کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 3.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پایگاه ظهور(ایده برای ساخت سایت)
۱۴:۴۵, ۳۰/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۱ ۱۵:۵۴ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام علیکم.
بذارید این تاپیکو اینطوری شروع کنم:با وجود این همه سایت های معتبری که در زمینه آخرالزمان و مهدویت و مسائل سیاسی مذهبی ساخته شدن،اگه شما هم بخواین یه سایت در این موضوع بسازین،چیکار میکنید؟یعنی چه موضوع و مدل کاری ای رو انتخاب میکنید؟؟
من خیلی فکر کردم و فقط یه راه به ذهنم رسید: گلچین هفتگی مطالب تمام این سایت ها(البته این جور سایت ها زیادن،منظورم معتبر هاشون بود.مثل بیداری اندیشه،ظهور12،محراب نیوز،SNN و موعود)
مشخصات گرافیکی و بصری:
بذارید اینطوری بگم: فرض کنید تو سایتی که با این موضوع میخوام بسازم،چند تا گزینه وجود داره که هر گزینه،اسم یکی از این سایت هاست.مثلا فرض کنید روی یه گزینه نوشته "تالار گفت و گوی بیداری اندیشه" (یا لوگوی تالار).وقتی روی این گزینه کلیک میکنید،یک منو باز میشه که گزینه هاش، موضوعات اصلی تالار هستن.مثل "اصول عقاید شیعه" یا "صنعت سرگرمی و بازی".و وقتی رو این موضوعات کلیک کنید،اسم تاپیک های گلچین شده میاد.مثلا "دانشجویان شهید
".و اینهم هم روشنه که وقتی رو این اسم کلیک کنید،صفحه ای باز میشه که میتونید اون متنو بخونید.
البته تو همون قسمتی که مثلا نوشته "تالار گفت و گوی بیداری اندیشه" ،یک موضوع دیگه هم هست و اونجا مطالبی قرار داره که خود سایت و اعضای اصلی "تولید" کردن. (اینو گفتم تا بعضیا نگن که این سایت یه کپی تمام عیار از بقیه سایت هاست و موفق نمیشه!)
به نظر شما این کار میگیره و موفق میشه؟؟؟
البته من تنها نیستم.اونطوری که حساب کردم،حدودا باید 20 نفر دیگه هم باشن تا بتونیم کامل و مداوم اینکارو انجام بدیم.
بنا براین از دوستان و همسنگرانی که وقت آزاد نسبتا زیادی دارن و فکر میکنن که میتونن یکی از این اعضا باشن،تو همین تاپیک اعلام حضور کنن.
البته از اونجایی که هیچ سرمایه ای در دست نیست،ما اینکارو (این قالبو) باید برای یه وبلاگ بسازیم و بعد یک دامنه براش بخریم.و باز هم از اونجایی که من برنامه نویسی جاوا اسکرپت و اچ تی ام ال بلد نیستم،به یک یا چند نفر هم نیاز دارم تا این قالبو بسازن و جزو اعضای اصلی سایت باشن.
سایت فعلی ای که من دارم اینه : woir.vcp.ir
که بیشتر شبیه وبلاگه و اطلا شبیه چیزی که در بالا گفتم نیست.
خب،دیگه حرف زدن بسه.ببخشید زیاد شد.
منتظر یاری گرمتون هستم!

تا حالا فقط دوتا تشکر از دونفر شده که هردوهم با من آشنا هستن و معلومه که پارتی بازی کردن!!
یعنی حتی یه نفر هم نیست که بخواد همچین کاری کنه؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، sarallah ، mhvvhm ، soshiant ، seyed ، seiied ، sina16 ، حقیر ، علی 110 ، m.hossein ، حسنیه ، محیصا ، persia ، taleb ، aleerz ، mahdi jan ، saloomeh ، nooromahdi ، Mitsonary ، Zegile ، مرقال ، 900742498 ، توحید ، بچه شیعه ، سرباز منتظر ، yamahdy ، amir-kratos ، محب الزهرا ، حوریه سادات ، ANTI satan ، مفقود الاثر ، Ramin_Ghn ، farzad313 ، مجید املشی ، fiftynine ، h05531n ، kh-MAHDI ، soheyl68

آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۳۷, ۲۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #71
آواتار
(۲۴/تیر/۹۱ ۱۶:۳۸)فدايي ولايت نوشته است:  دوستان بیداری ندیشه ای که حسابی حال مارو گرفتن! تا حالا 1000 تا بازدید داشتیم! دیگه ثابت شد که کاربران اینجا،بغیر از حرف زدن کار دیگه ای بلد نیستن.البته بلا نسبت کسایی که تو این تاپیک هستن و اعلام آمادگی کردن!
(۲۴/تیر/۹۱ ۱۱:۱۶)persia نوشته است:  20نفر یکم زیاد نیست؟
با همین 3-4 نفر هم میتونیم استارت بزنیم کم کم به تعدادمون اضافه شه
3-4 خیلی کمه.قائدتا هممون بیکار نیستیم و مشغله های خاص خودمونو داریم.اگه بخوایم چهار نفری اینکارو بکنیم،خیلی وقت میگیره.

جمعیتمون خیلی کمه.دوستان عزیز اگه میشه، شما هم برای یه مدتی امضاتونو از من کپی کنید،فکر کنم بهتر نتیجه بگیریم.البته این کار فقط یه پیشنهاده برای بهتر شدن اوضاعمون.
بله واقعا خیلی بد شده تا حالا پیشنهاد های زیادی شده و یا استقبال نشده یا کاری صورت نگرفته اینوری به جایی نمیرسیم
Confused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، soshiant
۱۲:۵۶, ۲۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #72
آواتار
یعنی هیشکی نیست؟Sad..............................
۱۵:۴۹, ۲۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #73
آواتار
ماهستیم ،یاعلی میگیم، حرکت میکنیم و پیش می ریم ،خدا با ماست
۱۷:۱۸, ۲۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #74
آواتار
سلام.ببخشید که چند روز نیومدم.
میشه بگید دقیقا چند نفریم؟

شما ها که هنوز امضاهاتون همونه.جان من بیاید امضاتونو از من کپی کنید.اینطوری،تو هر تاپیکی که پست بذارید،یه تبلیغی هم واسه این تاپیک محسوب میشه.
دیگه داره خیلی دیر میشه.فکر نمیکردم بچه های تالار اینقدر بی بخار باشن!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: persia
۱۸:۴۱, ۲۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #75
آواتار
5 نفرهم نشدیم هنوزSad
من جندجا مگه پست دارم که حالا بزارم تو امضام فکر نکنم تغییری کنه...Sad
۱۹:۰۲, ۲۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #76
آواتار
الآن شدیم 5 نفر من از قبل اعلام آمادگی کرده بودم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: persia
۹:۵۸, ۲۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #77
آواتار
دوستان شروع بکنیم با همین 5 نفر کم کم شروع کنیم بهتره تا دست روی دست بزاریمHeart
۱۰:۵۹, ۲۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #78
آواتار
با عرض سلام!

من دو پیشنهاد دارم برای دوستان!

من سال پیش با همکاری گروهی از دوستان همین تالار! وبلاگی ایجاد کردم! تا این که یک سال به همین منوال ادامه دادیم تا سایت خودمون رو ، مستقل از هرسیستم وبلاگدهی تاسیس کردیم!

1-پیشنهاد بنده برای دوستان اول اینست که به سایت ما ملحق بشوید! نام سایت ما هست سلاح من ، قلم من!
www.Montazer12.ir

ولی شرطی دارد ، کپی پیست با سایت ما میانه ی خوبی ندارد! مطالبی که دوستان می خواهند بزنند ، باید جالب باشد ، همچنین حاصل پژوهش و تحقیق دوستان باشد ، مثلا در مورد موسیقی ، خودم اخیرا تحقیقاتی کردم ، خب اگر ما در مورد مسائل روز روشنگری کنیم ، فکر کنم بازده بهتری داشته باشیم ، سایت ما الان در وضع خیلی خوبی است ، واقعا ، در بیشتر موارد درصفحه ی اول گوگل هستیم و ...

2- پیشنهاد دوم من هم اینست که فعلا بر روی وبلاگی مستقر شوید تا روزی که وقتش برسد ، تا مستقل شوید ، در مورد دامنه هم به نظرم بهتر هست دامنه ای مستقل خریداری کنید ، خیلی هم ارزون هست ، کسی خواست بنده آشنا دارم ، 3 هزار و ششصد تومان دامنه ی آی آر![تصویر: blush.gif]

در هر حالت موفق و موید باشید ، آرزوی موفقیت دارم برای دوستان[تصویر: heart.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soshiant ، m.hossein
۲۲:۳۳, ۲۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #79
آواتار
عزیز در مورد هاست مشکلی نداریم...
مشکلمون بیشتر روی نیروی انسانی هست تا منابع مالیBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary
۲۳:۲۲, ۲۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #80
آواتار
آقا یه سره کنم قضیه رو،ما الان از هیچ نظر مشکل نداریم.(البته به لطف دوستان عزیزی که رایگان قالبو طراحی میکنن و هاست در اختیارمون قرار میدن)واقعا نمیدونم چطور ازشون تشکر کنم!
فقط مونده نیروی انسانی که اونهم به خواست خدا حل میشه.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
میشه لیستی از افرادی که تا حالا عضو شدن رو بدید؟ فکر کنم یک نفر دیگه هم عضو شده اما اینجا اسمش نیست.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
(۲۸/تیر/۹۱ ۹:۵۸)persia نوشته است:  دوستان شروع بکنیم با همین 5 نفر کم کم شروع کنیم بهتره تا دست روی دست بزاریمHeart
یواش یواش من هم دارم به همین نتیجه میرسم! فعلا یه مدتی دست نگه داریم و فقط تبلیغ این تاپیکو بکنیم تا ببینیم چه نتیجه ای داره.جدا خواهش میکنم یه ذره بیشتر تبلیغ کنید.یه هفته بعد ان شا الله با sina16 عزیز برای قالب و بقیه کارا به طور رسمی! مذاکره میکنیم.
موفق باشید.
راستی،یه فکری هم به حال اسم سایت و گروه بکنید!
راستی،چند صفحه قبل،persia گفت :
نقل قول:انیمیشن 20 دقیقه ای 2 بعدی یا 3 یعدی[تصویر: dodgy.gif]؟
در کل تو تمام زمینه ها میتونید رو مین حساب کنید..
فرقی نداره.مهم محتوای تاثیر گذار و کیفیت جذابه.ان شا الله در مورد اینجور چیزا بعدا مفصل بحث خواهم کرد.به نوبت!
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]