کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال از متاهل ها(انگیزه و هدف درست ازدواج)
۱۹:۱۶, ۲۸/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۰ ۲۰:۲۶ توسط boghz.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
یه راست میرم سر اصل مطلب
توی کتابا و سایت ها مطالب زیادی درمورد هدف و انگیزه ی ازدواج هست که خیلی هاشون همدیگر رو نقض میکنن.....
مطالبی که درمورد ازدواج هست:
بعضی هاشون با "واقعیت جامعه ی ما" سازگار نیستند
و بعضی های دیگشون" با دینمون"سازگار نیستند
من به نمایندگی از یه تعداد مجرد میگم شکست هایی که اطرافمون میبینیم و میبینیم یه کسایی با همین انگیزه ها ازدواج کردن و شاید هم قبل از ازدواج حسابی تحقیق کردن و موقع ازدواج از انتخابشون راضی بودن اما در حال حاضر به نظر میرسه با مشکلات خیلی زیادی رو به رو هستند و حتی به طلاق هم قکر میکنن....این موضوعها باعث میشن فکر کنیم شاید نمی ارزه و مجرد بودن بهتر باشه.....
مطالب زیادی رو توی سایتهای مختلف خوندم اما هیچ کدوم راه به جایی نمیبرن
خلاصه ی کلام....از بزرگواران تالار به ویژه متاهلین تقاضا دارم که بگن:
1. هدف و انگیزه قبل از ازدواجشون چی بوده
2.الان بعد از ازدواج آیا به اون اهداف رسیدن
3.درست ترین هدف و انگیزه برای ازدواج چی میتونه باشه
و همچنین:
(۲۹/بهمن/۹۰ ۰:۲۹)shafagh_mah نوشته است:  دو عدد سوال کلی :
1- ازدواج کردن سخته؟
2- مجردی بهتره یا متاهلی؟

این اولین پست من تو تالاره
Blush
به خاطر اینکه این مساله خیلی مهمه و به خصوص برای مجردهای بیداری اندیشه که دنبال ازدواج خدا پسندو موفق هستند امیدوارم این پست به جاهای خوبی برسه و میخوام بگم دنبال نظرات واقع بینانه هستم نه آرمان گرایانه
منتظر راهنمایی های همه ی بزرگواران هستم......یا علی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاران مهدی ، تازه مسلمان ، shafagh_mah ، اکبر.ع ، AllahoAkbar ، navid-313 ، آرین (الهه.ع) ، nasimesaba ، MohammadSadra ، yektaparast ، meshkat ، soldier ، محمدصالح ، jkb ، sahel ، najmeh ، گل مرداب ، tiyam ، سرباز سید علی ، Cavalier ، ONLY66 ، andishe ، Tolou ، Hadith ، help me

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۴۵, ۲۹/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۰ ۱۳:۵۱ توسط yektaparast.)
شماره ارسال: #11
آواتار
يا حق
با سلام خدمت دوستان گرامي :
به نظر بنده ازدواج دقيقا به همون چيزايي نياز داره كه تو جامعه فعلي ما اصلا بهش توجه نميشه يا خيلي كم توجه ميشه !
اولين موضوع نيت ازدواج شماست !خيلي مهمه كه شما به اين ژرف نگري برسيد كه براي تقرب به خدا تصميم بگيريد !ببينيد بنده بعد از ازدواج به اين نتيجه رسيدم و باور كنيد بيش از نيمي از مشكلاتتون در صورت خلوص براي خدا حل ميشه ! هر چه خلوص بيشتر باشه پس دادن امتحان در درگاه الهي اسونتر ميشه!(نه اينكه امتحاني نباشه !)باور كنيد !كافيه اين كارو در كارهاي كوچكتر تو زندگيتون امتحان كنيد و به نتيجش فكر كنيد !بعضي وقتا ادم بايد از يك چيز بگذره تا بدستش بياره اين خيلي مهمه !كربلا و از خود گذشتگي ابا عبد الله رو در نظرتون بياريد !
دوستان من بنده يكي از دلايل خوشبختي بعد از ازدواج و رسيدن به كمال و تقرب الهي رو گذشتن از نفس ميدونم !با تمام كساني كه ميشناسمشون وقتي صحبت ميكنم ميبينم كه 90 درصدشون قصدشون از ازدواج تنها رسيدن به خواسته هاي نفسشون در حالي كه شما هر چه قبل از ازدواج روي نفست پا بذاري و سعي كني حالا نميگم همه ي هدفت رو به هر ميزان كه در توانت هست و خودت رو ساختي براي رضايت خدا انجام بدي موفق تري !
بنده خودمم رو كوچكتر از اون ميدونم كه ادايي داشته باشم و ذكر اين مطالب در مورد خودم اول براي رضاي خدا و بعد در اختيار گذاشتن تجربيات شخصيم براي خواهرها و برادرهاي مومنم هستش !
بنده تقريبا 6 سال كه ازدواج كردم و شكر خدا از زندگيم هم به لطف خدا راضيم !نيتم از ازدواج تنبيه نفسم بود با اينكه اون موقع 18 ساله بودم و هنوز افكارم متاسفانه به دلايلي هنوز براي شناخت اين واقعيت كه خلوص داشته باشم و صرفا براي رضاي خدا تصميم بگيرم و پيش برم هنوز پخته نبود اما همون پا گذاشتن روي نفس امارم خيلي بعدها در زندگي به خواست خدا و موهبتش به من كمك كرد !همسرم تقريبا 23 ساله بود و نه دانشگاه رفته بود و نه خانه داشت نه ماشين !بنده براي انتخاب همسرم روي خيلي خواسته هاي نفسانيم پا گذاشتم تا خودم رو تنبيه كنم !ايشون هم من رو تا حدود زيادي خالصانه دوست داشت و به خوشبختي من فكر ميكرد نه بدست اوردن من !ما بعد از يك سري مشكلات زياد كه در دوران اشنايي ما بوجود امد با هم به جنگ همه مشكلات رفتيم و خدا رو شكر به لطف خدا به هم رسيديم ! اما در شرايطي ازدواج كرديم كه ايشان هنوز دانشجو بود من هنوز به دانشگاه نرفته بودم و با حداقل امكانات مالي وارد زندگي زناشويي شديم !(اگر هر دو حتي حداقل شرايط ازدواج رو داريد ازدواج كنيد به شرط اينكه همكفو باشيد مومن باشيد و شراط عمومي كه مد نظر قران و ائمه هست رو داشته باشيد كه خوشبختانه در اين زمينه كلي مقاله و مباحث در اينترنت موجوده ! )باورتون نميشه كه همين پا گذاشتن روي نفس اماره هم توسط همسرم و هم توسط بنده زندگي مارو چقدر شيرين و زيبا كرد و در عين حال با تمام مشكلات قبل و بعد از ازدواج به خواست و لطف خدا جنگيديم اما مبارزه تموم نشده و ادامه داره !
ما به هم كمك ميكنيم كه نفس هاي خودمون رو و شياطيني كه در كمين هستند رو به لطف خدا زمينگير كنيم !الان هم خدا رو شكر از زندگيمون راضي هستيم و در پي خوشنودي خدا و ولي مصلحش(علیه السلام) كه اين اوخر هر روز براي تعجيل در ظهورش سعي ميكنيم منتظر واقعي باشيم و زندگيمون بايد در راهي صرف بشه كه براي اون آفريده شديم !
دوستان من به خدا يكتا كه جانم به دست اوست قسم ميخورم كافيه كه رابطه خودتون رو رو با خدا اصلاح كنيد و با شگفتي در طي مسير زندگي نه تنها در ازدواج بلكه در همه كارها خدا رابطه شمارو رو با ديگران اصلاح ميكنه !به خدا قسم كه اين حرف رو از روي شعار دادن نميزنم با تمام وجودم حسش كردم خوشا به حال شهيدان خدا و خوشا به حال آقا امام حسين (علیه السلام) خوشا به حال همه انانكه با خدا بودند و هستند و خواهند بود !و زندگيشون در راه رضايت خداست جاري و ساري !
هدفم از پاسخ به اين مبحث رضايت خدا و كمكي هر چند ناچيز به مومنين و مومنات بود !هر سوالي بود در حد بضاعتم در خدمت شما هستم !و محتاجم به دعاهاي سبزتون !واسه تعجيل در ظهور اقا امام زمان دعا كنيد !و دعا كنيد كه همگي براي رسيدن به زمان مقدس به عنوان يك عاشورايي و يك كربلايي در خدمت اقا باشيم
براي همگي دعاي خير دارم اميدوارم كه خدا به همگي خير دنيا و اخرت بده !
يا علي

ميدونم كه سخته اما هر كي خدا رو ميخواد بايد صبر و بصيرت داشته باشه و پشتكار از همين امروز همگي با هم يا علي ميگيم و شروع ميكنيم به اصلاح .به لطف خدا ! خدايا خودت بهمون كمك كن !
يا علي
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، بیداری12 ، فدک زهرا ، فاطمه خانم ، Cavalier
۱۹:۵۹, ۲۹/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۰ ۲۰:۳۹ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #12
آواتار
شما در پرسش از افراد متعهل ۳ جواب میتونید بگیرید!

اول: ازدواج خیلی خوبه کاش زودتر اقدام کرده بودم ! بهشت!

اما چه کسی این را میگوید: فردی که زوج مورد نظر خود را یافته و زندگی بر پایه های درستی پیش میرود و احساس خوشبختی حاکم است

دوم: خوب ازدواج خوبی و بدی های خودش رو داره !

: فردی که در زندگی هم اوقات خوب و بدی دارد و نه کامل خوشبخت است و نه کامل ناراضی

سوم : وواااییی نکنیا . ابت کمه نونت کمه ازدواج کردنت چیه ! خودت رو بد بخت نکنیا !و ...

: ......

خوب با این حساب مسءله ازدواج وابسته گی مستقیمی به نوع و نتیجه ان دارد .

موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، sadegh-a ، فدک زهرا ، saloomeh ، Cavalier ، Tolou
۲۰:۱۵, ۲۹/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #13
آواتار
(۲۹/بهمن/۹۰ ۱۹:۵۹)وحید110 نوشته است:  شما در پرسش از افراد متعهل ۳ جواب میتونید بگیرید!

اما چه کسی این را میگوید: فردی که زوج مورد نظر خود را یافته و زندگی بر پایه های درستی \یش میرود و احساس خوشبختی حاکم است

: فردی که در زندگی هم اوقات خوب و بدی دارد و نه کامل خوشبخت است و نه کامل ناراضی

سوم : وواااییی نکنیا . ابت کمه نونت کمه ازدواج کردنت چیه ! خودت رو بد بخت نکنیا !و ...

: ٫٫٫٫٫٫٫

خوب با تپجه هبه این مسءله ازدواج وابسته گی مستقیمی به نوع و نتیجه ان دارد .

موفق باشید

حق با شماست موافقم
اما خب اینجا این سوال پیش میاد که دسته ی اول چیکار کردن که خوشبختن....
میشه جواب داد با شناخت درست و عاقلانه ازدواج کردن
اما آبا همه ی ازدواج هایی که با شناخت درست و عاقلانه ست موفق هست....من فکر میکنم اینطور باشه اما بعضا آدمایی پیدا میشن از دسته ی سوم و میگنا ما نمیدونی چقدر وقت گذاشتیم برای شناخت هم عاقلانه بود کاملا همه چیزمون به هم میخورد و از این حرفا.............یه جوون که میخواد ازدواج کنه این ها رو میبینه یه جا نمیتونه جمع ببنده..........مشکل کجاست؟؟؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Tolou
۲۰:۳۴, ۲۹/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #14
آواتار
ما که تو این دو دهه زندگیمون به این نتیجه رسیدیم که عطاش رو به لقاش بفروشیم بهتره.
یه مسئله فکری کمتر تو زندگی بهتر یه مشکل کمتر هم یه مشکله.
حتی بهترین و عاشقانه ترین زندگی هارو که عروس دوماد همه چی تمومند میبینی تا شروع میشه و میرند زیر یه سقف این قدر بدبختی و دعوا و درگیری بینشون میبینی که به کل منصرف میشی.
من که تصمیم گرفتم تا مجبورم نکن ازدواج نکنم نمیدونم شاید نظرم اشتباهه.SadSad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، وحید110 ، گل مرداب
۲۱:۳۷, ۲۹/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #15
آواتار
دوستان عزیز سلام!
سعی میکنم ساده جواب سوال بعضی از دوستان رو بدم.
1. هدف من از ازدواج، داشتن یه یار بود. یه دوست خوب، یه همراه. اما نه هر دوست و همراهی...
دوستی که هم فکرم باشه، هم زبون و همدل باشیم.
توی مسیر زندگی همراه هم باشیم و توی برداشتن بار زندگی به هم کمک کنیم. چه روحی و چه جسمی.
یعنی از دغدغه های همدیگه کم کنیم و توی کارهای زندگی به هم کمک میکنیم.
2. از ازدواج بسیار راضی هستم.
3. اصلاً شک نکن که ازدواج خوبه و خوبه و خوبه، اما....
خوبشه که خوبه.
خدا بدش رو نصیب آدم نکنه.
4. قبل از ازدواج چشماتونو کامل باز کنین که بعد از ازدواج بتونین ببندین.
5. از ازدواج با سبزه مزبله بپرهیزید. یعنی پسر و دختر خوب (با اخلاق حسنه) در خانواده بد. چون ازدواج مثل یه میز میمونه، 1 پایه اش همسره و 3 تا پایه دیگه اش خانواده همسره.
6. ازدواجی که عشقش قبل از ازدواج به وجود بیاد دووم نداره. (به خاطر مذهبی نمی گم)
من در اطرافیان خودم، بسیار دیدم ازدواج های دوست دختر و دوست پسری. مال یه سال و دو سال نیست. هستن توی اقوام ما که زمان اول انقلاب با هم دوست دختر و دوست پسر بودن و الآن هم هر روز با هم دعوا دارن و به خاطر بچه هاشون طلاق نمی گیرن.
دنبال ازدواجی بگردین که بعد از عقد عاشق همسرتون بشین. این عشق دوامش خیلی خیلی بیشتره.
7. برای ازدواج دنبال آدم های مذهبی (و نه مذهبی نما) بگردین. چون آدم مذهبی به خاطر ایمان و اعتقادش به خدا، از خیلی کارهای بد پرهیز میکنه.
8. اگه دنبال همسری میگردین که رفاه و پول براتون به ازمغان بیاره، کلاهتون پس معرکه است. اگه توقعاتتون زیاده و طرف باید اینقدر پول داشته باشه که بتونه توقعات شما رو برآورده کنه، از همین الآن بگم که اگه خودتونو واسه طلاق آماده نمی کنین، واسه یه زندگی پر تنش آماده کنین.
9. اگه مهریه رو برای ازدواج یه جور افتخار خانوادگی میدونین، برین که طلاق منتظرتونه.
10. بعد از ازدواج، همسرتون در درجه اول اولویت قرار میگیره. احترام پدر و مادر واجب، اما بین والدین و همسر، شما به حرف همسرتون گوش بدین تا زندگی تون خوش بشه.
11. اگه تحصیلات و یا زیبایی و قد و هیکل جزو شروط ازدواجتونه، درجه بندی کنین که این ها رو حتماً بعد از خانواده خوب و اخلاق خوب قرار بدین.
12. هرگز با کسی ازدواج نکنین که عین شماست. با کسی ازدواج کنین که مکمل شماست و عیب های شما رو میپوشونه.
13. همیشه و در همه حال از همسرتون تعریف کنین و هرگز و هرگز و هرگز عیب همسرتون رو نه جلوی خانواده خودتون بگین و نه جلوی خانواده همسرتون.
این کار باعث میشه که اگه همسرتون عیبی هم داره، با تعریف شما، علاقه اش به شما چند برابر بشه و چه بسا که کارهای بدی رو که میکرد رو دیگه انچام نده.
14. بین زن و شوهر یک سری پرده ها و حرمت ها وجود داره که اگه فقط یک بار، فقط یکبار شکسته بشه، تا آخر عمرتون افتادین تو چاه.
مطلقاً حتی به شوخی هم که شده به هم توهین نکنین.
15. کسی که به پدر و مادرش به خاطر همه زحماتشون متشکر نباشه و ازشون تشکر نکنه، مطمئن باشین از شما هم به خاطر زحماتتون ممنون نیست و همیشه دو قورت و نیمش باقیه.

اگه میخواین با کسی خوشبخت بشین، ببینین اون هم توی این موارد بالا و مواردی که برای شخص شما توی زندگی مهمه، با شما موافقه یا نه.
اگه موافق نبود و خوشگل بود، نزنین زیر همه اعتقاداتتون که اونو بگیرینا!!!!!
مثال بهتره:
من خواستگاری داشتم که توی جلسه اول صحبت کردن و لحظات اول گفت که "من برام خیلی مهمه که همسرم اهل مسجد رفتن و قرآن خوندن و مقاتیح خوندن و نهج البلاغه خوندن باشه. برام مهمه که دهه اول محرم بره جلسات سعید حدادیان و ... اینا شرط اول ازدواج برای منه"
من بلافاصله گفتم که " متأسفانه من همچین آدمی نیستم. من فقط نماز و روزه و واجباتمو انجام میدم. اونم فقط خدا میدونه که قبول میکنه یا نه."
گفت "خیلی خوب، حالا آشپزی تون چطوره؟"
همین جمله اش نشون داد که حاضر بود به خاطر یه دختر پا روی همه اعتقاداتش بذاره.
از کجا معلوم از من خوشگل تر و بهتر جلوش سبز نشه که به خاطر اون حاضر نشه منو لگدمال کنه؟

امیدوارم تونسه باشم تو دل بعضی هاتونو گرم کرده باشم.
و در نهایت این که...
زندگی پس از ازدواج، واقعاً 100% خیلی خیلی بهتر از زندگی مجردیه...

موفق و پیروز باشین لطفاً
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، meshkat ، yektaparast ، soldier ، فدک زهرا ، zahra11 ، t.kam67 ، وحید110 ، N.Mahdavian ، Hadith ، خادمة الزهرا ، MohammadSadra ، Cavalier ، ONLY66 ، مرهم
۲۲:۰۰, ۲۹/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۰ ۱۵:۵۴ توسط محمدصالح.)
شماره ارسال: #16
آواتار
4- عشق،
یه روز یه پسره به مادرش گفت من عاشق شدم. مادرش گفت بگو عاشق کی شدی برات بگیریمش، گفت عاشق هرکس شما بگیری. به نظر من بشر تصمیم گرفته با هرچی کلمه مقدسه بازی کنه. به نظر من ازدواج تنها بستریه که عشق توی اون و بعد از او بوجود میاد. عشق قبل از ازدواج وجود خارجی نداره (غریزه است) و اگر بخوایم یه احترام کوچیک به بعضی ها بذاریم عشق قبل از ازدواج یه اتفاق توی اسکیل نجومیه که باید توی داستانهای لیلی و مجنون دنبالش گشت.
عشق زمانی معنی پیدا می کنه که دو طرف تمام وجود و روحشون رو بدون پرده در اختیار هم قرار بدند، بعد از دیدن تمام ایرادها، کمبودها و نقص های همدیگه از خودگذشتگی، صفا، صمیمیت ایثار رو به نمایش بذارند و اینجاست که تازه عشق بوجود میاد. عشقی که تا ابد ادامه خواهد داشت تا جایی که حوری همدیگه توی بهشت خواهند بود.

سلام .من به عنوان یه مجرد تهمت شما رابه خودم وخیلی های دیگه نمی بخشم درسته اولین کشنده غریزه هست ولی همش نیست من عاشق نیستم چون توفکرنیستم ولی این خیلی نامردی که فکرکرد هرچیزی قبل ازدواج به بهجنس مخالف غریزه یه AngryAngryAngry
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، t.kam67 ، اکبر.ع
۹:۵۱, ۳۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #17

به نام خداوند بخشنده و مهربان
دوست عزیز ازدواج زیباست اگر هدف به تنهایی نقطه وصال و رسیدن به محبوب نباشه . میدانی چرا بعد از ازدواج نیمی از دین آدم کامل می شود ؟ اگر هدف قرب الهی باشد موهبتهایی در ازدواج دریافت خواهیم کرد که در دوران دوران مجردی از آن محرومیم . سختیهای زندگی را اگر تحمل کنیم و نشکنیم و این اتصال مقدس را پاره نکنیم به بزرگترین موهبت زندگی که همان صبر است می رسیم . ایثار و عشق در زندگی متأهلی جلوه می کنند . وقتی می بینیم مادری نه ماه یک موجود زیبای زنده کوچک را شبانه روز در خواب و بیداری و در همه حال با خود حمل می کند و بعد از آن نیز عاشقانه پرورشش می دهد موهبتی است الهی که در مسیر درست فقط نصیب انسانهای متأهل می شود . عزیزم فرهنگ انتظار در زندگی متأهلی بسیار خودش را نمایان می کند . وقتی انتظار رسیدن همسرم را می کشم تا بیاید و به استقبالش بروم و او را در آغوش بگیرم به من آنچنان شعفی می دهد که هرگز در زندگی مجردی آن را تجربه نکرده بودم . دوست عزیز ازدواج کن و محکم و استوار پای سختیهایش بایست چرا که ما باید مانند الماس سخت و محکم شویم و زیبا و درخشان . همانطور که می دانیم الماس کربن خالص است که اینچنین سخت و محکم و درخشان شده . اگر آزاد باشد کربن همان دود است که مضر و بی قیمت است اگر تحت فشار قرار بگیرد و تحمل سختی کند تبدیل به زغالسنگ میشود و اندکی قیمت می یابد ولی اگر در شرایطی بسیار سخت و پرفشار قرار گیرد روز به روز محکم تر و درخشان تر می شود . این است هدف حیات ما . پس می پذیریم سختیها را و تلاش می کنیم تا بسازیم روح و جسممان را الماس گونه . یاوران مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) سست و ضعیف نیستند بلکه محکمند و استوار . پس برای این منظور ازدواج می کنیم و عاشقانه زندگی می کنیم چرا که نگاه کردن عاشقانه زن و شوهر عین عبادت است . اگر خلل و نقصانی به وجود آمد به حساب فشارهای الماس شدن بگذاریم و در همه حال عشقمان برای خدا به همسرمان باشد . امیدوارم همسر شایسته ای نصیبتان شود و از این موهبت الهی برخوردار گردید . آمین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: t.kam67 ، boghz ، Cavalier ، Tolou
۱۰:۳۸, ۳۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #18
آواتار
(۲۹/بهمن/۹۰ ۲۰:۳۴)soldier نوشته است:  ما که تو این دو دهه زندگیمون به این نتیجه رسیدیم که عطاش رو به لقاش بفروشیم بهتره.
یه مسئله فکری کمتر تو زندگی بهتر یه مشکل کمتر هم یه مشکله.
حتی بهترین و عاشقانه ترین زندگی هارو که عروس دوماد همه چی تمومند میبینی تا شروع میشه و میرند زیر یه سقف این قدر بدبختی و دعوا و درگیری بینشون میبینی که به کل منصرف میشی.
من که تصمیم گرفتم تا مجبورم نکن ازدواج نکنم نمیدونم شاید نظرم اشتباهه.SadSad

ببينيد بعضي وقتها عروس و داماد فكر ميكنند بايد بعد از ازدواج باهم يكي بشن، در حاليكه هر فرد بايد خصوصيات مستقل خودش رو داشته باشه و اين يكي از چيزهاييه كه به تكامل هر دو نفر كمك ميكنه.دعوا و بدبختي و درگيري همگي امتحاناي خدا هستن كه بايد ازشون بگذريم.شما از اين ديد نگاه كن كه چجوري "زنان ونوسي" و "مردان مريخي" كنار هم ميتونن زندگي كنن.نيمه پر ليوان رو ببين كه ميلياردها نفر در گذشته و آينده بودن، نه نيمه خالي كه تعدادشون كمتر از نيمه پر هست.

(۲۹/بهمن/۹۰ ۲۰:۱۵)boghz نوشته است:  
(۲۹/بهمن/۹۰ ۱۹:۵۹)وحید110 نوشته است:  شما در پرسش از افراد متعهل ۳ جواب میتونید بگیرید!

اما چه کسی این را میگوید: فردی که زوج مورد نظر خود را یافته و زندگی بر پایه های درستی \یش میرود و احساس خوشبختی حاکم است

: ٫٫٫٫٫٫٫

خوب با تپجه هبه این مسءله ازدواج وابسته گی مستقیمی به نوع و نتیجه ان دارد .

موفق باشید

حق با شماست موافقم
اما خب اینجا این سوال پیش میاد که دسته ی اول چیکار کردن که خوشبختن....
میشه جواب داد با شناخت درست و عاقلانه ازدواج کردن
اما آبا همه ی ازدواج هایی که با شناخت درست و عاقلانه ست موفق هست....من فکر میکنم اینطور باشه اما بعضا آدمایی پیدا میشن از دسته ی سوم و میگنا ما نمیدونی چقدر وقت گذاشتیم برای شناخت هم عاقلانه بود کاملا همه چیزمون به هم میخورد و از این حرفا.............یه جوون که میخواد ازدواج کنه این ها رو میبینه یه جا نمیتونه جمع ببنده..........مشکل کجاست؟؟؟؟؟؟

شناخت راه و روش داره.مشكل دقيقا همونجاس كه هركس شناخت رو خودش تعريف ميكنه و ميره جلو.مثلا دونفر تو خيابون آشنا ميشن و به قصد ازدواج ميرن براي مرحله شناخت، در حاليكه عشق (يا هر چيز ديگه) چشمشون رو كور كرده و گوششون رو كر و وقتي درباره خودشون حرف ميزنن، طرف مقابل اگر مشكلي باشه تو دلش ميگه: "چيزي نيست" يا "حل ميشه" يا "بايد ساخت ديگه"!
در حاليكه اين حرفا مال بعد از ازدواجه.موقعي كه بايد گذشت كرد بعد از ازدواجه نه قبل از اون.
شناخت ديگه از راه اينترنت هست.اون هم ويژگي هاي مشابه روش قبل رو داره.دو نفر همديگه رو رويايي تصور ميكنن و بعد ميبينن كه نه بابا...

ميدونيد آخرين سوالايي كه تو خواستگاري همسرم ازم كرد چي بود؟
همين سوالاي مربوط به غذاي مورد علاقه و رنگ مورد علاقه و ... .جوابش هم فقط در همين حد براش مهم بود كه بدونه وگرنه هيچ تاثيري در خواستگاري نداشت كه بياردش سوال اول.
ما خيلي چيزا از هم ميدونستيم كه بعضياشو ميگم:
ديدگاههاي مذهبي خودمون و خانوادمون
ديدگاههاي سياسي و اجتماعي خودمون و خانوادمون
اينكه در خانواده افراد بدحجاب نيز حضور دارند
اينكه روي چه مواردي حساس هستيم
و ...

البته اين ها پايه هاي سوالات هستند و برخي سوالات در زندگي ايجاد ميشوند و برخي هم جوابهايشان عوض ميشود.مثلا ممكنه كسي بگه (به عنوان مثال فقط): من با رقص شما با دختررخالتون مشكل ندارم، اما چند ماه بعد جوابش عوض بشه!
(اين فقط يه مثال بود!)
يا مثلا بگه دستپخت براي من مهم نيست، اما بعدش نظرش عوض بشه!(اينم فقط يه مثال بود!)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz
۱۱:۲۰, ۳۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #19
آواتار
نقل قول: 12. هرگز با کسی ازدواج نکنین که عین شماست. با کسی ازدواج کنین که مکمل شماست و عیب های شما رو میپوشونه.
البته این جمله اشتباهه !ولی بقیه صحبت هاتون مفید بود

موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، Cavalier
۱۲:۲۰, ۳۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #20
آواتار
(۳۰/بهمن/۹۰ ۱۱:۲۰)وحید110 نوشته است:  
نقل قول: 12. هرگز با کسی ازدواج نکنین که عین شماست. با کسی ازدواج کنین که مکمل شماست و عیب های شما رو میپوشونه.
البته این جمله اشتباهه !ولی بقیه صحبت هاتون مفید بود

موفق باشید

اين جمله ايشون غلط نيست، ناقصه!با كسي ازدواج كنين كه مشابه شماس، نه عين شما!همچنين مكمل شما بايد باشه در خوبي هاس!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، boghz ، Cavalier
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]