|
پیشنهاد جمع آوری کمک برای تهیه سرور اختصاصی !
|
|
۱۹:۴۸, ۲۶/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اسفند/۸۹ ۱۵:۴۸ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان و برادران عزیز این فقط یک پیشنهاد است پس با نظرات سودمند و برادرانه خودتون کمک کنید من پیشنهادم این بود برای این که هی در سایت های دیگه آپلود کنیم که مشکلاتی از قبیل خرابی لینک ، پاک کردن و هزاران مشکل دیگه داشته باشیم هر کس با دادن مبلغ دو هزار تومان به مدیریت این سایت و یا هر کس که مورد اعتماد و امین بقیه هستش یه هاست آپلود چه میخواد تو این سایت باشه یا یه سایت جداگانه ایجاد کنیم اینطوری هر کسی براحتی میتونه مطالبش رو قرار بده و دیگه مشکلی هم در دانلود پیش نمیاد فقط باید یک کسی روی لینک ها نظارت داشته باشه که خدایی ناکرده فایل مستهجن یا غیر اخلاقی آپلود نشه به امید ظهور حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف |
|||
|
|
۲۱:۴۵, ۲۶/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
من در این تایپیک اعلام آمادگی می کنم
برای جنگ در برابر دشمنان اسلام بیش از اینها خرج کنم و کمک کنم . دوستان این پول ها رو به کی بدیم فکر کنم دست مدیریت تالار باشه بهتر خوب بالاخره مدیر گفتن!!! |
|||
|
|
۲۲:۳۳, ۲۶/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
با مدیران سایت های فروش هاست تماس بگیرید شاید این کار را رایگان انجام دادند و یا حداقل در قیمت تخفیف دادند.
چون هزینه آپلود این فایل ها که اکثرا هم فیلم هست هم حجم بالایی می خواهد و هم ترافیک زیادی را بدلیل دانلود مصرف می کند که هزینه زیادی را شامل می شود. و یا در صورت امکان با بعضی از نهاد ها صحبت کنید و از آنها مبالغی را بعنوان کمک دریافت کنید و در صورت امکان از سرور آنها برای آپلود استفاده کنید. |
|||
|
|
۲:۰۷, ۲۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام دوست گرامی
کلیت حرف شما درسته و جای بحثی باقی نمیزاره.اما باید مراقب بود از چاله نیفتیم در چاه مشکلات پیشرو: کپی رایت-کارایی-هزینه 1-کپی رایت چون آپلود عکس،صوت،ویدئو و ... به دلایلی که می دونید در خود ایران هیچ محدودیتی نداره(غیر مستهجن و سیاسی).اما در خارج ایران بسیار محدودیتهای شدیدی از بابت کپی رایت هست. اگر امروز چیزی رو در مثلا هاتفایل آپلود کردیم و فردا به دلیل کپی رایت پاک شد اتفاق مهمی نمیفته و فردا با یک نام دیگه آپلود خواهیم کرد.اما اگر به دلیل کپی رایت از ما شکایتی بشه ، یکجا تمام لینکها از کار میفته و اگر خوش شانس باشیم بتونیم ظرف چند روز هاست رو احیا کنیم.پس باید در نظر داشته باشید ریسک بسیار بالایی در کار هست.مخصوصا زمانیکه تالار بازدیدش چند برابر بشه 2-کارایی برای عکس یا نهایت فایلهای کوچک صوتی میشه از هاستهای shared نظیر بلوهاست و ... استفاده کرد.کاراییش به نسب هم خوبه و خیال همه راحت اما وقتی بحث ویدئوها و فایل های سنگین به میون بیاد ، حداقل به vps و یا سرور اختصاصی نیاز داریم. بزارید یک مثال بزنم: بنده 10 قسمت مستند کتاب الهی رو روی مدیافایر آپلود کردم.حدود 3 ماه پیش.حجم قسمت اول این مستند 30 مگ بوده و تا امروز 1300 بار دانلود شده.یعنی پهنای باند مصرفی برای همین تک فایل ماهی 13 گیگابایت بوده(39 گیگ 3 ماه) ![]() فقط دوستانی که تو کار هاست و سرور هستن میدونن یک فایل 13 گیگ در ماه دانلود داشته باشه یعنی چی! مجموع مستندها و فایلهایی که در تالار تا الان قرار داده شده احتمال میدم به 15 گیگ برسه.بگیم مجموعا 100 بار همه اینها دانلود بشن میشه 1500 گیگابایت ترافیک (تخمینی میگم) تازه شما از افزایش بازدید صعودی تالار هم با خبر نیستید ![]() 3-هزینه با توجه به حجم کنونی فایلها که من تخمین میزنم 15 تا 20 گیگابایت بشه.حتی نمی تونیم اجازه آپلود به همه عزیزان رو بدیم.چون واقعا رشد خیلی بالاست.فقط میشه فایلهای مورد تایید رو اجازه آپلود داد. با تمام این اوصاف،حجم فایلها، پهنای باند مصرفی،مراجعه زیاد برای دانلود و ... به یک vps یا سرور اختصاصی قوی احتیاج داریم.همچنین باید کیفیت واقعی رو در نظر بگیریم و از شرکتی خدمات بگیریم که آپتایم مناسبی داشته باشه واقعا هزینه ماهیانه زیادی میشه.تالار هم که تبلیغات و پشتیبان مالی نداره.در مورد دریافت وجه مستقیم هم از کاربران باید بحث بشه و نظر سایر مدیران ارشد رو هم بدونیم و اینکه اصلا کاربران خودشون چقدر این رو لازم بدونن و همکاری کنن که یک بحث دیگس به هر حال مزایای این پیشنهاد شما زیاده.منم خودم روزهای اخیر زیاد بهش فکر کردم.اما راستش اگر بخوایم انتخاب درستی داشته باشیم ، هزینه ها واقعا بالاست نتیجه نهایی:بهتره با همین سرورهای موجود و عمومی کار کنیم.مگر اینکه واقعا پشتوانه یک سرور اختصاصی رو داشته باشیم.چون نمیشه وسط کار همه چیز رو از اول شروع کرد «الَّذينَ إِنْ مَكَّنَّاهُمْ فِي الْأَرْضِ أَقامُوا الصَّلاةَ وَ آتَوُا الزَّكاةَ وَ أَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَ نَهَوْا عَنِ الْمُنْكَرِ وَ لِلَّهِ عاقِبَةُ الْأُمُورِ» |
|||
|
|
۲۱:۳۱, ۲۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
دوستان حاج مهدی مطلبیو گفتن که به جا بود ،حاج مهدی هزینه شو میتونی محاسبه کنه و اعلام کنی در بهترین کیفیت؟!!!
اگر بخوایم که سرور واسه جریان خودمون داشته باشیم هزینه ش چقدر میشه؟!!!یعنی نریم از جایی سرویس بگیریم،خودمون همه کارش باشیم،خیلی زیاد میشه نه؟ اگر هزینه شو میدونی تخمینی بگو من به این بحثها آشنا نیستم زیاد.یه پیشنهاد دیگه هم هست. اینکه مستندها به دوستانی که در شهرهای مختلف ارسال بشه،بعد اون دوستان مثلا 100 تا دی وی دی خام بگیرن که میشه تقریبا 18 هزار تومان و این مستندها رو رایت کنن بدن دست مردمی که میدونن ازش استفاده میکنن و از بین اونها به برخی هم بگن مثلا شما 5 نسخه از این مستند کپی کن و منتشر کن و یک نسخه هم بدیم دست پایگاههای مساجد و... اینطوری پخش هم میشه. یکی از جاهایی که میشه پخش بشه نماز جمعه هستش.مجانی هم هستش همه استقبال میکنن. نظرتون چیه؟!!! در مورد پخش در خارج از کشور هم میشه کارهایی کرد: ولی باید زیرنویس خارجی و عربی باشه حتما. اولین قدم میتونه کشورهای حوزه خلیج فارس باشه،به هرحال ما باید هر راهی رو امتحان کنیم. برای خارجی ها همون لینک با مدیافایر عالیست چون هم تقریبا مستقیم هستش هم اونجا راحت میتونن دریافت کنن. من بیشتر روی انتشار تاکید دارم. شبکه پرس توی هم یه بخش آپلود داره که میتونیم واسشون بفرستیم احتمالا واسه پخش میزارن. |
|||
|
|
۲۱:۵۰, ۲۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
من زیاد تو بحث های تخصصی سر رشته ای ندارم اما امادگی خودم رو برای پرداخت قسمتی از هزینه این کار در حد توانم اعلام میکنم
امیدوارم تمام این مسائل نه فقط به بحث گذاشته بشه بلکه در صورت قطعی شدن اجرا بشه چون الان وقت عمله عمله همراه با تدبیر وتدبر انشا الله که خدا همه مبارزان حق رو یاری کند. |
|||
|
|
۴:۱۵, ۲۸/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اسفند/۸۹ ۶:۰۱ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
پیشنهاد خوبه ولی می بینید که کلا 4 کاربر پست زدن(با من 5)
اینجا 1700 کاربر داره و بالای 100 تا کاربر روزانه میان سایت کافیه 50 نفر ماهی هزارتومان ناقابل بدن.حالا کسی داشت بیشتر.بهترین امکانات رو میشه خرید.ولی ... |
|||
|
|
۸:۵۶, ۲۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
کوروش کبیر: دستهایی که کمک می کنند از لبهایی که دعا می کنند مقدس ترند.
وظیفه ماست که به صحنه عمل وارد شویم. ماهم اگر قابل باشیم در خدمتیم. یا لثارات الحسین(علیه السلام) |
|||
|
|
۱۱:۲۸, ۲۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
ممنون از همه دوستان
ولی به قول دوست عزیزمون این همه کاربر فعال فقط 5 نفر اعلام آمادگی کردند یاد یه روایتی از قرآن افتادم در زمان پیامبر همه روزه افراد زیادی به پیامبر مراجعه میکردند و سوال میپرسیدند تا خدا در آیه ای از قرآن فرمود هر کسی سوالی میخواد از پیامبر بپرسه باید پول بده یا همون صدقه تا این حرف پیش اومد روزی شاید 5 نف هم مراجعه نمیکردند بخدا اگر همه پا پیش بذارن خیلی سریع این مساله حل میشه زود تر از اونی که فکرشو بکنید |
|||
|
|
۱۳:۱۵, ۲۸/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اسفند/۸۹ ۱۳:۴۰ توسط -Ali-.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
من دقیقا متوجه نشدم قرار چیکار کنید
ایا قرار یک آپلودسنتر ایجاد کنید یا فقط یه هاست تهیه کنیم تا مدیران انجمن بتونن فایلهای تصویری و مستندها رو به اونجا منتقل کنن؟ چون اگر عمومی باشه داستان فرق میکنه در کل فکر نکنم کسی با دادن پول مشکلی داشته ، دو هزارتومن ماهانه مبلغی نیست ، مشکل مکانیزم های پرداخت پول و مدیریت اونه هست البته یه راه حل دومی هم هست ولی شاید تو ایران زیاد جواب نده اونم اشتراک گذاشتن فایلها بوسیله شبکه تورنت هست. دیگه مشکل پاک شدن و فی*ل*ترینگ هم وجود نداره |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پیشنهاد برای اضافه شدن امکانات | SAViOR | 214 | 116,469 |