|
بررسی سریال "خاطرات خون آشام-The Vampire Diaries"
|
|
۱۷:۰۵, ۳۰/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۰ ۱۶:۲۴ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
سوالم اینه که سریال خاطرات خوت آشام شیطانیه؟ این عکسو از یکی از صحنه های فیلم گرفتم:
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۰۲, ۱۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
بی صبرانه منتظر نقد دکتر عباسی درباره این سریال هستم
|
|||
|
۱۵:۱۰, ۲۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
هدف اصلی سریال و فیلمهای خون آشامی تلقین هرچه بیشتر نظریه ی مزخرف داروین (خوی حیوانی انسان)و تحریک انسانها به باز کردن درهای تسلط جنیان و شیاطین بر او هستند.خون از نجساتیست که خوردنش باعث تونستن جنیان برای مادی شدن و تسلط بیشتر بر انسانها ودنیای ماست .مواردی گزارش شده که اخیراً در کشورهای غربی میل بخ خون خواری زیاد شده و جوونایی بر صدد دستیابی به قدرتهایی که در اینگونه فیلمها برای خون آشامها وجود داره ،به ذخیرهی خون بیمارستانا دستبرد زدند!
|
|||
|
|
۱۱:۵۶, ۱۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
از بردن نام لیلا در این سریال ویا مفروش بودن خانه خون آشامها توسط فرش ایرانی
وحتی اذعان دیمن به این که اون دخترها یه فرش ایرانی به من بدهکارند، بگذریم مهمترین موردی که به ایرانیان هم بی ارتباط نیست قضیه استر است . من فکر میکنم استر نقطه مقابل مریم مقدس ساخته شده است حضرت مریم مشخصه اش پاک دامنی وعفت است که مسیحیان معتقد ،برای دفاع از مریم مقدس از سوره مریم ،قرآن مجید استمداد میگیرند . در هر تمام فرهنگ ها ودر تمام طول تاریخ فاحشه بدترین فحش ،به یک زن است . زنی که عفت پیشه نکند لایق نفرین ،راندگی از هر درگاهی است استر زنی است به همسر خود خیانت میکند وبا داشتن چند فرزند به زنا تن می دهد وفرزند نامشروعی را به دنیا می آورد که بلای جان خود اوست . استر خود را مقصر میداند که چرا بچه هایش را به خون آشام تبدیل کرده است ولی هر گز از گناه نابخشودنی خود سخنی نمی گوید فرزندانش پلیدی وتباهی ناشی از بی عفتی و بی ایمانی اوست ودر حقیقت نتیجه عمل وزاده روح پلیدش است . او به جای توبه وباز گشتن از گناه خود می خواهد فرزندانش را نابود کند در حالی که چشمه پلیدی خود اوست مثل این است که ریشه بر جا باشد اما شاخه ها قطع شوند آیا پلیدی از بین می رود نه او به طور مقطعی می خواهد فساد را از زمین بر دارد در اکثر فیلمها هم شیطان پس از شکست ناپدید می شود اما از بین نمی رود اوبدون این که خود را منشاء فساد بداند با خودخواهی بیش از حد در صدد قتل فرزندان بر می آید ،بگذریم از این که همیشه احساس مادری همیشه بر هر احساس دیگری غلبه دارد ومادران همواره خود را فدای فرزندان میکنند . او فرزندانش را به درنده خویی به بی رحمی ونداشتن تقوا متهم میکند در حالی که تنها کسی که باید سرزنش ونابود شود خود اوست چرا که او گناه اصلی واول را مرتکب شده واین فرزندان در چیزی که هستند نقشی نداشتند . استر متهم به زنا ،داشتن فرزند نامشروع ،خیانت به همسر ،جادوگری ،تبدیل پاره ها تن خود به درنده گانی بدون کنترل است چیزی را که او به وجود آورده جزو طبیعت وآفریده خدا نیست پس او متهم به بر هم زدن نظم طبیعت است ،البته بدون سعی در نابود کردن خود که ریشه و منشاء فساد است . اما وقتی فرزندش فین حاضرست در قضیه ای که خودش نقشی نداشته فدا شود او را پرهیزگار وفرزندانی را که در مقابل این تصمیم مقاومت میکنند بی تقوا ودرنده خو می داند وانتظار دارد با از بین بردن فرزندانش پلیدی هم از بین برود در حالی که ریشه پا برجاست . |
|||
|
|
۱۴:۵۸, ۱۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
قابل توجه دوستان این یک سریال نبود در اصل یک رمان است و به هیچ عنوان ماسونی نیس
من خودم سریال رو می بینم و فقط داره یک داستان رو جلو می بره و شک نکنید ماسونی نیس اما سریال دیگری که توسط فیلم نامه نویس همین سریال ساخته شد با نام حلقه ی جادو در باره ی اون اگه تحقیق بشه موفق تر خواهد بود چون وقتی اون رو می بینم افکار زیادی به ذهنم هجوم میارن |
|||
|
|
۱۶:۲۹, ۱۷/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۰۰ توسط bagheri4.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
در قسمت 19 و20 معلوم می شود که از درخت بلوط سفید (درخت کابالا )مقداری باقی مانده
ومحفوظ شده است خون آشام ها از آن دوازده تکه چوب نوک تیز می سازند که هرکدام می تواند یک اصیل وتمام نسل خونی اون خون آشام اصیل را از بین ببره . یازده تا از این چوب ها به ترتیب از دور خارج می شوند وفقط یک چوب اصلی می ماند که باید کار نهایی را انجام بدهد وهمین چوب توسط استر قدرت فنا ناپذیری میگیرد یعنی با فرو رفتن در قلب یک اصیل نمی سوزد وهم چنان باقی است ومی تواند آخر داستان را رقم بزند . 12 چوب ،دوازدهمین واصلی ترین آن که فنا ناپذیرست وسرنوشت همه در گرو این دوازدهمین است ،چطور می توان این مسئله را تفسیر کرد. |
|||
|
|
۱۷:۰۰, ۱۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
چندین بار قصد کردم در مورد این سریال بنویسم و فرصت نشد
نکات قابل توجه اینه که شما در این سریال میل پیدا میکنید یک خوناشام با قدرت مطلق باشید . دوم اینه که با روند داستان شما را طرففدار این شیاطین جانی قرار میده و تمام کارهاشون رو توجیه میکنه شکل این تکه از درخت مثل همون حرم است که جاودانگی اون رو گرفته و تکه اخرش ازاد است عبارت اخرین سلاح برای اخرین شکار چی ... پیوند انسان با شیطان ترکیب نسل های از شیاطین و قوی تر شدن انها نام استر که یکی از شخصیت های یهود است نشان دادن جادو به عنوان قدرت برتر طبیعت . و قدرت بدون مقابله . نشان داد جادوگران به عنوان محافظ طبیعت و عدالت . و ... نکات زیادی در این سریال وجود دارد که بیشتر به تطهیر شیطان میپردازد و فرصتی برای تحلیل ان وجود ندارد یا حق |
|||
|
|
۱۶:۳۷, ۲۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
خیلی جالبه .... معلومه که آدم با تماشای هر سریالی میگه اینکه روی من تاثیری نداره... و واقعا هم تاثیری نداره... میدونید فرقی نداره این سریال، سریالهای دیگه همش سرگرمیه. اما تاثیری که روی ما میذاره انقدر واضح نیست که بتونیم حسش کنیم. این تاثیر دقیقا وقتی خودشو نشون میده که آدم باورش نمیشه. آره معلومه که با دیدن 4 تا نمادو خیانت آدم این کاره نمیشه. اما طبیعتا وقتی که آدم یه سری داستان رو طی طولانی مدت تماشا میکنه.... بعد از یه مدت بدون اینکه حتی خودش حس کنه نا خود آگاه تحت تاثیر مسائل روزمره ای که توی فیلم ها اتفاق میافته خودش هم به خودش اجازه میده که اون کار و انجام بده .... بذارید یه مثال بزنم ، فرض کنید یه دختر توی ایران دوست پسر داره.... تا همین جاش هم گناه داره میکنه ، اما این دختر با توجه به سریال هایی که تماشا کرده خیلی براش طبیعیه که همراه اون پسر گشت و گذار کنه و حتی اگر پسر قصد کنه که مثلا ببوستش اون هم بدون اینکه بدونه، مثل دخترای تو فیلم اجازه ی این کارو به پسر میده.... به این خاطر که این کار و حق خودش میدونه و انقدر این چیز هارو تو فیلم ها دیده که براش عادیه....دقت کنید موضوع دقیقا همین عادی شدنه مسائله.... من این سریال و ندیدم اما 3 تا قسمت فیلم twilight رو دیدم که سبکش شبیه به همینه... دختره معلوم نیست بالاخره کدومو میخواد ادوارد یا جیکوب..... خیلی هم جالبه که طوری فیلم و میسازن و به خوردت میدن که به دختره کاملا حق میدی........ به هر حال به نظر من ما نباید اجازه بدیم این مسائل عادی بشه....حواستون هست جدیدا چقدر مد شده زن های شوهر دار و مرد های ازدواج کرده بیشتر از دختر پسرای مجرد با این و اون میگن و میخندن و خلاصه همه حسابی آزاد شدن؟ .....نذارید اینا عادی بشه... . و شما آقا مهدی... من به عنوان یه دوست که از تو بزرگتره و تجربه ی بیشتری هم داره بهت نمیگم که این سریال و دیگه نبین..... اما از این به بعد سعی کن سریالی رو شروع نکنی چونکه شاید باورت نشه اثرات منفیش بیشتره....برای سرگرم شدن خیلی چیزا هست.... درستو بخون...ورزش کن.... به جای سریال هم انیمیشن تماشا کن.... میدونم خودمم که دارم اینارو بهت میگم اهل تماشای سریالم اما همش به ضرر خودمونه... در ضمن شما پسری دیدن اینجور فیلمها فکر نکنم آرومت کنه....بدتر باعث میشه وقتی که بزرگتر شدی و رفتی دانشگاه یا محیطی که دخترا بودن باهاشون، دوست بشی...... معمولا که اینطوره.... ببخشید طولانی شد....شرمنده
|
|||
|
|
۱۰:۴۶, ۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه دوستان خوب همه نظراتشون رو دادن و گفتم حقیر هم نظرم رو راجع به فیلم بگم ... این فیلم جنبههای متفاوتی هم داره که از نظر دوستان مخفی مونده . علاوه بر نام استر و نام فرش ایرانی و .... دوستان ما توی این فیلم با 5 شخصیت متفاوت روبرو میشیم .. 1- خون آشامها : خون آشامها افرادی هستند که عمر جاودان دارند ( جن و شیاطین ) ، اینها کسانی هستند که اگر بخوان میتونن روی خودشون کنترل داشته باشن و وسوسه نشن !!!! خون آشامها با خوردن خون انسانها قدرت بیشتری پیدا میکنن ( خوب این میتونه برگرده به قدرتی که ابلیس از قربانی کردن انسانها به اون میرسه یا قدرتی که یاران ابلیس یعنی انسانها از قربانی دادن برای ابلیس بدست میارن ) تقریبا خون آشامها یکی از قدرتمند ترین موجودات روی زمین ترسیم شدن که حیات جاودانه دارن و نکته جالب اینجاست ماهیت وجودی خون آشامها توی فیلم بیشتر به اجنه و شیاطین نزدیکتره !!!! نکته دیگه این که بعضی از خون آشامهای ضعیف بدون داشتن انگشتر یا دستبند یا ... نمیتونن جلوی خورشید برن ؟؟!!! و این انگشتر یا دستبند باید توسط یک ساحره جادو شده باشه !! 2- گرگ نماها : افرادی که مثل خون آشامها از قدرت بالایی برخوردارن اما در یک زمان خاص از هر ماه قدرت فوق العاده ای بدست میارن و نکته جالب اینه که بسختی میتونن خودشون رو کنترل کنن !!!!( باید بگردیم ببینیم توی استوره های گذشته این نماد چی بوده که امروزه در قالب فیلم دارن به خورد ما میدن ؟؟!!) 3- ساحره ها و جادوگرها : ساحره ها توی این فیلم پر قدرت ترین افراد ترسیم شدن و نکته جالب اینه همه اونها سیاه پوست هستن !!!! ساحزه ها حتی قدرت تسلط روی خون آشامها و گرگ نماها رو هم دارن !!!!! و در کل میخواد در ذهن بیننده این رو القاء کنه اگر به سحر مسلط باشی هیچ قدرتی حتی کسانی که جاودان هستن نمیتونن به تو آزاری برسونن !!!! ساحره ها تعادل رو توی طبیعت بوجود میارن در صورتی که عکس این موضوع در حقیقت صدق میکنه و اینان کسانی هستن که با وردها و دعاها شیاطین رو تسخیر میکنن تا مخالف نظام آفرینش عمل کنن ! 4- افرادی که انگشتر دارن : این افراد هم توی فیلم عمر جاودانه دارن اما با در دست داشتن انگشتر !!!! حالا چرا انگشتر ؟؟؟( شاید مانور روی انگشتر به خاطر این باشه که در زمانی واقعا قدرتی رو توی انگشتر دیدن !!) ( حضرت یوسف ) 5- مردم عادی : که توی فیلم کسانی هستن که نسبت به بقیه هیچ قدرتی ندارن و معمولا به عنوان وسیله و یا تفریح و یا طعمه از اونها استفاده میشه ! و این بدین معنی میتونه باشه که ای انسان معمولی تو هیچ قدرتی نداری و فقط یک طعمع محسوب میشی . قطعا اگر بخواییم همزاد پنداری کنیم باید با مردم عادی این کار رو بکنیم ( که مثل خودمون باشن ) اما میبینیم که قدرتی ندارن ! پس سعی میکنیم خودمون رو به شخصیتهای دیگه داستان بیشتر نزدیک کنیم و این خودش در ذهن ناخود آگاه وابستگیهایی رو ایجاد میکنه ... در کل میشه این فیلم رو بر خلاف نظر دوستان یک فیلم کاملا مضر دونست که پیامهای پنهان زیادی داره و من از نماد گراییی فیلم صحبتی نکردم چون توی همه فیلمها این موضوع رواج داره . پیامهایی از قبیل حس تحقیر به عنوان یک انسان عادی عاری از قدرت . همزاد پنداری با شخصیتهای قدرتمند و خوب فیلم که شخصیتشون بسیار شبیه جنیان و شیاطین هست ( در نتیجه نزدیک شدن به شیاطین ) استفاده از علوم غریبه برای حل مشکلات بدون راه حل . نکته جالب دیگه این که به هیچ عنوان توی این فیلم حرفی از خدا زده نمیشه و تمام مشکلات بوسیله علوم غریبه حل میشه !!! این نظر شخصی بود البته در مورد هر قسمت میشه بیشتر بحث کرد اما به دلیل کمبود زمان و کوتاه شدن نوشته ها از اون خودداری میکنم . ببخشید اگر طولانی شد . پاینده باشید . |
|||
|
|
۱۲:۰۸, ۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
فوق العادست اين سريال........
|
|||
|
۰:۴۹, ۱۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
یه نکته دیگه بگم اینکه من خودم وقتی این سریال رو دیدم یه جوری واسم توجیح کرده بودن میتونی یه موجود شیطانی باشی اما از نوع خوبش(استفن)!
یکی از دوستام به شوخی یا جدی گفت من بعضی وقتها میرم جلو آینه دندونهامو شبیه خون آشام میکنم ببینم چه شکلی میشم! دوست داشت خون آشام بشه... راستی فصل بعدیش آبان ماه میاد |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نقد و بررسی سریال در حاشیه 2 | Imam12 | 7 | 7,776 |
۳۰/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۰۱ آخرین ارسال: m.a.tavasoli |
|
| بررسی و تحلیل کامل سریال لاست/Lost | saman151 | 8 | 8,055 |
۲۵/تیر/۹۴ ۱۶:۲۸ آخرین ارسال: saman151 |
|
| تحلیل و بررسی سریال شیطان پرستی SuperNatural | Mitsonary | 198 | 100,690 |
۱۶/خرداد/۹۴ ۱۰:۲۷ آخرین ارسال: amirak |
|
| بحث و بررسی سریال وایکینگ ها - vikings | javadth | 6 | 17,275 |
۲۴/اسفند/۹۳ ۱۱:۲۴ آخرین ارسال: amirak |
|
| خون آشامها و همجنسبازها؛دستاویز جدید جشنوارههای ضد ایرانی | نورالسادات | 7 | 4,373 |
۴/اسفند/۹۲ ۱۳:۱۸ آخرین ارسال: black |
|
| زن محجبه ایرانی خونآشام در جشنواره ساندنس | عبدالرحمن | 0 | 1,887 |
۶/بهمن/۹۲ ۴:۲۷ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| vampire و سینمای آمریکا | mechboy | 17 | 11,500 |
۲۹/دی/۹۲ ۳:۰۷ آخرین ارسال: Mohammad Trust |
|