کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 3.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پایگاه ظهور(ایده برای ساخت سایت)
۱۴:۴۵, ۳۰/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۱ ۱۵:۵۴ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام علیکم.
بذارید این تاپیکو اینطوری شروع کنم:با وجود این همه سایت های معتبری که در زمینه آخرالزمان و مهدویت و مسائل سیاسی مذهبی ساخته شدن،اگه شما هم بخواین یه سایت در این موضوع بسازین،چیکار میکنید؟یعنی چه موضوع و مدل کاری ای رو انتخاب میکنید؟؟
من خیلی فکر کردم و فقط یه راه به ذهنم رسید: گلچین هفتگی مطالب تمام این سایت ها(البته این جور سایت ها زیادن،منظورم معتبر هاشون بود.مثل بیداری اندیشه،ظهور12،محراب نیوز،SNN و موعود)
مشخصات گرافیکی و بصری:
بذارید اینطوری بگم: فرض کنید تو سایتی که با این موضوع میخوام بسازم،چند تا گزینه وجود داره که هر گزینه،اسم یکی از این سایت هاست.مثلا فرض کنید روی یه گزینه نوشته "تالار گفت و گوی بیداری اندیشه" (یا لوگوی تالار).وقتی روی این گزینه کلیک میکنید،یک منو باز میشه که گزینه هاش، موضوعات اصلی تالار هستن.مثل "اصول عقاید شیعه" یا "صنعت سرگرمی و بازی".و وقتی رو این موضوعات کلیک کنید،اسم تاپیک های گلچین شده میاد.مثلا "دانشجویان شهید
".و اینهم هم روشنه که وقتی رو این اسم کلیک کنید،صفحه ای باز میشه که میتونید اون متنو بخونید.
البته تو همون قسمتی که مثلا نوشته "تالار گفت و گوی بیداری اندیشه" ،یک موضوع دیگه هم هست و اونجا مطالبی قرار داره که خود سایت و اعضای اصلی "تولید" کردن. (اینو گفتم تا بعضیا نگن که این سایت یه کپی تمام عیار از بقیه سایت هاست و موفق نمیشه!)
به نظر شما این کار میگیره و موفق میشه؟؟؟
البته من تنها نیستم.اونطوری که حساب کردم،حدودا باید 20 نفر دیگه هم باشن تا بتونیم کامل و مداوم اینکارو انجام بدیم.
بنا براین از دوستان و همسنگرانی که وقت آزاد نسبتا زیادی دارن و فکر میکنن که میتونن یکی از این اعضا باشن،تو همین تاپیک اعلام حضور کنن.
البته از اونجایی که هیچ سرمایه ای در دست نیست،ما اینکارو (این قالبو) باید برای یه وبلاگ بسازیم و بعد یک دامنه براش بخریم.و باز هم از اونجایی که من برنامه نویسی جاوا اسکرپت و اچ تی ام ال بلد نیستم،به یک یا چند نفر هم نیاز دارم تا این قالبو بسازن و جزو اعضای اصلی سایت باشن.
سایت فعلی ای که من دارم اینه : woir.vcp.ir
که بیشتر شبیه وبلاگه و اطلا شبیه چیزی که در بالا گفتم نیست.
خب،دیگه حرف زدن بسه.ببخشید زیاد شد.
منتظر یاری گرمتون هستم!

تا حالا فقط دوتا تشکر از دونفر شده که هردوهم با من آشنا هستن و معلومه که پارتی بازی کردن!!
یعنی حتی یه نفر هم نیست که بخواد همچین کاری کنه؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، sarallah ، mhvvhm ، soshiant ، seyed ، seiied ، sina16 ، حقیر ، علی 110 ، m.hossein ، حسنیه ، محیصا ، persia ، taleb ، aleerz ، mahdi jan ، saloomeh ، nooromahdi ، Mitsonary ، Zegile ، مرقال ، 900742498 ، توحید ، بچه شیعه ، سرباز منتظر ، yamahdy ، amir-kratos ، محب الزهرا ، حوریه سادات ، ANTI satan ، مفقود الاثر ، Ramin_Ghn ، farzad313 ، مجید املشی ، fiftynine ، h05531n ، kh-MAHDI ، soheyl68

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۳۹, ۲۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #61
آواتار
خب،دوستان که همگی یهو غیبشون میزنه.حداقل ما یه حرفی بزنیم!
البته بحث جاری،هنوز سرجاشه چون هنوز اسمی برای سایت انتخاب نشده.راستی،یک اسم هم برای گروهی که در زیر توضیح داده شده هم باید انتخاب کنید!
قرار شده بود که نوضیح بدم چرا حدود بیست نفر نیروی انسانی لازم داریم.بنا بر این حالا قصد دارم یه توضیح تکمیلی تو این زمینه بدم و یه انقلاب کوچیکی در این تاپیک و یا حتی در تالار به پا کنیم! البته اگه دوستان مارو کنف نکنن و همراهی کنن.خیلی وقته که یه کار بزرگ انجام نشده! :
فکر نکنید که سایت ما،فقط یک سایت گلچین هفتگیه و تا آخر عمر همینطور میمونه! بلکه اعضای حدودا بیست نفره سایت،قراره یک گروه باشن.یک گروه که داره تو زمینه ظهور فعالیت میکنه.جدی و مداوم.یا بذارید بهتر بگم،میشه گفت که این سایت،قراره قسمتی از کار این گروه باشه.بعد از روی روال افتادن سایت،از جمله کار هایی که این گروه باید در برنامه داشته باشه،ساخت مستند هایی تاثیر گذار و متمایز از سایر مستند ها (مثلا مستند ظهور که در بین همنوعان،متاثر ترین و بهترینه! )البته مطمئنا منظورم این نیست که کمیت کار هم مثل همون باشه.51 قسمت! Big Grin
و یا ساخت انیمیشن های نسبتا کوتاه .مثلا 20 دقیقه.گفتم بیست دقیقه،اما این بیست دقیقه عادی نیست.کمیت کار کم شده تا کیفیت کار بیشتر بشه و در مقابل انیمیشن های بلند خارجی،حرفی برای گفتن داشته باشه!
دو برنامه بالا، جز برنامه هایی حتمی و جدی این گروهه که تا چند وقت دیگه،عملی میشه.البته منظورم از چند وقت،چند هفته نیست.شاید یکی دو ساله.چون خودتون میدونید که ساخت یک چیز خوب و با کیفیت،کار چند هفته نیست!
(البته واضحه که چند نفر از این گروه باید در ساخت انیمیشن و یا جلوه های بصری و چیز هایی که گفته شد اطلاعات کافی داشته باشن تا بتونیم با همکاری گروه،کار های مذکور رو انجام بدیم)
و شاید هم ده ها برنامه ی تاثیر گذار دیگه که در جهت خدمت گذاری به آقامون امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)[/i] انجام خواهد شد.ان شا الله.
[b]و حالا هرکی دلش میخواد که کاری در زمینه ظهور صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بکنه،این کاروان با آغوش باز اون رو میپذیره.پس هرکی که میخواد باشه و جدی باشه ، یاعلی

از هرکی که این پستو دید،دوستانه تقاضا دارم که این رو به هرکس که در این تالار میشناسه اطلاع بده و اگر خودش این توانایی رو داره،اعلام حضور کنه .اولین نفر هم خودم امضامو به این کار اختصاص میدم.
فراموش نکنید که حداقل تعداد افراد، 20 نفره .اما حداکثرش نامحدوده.هرچی بیشتر بهتر!
به امید استقبال شما عزیزان از این طرح بزرگ!
اللهم عجل فی فرج مولانا صاحب الزمان
واحفظ نائب المهدی امامنا الخامنه ای
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: persia
۱۷:۲۲, ۲۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #62
آواتار
من یه اعلام موجودیت بکنم برادران گلم یه موقع فکر نکنن ما غیب شدیم ، من هستم کماکان پست های برادران رو میخونم اما متاسفانه در زمینه اسم خیلی چیز خاصی به ذهنم نمیاد که بخوام بگم و همچنین که کلاس های جهش درسی تابستانه شروع شده برا همین بیشتر خواننده هستم تا گوینده ، البته این کلاس ها توی اراده من برای خدمت به آقامون تاثیری نداره ولی چون من قسمت فنی رو بر عهده گرفتم نمیتونم در این زمینه های دیگه اظهار نظر خاصی بکنم ، به نوبه خودم به تمام کسانی که میشناختم این طرح رو پیشنهاد کردم ، در کل هر زمان آمادگی ایجاد شد و طرح به اصطلاح به مرحله ای رسید که پیش تولیدش به پایان رسید و عوامل فراهم گردید ، بنده قسمت های فنی و برنامه نویسی رو طی 9 الی 13 روز به اتمام میرسونم ، این زمان رو البته با توجه به برنامه درسیم گفتم و توی تعداد خودمو دست تنها فرض کردم ، حالا اگر دوستان دیگه مثل برادر پرشیا عزیز هم توی انجام کار به بنده کمک کنند که مسلما با سرعت خیلی بیشتری انجام میپذیرد
یا علی مدد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: persia ، soshiant
۱۷:۳۴, ۲۲/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۱ ۱۷:۳۶ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #63
آواتار
sina16 عزیز،شما که جای خود داری!Wink خیلی ممنون
کی گفته که اگه یکی تو یک قسمت باشه،نمیتونه تو قسمت دیگه ای اظهار نظر کنه؟!هرکی میتونه هر اسمی به ذهنش اومد اینجا بیان کنه!
و یک سوال:میشه بپرسم شما کلاس چندمید؟ و چیو میخواید جهشی بزنید؟
به امید استقبال عزیزان!

دوستان اگه کسی میخواد اینجارو به کاربر دیگه ای معرفی کنه،راحت ترین کار اینه که امضای منو امضای خودش قرار بده!
یا حق
۲۱:۰۶, ۲۲/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۱ ۲۱:۰۶ توسط persia.)
شماره ارسال: #64
آواتار
بنده هم کماکان هستمBig Grin
انیمیشن 20 دقیقه ای 2 بعدی یا 3 یعدیDodgy؟
در کل تو تمام زمینه ها میتونید رو مین حساب کنید..
بنده هم نزدیک بود تحریم بشم ولی از اونجایی که هیچ قدرت زمینی و فرا زمینیBig Grinنمیتونه منو از لپ تاپم جدا کنه در غیر این صورت از هستی ساقط میشم تحریم نشدم بحمداللهWink
درکل...
امیدوارم همکاری خوبی بشه الان یه مدته که یه ذره سرد شده عرصه فعالیت این تالار هم خیلی خلوت شدهBlush

یا علی...

یه سوال؟
چرا فقط عضویت برای عموی شما آزاده؟؟؟Huh
حالا من که عموی شما نیستم باید چیکار کنم؟Dodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soshiant
۲۲:۰۳, ۲۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #65
آواتار
نقل قول:میشه بپرسم شما کلاس چندمید؟ و چیو میخواید جهشی بزنید؟
من دوم دبیرستان رو تموم کردم دارم میرم سوم ، تو مدرسه انرژی اتمی درس میخونم خوب میخونم ولی پایه ام یه مقدار ضعیف هست نسبت به بقیه دانش آموزان ، اونا خیلی تیز تر هستن ، امسال رو تصمیم گرفتم برم کلاس هایی مثل علوی ، بعثت ، هدف و.... البته خود مدرسه برنامه داره برا تابستون ولی این کلاسا هم بدک نیست ، این طرح جهش هم یعنی تو تابستون کل سوم دبیرستان رو درس میدن بعدا میریم سر کلاس درسشو میخونیم راحت تر یاد میگیریم
یا علی مدد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۲:۴۸, ۲۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #66
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام به همه دوستان .

منم اعلام آمادگی میکنم . [تصویر: blush.gif] زمینه تخصصی که ندارم اما تو زمینه های عمومی وقت برای فعالیت دارم .

متاسفانه تو زمینه های عملی دوستان یکم کم لطفی میکنن که امیدوارم بیشتر پیگیری کنن .

حقیر منتظرم تا به امید خدا استارت رو بزنیم .[تصویر: wink.gif]
۱۴:۳۲, ۲۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #67
آواتار
[quote='فدايي ولايت' pid='128208' dateline='134088876
داداش من ،بچه ها از یجا نشستن و حرف زدن خسته شدن
نمیبینید که چقدر سرعت عضویت در تالار کم شده بجای اینکه زیاد بشه،
علتشم عملیاتی نشدن حرفائیه که میزنیم،اگه دقت کرده باشین عده ی کمی از اعضا فعالند
پس باید یه قدم جدیدی بر داریم و این قدم فقط و فقط درعمل کردنه و بس
یاعلی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، persia ، soshiant
۱۱:۱۶, ۲۴/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۱ ۱۱:۱۹ توسط persia.)
شماره ارسال: #68
آواتار
خوب به کجا رسید بلاخره؟؟..................

20 نفر یکم زیاد نیست؟
با همین 3-4 نفر هم میتونیم استارت بزنیم کم کم به تعدادمون اضافه شه
۱۶:۳۸, ۲۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #69
آواتار
دوستان بیداری ندیشه ای که حسابی حال مارو گرفتن! تا حالا 1000 تا بازدید داشتیم! دیگه ثابت شد که کاربران اینجا،بغیر از حرف زدن کار دیگه ای بلد نیستن.البته بلا نسبت کسایی که تو این تاپیک هستن و اعلام آمادگی کردن!
(۲۴/تیر/۹۱ ۱۱:۱۶)persia نوشته است:  20نفر یکم زیاد نیست؟
با همین 3-4 نفر هم میتونیم استارت بزنیم کم کم به تعدادمون اضافه شه
3-4 خیلی کمه.قائدتا هممون بیکار نیستیم و مشغله های خاص خودمونو داریم.اگه بخوایم چهار نفری اینکارو بکنیم،خیلی وقت میگیره.

جمعیتمون خیلی کمه.دوستان عزیز اگه میشه، شما هم برای یه مدتی امضاتونو از من کپی کنید،فکر کنم بهتر نتیجه بگیریم.البته این کار فقط یه پیشنهاده برای بهتر شدن اوضاعمون.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، persia
۲۳:۲۹, ۲۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #70
آواتار
منم هستم بدجوری
اما...
نمیدونم باید چیکار کنم باید کار یادم بدین وسط کار منو نذارین برین؟
بهتر زودتر دست بکار شیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soshiant ، persia
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]