|
"توهین شاهین نجفی به حرم امام رضا (علیه السلام) با حمایت BBC "
|
|
۱۶:۰۸, ۱۹/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۴۲ توسط MohammadFC.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به گزارش آخرین نیوز، سایت افق مدعی شده است که شاهین نجفی خواننده رپ در جدیدترین آلبوم خود، اقدام به توهین علیه حرم امام رضا (علیه السلام) کرد. ![]() این سایت نوشته است: پوستر جدیدترین آلبوم شاهین نجفی با نام “نقی” در حالی منتشر شده است که در طراحی این پوستر سراسر توهین به حرم مقدس امام رضا (علیه السلام) است که این امر موجب واکنش های منفی در این خصوص شده است.این سایت افزود: شبکه BBC نیز در حمایت از این اقدام زشت برای سایتی که اولین بار این آهنگ را پخش نموده است جایزه ویژه در نظر گرفته است. این خواننده مبتذل که پس از ممنوع الصدا شدن در ایران به دلیل پخش موسیقی های زیرزمینی و مبتذل به آلمان مهاجرت نمود. وی در آلمان سرپرستی گروهی به نام «اینان» را نیز بر عهده داشت. وی سپس به گروه تپش ۲۰۱۲ پیوست.افق اضافه کرد: این خواننده در سال ۸۸ ، در آلبوم هایی جداگانه به توهین "ولایت وفقیه" و همچنین حمایت از "فتنه گران" پرداخته است. منبع |
|||
| آغاز صفحه 29 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۳۹, ۲۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #281
|
|||
|
|||
نقل قول:فقط مخالف و چرا چرا های متناقض ... ایشون عادتشون هست و در تاپیک های دیگه هم دقیقا به همین سبک رفتار می کنند ملاحظه کنید کاربران خودشون قضاوت می کنند و رسد موفق باشید h |
|||
|
|
۱۵:۴۳, ۲۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #282
|
|||
|
|||
|
با سلام و احترام
(۲۶/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۰۳)ELENOR نوشته است: اولا هنوز این اثبات نشده است ... دارید رو فرض بدون سند و اثبات نشده استدلال می کنید 1- اگر اثبات نشده است ، چرا خانم فرانسوی(ریس) دستگیر شده در شلوغی های پس از انتخابات 88 را با قاتل بختیار (علی وکیلی راد )معاوضه کردند ؟! 2- حکم اگر صحیح و روشن باشد همه ملزم به اجرای آن هستیم ، حتی اگر نابودی اسراییل باشد ... 3- زمانی جلال آل احمد را هم مرتد اعلام کرده بودند ... شریعتی را هم ... اگر قرار بود به صرف هر مرجعی قتلی صورت بگیرد ، اکنون سنگ روی سنگ بند نبود ... چند مرجع در کشور داریم ؟! 4- با همه ی این اوصاف معتقدم شایستگی به قتل رسیدن را دارد ، ولی ضمن آن باید کار فرهنگی هم صورت بگیرد ، که در حد یک انقلاب اینترنتی بشود نامید ، ایکاش این انرژی شما و دوستان بجای نفرین این سگ کثیف ، به سمت یک جنبش واقعی اینترنتی سوق داده می شد ... البته کار سختی نیست ... دقت کنید ، سایت گرداب (اطلاعات سپاه) سایتهای مستهجن را بست و عاملانش را دستگیر کرد (کاری نداریم که هیچ کاری با عاملانش ندااشتند) مهم اینست که آنزمان اگر دقت کنید ، جستجوی عبارت های جنسی در اینترنت به شدت کاهش یافت و مردم به سمت سایتهایی همچون تبیان و سایتهای فرهنگی رفتند ... ولی این سایتها آنها را ارضا نمی کرد ... باز دوباره این سایتها در حال رونق گرفتن هستند ... بفرض امروز خبر خوشحال کننده قتل شاهین نجفی به شما برسد آیا همین برای ما کافیست ؟ مطمئن هستید فردا ده نفر دیگر مشابه آنرا نمی خوانند ؟ یا صد نفر ؟! برای همه حکم میگیریم و میکشیم ؟! کار سلمان رشدی را هر نویسنده ای نمی تواند تکرار کند ، ولی کار شاهین نجفی را ... (۲۶/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۰۳)ELENOR نوشته است: فقط مخالف و چرا چرا های متناقض ... مخالفت نیست ، من از صفحه ی چند و پس از چند پست آمدم ؟! حاصل کارتان چه بوده ؟! یک انرژی وجود دارد ، در حال بیهوده صرف شدن است همین جستار با اینکه جستارهای مشابه در همین فاروم دارد در طی 8-9 روز حدود 8,795 بازدید داشته که بسیار عالیست ... ولی چقدر بازده داشته ؟! مثلا حرکتی در فیسبوک ایجاد شد ؟ در سایتهای آزادگی و... هنوز کفه ی ترازوی حامیان این موجود سنگین تر است ... که حتی از توهین به اماممان برای ما تحقیر آمیزتراست ، که در سایتهای خودمان هم در اقلیت باشیم ... ما حتی در سایتهای الف و تابناک و ... هم در اقلیتیم ... نگاه کنید : در سایت الف یک بازدید کننده نوشته : اگه بیخیال باشین مسلما افراد دیگری تکرار خواهند کرد-- پس باید به سزای عمل خود برسد که دیگران بدانند اهل بیت برای ما از جان عزیز ترند مخالف :200 موافق : 100 اگر توهيني شده درست است كه بايد با شاهين نجفي برخورد شود البته طبق قانون و مقررات مربوط به خود .وليكن نه آنطور كه هر كسي براي خودش حكم صادر كند كه اين موضوع خود باعث هرج و مرج بيشتر در جامعه ميشود و البته برخي افرادهم ميخواهند از اين موضوع سوءاستفاده كنند كه مقامات قضايي ما بايد هوشيار باشند . مخالف :262 موافق : 37 این نشان می دهد آنها در فضای مجازی فعال ترند ، این سایتها هم که مثل فیسبوک فی*ل*تر نیست ... |
|||
|
|
۱۵:۵۸, ۲۷/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۲۲ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #283
|
|||
|
|||
نقل قول:1- اگر اثبات نشده است ، چرا خانم فرانسوی(ریس) دستگیر شده این نظر شماست .. کو سند و دلیل نقل قول:3- زمانی جلال آل احمد را هم مرتد اعلام کرده بودند ... کی ؟؟؟ کجا ؟؟؟ چه کسی این کار رو کرد؟؟ عادت دارید بدون سند حرف بزنید؟ نقل قول:یک انرژی وجود دارد ، در حال بیهوده صرف شدن است واسه اینکه ما در صفحه 21 همین تاپیک حکم آیت الله مکارم رو زدیم یک بنده خدایی اومد نوشت حکم ارتداد علمی نیست و مجبور شدیم کلی باهاش بحث کنیمبعد همون بنده خدا صفحه در 28 بعد دو روز نوشت نقل قول:به نظر حكم آيت الله مكارم ترديد ها و ابهام را برطرف نموده : ![]() شما فکر می کنید این کاربر قصدش چی بوده؟؟
|
|||
|
|
۱۶:۳۰, ۲۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #284
|
|||
|
|||
|
ببخشید در بحث تان شرکت میکنم اما به نظر شما این بحث نتیجه ای هم دارد و یا صرفا مجادله ایست که از ان نه شده ایم
باز هم ببخشید اما چون ۲ نفرتان را اهل منطق دانسته و حق رفاقت دارم گفتم متشکرم یا علی (علیه السلام) |
|||
|
|
۱۶:۴۴, ۲۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #285
|
|||
|
|||
|
با سلام و احترام
(۲۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۵۸)ELENOR نوشته است: این نظر شماست .. کو سند و دلیل BBC فارسی - ايران - استقبال رسمی از قاتل بختیار در ایران علی وکیلیراد موافقت فرانسه با آزادی قاتل بختیار، درپی آزادی ریس قاتل شاپور بختیار عازم ایران شد | ایران | DW.DE | 18.05.2010 اقدام فرانسه جزیی از معامله با ایران برای صدور اجازهی خروج کلوتید ریس گزارش - موافقت فرانسه با آزادی قاتل بختیار، درپی آزادی ریس - - قطره آزادی کلوتیلد و رهایی قاتل شاپور بختیار واکنش به خبر معاوضه کلوتیلد ریس با متهم به قتل شاپور بختیار www.aftabir.com/.../واکنش-به-خبر-معاوضه-کلوتیلد-ریس-با-متهم-... (۲۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۵۸)ELENOR نوشته است: کی ؟؟؟ کجا ؟؟؟ چه کسی این کار رو کرد؟؟ عادت دارید بدون سند حرف بزنید؟ شما اصولا جلال آل احمد را می شناسید ؟ (۲۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۵۸)ELENOR نوشته است: واسه اینکه ما در صفحه 21 همین تاپیک حکم آیت الله مکارم رو زدیم یک بنده خدایی اومد نوشت حکم ارتداد علمی نیست و مجبور شدیم کلی باهاش بحث کنیمبعد همون بنده خدا صفحه در 28 بعد دو روز نوشتنقل قول:به نظر حكم آيت الله مكارم ترديد ها و ابهام را برطرف نموده ... زمانی که گفتیم در حکم هیچ نامی از شاهین نجفی نیست ، یعنی آن حکم را تا آن لحظه نخوانده بودیم ، اینرا به یک گیاه که ضریب هوشی آن 15 است بگویید پس از چند روز در نهایت خواهد فهمید ... شما کلا حرکت مثبتتان اینست که در جستارهای تاریخی در این چند ماهه پشت فحاشان جستار حرکت کنید و فقط تقدیر و تشکر کنید و دسته گل بدهید!!! پاسخ پست پیشین را نگرفتم ... شما چه کردید ؟! اینهمه ادعای پوچ در نهایت حاصلی هم داشته ؟! |
|||
|
۱۶:۴۵, ۲۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #286
|
|||
|
|||
(۲۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۳۰)وحید110 نوشته است: ببخشید در بحث تان شرکت میکنم اما به نظر شما این بحث نتیجه ای هم دارد و یا صرفا مجادله ایست که از ان نه شده ایم بسم الله الرحمن الرحیم
سلام . نظر حقیر هم همینه . آقا شهاب با دخالت دادن مسائل سیاسی و اجتماعی و دینی . ... و با بهانه کردن حکم مراجع قصد تخریب تعدادی از احکام اسلام و قوانینی که نظام در مقابله با آشوبگران اعمال کرده رو داره ، پیشتر هم گفتم آقا شهاب اگر مخالفتی با احکام دارن یا تردیدهایی در جهت انتخابات 88 دارن میتونن مستقیم سوالات رو بپرسن و جواب بگیرن ، نه اینکه تمام مسائل رو با هم به بهانه حکم مراجع ادغام کنن . پاینده باشید . |
|||
|
|
۱۶:۵۱, ۲۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #287
|
|||
|
|||
(۲۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۳۰)وحید110 نوشته است: ببخشید در بحث تان شرکت میکنم اما به نظر شما این بحث نتیجه ای هم دارد و یا صرفا مجادله ایست که از ان نه شده ایم خیر دوست عزیز نتیجه ای ندارد ، 21 صفحه ناله و نفرین سودی نداشت ،بحث و جدل چه نتیجه ای خواهد داد؟! ایشان گویا با سخن من در کشتن شاهین نجفی تردید کرده بودند ، و منتظر بودند من تایید کنم !!! حالا هم اولش بفرمایید بکشید ... |
|||
|
۱۶:۵۸, ۲۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #288
|
|||
|
|||
|
دوستان در حمایت از امام هادی علیه السلام میخوام با کمک شما یه موج وبلاگی راه بندازم فقط به چند جمله زیبا و تاثیر گذار در این رابطه و اتفاقات پیش افتاده لازم دارم ,
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-16683.html تایپک زدم جوابی نگرفتم مجبور شدم بیام اینجا تبلیغ کنم تایپک رو
|
|||
|
|
۱۸:۰۱, ۲۷/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۲۳ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #289
|
|||
|
|||
نقل قول:BBC فارسی - ايران - استقبال رسمی از قاتل بختیار در ایران جدا چند تا از این منابعی که نقل کردید معتبرند؟؟ رادویو زمانه و بی بی سی و دویچه وله شدند منبع؟؟؟ اگر این ها منبع معتبر تون باشند وای به حال .... ![]() 90 درصد منابعتون فی*ل*ترن یکیش هم که فی*ل*تر نیست نوشتهنقل قول:کاربر گرامی! نمردیم و فهمیدیم منبع معتیر چیست.... سایت های ضد انقلاب و جمهوری اسلامی که همشون هم فی*ل*ترند ![]() نقل قول:شما اصولا جلال آل احمد را می شناسید ؟ نه فقط شما میشناسید و منابع معتبرتون ![]() واسه حرفی که زدید سند بیارید ... رو هوا حرف نزنید و از پاسخ گویی فرار نکنید نقل قول:یعنی آن حکم را تا آن لحظه نخوانده بودیم من واستون واقعا متاسفم ... من 7 صفحه ی قبل حکم رو زدم ...نه من همه ی خبرگذاری ها 3 روز پیش زده اند ولی شما بعد از دو روز میگید من حکم رو دیدم؟؟؟ ببخشید راست میگید در سایتهای منابع معتبر شما این حکم نیامده بود ... ![]() اخوی من حکم رو زدم 10 بار بهش رجوع کردم شما میگید من بعد از دو رزو دیدمش؟؟؟!!! کاربران خودشون قضاوت می کنند .... نقل قول: اینرا به یک گیاه 1. درست صحبت کنید ... کسانی که منطقشون سسته شروع میکنند به توهین ![]() 2. ضریب هوشی گیاه رو کسی داره که حکم به این مهمی رو با تاخیر دو روزه می فهمه من دو روز پیش این جکم روز دم و دهها بار بهش رجوع کردم ...شما زحمت خوندن ندادی به خودت ... شما ارسالهای طرف مقابلتون رو در بحث کامل نمیخونید .... اون وقت ما باید چه نتظاری داشته باشیم؟؟؟؟؟؟؟ شما ارسال 3 روز پیشم رو تازه بعد دو روز بهشون پی میبری احتمالا حرف های الان من رو بعد از دو روز می فهمی ![]() ![]() ![]() ![]() نقل قول:شما کلا حرکت مثبتتان[/b] اینست که در جستارهای تاریخی من از یک سری نظرات در بعضی تاپیک ها تشکر کردم و نظرشون رو در پست های تاریخی منطقی تر از شما میدونم ....حالا شما ناراحتید ...ناراحت باشید ...قرار نیست همه واستون کف بزنند... من از فحش کسی تقدیر نکردم ولی منطق خیلی ها رو در بحث ها کاملتر از شما میدونم ... البته با منطق غنی و ادب سرشارتان در همین تاپیک خیلی آشنا شدیم ... نقل قول:اینهمه ادعای پوچ در نهایت حاصلی هم داشته ؟! تخصص دارید در توهین کردن و بعد از میگویید دیگران به من توهین کرده اند .... کدام ادعای پوچ؟؟؟ کسی که باید ناظر اعمال من باشه هست و میبنه و قضاوت میکنه در این مورد شما جایگاهی ندارید که من واستون بگم چه کردم و چه نکردم اگر منظورتون کار کلی تمام بچه هاست و تمام سایتها بازم نمیشه به این راحتی قضاوت کرد ... از رپر گرفته تا مداح هر کدوم کاری کرده اند ... هر کسی کاری کرده یکی کلیپ ساخته یکی موریک یکی مقاله نوشته ... شما کلی گویی میکنی همش ... نقل قول:ببخشید در بحث تان شرکت میکنم اما به نظر شما این بحث نتیجه ای هم دارد و یا صرفا مجادله ایست که از ان نه شده ایمشما درست میفرمایید وحید جان ...کم کم دارم پی می برم آب در هاون کوبیدن است ... ارسالی که من 3 روز پیش گذاشتم و همه ی صحبتم سر همون و به استناد همون بود رو میگن بعد از دو روز فهمیدم بعد به من توهین می کنند من دیگه چه انتظاری میتونم داشته باشم میگم منبع واسه حرفاتون بیارید سایتهای ضد اقلاب رو لیست می کنند ... واقعا متاسفم |
|||
|
|
۱۹:۳۰, ۲۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #290
|
|||
|
|||
|
حکم ارتداد شاهین نجفی توسط آیت الله علوی گرگانی
چند وقتی است توهین به امام مظلو م ما حضرت هادی (علیه السلام) در سایتهای و وبلاگهای و فضای مجازی افزایش یافته است . اخیرا خواننده ای فراری آهنگی اجرا کرده که سراسر توهین و هتاکی به ائمه معصومین از جمله امام هادی و حضرت بقیه الله الاعظم و حضرت امام رضا (علیه السلام) میباشد خواهشمندیم بفرمایید حکم این فرد چیست ؟ اهانت به اهل بیت (علیه السلام) حرام است و هر کس عمدا و با قصد اهانت این کار را انجام دهد و بداند که عمل او مصداق توهین است و مرتد . |
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی | sarallah | 79 | 47,217 |
۲۴/تیر/۹۵ ۴:۱۲ آخرین ارسال: A.N.P.X |
|
| شاهین نجفی در آتش سوزی مرد ! | ahmader400 | 6 | 3,627 |
۲۵/تیر/۹۴ ۱۹:۴۱ آخرین ارسال: amirabdi |
|
| رپر نسبتا جدید حمید صفت و تشابه قیافه با شاهین نجفی | raha77 | 19 | 15,447 |
۳۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۴:۳۳ آخرین ارسال: raha77 |
|
| ناگفته هایی تکاندهنده درباره شاهین نجفی | HaDi.n | 4 | 3,379 |
۱۴/فروردین/۹۴ ۱۹:۱۶ آخرین ارسال: Havbb 110 |
|
| حمایت اشکار شاهین نجفی از شیطان پرستی | پیروان موعود | 4 | 3,692 |
۲۹/شهریور/۹۱ ۳:۰۹ آخرین ارسال: رهرو حق |
|
| شاهین نجفی | محمدجواد | 130 | 75,795 |
۲۵/خرداد/۹۱ ۱۵:۱۵ آخرین ارسال: محمدجواد |
|
| شاهین نجفی و امثال او چرا ؟؟ | Gryffen | 30 | 22,336 |
۱۶/خرداد/۹۱ ۹:۴۶ آخرین ارسال: عدالت |
|

![[تصویر: 13910219000054_PhotoA.jpg]](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/02/19/13910219000054_PhotoA.jpg)

تایپک رو
یکیش هم که فی*ل*تر نیست نوشته