کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یک سوال درباره رایفی پور
۱۳:۲۲, ۱۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام به داداش ها و خواهرهای خوبم

سال 88-89 یادم نیست توی شهرری استاد رایفی پور یه سخنرانی داشتن توی کانون بسیج جوانان ری که الان شده سپاه حضرت عبداعظیم(علیه السلام)..

بعد الان شما میگید عبدالله هاشم با ماسون ها رابطه داشته.

استاد توی اون سخنرانی خیلی از مستند تعریف و تمجید کردن. . استاد گفت من رابطه بسیار زیادی با سازنده سریال ظهور دارم..بعد من به خودم گفتم استاد با این همه توشه پر از اطلاعاتی که بهشون می باله نفهمیده بود این قضیه رو؟Confused

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهرام ، Amir ، انتظار ، Truth Seeker

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۴۶, ۱۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #11
آواتار
سلام دوست عزیز
ببینید عبدالله هاشم اون وقتا میگفتیم چه جوان خوبی کسی که ضد اینها کار میکنه.بعد از یه مدت ایشون حمایت خودشو از یک جریان انحرافی اعلام کرد.
استاد این حرف هارو تو سالی که شما میگید طبق شرایط همون موقع گفته و الان شرایط 180 درجه تغییر کرده .اون موقع آقای عبدالله هاشم انحرافی نداشتند.به نظر من حرف های استاد طبق شرایط همون موقع بود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aleerz ، ELENOR ، salman313 ، vahrakan
۱۶:۰۵, ۱۱/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۱ ۱۶:۰۶ توسط ANTi666.)
شماره ارسال: #12
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام برادر
ایشون همچین حرفی رو نزدن!
یا شما بد شنیدین، یا نقل قول بوده که حقیر میگم اشتباهه.
از طرفی این سریال، با هر کارگردان و سازنده ای!، هم نقاط قوت داشت و هم ضعف که پیشتر عزیزان در این مورد صحبت کردن...
موفق باشید ان شاالله
یا الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، Havbb 110 ، vahrakan ، TaHa_ANTi666 ، salman313
۱۷:۵۴, ۱۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار
چرا گفتن شما مگه علم غیب دازین اگه باور ندارین از خودشون بپرسید.

همایش مسایل شیطان پرستی..کانون بسیج شهرری.ساعت شیش تا نه بود دوبار هم برگزار شد و این حرف در جلسه ی اول گفته شد
۱۲:۱۷, ۱۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #14

این سوالی که داری خیلی وقت پیش راجع به اون بحث شد و نتیجه گیری کردیم و خود آقای رائفی در این مورد جواب دادند.
از اینجا وارد تاپیک مربوطه شوید

این تاپیک تکراریه از ناظرین میخواهم که این تاپیک بسته بشهWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: TINCHY ، vahrakan ، AMINI
۱۵:۰۳, ۱۲/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۱ ۱۵:۰۵ توسط Amir.)
شماره ارسال: #15
آواتار
نقل قول:استاد توی اون سخنرانی خیلی از مستند تعریف و تمجید کردن.

سلام دوست عزیز ...
شاید آقای رائفی پور در اوایل کار چنین حرفی زده باشند اما آخرین حرفشون درباره این مستند رو بنده خودم چند ماه پیش داشتم گوش میدادم فرمودند که نباید نگاه صفر و صد به قضیه Arrivals داشته باشیم و بنده هم با نظر ایشون در اینباره موافقم !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، Havbb 110 ، vahrakan ، یاســین ، salman313 ، مرغ باغ ملکوت
۰:۱۴, ۱۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #16
آواتار
(۱۰/خرداد/۹۱ ۱۳:۲۲)TINCHY نوشته است:  سلام به داداش ها و خواهرهای خوبم

سال 88-89 یادم نیست توی شهرری استاد رایفی پور یه سخنرانی داشتن توی کانون بسیج جوانان ری که الان شده سپاه حضرت عبداعظیم(علیه السلام)..

بعد الان شما میگید عبدالله هاشم با ماسون ها رابطه داشته.

استاد توی اون سخنرانی خیلی از مستند تعریف و تمجید کردن. . استاد گفت من رابطه بسیار زیادی با سازنده سریال ظهور دارم..بعد من به خودم گفتم استاد با این همه توشه پر از اطلاعاتی که بهشون می باله نفهمیده بود این قضیه رو؟Confused

سلام برادر گرامی ...اگر هم چنین چیزی از طرف استاد گفته شده باشد ....مربوط به ان سال میشود ....عبد الله هاشم راه را اشتباه رفت ...و استاد هم افشا گری لازم را انجام داد....ملاک حال افراده ..نه گذشته انها ...این حرف امام راحل و رهبر عظیم الشان انقلابه ....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، salman313 ، مرغ باغ ملکوت
۱۹:۴۷, ۱۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #17
آواتار
خوب خود شماداری میگی سال 89اگه سخنرانی های استاد رائفی پور دنبال میکردین نظر فعلی ایشون می فهمیدی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: salman313
۲۰:۰۹, ۱۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #18
آواتار
(۱۵/خرداد/۹۱ ۱۹:۴۷)seyed mohamad نوشته است:  خوب خود شماداری میگی سال 89اگه سخنرانی های استاد رائفی پور دنبال میکردین نظر فعلی ایشون می فهمیدی.

سلام برادر بخدا سخنرانیهاشو دنبال میکنم.بهتر از شما..ولی این برام یک سوال شده بود که کم کم دارم به جوابم میرسم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: salman313
۱۱:۲۹, ۲۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #19

سلام
عدد ابجد”عثمان بن عنبسه”روبا
“علی اکبرراعفی پور”مقایسه کنید هردوتاش میشه ۹۰۰ رهبرقیام سفیانی درهنگام ظهور آقا اسمش عثمان بن عنبسه است واین قیام ازنشانه های نزدیکی ظهوره….راعفی پور یک نفوذیه که داره افکارکابالایییست هاروگسترش میده واذهان مردم روهیبنوتیزم میکنه وبرای خودش فرقه سازی میکنه…..حرفاش مثل تصویرسه بعدیه مثلا اول حرفاش میگه عمرشیطان ازهمه بیشتره بعد آخرحرفاش میگه امام زمان براساس طول عمر وتجربه قیام میکنه وپیروز میشه واین یعنی شیطان قدرتمند تره……وهزارتا چیز دیگه…..علینا البلاغ علیکم تحقیق …….
موضوع خیلی مهمه بیاید همه باهم دست بدیم وگناه نکنیم وخالص بشیم وآماده ظهورباشیم که ان شاالله نزدیکه اگه ما سرمون بی کلاه بمونه فقط خودمون ضررکردیم وخدا به وعده اش عمل میکنه این مطلب را با همه در میان بگذاریداین جامع الکلمة علی التقوی”
این قسمتی ازدعای ندبه است وبدین معنیست که مردم درزمان ظهور آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) باتقوی خواهند بود وما باید الان به میزان تقوای خود بنگریم هرقدر باتقواتر باشیم آقا از ما راضی تر خواهند بود واگر تقوا نداشته باشیم باید به خود بیاییم و خودمان رو گول نزنیم
لشکریان سپاه سفیانی مردمی کوته بین و نا آشنا به مسائل دینی ونیز ازمنافقین خواهند بود ما باید مواظب باشیم و گناه را ترک کنیم…هرکسی از نفس خود آگاه است …..من دانشجو هستم ومتوجه این موضوع هستم که طرفداران راعفی پور در دانشگاه واقعا گمراه هستند و هر گناهی را توجیه میکنند … راعفی پور از این گفته حضرت علی (علیه السلام) استفاده میکند که میفرمایند “هرکس به من کلمه ای بیاموزد مرا بنده خود کرده است ” و به آنها این القا رامیکند که من به شما مسائل زیادی آموخته ام وشما بنده من هستید و آنها فکر میکنند که باید نظرات این شخص را گسترش دهند.
درحالی که منظور امام علی(علیه السلام) این است که درحال حاضر کسی نیست که چیزی بیشتر ازمن بلد باشد ؛این ناشی از مقام خلیفةاللهی امام است و بدین معنی نیست که کسی بنده کسی دیگر است…
طرفدارران “هرچند ناچیز وانگشت شمار” راعفی پور به این خاطر خود رامدیون به این شخص میدانند و شدیدا تحت تاثیر القاء های این شخص هستند ولی کید شیطان ضعیف است و آخرین طرفند های شیطان بزرگ هم در حال برملا شدن است….
هل من ناصر ینصرنی این بار ازجانب آقا امام زمان شنیده میشود …..ما سألتکم من خیر فهو لکم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۱:۴۴, ۲۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #20
آواتار
(۲۰/خرداد/۹۱ ۱۱:۲۹)shoeyb نوشته است:  سلام
عدد ابجد”عثمان بن عنبسه”روبا
“علی اکبرراعفی پور”مقایسه کنید هردوتاش میشه ۹۰۰ رهبرقیام سفیانی درهنگام ظهور آقا اسمش عثمان بن عنبسه است واین قیام ازنشانه های نزدیکی ظهوره….راعفی پور یک نفوذیه که داره افکارکابالایییست هاروگسترش میده واذهان مردم روهیبنوتیزم میکنه وبرای خودش فرقه سازی میکنه…..حرفاش مثل تصویرسه بعدیه مثلا اول حرفاش میگه عمرشیطان ازهمه بیشتره بعد آخرحرفاش میگه امام زمان براساس طول عمر وتجربه قیام میکنه وپیروز میشه واین یعنی شیطان قدرتمند تره……وهزارتا چیز دیگه…..علینا البلاغ علیکم تحقیق …….
موضوع خیلی مهمه بیاید همه باهم دست بدیم وگناه نکنیم وخالص بشیم وآماده ظهورباشیم که ان شاالله نزدیکه اگه ما سرمون بی کلاه بمونه فقط خودمون ضررکردیم وخدا به وعده اش عمل میکنه این مطلب را با همه در میان بگذاریداین جامع الکلمة علی التقوی”
این قسمتی ازدعای ندبه است وبدین معنیست که مردم درزمان ظهور آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) باتقوی خواهند بود وما باید الان به میزان تقوای خود بنگریم هرقدر باتقواتر باشیم آقا از ما راضی تر خواهند بود واگر تقوا نداشته باشیم باید به خود بیاییم و خودمان رو گول نزنیم
لشکریان سپاه سفیانی مردمی کوته بین و نا آشنا به مسائل دینی ونیز ازمنافقین خواهند بود ما باید مواظب باشیم و گناه را ترک کنیم…هرکسی از نفس خود آگاه است …..من دانشجو هستم ومتوجه این موضوع هستم که طرفداران راعفی پور در دانشگاه واقعا گمراه هستند و هر گناهی را توجیه میکنند … راعفی پور از این گفته حضرت علی (علیه السلام) استفاده میکند که میفرمایند “هرکس به من کلمه ای بیاموزد مرا بنده خود کرده است ” و به آنها این القا رامیکند که من به شما مسائل زیادی آموخته ام وشما بنده من هستید و آنها فکر میکنند که باید نظرات این شخص را گسترش دهند.
درحالی که منظور امام علی(علیه السلام) این است که درحال حاضر کسی نیست که چیزی بیشتر ازمن بلد باشد ؛این ناشی از مقام خلیفةاللهی امام است و بدین معنی نیست که کسی بنده کسی دیگر است…
طرفدارران “هرچند ناچیز وانگشت شمار” راعفی پور به این خاطر خود رامدیون به این شخص میدانند و شدیدا تحت تاثیر القاء های این شخص هستند ولی کید شیطان ضعیف است و آخرین طرفند های شیطان بزرگ هم در حال برملا شدن است….
هل من ناصر ینصرنی این بار ازجانب آقا امام زمان شنیده میشود …..ما سألتکم من خیر فهو لکم

حاجی واقعا تند رفتی.....................................وایسا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir-T ، salman313
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]