیاسی کردید تو عالم جنو پری هستید مثل بچه های 5 ساله که همه چی رو به جن نسبت می دین از لولو می ترسه شدید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Vblock ، blue.blood ، حوا
۲۳:۱۴, ۱۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #52
آواتار
[/quote]
امان از دشمن که 30 ساله هر روزشمن داریم مستند می سازیم برکات دشمن صبح تا شب دشمن جناب خوش فکر اگه یه فیلم جهانی بشه همه پخشش می کنن چرا ایران فیلم پول رو پخش کرد چرا فیلم ترانسفورمرزو پخش کرد چون هنر با سیاست فرق داره چون شما سیاست زده شدید ورزشو سیاسی کردید هنرو سیاسی کردید تو عالم جنو پری هستید مثل بچه های 5 ساله که همه چی رو به جن نسبت می دین از لولو می ترسه شدید
[/quote]

ای بابا من یه سه ماه بود تو این انجمن نبودم فکر کردم همه چی عادی شده

[b]mehrdadx8 عزیز این نکته رو میگم و بس سیاست ما عین دیانت ماست و دیانت ما عین سیاست ما

این چیزی که شما بهش هنر میگی یک مشت اراجیف هست که به منم اگه یه دوربین و چند تا بازیگر بدن میتونم بهتر از این بسازم

میگی چه جوری ؟

کاری نداره میام تو فیلم یه جور نشون میدم که ما ایرانیا بد بختیم تو تهجر کاملیم. آزادی نیست تو ایران

مکان فیلم برداری هم ترپاخ تپه

Big Grin

بعد اون وقت میرم کل جایزه های جهان رو درو میکنم و دیگه مردو زن رو هم قاطی میکنم

اونوقته که من یک افتخار افرین میشم برای مردم(نه حکومت)

دیدی خیلی راحت Wink

ولی تو بحث جن و ... با شما تا حدی موافقم (خیلی از ما جن گیری رو بر تقوا برتر میدونیم)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra
۲۳:۱۵, ۱۰/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/بهمن/۹۰ ۲۳:۲۰ توسط رمز شب.)
شماره ارسال: #53
آواتار
یک هنـــــرمند خودش رو با اثر هنریش معرفی میکنه شما منظورتون اینه که ما اصغر فرهادی رو سیاسی کردیم؟؟؟
تو رو خدا انقدر چیزایی که جمع میگه خوبه و میخواد تحمیلش کنه به راحتی قبول نکنید در ضمن "جدایی"خـــــار نشد خـــآر بود و با تیغش هم رو برید و رفت جلو....
ان شالله آینده آقای فرهادی هم خواهیم دید کنار مخملباف و قبادی و...وایستاده و برامون دست تکون میده میگه مرسی از این که پله شدید پا گذاشتم روتون و پریدم
وسلام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 313 ، marjan ، MohammadSadra
۲۳:۲۱, ۱۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #54

از ديد افرادي همچون شما همه چيز سياسيه...
اگه پس فردا ما يه بستي قيفي هم بگيريم دستمون و ميل كنيم ميگين نه اين پشت پرده بستي خوردنش يه سري حرفا زده! ببين اونطوري قيف رو جويد! نگا گوشه لبش يه مقدار وانيلش مونده!
از هر چيزي سعي ميكنيد كوه بسازيد و همه چي رو بهم ربط ديد. سرگرمي و اينا براتون معني نداره.
فقط همين رو ميشه گفت.

(۱۰/بهمن/۹۰ ۲۳:۱۴)313 نوشته است:  
این چیزی که شما بهش هنر میگی یک مشت اراجیف هست که به منم اگه یه دوربین و چند تا بازیگر بدن میتونم بهتر از این بسازم
میگی چه جوری ؟
کاری نداه میام تو فیلم یه جور نشون میدم که ما ایرانیا بد بختیم تو تهجر کاملیم. آزادی نیست تو ایران
مکان فیلم برداری هم ترپاخ تپه
خوب بسازيم بينيم چه ميكني...
حرف زدن ساده ترين بخش تمام قضيه هاست.
همچين دروغم نگفته.... Angel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood ، حوا
۲۳:۲۹, ۱۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #55
آواتار
[quote][quote='Vblock' pid='89510' dateline='1327949481'][quote='Vblock' pid='89510' dateline='1327949481']
از ديد افرادي همچون شما همه چيز سياسيه...
اگه پس فردا ما يه بستي قيفي هم بگيريم دستمون و ميل كنيم ميگين نه اين پشت پرده بستي خوردنش يه سري حرفا زده! ببين اونطوري قيف رو جويد! نگا گوشه لبش يه مقدار وانيلش مونده!
از هر چيزي سعي ميكنيد كوه بسازيد و همه چي رو بهم ربط ديد. سرگرمي و اينا براتون معني نداره.
فقط همين رو ميشه گفت.
[/quote] مسلما دیدتون نسبت به هنر خیلی سطحیه ....اون مسئله ی بستنی هم که گفتید بیراهه است .آنالیز رفتاری که از سر ناخود آگاهی انجام مشه فرق داره با رفتار خود آگاهانه
هنر یعنی تحلیل ...تحلیل ...تحلیل... دیگه هنر امروز حقیقت محز رو نمی طلبه هنر زبان داره نمــــاد داره...توی کمترین کلمه ها سنگین ترین حرفا رو میزنه و کسایی هم که باید بگیرنش میگیرنش
بهتون پیشنهاد میکنم جوایز اسکار رو یه مرور کنید به نتایج خوبی میرسید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، blue.blood
۲۳:۳۱, ۱۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #56

به دیگه بهتر از این نمیشه یه نابغه سینما هم که داریم داخل انجمن جناب 313 یه لطفی کن منم بزار بازگر نقش بد داستان تا شاید لیاقت پیدا کردم به مراسم اسکار رسیدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
جناب اگه همه چیز اینقدر ساده بود پس همه فردا اسکار بودن شما به 3 ماهه دیگه استراحت احتیاج دارید درباره فیلمنامتون فکر کنید منم تا اون وقت آمادم می تونیم شروع کنیم دستمزدم باهات را میام ناراحت نباش بریم که خدا بخواد اسکار بعدیو بگیریم نپره یوختیWink
۲۳:۳۲, ۱۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #57
آواتار
درسته مشکل تو ایران زیاده اصلی ترین نشون هم نبود کارگردان عالیه

این کارگردانا اگه از نظر سیاسی نبود میتونم قصم بخورم تو جهان هیچ دیده نمیشدند

انتظاری بیشتر از این هم از این کارگردانا نمیره وقتی پدر گلشیفته فرهانی میگه

به من ربطی نداره چرا اون عکس رو انداخته و ادامه مزخرفات

ولی خوب اگه من فیلم بسازم اسمش رو میزارم جدایی نادر از جابر مطمئنم که تو حتما رای میبرهBig Grin
۲۳:۳۳, ۱۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #58

و مسلما شما ميخواي بزني صاحب پدر هنر رو دربياري!؟
من اون مثال رو من باب هنر و سينما نزدم... كلي بود و متاسفانه درست هم هست. با اينكه نظر شما در موردش بيراهه و خاكي و ايناست.
۲۳:۳۶, ۱۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #59

(۱۰/بهمن/۹۰ ۲۳:۳۲)313 نوشته است:  
درسته مشکل تو ایران زیاده اصلی ترین نشون هم نبود کارگردان عالیه

این کارگردانا اگه از نظر سیاسی نبود میتونم قصم بخورم تو جهان هیچ دیده نمیشدند

انتظاری بیشتر از این هم از این کارگردانا نمیره وقتی پدر گلشیفته فرهانی میگه

به من ربطی نداره چرا اون عکس رو انداخته و ادامه مزخرفات

ولی خوب اگه من فیلم بسازم اسمش رو میزارم جدایی نادر از جابر مطمئنم که تو حتما رای میبرهBig Grin

آره خوب از نظر شما کارگردان فقط ده نکی هست یا فیلم فقط فیلم یوسف که حتی ارزش هنریم نداشت داخل جشنواره سریالا از آخر آخرم نمی شد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood ، حوا
۲۳:۳۸, ۱۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #60
آواتار
(۱۰/بهمن/۹۰ ۲۳:۳۱)mehrdadx8 نوشته است:  به دیگه بهتر از این نمیشه یه نابغه سینما هم که داریم داخل انجمن جناب 313 یه لطفی کن منم بزار بازگر نقش بد داستان تا شاید لیاقت پیدا کردم به مراسم اسکار رسیدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
جناب اگه همه چیز اینقدر ساده بود پس همه فردا اسکار بودن شما به 3 ماهه دیگه استراحت احتیاج دارید درباره فیلمنامتون فکر کنید منم تا اون وقت آمادم می تونیم شروع کنیم دستمزدم باهات را میام ناراحت نباش بریم که خدا بخواد اسکار بعدیو بگیریم نپره یوختیWink

حتما از همین حالا شروع میکنم Wink

در ضمن بنده از سینما سر رشته ای ندارم

ولی یه نفر رو میشناسم که اگه بود مطمئنا حرفی برای گفتن نداشتید

اون کسی نیت جز پسر خاله محترم بنده :

Reza_Jackman

که به علت سربازی اینجا نیست
تا یه حال اساسی به بحث ها بده Wink

به امید وطن فروشیهای بیشتر و کسب تمامی جوایز جهانی بدبختیDodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra
ارسال پاسخ  به روز آوری