|
ياران رجعتی امام زمان عليه السلام چه کسانی هستند؟!!!
|
|
۱۲:۱۶, ۲۲/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اسفند/۹۷ ۱۲:۵۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
در مقاله آخرین دولت، اشاره شد که اجرای عدالت فقط و فقط از افراد عادل بر می آید!
در این پست میخواهیم به لطف خدا مقداری دربارهی ويژگيهای یاوران عدالت گستر حضرت، که به 313 نفر معروفند اشاره کنیم: در روایات آمده است که در بین 313 نفر ، 50 زن وجود دارد. «و يجئي و الله ثلاث مائه و بضعة عشر رجلا فيهم خمسون امرئة يجتمعون علي غير ميعاد» . سوگند به خدا، سيصد و اندي نفر، بدون وعده پيشين گرد مي آيند در ميان آنان پنجاه زن است. «بحارالانوار»، 52: 223. علاوه بر اينها تعدادی از ياران حضرت، بزرگان و قلههاي عبوديت و بندگي در طور تاريخ هستند كه از ميان اينها طبق روايات13 زن رجعت کننده وجود دارند. امام صادق فرمود: همراه قائم (آل محمد صلي الله عليه و آله وسلم ) سيزده زن خواهند بود. گفتم آنها را براي چه کاري ميخواهد؟ فرمود: به مداواي مجروحان پرداخته، سرپرستي بيماران را به عهده خواهند گرفت. عرض کردم: نام آنها را بفرماييد. فرمود: قنواء( دختر رشيد هجري)، ام ايمن، حبابه والبيه، سميه( مادر عمار ياسر)، زبيده ام خالد احمسيّه، ام سعيد حنفيه، صيانه ماشطه، ام خالد جهنّيه. و...(دلائل الامامة، ص260) صيانه ماشطه در زمان حضرت موسي ميزيسته است و مادر عمار ياسر در ابتداي بعثت به شهادت رسيد.حبابه در زمان علي عليه السلام و قنواء در زمان امام حسن و امام حسين عليه السلام و بقيه در زمانهاي ديگر زندگي ميکردهاند. اين گروه سيزده نفري، رجعت خواهند کرد و خداوند براي قدرداني از آنها، به برکت امام زمان آنها را زنده خواهد کرد. حال درباره ی یکی از این ياران رجعتي حضرت که شاید کمتر درباره اش شنیده باشید یعنی صیانه ماشطه مطالبی عرض می کنم. صيانه ماشطه او يکي از همان سيزده بانويي است که در دولت حضرت مهدي عليه السلام زنده شده، به دنيا رجعت می کند. وي همسر حزقيل، پسر عموي فرعون، و شغلش آرايشگري دختر فرعون بود. او همانند شوهرش به پيامبر زمان خود، حضرت موسي، ايمان آورده بود امّا همچنان ايمان خود را پنهان ميکرد. نوشتهاند: روزي وي مشغول آرايش دختر فرعون بود که شانه از دستش افتاد و بي اختيار نام خدا را بر زبان جاري ساخت. دختر فرعون گفت: آيا نام پدر مرا بر زبان آوردي؟ گفت: نه، بلکه نام کسي را بر زبان آوردم که پدر تو را آفريده است. دختر فرعون ماجرا را نزد پدر بازگو کرد و فرعون صيانه را احضار کرد و گفت: مگر به خداييِ من اعتراف نداري؟ گفت: هرگز! من از خداي حقيقي دست نميکشم و تو را پرستش نميکنم. فرعون دستور داد تا تنور مسي برافروزند و همه بچههاي آن زن را زنده زنده در حضورش در آتش افکنند. چون نوبت به طفل شيرخوارش رسيد صيانه ميخواست به ظاهر از دين برائت جويد که کودک شيرخوارش به زبان آمد و گفت: مادر صبر کن که تو بر حق هستي! به دستور فرعون ابتدا سر نوزاد را روی سینه ی مادر گوش تا گوش بریدند و سپس آن زن و بچه شيرخوارش را در آتش افکنده، سوزاندند و خداوند در اثر صبر و تحمل آن زن در راه دين، او را در دولت امام مهدي زنده ميگرداند تا هم به آن حضرت خدمت کند و هم انتقام خود را از فرعونيان بگيرد. درباره حضرت سمیه، مادر عمار هم حتماً می دانید که ابوجهل بر تن او و همسرش زره آهنین کرد آنهم در زیر تیغ آفتاب صحرای سوزان عربستان تا دست از اعتقاد خود بردارند و پیامبر را ناسزا گویند اما آنها هرگز چنین نکردند در نهایت به دست ابوجهل بعد از شکنجه های فراوان به شهادت رسیدند. (نمی دانم آیا دوستان مایلند درباره ی رجعت و چرایی اش هم مطالبی ارئه شود یا نه؟!!) آری، اینها تنها نمونه هایی از یارانِ عدالت گسترِ دولت عدلند که قبلاً امتحان خود را پس داده و بر سر اقامه کلمه توحید رنجها کشیده اند. در روایات نام بعضی از مردها هم که رجعت خواهند کرد، آمده که از آنها می توان به اصحاب کهف، سلمان و مالک اشتر نخعی، مقداد و... اشاره کرد. اینها عصاره و برگزیدهی موحدان و عدالت ورزانِ تاریخند که توحید و عدل را به رهبری حضرت حجت اقامه خواهند کرد. آری، ثبت نام شدن در لیست یاوران حضرت نیاز به پشت سر گذاشتن امتحاناتی دارد تا عیار ایمان افراد مشخص شود. امام صادق عليه السلام فرموداند: بخدا قسم شما شيعيان همچون شيشه شکسته ميشويد، و شيشه را بعد از شکستن ميتوان ذوب کرد و بصورت نخست برگرداند، به خدا قسم شما مانند سفال شکسته ميشويد. سفال بعد از شکسته شدن ديگر بصورت اول بر نمي گردد. به خدا قسم شما امتحان ميشويد و غربال خواهيد شد تا نيکان در غربال مانده و غير نيکان بيرون بريزند چنانکه دانه تلخ از ميدان گندم جدا ميشود. بحارالانوار ج52 ص101 از اين سه تشبيه چنين استفاده مي شود که شيعيان در زمان غيبت امام زمان، جمعي سخت گمراه مي شوند و سپس توبه کرده و مثل شيشه شکسته بصورت نخست بر مي گردند و دسته اي وقتي منحرف گشتند مانند سفال شکسته ديگر بصورت اول در نمي آيند و گروهي غربال شده خوبان و بدان از هم جدا مي شوند. دو ویژگی بسیار اساسی و مهمِّ تمام یاران عام و خاص حضرت صاحب الزمان یکی خلوص ایشان است و دیگری تواضع حقیقی اینان. اگر خداوند توفیق دهد در باره این دو صفت وآثاری که این دو صفت درپی خواهد داشت نیز مطالبی ارئه خواهد شد. خدایا مارا یاری فرما تا دینت و ولی ات را یاری فرماییم. |
|||
|
|
۱۵:۳۰, ۲۴/آبان/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
من ارجاع به منابع بجز قرآن اونم فقط مثال توحیدی رو صحیح می دونم .
عقل. امام زمان موقعی ظهور می کنند که از اسلام جز نام چیزی نمانده . مشکل ما اینجاست حتی اگر بخواهیم به احادیث هم استناد کنیم . یکسری احادیث که مخالف رای دوستان هست رو ضعیف می دونند . یا از اون برداشتی غیر از اون چیزی که روشن هست رو می کنند . به نظر من ما باید با عقل بررسی کنیم . یا ما عاقلیم و از جماعت امام زمان هستیم . یا بی خرد که از جماعت دشمنان . پس اگر از یاران ایشون هستیم با عقل برویم جلو . که اگر امام زمان انشاالله تشریف آوردیم . نخواهیم با یکسری احادیث در مقابل ایشان بایستیم . و فقط از خدا هدایت خویش را بخواهیم . تا چقدر با خود اندیشیده ام . که ممکن است خود امام زمان در آخر الزمان متولد شود . آیا ادله عقلی تولد مهدی در آخرالزمان قوی تر از . غیبت 1100 او نیست ؟ |
|||
|
|
۱۵:۵۳, ۲۴/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۸۹ ۱۶:۱۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
عقل؟
اون عقل و منتقی که در قرآن خدا با لفظِ لب آمده ، عقل و منطق خالی از هوا و هوس هست جناب هیتلر هم برای کارهای خود استدلالات عقلی و منطقی خود را داشت عقل انسان شدیداً تحت تاثیر هوای نفسش هست و علت اینکه مهمترین عامل بلوغ فکر و عقل و پیدا کردن قدرت فرقان، یعنی شناخت حق از باطل منوط به تقوا شده اینه که تقوا هوای نفس را مهار می کند واجازه میده در حالتی بدور از تاثیر هواهای نفسانی عقل کار کند حسبنا کتاب الله (کتاب خدا ما را بس است) همان تفکر انحرافی اهل سقیفه است که پدر دین خدا را در آورد و حق را از جایگاهش خارج کرد و همان انحرافیست که در ادامه دامن خوارج را گرفت. کتاب و سنت اگر حدیثی در تضاد با محکمات قرآن بود از درجه اعتبار ساقط است و گرنه اگر به عقل ناقصِ مخلوط به انواع نفسانیات ما جور در نیامد باید در برابرش سکوت کرد و از خدای هادی و رحیم طلب هدایت و فهم کرد. |
|||
|
|
۱۸:۰۴, ۲۴/آبان/۸۹
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲۴/آبان/۸۹ ۱۵:۳۰)arnh نوشته است: تا چقدر با خود اندیشیده ام . که ممکن است خود امام زمان در آخر الزمان متولد شود . برادر گرامی یکم روی این حرفی که میزنید خوب فکر کنید اصلا با احادیث هم برای شما اثبات نمیکنم خیلی ها در تاریخ خدمت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شرفیاب شدند آقای بهجت رو که دیگه همه میدونستند . جامعه اسلامی هرگز بدون امام نبوده . امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) مردم رو رها نکرده .این ما هستیم که امامان را نمیبینیم . مردم شیعه هرگز به حال خودشون رها نشدن.برکت وجود امام زمان چه برای عام و چه برای خاص در تاریخ و تا امروز بارها بارها ذکر شده و خیلی ها این رو درک میکنن چه عقلی و چه روحی |
|||
|
|
۱۸:۲۵, ۲۴/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۸۹ ۱۸:۲۷ توسط مهدی.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
نقل قول:تا چقدر با خود اندیشیده ام . که ممکن است خود امام زمان در آخر الزمان متولد شود .چه خوب است که منبع این حرفتان رو بگید.چون این حرف ممکن است در مورد امام زمان صادق نباشد اما اتفاقا یک سناریوی خوب و درست برای دجال است گو اینکه خودشان عقیده به بدنیا آمدن چند باره آنتی کراست دارند.یک نمونش در فیلم وکیل مدافع شیطان اما در مورد امام زمان این عقلا و نقلا نمی تواند درست باشد.به دلیل احادیث ذیل: امام باقر (علیه السلام) میفرماید: «مَا خَلِقَتِ الدُنْیا مُنْذُ خَلَقَ اللهُ السّمواتِ والارض، مِنْ امام عَدِلٍ الی اَنْ تَقومَ الساعةُ حُجةَ لله فیها علی خلقه»؛ پروردگار عالم از زمانیکه آسمانها و زمین را آفرید هرگز جهانی را خالی از امام عادلی که حجّت خدا در زمین بر خلایق عالماند قرار نداده و تا قیامت هم خالی نخواهد گذاشت. (معجم احادیث الامام المهدی: ج3، ص343) ابوحمزه ثمالی از امام صادق (علیه السلام) میپرسد: «أتبقی الارضُ بغیر امامٍ؟ قال: لو بَقِیت الارضُ بِغیرِ امامٍ ساعة لَساختْ»؛ آیا زمین بدون امام میماند؟ فرمود: اگر زمین ساعتی بدون امام باشد فرو میریزد.(کمال الدین: ج1، ص201) این قاطعیت تا آنجایی است که حضرت ضرورت وجود امام را محکمتر میکند و میفرماید: «لَوْ کَانَ الناسُ رَجُلَین لَکانَ اَحدُهُما الامام و قَال (علیه السلام) اِنَّ اخِرَ مَنْ یَموتُ الامامُ لِئلا یَحْتَجَّ اَحَدٌ علی الله عزوجّل اَنَّه تَرَکَهُ بَغیرِ حجة لله علیه»؛ اگر مردم زمین تنها دو نفر باشد قطعاً یکی از آن دو امام است. سپس فرمود: آخرین کسی که بمیرد امام است، تا کسی بر خدای عزوجّل اعتراض نکند که او را بدون حجّت و امام واگذاشته است.(کافی، کتاب الحجه، ص180) |
|||
|
|
۲۱:۱۹, ۲۴/آبان/۸۹
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
نقل قول:خوب ما هم عقلمون خالی از هوا و هوس هست ! اثبات؟ ما این رو بپذیریم که عقل من و شما خالی از هوس هست یا اینکه عقل آقای سید علی قاضی، آیت الله طباطبایی، آیت الله بهجت، آیت الله ملکی تبریزی و علامه جعفری، شیخ صدوق، شیخ مفید، آیت الله حسن زاده آملی و بسیاری از عرفای بزرگ شیعی دیگر خالی از هوی و هوس هست؟ استدلال عقلی(؟) من و شما درست تر هست یا اونها؟ این همه عرفای بزرگ شیعه و داستان تشرف اونها رو چون ما نچشیدیم و نمی تونیم درک کنیم که نمیشه انکار کرد. این انکار بی دلیل و تنها بر پایه عقل ناقص و فلج ما میتونه تعمیم داده بشه به انکار شیاطین و اجنه و همینطور خدا و ... اینکه تعدادی احادیث ضعیف در منابع روایی ما وجود داره درسته. اما انکار همه احادیث به معنی انکار 11 امام قبلی ماست. نمیشه با این بهانه خط بطلان کشید روی منابع غنی شیعه که واقعا چه بزرگ مردانی رو در دامان خودش تربیت کرد. |
|||
|
|
۲۱:۳۰, ۲۴/آبان/۸۹
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
من حتی امام دوازدهم رو انکار نمی کنم . و من خودم شیعه دوازده امامی هستم .
آیا این رو قبول دارید که هدایت گر ترین پرچم . پرچم یمانی است ؟ من میخوام بدنبال هدایت گرترین پرچم حرکت کنم . شما چقدر با اعتقادات زیدیه آشنایی دارید ؟ اونا هم هیچ وقت دنیا رو بدون امام نمی دونند . تازه شما میگید . بهجت و .. من باید با خودم چه فکری کنم . موقعی که بهجت میاد بخوابم و سوالاتش رو از من می پرسه . حتی زمانی که مرده . آیا من می تونم ادعا کنم که امام زمان هستم . یا واقعا باید دنبال راه حلی باشم . تا اسیر خواب نشم . چندتا از این مدل خواب ها. |
|||
|
|
۲۲:۱۳, ۲۴/آبان/۸۹
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
arnh عزیز کمی واضحتر میگین منظورتون چیه؟ یعنی شما تشرفات بزرگان ما خدمت امام مهدی حی و زنده رو انکار میکنین یا اینکه اون رو تعبیر به نوعی خواب و غفلت می دونین؟
|
|||
|
|
۱۴:۱۴, ۲۵/آبان/۸۹
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
هیچ کدوم .
من میگم این بزرگان پیش من هم اومدن . با وضعی .. حالا من باید چه برداشتی کنم . آیا من باید فرض کنم امام زمان هستم . یا فرض کنم که اون علما مشکل داشتن . یا اینکه به مسئله طور دیگه ای نگاه کنم . آیا خواب و رویا های دیگران سند هست . اما مسائلی که برای من اتفاق می افتد برای خودم هم نباید سند باشد ؟ ![]() البت مدیر عزیز پیشنهاد من اینه که یه بخش خصوصی ( عدم دسترسی غیر اعضا ) راه اندازی بشه . تا به شبهات پرداخته بشه ( بحث بشه ) . چون ممکن امثال من که به مسائل مهدوی مسلط هستند . شبهاتی رو که براشون پیش میاد رو مطرح کنن . و افراد زیادی رو منحرف کنند . و شبهاتی که ما داریم . منطقی و به نوعی کلید مسائل هست . اما باید حریم اولیا و اهل بیت هم حفظ بشه . تا بیان حقیقی باشد . نه لفظی . |
|||
|
|
۲۰:۵۳, ۲۵/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آبان/۸۹ ۲۰:۵۸ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۲۵/آبان/۸۹ ۱۴:۱۴)arnh نوشته است: آیا خواب و رویاهای دیگران سند هست. اما مسائلی که برای من اتفاق می افتد برای خودم هم نباید سند باشد ؟ ببینین دوست عزیز، مشکل اینجاست که شما این تشرفات رو خواب می دونین و مقایسه می کنین با خواب خودتون. بسیار هم غیر قابل پذیرش هست که جناب بهجت سوالاتشون رو از شما بپرسن(چه سوالی؟). اصلا باورش ممکن نیست برای بنده. شما کتاب در محضر آیت الله بهجت که سه جلد هست و نوشته یکی از شاگردانش هست در مدت 15 سال با ایشون بودن رو مطالعه کنین تا بفهمین چرا خواب شما غیر ممکنه. مگه ایشون نمی تونستن از امام زمان بپرسن که از شما پرسیدن؟ باز هم میگم همه تشرفات بزرگان ما در خواب نبوده اتفاقا بیشتر در بیداری کامل بوده و در نهایت هشیاری و .... در مورد راه اندازی بخش شبهات قبلا هم گفتم. نه من و نه هیچیک از اعضای گروه کارشناس دینی نیستیم که بخوایم شبهه جواب بدیم. من خودم چندین ماه روزی چهار پنج ساعت توی فروم شبهات دینی چشم خودم رو درآوردم. خوب میدونم این فرومها چه وضعیت پیچیده ای دارن. هیچکس کوتاه نمیاد... همه با تندی حرف می زنن (چون هیچکس کوتاه نمیاد حتی اون با حوصله هم آخرش از کوره در میره). چندین صفحه بحث و تنش بدون نتیجه ... صفحه آخر هم هیچکس به هیچ نتیجه ای نرسیده ... قضیه به این سادگی ها نیست. شما اگر به مسائل مهدوی مسلط هستین لطفا شبهات خودتون رو با مراکز پاسخگویی در میان بگذارین. اصلا ما فروم رو به قصد پاسخگویی راه اندازی نکردیم. در پست اطلاعیه راه اندازی هم گفتم. ادعایی هم نداریم. این همه سایتهای پاسخگویی به شبهات که کارشناس های دینی و حوزوی دارن. اونها کارشون هست نه ما که تازه از خواب بیدار شدیم. بهتره چنین مسائلی رو اینجا مطرح نکنین. چون بنده میگم مثلا در اصول کافی گفته که فلانی در بیداری تشرف پیدا کرده خدمت امام زمان و بعد شما هم میگین اصول کافی رو معتبر نمی دونین پس تشرفات رو انکار می کنین. این میشه دست گذاشتن روی تفاوتها که خلاف وحدت هست انگار که شما سنی باشین و بخواین اینجا تبلیغ مذهب خودتون رو بکنین که اصلا قابل قبول نیست. ضمن اینکه معتقدم این بحث در حال حاضر و با توجه به نفوذ شیطان در زمینه های مختلف جهانی، بی فایده و غیر ضروری هست. در هر حال این نظر بنده هست که شبهات خودتون رو از مراجع و مراکز پاسخگو بپرسین. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آیا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) از محتویات موبایل و کامپیوتر شما راضی هستند؟ | سکوت | 26 | 12,848 |
۲۲/مرداد/۹۶ ۸:۴۳ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| تا رسیدن به محضر امام زمان : شناخت مادر امام | مصباح | 5 | 3,036 |
۳/اسفند/۹۴ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: مصباح |
|
| امام(رحمة الله علیه) به چه کسانی میگفت «ولایتیهای بیدین»؟ | آوا | 0 | 1,379 |
۲۸/بهمن/۹۳ ۱۰:۰۱ آخرین ارسال: آوا |
|
| از ولادت موعود تا شهادت امام عسكري(عليه السلام) | مدافع | 1 | 1,378 |
۵/بهمن/۹۳ ۲۰:۱۰ آخرین ارسال: مدافع |
|
| مصاحبه با قرآن درباره امام زمان علیه السلام | hadi22 | 0 | 1,603 |
۱۲/دی/۹۳ ۲۳:۱۱ آخرین ارسال: hadi22 |
|
| (A+)صفتی که تمام یاران امام زمان دارند و صفتی که هیچ یک از یاران امام زمان ندارند!!!!!!!! | علی 110 | 4 | 21,755 |
۲۴/آبان/۹۳ ۹:۴۵ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| چه کسانی حاضرند دعای قنوت نمازشان را به امام زمان هدیه دهند؟ | الهی313 | 29 | 13,150 |
۷/مهر/۹۳ ۱:۰۴ آخرین ارسال: آسمانه سجادی |
|