|
بررسی سریال "خاطرات خون آشام-The Vampire Diaries"
|
|
۱۷:۰۵, ۳۰/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۰ ۱۶:۲۴ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
سوالم اینه که سریال خاطرات خوت آشام شیطانیه؟ این عکسو از یکی از صحنه های فیلم گرفتم:
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۲۶, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
مطالبو خوندم یه چیزایی دستگیرم شد
ممنون از کمکتون اما جواب اون دوستی که گفته بود چرا این سریالو میبینی : -من 17 سالمه و اهل قم ام (شـهـر خون و قیام!!!) اینجا هیچ تفریحی واسه هم سن و سالام نیست جز خون و قیام! اگه هم میخواید بگید سریال ایرانی و ... که واقعا پوچ و بی هدفه سریالای ایرانی که الان هم 2تا جدید نشون میده.(طوریه که ادم 1قسمت هم نمیتونه تحمل کنه - مثلا 15 دقیقه سریال خونه اجاره ایو دیدم (فکر کنم اسمش این بود) توی کل 15 دقیقه مهران غفوریان با تلفنش حرف میزد و یکسره میگفت قرصارو ببر قرصارو بیار و...) -خلاصه اگه خودمو با این چیزا سرگرم نکنم یا باید پاتوقم قهوه خونه ها باشه یا پی دختر بازی. -پس این ضررش کمتره حداقل. |
|||
|
|
۱۷:۱۸, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
Mahdi-MH عزیز، منظور خاصی نداشتم صرفا یه شوخی بود D:
نظر کلیم در این مورد و موارد مشابه: نمادهای به کار رفته صرفا میتونن یه ردپا باشن که مثلا "بازم ماییم!" سمبولیسم بیشتر در قالب ساختار داستان به کار میره، هم من و هم همه شما میدونیم که با دیدن یه نماد به خودی خود هیچ چیز در انسان تغییر نمیکنه. اگه قرار باشه پیامی داده بشه در قالب ساختار داستان القا میشه که این هم موضوع خیلی خاصی نداره، نهایت کاری که میتونه بکنه دامن زدن به غرب زدگیه. |
|||
|
|
۱۷:۲۲, ۲/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۰ ۱۷:۲۸ توسط Mahdi-MH.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲/اسفند/۹۰ ۱۷:۱۸)Lord_Contemno نوشته است: Mahdi-MH عزیز، منظور خاصی نداشتم صرفا یه شوخی بود D:منم منظوری نداشتم فقط خواستم سوالی نباشه و گرنه اگه ناراحت شدید ببخشید قصدم نبود. راستی من هنوز علاقه ای به خونخواری پیدا نکردم و وقتی خون میبینم چشمام اونجوری نمیشه تحریک هم نمیشم! ![]()
|
|||
|
|
۱۸:۵۸, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲/اسفند/۹۰ ۱۷:۱۸)Lord_Contemno نوشته است: Mahdi-MH عزیز، منظور خاصی نداشتم صرفا یه شوخی بود D:بیشتر افرادی که این فیلمها رو میبینن مثل شما یا افراد دیگه توی این تالار که نمیدونن منظور از اون آدمک با شاخ که نشسته چیه؟(بز بوفامت) فقط تماشاچی هستن و تاثیری روی اونها نداره! غرب زدگی هم نداره! دستشون درد نکنه که فیلمهای جالب و جذابی میسازن که ملت یکم میتونن وقت بگذرونن و تفریح کنن!حداقل از رسانه ملــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی ما که بهترن یه مشت فیلم مزخرف درست میکنه! جای شما خالی علاوه بر ومپایر لاست و دایره مخفی و کلن خیلی فیلمهای هالیوودی و غربی نگاه میکنم و کلن کم پیش میاد فیلم ایرانی ببینم!ولی هیچ تاثیری روی من نذاشتن |
|||
|
|
۱۹:۴۲, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام. دوستان گرامی چند تا نکته رو خدمت شما عرض کنم : 1. هدف ما در این بخش تحلیل استراتژیک است. در تحلیل استراتژیک تحلیل گر به دنبال پیدا کردن هدف اصلی هنرمند از خلق اثر هنری است!! 2. تاثیرات محصولات استراتژیک زمان بر است. و به طور کلی در جریان براندازی نرم ( جنگ نرم ) حوصله ی زیادی نیاز است و به دنبال تاثیرات آنی و لحظه ای نباشید!!! ( ممکن است حتی تا دو دهه و بیشتر به طول بیانجامد!! ) 3.تغییر و تنظیم حب و بغض مخاطبین از مهم ترین اهداف سینمای استراتژیک است!! 4. اسم هر جستار محوریت اصلی بحث را مشخص می کند و اینجا بحث در مورد سینمای ایران و رادیو و تلویزیون و ... نیست!! موفق بمانید و در پناه حق |
|||
|
|
۲۱:۳۹, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
با تشکر بسیار از A L I
من هم هر هفته این سریال رو میبینم نسبت به سریال های دیگه تو این سریال نمادگرایی و ... خیلی زیادتر هستش گرگینه ها خون آشامها و جادوگران و نظر علی هم تایید میکنم |
|||
|
|
۱۷:۱۷, ۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۷:۵۵, ۳/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/اسفند/۹۰ ۱۸:۰۵ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
اين سريال از شبكه CW پخش ميشه و هيچ ربطي به CBS نداره
|
|||
|
|
۱۸:۱۰, ۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
نقل قول: اين سريال از شبكه CW پخش ميشه و هيچ ربطي به CBS نداره [b]این عکسو از آخر فیلم گرفتم. |
|||
|
|
۱۸:۲۳, ۳/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/اسفند/۹۰ ۱۸:۵۰ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام. دوستان ... این سریال محصول شبکه ی CW هست. که این شبکه هم در سال 2006 با سرمایه گذاری دو شرکت CBS و برادران وارنر تاسیس شده است!! و طبیعی هم هست که در برخی از برنامه هایش تبلیغ اسپانسرش یعنی CBS و وارنر را انجام بدهد!! موفق بمانید و در پناه حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نقد و بررسی سریال در حاشیه 2 | Imam12 | 7 | 7,759 |
۳۰/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۰۱ آخرین ارسال: m.a.tavasoli |
|
| بررسی و تحلیل کامل سریال لاست/Lost | saman151 | 8 | 8,039 |
۲۵/تیر/۹۴ ۱۶:۲۸ آخرین ارسال: saman151 |
|
| تحلیل و بررسی سریال شیطان پرستی SuperNatural | Mitsonary | 198 | 100,515 |
۱۶/خرداد/۹۴ ۱۰:۲۷ آخرین ارسال: amirak |
|
| بحث و بررسی سریال وایکینگ ها - vikings | javadth | 6 | 17,261 |
۲۴/اسفند/۹۳ ۱۱:۲۴ آخرین ارسال: amirak |
|
| خون آشامها و همجنسبازها؛دستاویز جدید جشنوارههای ضد ایرانی | نورالسادات | 7 | 4,364 |
۴/اسفند/۹۲ ۱۳:۱۸ آخرین ارسال: black |
|
| زن محجبه ایرانی خونآشام در جشنواره ساندنس | عبدالرحمن | 0 | 1,880 |
۶/بهمن/۹۲ ۴:۲۷ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| vampire و سینمای آمریکا | mechboy | 17 | 11,477 |
۲۹/دی/۹۲ ۳:۰۷ آخرین ارسال: Mohammad Trust |
|

![[تصویر: Untitled.png]](http://alone-in-way.persiangig.com/image/Bidari-Andishe/Untitled.png)
![[تصویر: Untitled1.png]](http://alone-in-way.persiangig.com/image/Bidari-Andishe/Untitled1.png)