کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شرف شمس
۱۳:۲۹, ۲۶/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۸۹ ۱۳:۳۰ توسط m.shirazi80.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

با توجه به نزدیک شدن به ماه حمل این تاپیک رو ایجاد کردم تا یکسری اطلاعات راجب شرف شمس به دست بیاریم
اگر کسی نمیدونه شرف شمس چیه با یک سرچ در اینترنت میتونه اطلاعاتی راجب این موضوع به دست بیاره .
از دوستان اگر کسانی که اطلاع موثق یا تجربی دارند خواهشا در رابطه با شرف شمس توضیحاتی بدهند

نظرات علما (موثق ) رو اگر در زمینه میدانید بیان کنید و ....
من تا کنون نظر آیت الله جوادی آملی را خواندم( البته اگر صحت داشته باشد ) گفته بودند که شرف شمس درسته و نظر مثبتی هم به این قضیه داشتند.
متاسفانه از انجا که ارتباط با مراجع (سوال پرسیدن ) خیلی مشکل و برای عموم تقریبا میشه گفت محال هست به سختی میشه فهمید این دست موضوعات درسته یا نه .
از طرفی روحانیون در این گونه مسائل خیلی خیلی کم کاری کردند . در باب علوم غریبه که کم هم نیستند .
همین موضوع رو خیلی از روحانیون باور کنید اطلاع ندارند .
به خدا شده بارها برای موضوعاتی به مرکز پاسخگویی به سوالات دینی(هم قم و هم شیراز) زنگ زدم و سوال مورد نظرم رو که پرسیدم اصلا نمیدونستن این موضوع چیه و به جای اینکه انها پاسخگو باشند من برایشان توضیح دادم !!!!
متاسفانه اطلاع روحانیت راجب علوم غریبه و بعضی موارد دیگر خیلی کم هست .همین شرف شمس یک موضوعی هست که در بین خیلی از مردم رواج دارد . ولی مردم که نمیدانند آیا این موضوع حقیقت داره یا خرافاته
من خودم اطلاعاتی نسبتا خوبی نسبت به شرف شمس دارم . فعلا میخواهم نظرات دیگر کاربران را بدانم . نظرات موثق نه کپی پیست از منابع نامعتبر ....
........................
..........................
..........................
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضد ماسون ، امیر صالح ، حسن عزتي ، ztb ، ساقی ، مفقود الاثر ، مهدی2012 ، neyestan23 ، fafa*

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۰۶, ۲۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #31
آواتار
سلام
یه کم آسونتر توضیح بدین لطفا . برای کسایی که اطلاعات نجومی ندارن مثل من . یعنی سال آینده رو باید چیکار کنیم ؟ من یه نگین عقیق یمن از یه آقای سنگ فروش خریدم می گفتن چون یه ته رنگ زردی داره شرف الشمس هم هست . دلیلشون هم برای یمنی بودن سنگ اینه که سنگو می کشن به یه تیکه موکت و اگه ریزه های کاغذو جذب کرد میشه یمنی ! اصلا این روش درسته ؟ برای تجدید شرف الشمسم گفتن تا 17 فروردین انگشترو ببرم که 19فروردین تجدید بشه . باید هرسال اینکار انجام بشه ؟ این تجدید یعنی چه ؟

ممنون
۲۳:۲۴, ۲۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #32
آواتار
شرف الشمس فقط یک بارهه
درجه باید در هر سال محاسبه بشود
علاوه بر روز باید ساعت و دقیقه هم محاسبه شود
نوشته روی هر چیز زرد رنگی رو (نوشته مخصوص) میگن شرف شمس و کاری به انگشتر بودن نداره
علاوه بر اون نوشته کارهای دیگری باید انجام بشود
نتیجه

99.99 درصد انگشتر های موجود الکیه!!

یعنی شما باید یک نفر رو پیدا کنید که صد در صد اینکاره باشه و مطمئن بدید کارتون رو انجام بده
انگشتر های بازاری هیچ خاصیتی ندارد!!

هر کی هم گفته هر سال بیارش کلاه سرتون گذاشته !!
در پناه خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy_mir ، ztb ، یا صاحب الزمان
۱۵:۰۴, ۲۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #33
آواتار
دوستان میتونن به تقویم نجومی استاد مصباح زاده که هر ساله محاسبه و منتشر می شود مراجعه کنند .
این هم سایت ایشون :

http://mesbahzadeh.com/
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، وحید110 ، ztb
۵:۲۵, ۱۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #34
آواتار
http://aelaa.net/Fa/Ersaal/3/Waqaayea/SH...2=1390.pdf
دوستان این مقاله اطلاعات مفیدی در این مورد دااره

البته بنده نمیتونم تاید یا ردش کنم ....

یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ztb ، Night moans
۹:۵۸, ۱۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #35
آواتار
سلام
چند سال پیش ( سال 80) از مشهد طبقه بالای بازار رضا که فکر می کنم با دوستان آشنایی داشت دوتا انگشتر خریدم . اون موقع من خیلی بچه بودم و فقط انگشتر می خواستم و اطلاعی از خواص و فواید اون نداشتم .
یه انگشتر شرف الشمس زرد خریدم که همون حروفی که روی اکثر شرف و الشمس ها (زیرشون حک میشه ) دیدم روی اون هم بود که توی مدرسه گم شد دیگه پیدا نشد .
بعد یه شرف الشمس یمانی هم بهم داد . رنگش نارنجی بود . البته اون هم رفت !!! این یمانی همین چند وقت پیش گم کردم .
شرف الشمس یمانی مثل اون یکی نبود و روش چیزی حک نشده بود .رنگش متمایل به نارنجی بود .
فواید شرف الشمس یمانی دوستان دارید ؟؟؟ توی نت مطالب در مورد سرف الشمس یمانی نیست . فوایدشون مشترک هست ؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ztb
۱۲:۰۴, ۱۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #36
آواتار
[color=#f0f]گردنبند عقیق شرف الشمش[/color]

[تصویر: 1234643131.jpg]
[color=#c03]حتما تا به حال در مورد شرف الشمس شنیده اید ؟ [/color][color=#c03]
[color=#069]نقش شرف شمس شامل پنج اسم اعظم خداوند است که آنها را کلمات مبارکه الله جمیل رحمن مومن و نور گفته اند و بجای نقش از پنج حرف اول آنها بصورت [b]ا.ج.ر.م.ن
میتوان استفاده کرد.این نقش را علاوه بر عقیق زرد بر روی پارچه یا کاغذ زرد رنگ نیزمی توان نوشت.[/color] [color=#96c]مي گويند كه شرف الشمس بايد در روز 19 حمل كه مطابق با روز 19 فروردين است از طلوع آفتاب تا ظهر برعقيق زرد ودر صورت عدم امكان بر كاغذ زردي نوشته شود و با خود حمل نمايد ولي در تجديد آن در روز مذكور در سال هاي بعد شرط نشده است ولازم نيست.[/color]
[color=#f39]نگین ها را توسط اساتید انگشت شماری حک میشوند ودر این ساعات منحصر بفرد تنها تعداد بسیار محدودی را میتوانند تهیه نمایند کمیابی و پرطرفداری اش را موجب میشود.مشابه این نگین در بازار یافت میشود ولی در بموقع نوشته شدنآن تردید های فراوان وجود دارد[/color]
[تصویر: Paper.gif]
[color=#f39]نقش شریف شرف الشمس اسم اعظم الهی است از اولیای الهی به صورت رمز درآمده است و خواندن آن برای غیر اولیا امکان پذیر نیست ولی همراه داشتن آن نقش آثار و برکات زیادی برای دارنده آن به همراه می آورد نقش شرف الشمس بر روی نگین عقیق زرد خواصی افزون بر موارد بالا نیز برای دارنده به همراه دارد[/color]
خواص شرف الشمس
[color=#939]این نگین اگر بصورت انگشتری ویا گردنبند در آید وبه همراه باشد تاثیر وصف ناپذیری در : گشایش امور ومشکلات . باز شدن ابواب رزق وروزی .عزت ومقام رفیع یافتن .حفاظت از شر بلایا ودشمنان .حفاظت اموال .حفاظت در مقابل بد گویان زبان بند .بخت گشای بسیار موثر. جلب محبت واحترام ومجذوب نمودن افراد .[/color] کلیه شرف الشمس ها در روز 19 فروردین تهیه شده است
[تصویر: negin.png]
[/color]
[/b]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ztb
۱۲:۲۸, ۱۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #37
آواتار
نقل قول:شرف الشمس یمانی مثل اون یکی نبود و روش چیزی حک نشده بود .رنگش متمایل به نارنجی بود .
فواید شرف الشمس یمانی دوستان دارید ؟؟؟ توی نت مطالب در مورد سرف الشمس یمانی نیست . فوایدشون مشترک هست ؟
گویا مطالب رو نخوندید برادر

شرف شمس یعنی قرار گرفتن خورشید در بالاترین حالتش.
یک روز در سال

ربطی به عقیق نداره !

یه نوشته هم هست که در این روز در ساعت شمس باید بنویسیش و در همون پی دی اف که براتون قرار دادم کامل توضیح داده شده .

جناب علمدار 313 اینی که شما گرته برداری کردید حروفش اشتباه هست .
موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ساقی ، علمدار133 ، ztb
۱۷:۲۲, ۱۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #38
آواتار
نقل قول: شرف شمس یعنی قرار گرفتن خورشید در بالاترین حالتش.
یک روز در سال

ربطی به عقیق نداره !

خوب شرف شمس یمانی یعنی چی ؟ مسلما خواص مدل یمانی فرق می کنه
۱۷:۲۶, ۱۳/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/فروردین/۹۱ ۱۷:۲۸ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #39
آواتار
(۲/اردیبهشت/۹۰ ۲۳:۰۱)mohammad790 نوشته است:  
نقل قول:شما از نزدیک انگشتر ایشون رو دیدین؟
الزاما هر انگشتری که عقیق زرد بود به این معنی نیست که روی آن شرف شمس حک شده باشه .

بسم الله

بله من دقیقا میدونم که شرف شمس هست دست آقای خامنه ای و عکسش رو هم دارم.

یا الله

سلام دوستان تصاویری از انگشتر های امام خامنه ای رو براتون گذاشتم....اخرین انگشتری که اقا به دستش گذاشته ...حدیده
[تصویر: 409393_4pnwbK37.jpg]

[url=http://mohammad088.persiangig.com/image/Yare%20Khorasani%20%285%29.JPG][/url][تصویر: Yare%20Khorasani%20%285%29.JPG]

[تصویر: faghihi20120110050404173.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ساقی
۲۰:۲۶, ۱۳/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/فروردین/۹۱ ۲۰:۲۹ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #40
آواتار
نقل قول: سلام دوستان تصاویری از انگشتر های امام خامنه ای رو براتون گذاشتم....اخرین انگشتری که اقا به دستش گذاشته ...حدیده

نه برادر
مدتهاست یه شرف شمس دستشونه
موفق باشید
شرف شمس در درجه اول بر طلا و یا هر چیز زردی باید نوشته بشود
کاری به انگشتر ندارد
ولی خود عقیق خواصی دارد که مولا علی (علیه السلام) روحی له الفدا ان را بیان فرموده اند

در انواع عقیق یمنی گرانتر است و هر چه تیره تر هم باشد گرانتر ...

این که شرف شمس باید بر عقیق و یا یمانی باشه خیر!
خواص انگشتر عقیق جداست برنامه شرف شمس جدا
ولی شرف شمس رو میتوان بر ان نگاشت
شما پی دی اف رو بخونید کاملا متوجه میشوید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا صاحب الزمان ، محب الزهرا ، فاطمه خانم ، أین المنتظر ، vahrakan ، ztb ، ztb ، السا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا