کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"توهین شاهین نجفی به حرم امام رضا (علیه السلام) با حمایت BBC "
۱۶:۰۸, ۱۹/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۴۲ توسط MohammadFC.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به گزارش آخرین نیوز، سایت افق مدعی شده است که شاهین نجفی خواننده رپ در جدیدترین آلبوم خود، اقدام به توهین علیه حرم امام رضا (علیه السلام) کرد.
[تصویر: 13910219000054_PhotoA.jpg]
این سایت نوشته است: پوستر جدیدترین آلبوم شاهین نجفی با نام “نقی” در حالی منتشر شده است که در طراحی این پوستر سراسر توهین به حرم مقدس امام رضا (علیه السلام) است که این امر موجب واکنش های منفی در این خصوص شده است.این سایت افزود: شبکه BBC نیز در حمایت از این اقدام زشت برای سایتی که اولین بار این آهنگ را پخش نموده است جایزه ویژه در نظر گرفته است. این خواننده مبتذل که پس از ممنوع الصدا شدن در ایران به دلیل پخش موسیقی های زیرزمینی و مبتذل به آلمان مهاجرت نمود. وی در آلمان سرپرستی گروهی به نام «اینان» را نیز بر عهده داشت. وی سپس به گروه تپش ۲۰۱۲ پیوست.افق اضافه کرد: این خواننده در سال ۸۸ ، در آلبوم هایی جداگانه به توهین "ولایت وفقیه" و همچنین حمایت از "فتنه گران" پرداخته است.
منبع
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، سجاد313 ، نجف آبادی ، وحید110 ، sarallah ، خادم الامام ، mahdy30na ، فانوس *7* ، یا صاحب الزمان ، heaven ، black ، azade ، vahrakan ، سرباز سید علی ، seven.attar ، molasadra ، ELENOR ، انتصـار ، نگار ، Amir ، MohammadSadra ، N.Mahdavian ، Gryffen ، یا ثارالله ، salman313 ، arman mohseny ، mohsen-321 ، Detector ، أین المنتظر ، yamin ، خادمة الزهرا ، F_R ، faateme-313 ، vavp ، برادر تعادل ، همیشه بهار ، only_y2d ، بیداری اندیشه ، soltanmahmoud ، fire man ، haji13 ، یاســین ، عباس محمدی ، navid-313 ، nooromahdi ، soshiant ، بیداری12 ، saloomeh ، ZaHra_20 ، ali.khm ، hesam110 ، Mohammad Trust ، mhvvhm ، Farzaneh ، M03TAFA ، revenger ، تفکر ، Mason_yab ، یا زهرا(س) ، Dragonborn ، Maysam-1st ، yashar1374 ، خاک ، sogiii ، AMINI ، aleerz ، s.majid hashemi ، FadayeVelayat ، m.hossein ، asire entezar ، ضد ماسون ، mohammad reza ، taleb ، عدالت ، Motahare ، medad.sefid ، سدرة المنتهی ، PARADOX ، سرباز ولایت ، rahgozar.f ، راحیل ، اعلم ، بچه شیعه ، ali0077 ، paramida.ir ، صهبا ، لبخند خدا ، حضرت عشق ، مسجد عشاق ، عبدالرحمن

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۵۱, ۲۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #21

مورچه چیه که کله پاچه ش باشه؟ شما با این کار داری بیخودی بزرگش میکنی اینو....

دوستان بحث ریورس کردن موسیقی یک بحث انحرافی است و لطفا اینو از سرتون بیرون کنید. چون توهمی بیش نیست.

یا علی (علیه السلام) Heart
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: black ، shafagh_mah
۱:۲۳, ۲۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #22

(۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۱:۰۵)Havbb 110 نوشته است:  یعنی برعکس کردن موسیقی و در اوردن یه سری کلماتی که مفهوم داشته باشه. کلا یعنی توهم!

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست عزیز :
اگه این موضوع رو قبول نداری ، دلیل نمیشه که ردش کنی . چون این موضوع نه فقط در مقالات فارسی زبان ، بلکه در مقالات انگیسی زبان هم وجود داره . شما یه لطفی کن ببین اولین بار علم برگردان ـ جملات ـ رو کجا استفاده کردن . بعدش بیا اینجا کلا موضوع رو رد کن . . .
بد نیست به این تاپیک توی همین تالار هم یه سری بزنی :
در پناه الله
یا مهدی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR
۱:۴۳, ۲۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #23
آواتار
مه فشاند نور و سگ عوعو کند
هرکسی بر طینت خود میتند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سرباز سید علی ، وحید110 ، ELENOR
۲:۰۱, ۲۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #24

(۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۱:۲۳)جویای حقیقت نوشته است:  
(۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۱:۰۵)Havbb 110 نوشته است:  یعنی برعکس کردن موسیقی و در اوردن یه سری کلماتی که مفهوم داشته باشه. کلا یعنی توهم!

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست عزیز :
اگه این موضوع رو قبول نداری ، دلیل نمیشه که ردش کنی . چون این موضوع نه فقط در مقالات فارسی زبان ، بلکه در مقالات انگیسی زبان هم وجود داره . شما یه لطفی کن ببین اولین بار علم برگردان ـ جملات ـ رو کجا استفاده کردن . بعدش بیا اینجا کلا موضوع رو رد کن . . .
بد نیست به این تاپیک توی همین تالار هم یه سری بزنی :
در پناه الله
یا مهدی مدد

اتفاقا بنده مطالعه ی این دست مقالات رو به خود شما توصیه میکنم. برای اینکه متوجه بشید که یه تیکه در درست میخونن رو توی آخر موزیک میگنجونن ، نه که خود کلمات فارسی برعکسش بشه آلمانی.... اصلا همچین چیزی صحت نداره و نداشته!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Lord_Contemno
۱۰:۰۴, ۲۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #25
آواتار
سلام دوستان.لطفا از بحث اصلی خارج نشید.حالا که این طرف خودش سوتی داده و برضد اعتقادات یک ملت شعر خونده،وقتشه که ما هم از فرصت استفاده کنیم و هر کی تو سایت یا وبلاگش این کار رو به شدت محکوم کنه.
این کافر قبلا در مورد رهبر نیز شعرهای بی ادبانه ای خونده بودند منتها بعضی افراد که مسخش شده بودند می گفتند داره حقیقت رو میگه.
هر چند که وقتی دیروز این خبر رو برای یکی از دوستانم(که ای کاش هیچوقت باهاش آشنا نمی شدم) خوندم،می گفت من از شاهین خیلی خوشم میومد،متاسفانه این رو هم خراب کردند(خدایا بعضی چقد بدبخت اااااااااااند).

مرگ بر شاهین
لعنت بر شاهین
الموت لشاهین
down with shahin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، F_R
۱۲:۲۳, ۲۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #26
آواتار
این پروژه توهین مخصوصا در مورد امام علی النقی(علیه السلام) کار این ملعون نیست خیلی وقته که شروع شده .
این حیوان فقط یه عروسک خیمه شب بازیه.

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadFC ، وحید110 ، ELENOR ، Havbb 110 ، N.Mahdavian ، 7parsa4 ، خادمة الزهرا ، نگار ، bi neshani
۱۳:۰۷, ۲۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #27
آواتار
• با سلامی بر تو مولا و ولی *** بهترین فرزند زهرا(سلام الله علیها) و علی(علیه السلام)
• ای امامِ راستین، ای مقتدا *** کی شود دلهای ما از تو جدا؟!
• آبروی هر دو عالم دادی‌ام *** برترین نور هدایت هادی‌ام
• تو فقیه و عالمی ای بوالحسن *** یاری‌ام کن بر سخن آقای من
• لعنُ نفرین بر بنی عباسیان *** قوم دور از حق، زِ جمع عاصیان
• لعن بر وهابیون بی شرف *** قاتلان پست، در آن دشت تف
• هست چون ملعونیانِ کربلا *** آن بنی‌عباسِ شهر سامرا
• تو همه نوری و اجدادِ تو نور *** از مدینه آمدی با رنج و زور
• تو نصب از آل طاها داشتی *** دست کی دادی برای آشتی؟!
• دشمنانِ تو همه کورند و خواب *** مرقد پاکِ تو بنموده خراب
• داغ بر دلهایشان انداختند *** بهتر از آن شیعیانت ساختند
• آمده نفرینی‌یِ دیگر پدید *** آن که نور مهدویت را ندید
• گرچه در ظاهر زِ ایران است او *** از نژاد خودفروشان است او
• نام خود شاهین نهاده کج خیال *** آن شقی‌یِ پستِ اهریمن خصال
• با توام ای احمقِ نادانِ کور *** ای که از راه حقیقت گشته دور
• تو نه شاهین، بلکه کرکس بوده‌ای *** عاملِ دستان ناکس بوده‌ای
• توبه کن شاید خدا رحمت کند *** وقت مردن دور از زحمت کند
• همچو سلمان رشدی بی‌خاصیت *** می‌کندت تا جهنم راهیت...
• حق فرزندت امام عسکری(علیه السلام) *** کن عنایت تا کنم فرمانبری
• سرور من ای امام هادی‌ام *** خاک پایت شاعر آزادی‌ام

امام صادق (علیه السلام) :یکی از نشانه های ولد الزنا ، دشمنی با ما اهل بیت است.(امالی شیخ صدوق -ص338)شاهین نجفی خواننده رپ در جدیدترین آلبوم خود ، آشکارا اقدام به توهین علیه حرم امام رضا (علیه السلام) کرد. پوستر جدیدترین آلبوم شاهین نجفی با نام "نقی” در حالی منتشر شده است که در طرا حی این پوستر سراسر توهین به حرم مقدس امام رضا (علیه السلام) است که این امر موجب واکنش های منفی در این خصوص شده است.
حکم ارتداد شاهین نجفی توسط آیت الله صافی

[تصویر: cod8yd1j0uq7oujn4zy3.jpg]

متن استفتاء:

"س.بسمه تعالی متاسفانه چند وقتی است که عده ای اجیر شده اند که عمدتا از ضد انقلاب خارج کشور می باشند،بر روی فضای اینترنت در سایت ها و وبلاگ خود ، به راحتی به امام مظلوم ما امام هادی علیه السلام اهانت و جسارت می کنند(طراحی ،جک ،کشیدن کاریکاتور، فحاشی ،دروغ بستن و...)حکم این افراد چیست ؟

ج.چناچه اهانت و جسارت به حضرت نموده باشند ،مرتدند. والله العالم ."

حضرت امام خمینی (قدس الله سره):

هر کس به رسول خدا اهانت کند ، هر کس به ائمه خدا اهانت کند ، واجب القتل است.
بيانات امام در جمع وعاظ و روحانيون تهران، صحيفه نور، ج8، ص66.

قانون مجازات اسلامي :

ماده 513 - هركس به مقدسات اسلام و يا هر يك از انبياء عظام يا ائمه طاهرين (علیه السلام) يا حضرت صديقه طاهره(سلام الله علیها) اهانت نمايد اگر مشمول حكم ساب النبي باشداعدام مي شود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، black ، ELENOR ، میلاد.م ، rastin ، فاطمه خانم ، Havbb 110 ، N.Mahdavian ، خادمة الزهرا ، بیداری اندیشه
۱۳:۳۲, ۲۰/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۴۷ توسط black.)
شماره ارسال: #28
آواتار
برادر من محمد :
این چه دفاعی از آهنگ خودش هست؟ کلا حرفاش با اونچه تو آهنگ گفته فرق داره.
حالا که مهدی خوابه تو ظهور کن آیییی نقی
[b]بعد امام هادی رو چیز های خیلی پیش پا افتاده و مزخرف قسم میده که نمیتونم بیانش کنم تو تالار.
طرف میگه بیا تو ظهور کن این یعنی تمسخر به امام ها . مگه ما حدیثی داریم که گفته باشه امام هادی قراره ظهور کنه.
یکمی با خودت فکر کن ببین این توهین ها تو فیس بوک و این آهنگ حتما به هم بی ربط هستن
Huh
شاهین نجفی جامع شناسی خونده قبول. ولی من دلیلی نمیبینم که این آقا بخواد بیاد درباره دین نظر بده. عکس آهنگش هم که یه توهین بود. کلمات قرآن رو با چی میخواسته مقایسه کنه؟
رحلت جان ...... امام: حتما این هم از نشانه های عشق به امام خمینی بوده
Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، ELENOR ، MohammadFC ، am_po ، Havbb 110 ، خادمة الزهرا
۱۳:۵۴, ۲۰/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۰۸ توسط M912.)
شماره ارسال: #29
آواتار
(۱۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۵۴)Havbb 110 نوشته است:  یه بررسی انجام دادم در بعضی سایتها مخم سوت کشید.... از گفتن خیلی از مسائلش شرم دارم ولی همینقدر بدونید که این فقط یه بخش کوچکی از پروژه ی توهین به امام نقی (علیه السلام)....
به این تیکه توجه کنید:

نقل قول:......که شاهین نقویت را به سمت اسلام نشانه رفته است؛ لیکن راضی به این مقدار نباشید؛ امینم را نقوی میکنیم، اسنوپ داگ را نقوی میکنیم، پیتبول را نیز نقوی خواهیم کرد.....

در این آهنگ ، به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و پدر بزرگ ایشان حضرت امام نقی (علیه السلام) و پدر بزرگ ایشان امام رضا (علیه السلام) توهین شده است. به علاوه ی توهین به رهبری و تمسخر منتظران و....

در این باب ، ضد استراتژی ای که باید از سوی ما ارائه شود (حد اقل) حضور فعال و پررنگ کردن این تاپیک و امثال آن است:

» پیشوای دهم (امام هادی) را چقدر می شناسی؟! «

[/b]

البته پیشنهاد حقیر راه انداختن جنبش اعتراضی و حمایت از معصومینی که مورد اهانت قرار میگیرند است.... (ابتدا در اینجا و سپس در تمام سایتهای همسنگر)

یا علی (علیه السلام) Heart

واقعا پیشنهاد خوبی بود چون من همون تاپیک قبلی هم گفتم که مشکلی اصلا با بقیه شعرش ندارم ولی چرا امام هادی من با این مشکل دارم
چون تو فیسبوک و بیشتر سایتها این گروه نقوی ها اومده شذوع کردند به طنزپردازی من وقتی باهاشون صحبت کردم و گفتم چرا؟؟؟ گفتن ما بی خدا هستیم و متنفریم که همه تقویم ما پر شده از شهادت امامای شما گفتم خوب بنده خدا امام هادی که شهادتش تعطیل نیس نه اول رو گرفتین نه آخر رو نه وسط رو گیر دادین به امام دهم ؟؟؟

ببین چه جوابی بهم دادن بخدا هنگ کردم!!!

گفتن از امام اول تا امام رضا هر کدوم یه داستان داشتن ( البته داستانشون رو گفت کامل ) ولی به امام تقی که رسیدن کم آوردن و مغزشون گیرپاژ کرد (دقیقا عین چیزی که به من گفتن)
من گفتم خوب میگفتیبن تقی؟؟؟ گفت نه شیعیان هم نقی رو کمتر میشناسن هم نقی اسم خنده داریه
گفتم کی میگه خنده داره؟؟؟ گفتن تو همه فیلما و سریالا اسم اکثر پخمه هاشون نقیه

و من انقد گشتم دنبال یه تاپیک خوب برای شناختن امام دهم ولی چیزی پیدا نکردم که به روشون بیارم

واسه همینه که اونا رو مقصر نمیدونم از ماست که بر ماست و مطمئنم این یه اقدام هماهنگ شده اس چون قبل از اینکه آهنگش بیاد بیرون یا همزمان با بیرون اومدنش یه پست تو فیس بوکش گذاشت فقط آی نقی
همون لحظه بود که این نقویون اومدن ترکوندن صفحه اش رو ولی من حتی فکرشم نمیکردم شاهین با اینا هم صدا بشه

پس اونم مثل اوناست توپی که انداخته تو زمین اونا و همبازیشونه و ما هر چی رو هم چشم پوشی کنیم و بگیم اعتقادشه اینو نمیشه چشم پوشی کرد که پرچم همجنس باز بشه پرچم رویگنبد اماممون
هرچند من هنوزم آهنگایی که ارزش داره رو گوش میدم و خاننده مورد علاقه منه اما حماقت از منو امثال منه که نمیتونیم مقابله به مثل کنیم
والسلامHeartHeartHeart

(۱۹/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۵۰)محمود نوشته است:   هشدار رضا پیشرو به شاهین نجفی

Download
لینک رو درست کن منم دان کنم خوب

(۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۰:۰۳)جویای حقیقت نوشته است:  
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
کسی اینجا آلمانی بلده ؟ حقیر یه کم به متن آهنگ جدید این موجود شک دارم . . . جملات فارسیش بی معنیه . اصلا معنی و مفهوم خاصی نداره . خود آهنگ رو همین چند دقیقه پیش دانلود کردم . آهنگ رو با یه بسم الله الرحمن الرحیم ( که اکیدا توصیه میشه ) Reverse کردم . . . میشه بگید که این موجود کجا زندگی میکنه ؟بله ، آلمان . . . آهنگ رو Reverse کنین ببینین کلمات و جملات چقدر به زبان آلمانی شباهت فراوانی داره . . . امیدوارم توهمی بیش نباشه . اما خود آهنگ Reverse شده ، با یه آهنگ هیجان انگیز و یه ریتم هولناک شروع میشه . اگه توی خونه تنها هستین ، اصلا آهنگ Reverse شده رو گوش ندین . دوستانی که آلمانی میدونن ، بسم الله . . .
که هم توهم توطئه ی حقیر رو برطرف کنن و هم ما رو از شک در بیارن که فقط این مزخرفات رو فارسی خونده . . . شاید هم حقیر زیاده روی کردم . . .
باز هم توصیه میکنم که حتما یه ( بسم الله الرحمن الرحیم ) بگید ، قبل از اینکه آهنگ Reverse شده رو گوش کنین .
در پناه الله
یا مهدی مدد

بسم الله الرحمن الرحیم
با سلامی دوباره :
یعنی اینقدر این موضوع بی ربط بود که کسی جواب نداد ؟ واقعا کسی نیست که آلمانی بلد باشه ؟ یعنی اصلا ارزش اینو نداشت که این آهنگ رو یه بار Reverse شده گوش کنین ؟
ناظرین تالار اگه اجازه میدن آهنگ Reverse شده رو آپلود کنم ، بلکه دوستان حداقل یه بار گوش بدن ، ببینیم نظرشون چیه . این نشه که فکر کنم حقیر بیشتر از این موجود مزخرف گفتم . . . !!!؟؟؟
در پناه الله
یا مهدی مدد
خوب آپ میکردی ببینیم چیه بعد من برات ترجمه کنم البته اگه بفهمم چی میگه و واضح باشه

(۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۰۷)MohammadFC نوشته است:  
حکم ارتداد شاهین نجفی توسط آیت الله صافی

[تصویر: cod8yd1j0uq7oujn4zy3.jpg]

متن استفتاء:

"س.بسمه تعالی متاسفانه چند وقتی است که عده ای اجیر شده اند که عمدتا از ضد انقلاب خارج کشور می باشند،بر روی فضای اینترنت در سایت ها و وبلاگ خود ، به راحتی به امام مظلوم ما امام هادی علیه السلام اهانت و جسارت می کنند(طراحی ،جک ،کشیدن کاریکاتور، فحاشی ،دروغ بستن و...)حکم این افراد چیست ؟

ج.چناچه اهانت و جسارت به حضرت نموده باشند ،مرتدند. والله العالم ."

حضرت امام خمینی (قدس الله سره):

هر کس به رسول خدا اهانت کند ، هر کس به ائمه خدا اهانت کند ، واجب القتل است.
بيانات امام در جمع وعاظ و روحانيون تهران، صحيفه نور، ج8، ص66.

قانون مجازات اسلامي :

ماده 513 - هركس به مقدسات اسلام و يا هر يك از انبياء عظام يا ائمه طاهرين (علیه السلام) يا حضرت صديقه طاهره(سلام الله علیه) اهانت نمايد اگر مشمول حكم ساب النبي باشداعدام مي شود.

دوست عزیزم هر کاری میکنی فقط جو بیخودی ندهBig Grin همچین نوشتی من فکر کردم واسه خودش فرستادن این شاهین بنده خدا لازم نبود مرتد بشه تا حکم قتلش بیاد قبل از اینکه اینا رو هم بخونه به دلایل اهنگ هاش (اقدام علیه امنیت ملی) حکم قتلش صادر شده بودBig GrinBig Grin

(۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۳۲)black نوشته است:  
رحلت جان ...... امام: حتما این هم از نشانه های عشق به امام خمینی بوده
Huh
دقت کنی کلا داره مسخره میکنه باز بگیم با امام مشکل داره رحلتش رو هم که اینطوری معروف شدهBig GrinBig Grin میگه چکار به اونجای فرنود داره آخهBig GrinBig Grin

HeartHeartHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: black ، Havbb 110
۱۴:۱۵, ۲۰/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۱۶ توسط hossain.)
شماره ارسال: #30

من آهنگشو گوش دادم عجب چیز چرتی بود هرچند که ظاهرا برادر ما خوشش اومده داره یه سره گوش میده

(۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۱۵)hossain نوشته است:  من آهنگشو گوش دادم عجب چیز چرت بیخودی بود،این فرد از انسانیت بدوره هرچند که ظاهرا برادر ما خوشش اومده داره یه سره گوش میده
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]