کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 47 رای - 4.23 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معرفی اجمالی کاربران
۱۱:۳۵, ۲۸/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۰ ۱۱:۳۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1

سلام
یکی از دوستان خواستار این شده بود که همه اعضای تالار یک جا جمع شوند تا با هم آشنا شوند
ولی مثل این که مورد قبول دوستان واقع نشده بود
من از دوستان و برادران و چشم انتطاران مولا می خوام هر کسی عکس خودشو آپلود کنه و در سایت قرار بده تا لااقل یک شناخت مختصری از چهره هم داشته باشیم
منتطر پیشنهاد های دوستان هستم
به امید ظهور مولامون حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف

فرم کوتاه معرفی:
- نام؟
- سن؟
- وضعیت تحصیلی؟
- وضعیت شغلی؟
- زادگاه و محل سکونت فعلی؟
- تجربیات؟
- توانایی یا مهارت خاص؟
- میزان تسلط به زبان خارجه؟
- زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟
- 5 کتاب مورد علاقه؟
- 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟
- 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: GreeN.boy ، وحید110 ، bache shiye ، فرهاد ، omid soltani ، EMPERATOR ، خاک ، Sir.Ehsan ، fazel ، MESSENGER ، semnani ، Amir ، أین المنتظر ، victor ، علیرضا110 ، MAJID.D.H ، saloomeh ، nayeney ، soltanmahmoud ، بهروز ، kahf ، بیداری اندیشه ، جوینده حق ، MohammadSadra ، soldier ، warior ، iman-s ، MiNuTeS ، yamin ، Havbb 110 ، azade ، mohades ، حسن عزتي ، Ramin_Ghn ، فرید ، shafagh_mah ، انتصـار ، ali.khm ، شهیدطیبه واعظی ، taleb ، باهتول ، Dragonborn ، nasimesaba ، منتظر72 ، Farzaneh ، نگار ، یاران مهدی ، محیصا ، ترنم ، black ، nafas ، سرباز سید علی ، zarati313 ، seyed313 ، hesam110 ، s.majid hashemi ، شهرام ، Agha sayyed ، جبریل ، مهدی110 ، m.hossein ، aleerz ، peimane ، *زینب خانوم* ، حسنیه ، seiied ، ztb ، netlog36 ، SARV ، mahdi14 ، AMINI ، Mitsonary ، فدک زهرا ، مهرومه ، Mohammad Trust ، Hadith ، مرغ حق ، mahdi jan ، waterlily ، bahareh ، fatemeh m ، تفکر ، حوریه سادات ، amir11 ، revenger ، بچه شیعه ، rahgozar.f ، shokolat ، moreb ، somayeh ، ضحی ، maryam.f ، مفقود الاثر ، انتخاب ، ساقی ، Anti-satanism ، مجید املشی ، السا ، مسافر ، یاوران مهدی ، یاســین ، كارمند پيمانی ، آشفته ، zryy ، zohur ، ali0077 ، جویای حقیقت ، arman mohseny ، Islam ، Admirer ، فدايي ولايت ، sajad0511 ، مهسا110 ، mahdy30na ، fiftynine ، خیبر110 ، hessam ، آفتاب ، لبخند خدا ، اولولالباب ، مرتاح ، Bahar ، kashkol-ir ، رضوانه ، ســــــاقی ، rezamohammadi ، رهگذر. ، عبدالرحمن ، رهجو ، Just God ، آیلار ، ahmad1300 ، یا امام رضا ، MohammadMeraj ، قلب ، انصارالمهدی ، صهبا ، ضدایلو ، ali-0110 ، عشقم کربلا ، سرباز منتظر ، میرزا احمد ، ساجد ، آیات ، doostdar.danesh ، soora ، حضرت عشق ، mahpare ، صبا ، hadi22 ، میثم.ح ، | جستجوگر | ، مجتبی110 ، علی امینی ، پارمیس ، حسن.س. ، علی املشی ، Hadiss313 ، fafa* ، غریب ، mason-enemy ، مرتضی اقبالی ، Muhammad-Ali ، vahrakan ، ماحی ، mohammad reza

آغاز صفحه 34 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۳:۳۷, ۲۷/آبان/۹۱
شماره ارسال: #331
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز
من gomnam هستم البته منو به گمنام میشناسن نه gomnam Cool
متولد 68 هستم یعنی 23 سالمه
لیسانس شیمی دارم ولی هنو وقت نشده برم دنبال کار اصلی که مربوط به رشتم باشه...
من گرگان به دنیا اومدم ولی محل سکونتم استان گلستان . شهرستان گنبد کاووس هست(برج قابوس هم تازه ثبت جهانی شده بیاین سر بزنیدBig Grin)
تجربیات که فراوونه از کجاش بگم؟!
توانایی که همه فن حریف بودم تا الان چه مجازی و چه حقیقی و یه جورایی آچار فرانسهWink
زبان خارجه در سطح همین دبیرستان و 5 واحد پاس شده ی دانشگاهی
دین ما همه جاش قشنگه و مورد علاقه منه
اولین کتاب مورد علاقه م کتاب قرآن هست و مابقی کتابهایی که میخونم معمولا روانشناسیه
من تازگیا خیلی آروم شدم Big Grin مودب و مهربون و رازدار و یاری رسانBlush
سوال آخرو از جنبه ی مادی اگه نگاه کنیم من اگه اینترنت و کامپیوتر و گوشی و ماشین و دسته ی بازی نداشته باشم دیگه زندگی برام معنی ندارهBig GrinBig Grin
============
ببخشید اگه طولانی شد .سوالات زیاد بود دلم نیومد جواب ندمشون
موفق باشید
یا مهدی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، سرباز سید علی ، ضحی ، saloomeh ، fazel ، mahdy30na ، Mohammad Trust ، rastin ، فاطمه خانم ، Admirer ، MAHDI59 ، شیدا ، soshiant ، السا ، Agha sayyed ، m.hossein ، ترنم ، یاســین ، faateme-313 ، كارمند پيمانی ، بیداری اندیشه ، hesam110 ، fiftynine ، آفتاب
۱۳:۰۹, ۲۷/آبان/۹۱
شماره ارسال: #332
آواتار
سلام
فرم کوتاه معرفی:
- نام؟ فاطمه
- سن؟18.4.13
- وضعیت تحصیلی؟ در حال شروع به تحصیل در دانشگاه
- وضعیت شغلی؟ بیکار
- زادگاه و محل سکونت فعلی؟ کاشان
- تجربیات؟ -
- توانایی یا مهارت خاص؟ -
- میزان تسلط به زبان خارجه؟-
- زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟ -
- 5 کتاب مورد علاقه؟ قرآن/ نهج البلاغه / داستانهای شگفت / آزمایشهای علمی /
[b]گنجهای معنوی

- 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟ نازک نارنجی / عجول / خجالتی / پرتوقع / متعصب
خدا / امید / خودم ( چون وقتی با خودم حرف میزنم خیلی از مشکلات حل میشود و من ان را نزدیک ترین چیز به خودم میدانم ) / وجدانم / والدین و خانواده ام /
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، gomnam ، Mohammad Trust ، rastin ، فاطمه خانم ، شیدا ، soshiant ، سرباز سید علی ، Admirer ، السا ، Agha sayyed ، m.hossein ، ترنم ، یاســین ، كارمند پيمانی ، بیداری اندیشه ، ويانا مبين نژاد ، hesam110 ، fiftynine ، آفتاب
۱۷:۵۷, ۲۷/آبان/۹۱
شماره ارسال: #333
آواتار
سلام دوستان
اسمم که میدونینBlush
از بچه شرای مشهدمBig Grin

نرم افزار مشهدم میخونم
مسلط به زبون (زرگریم)Big Grin
حرفمم : از کار انداختن سایتا برای مدت خیلی کوتاه Big Grin
کتاب هاییم که دوست دارم : کتابای دینی چون زیاده نام نمیبرمAngel ، ولی جدا از اونا کتاب هنر جنگ سان تزو، دوروئی مارکیسیستا Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، مجید املشی ، فاطمه خانم ، Farzaneh ، سرباز سید علی ، Admirer ، ضحی ، rastin ، حوریه سادات ، Agha sayyed ، ترنم ، Mohammad Trust ، سید ابراهیم ، فدک زهرا ، m.hossein ، جبریل ، یاوران مهدی ، omidman ، یاســین ، بیداری اندیشه ، ويانا مبين نژاد ، hesam110 ، آفتاب
۱۲:۱۹, ۹/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/آذر/۹۱ ۱۲:۲۰ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #334
آواتار
سلام
حکایت من و این تالار حکایت یه شهر آشنا و یک دل غریبه

مراقب دل غریب پسر فاطمه (سلام الله علیها) باشید.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، Mohammad Trust ، ترنم ، مفقود الاثر ، MAHDI59 ، سید ابراهیم ، soshiant ، Agha sayyed ، فدک زهرا ، m.hossein ، السا ، Farzaneh ، جبریل ، یاوران مهدی ، شهیدطیبه واعظی ، فاطمه خانم ، omidman ، یاســین ، Admirer ، شیدا ، سرباز سید علی ، بیداری اندیشه ، hesam110 ، مهسا110 ، fiftynine ، آفتاب ، boghz
۱۷:۴۲, ۱۱/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/تیر/۹۲ ۱۷:۰۲ توسط یاوران مهدی.)
شماره ارسال: #335
آواتار

- نام؟
نامم رو پدرم انتخاب کرده ولی ایشالا راهم رو خودم انتخاب میکنم
- سن؟
تازه رفتم تو
23 سال
- وضعیت تحصیلی؟
یه ترم دیگه دارم مدرک کارشناسیمو بگیرم و ب جمع بیکاران عزیز بپیوندم
- وضعیت شغلی؟
همون دانشجو البته اگه شغل محسوب میشه
- زادگاه و محل سکونت فعلی؟
فعلن که در خدمت شمام
- تجربیات؟
جوان بی تجربه ای هستم یک سری کلاسای کامپیوتری رفتم اما هیچی یاد نگرفتم

Big Grin
- توانایی یا مهارت خاص؟
مهارت در ...چی بگم والا
Huh
- میزان تسلط به زبان خارجه؟
در حدی که نمره قبولی رو بگیرم فقط بلدم ..خداروشکر تا حالا از درس زبان نیفتادم
- زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟
به بحثا و مجالس مذهبی خیلی علاقمند هستم و تا بتونم شرکت میکنم
- 5 کتاب مورد علاقه؟
هر کتاب مفیدی بغیر از کتابای درسی بیاد دم دستم خوشم میاد تا اخر بشینم بخونمش به رمان خوندن علاقه دارم
از کتاب های مذهبی هم به نهج البلاغه،آیینه فضیلت،
منتهی الامال و...
- 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟
ریا نباشه دختره خیلی خوبی هستم اطرافیانم از دوستی با من راضی بودن خداروشکر _با دوستام خیلی شاد و شوخ طبعم اما تو خونه معمولا کم حرفم البته اگه جاش باشه تا صب میشینم حرف میزنم_

اول که خدا ..عاشق اهل بیت و ارادت ویژه هم به آقا امام زمان دارم
بعدش مادرم مادرم مادرم مادرم
Coolمن بدون مادرم زندگی برام سخت میشه ایشالا که داغشو نبینم

از آشنایی با همه بچه های بیداری اندیشه خوشحالم ..توفیقی بود از جانب خدا که باهاتون اشنا بشم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammadhadi ، ترنم ، Farzaneh ، شهیدطیبه واعظی ، sadegh-a ، rastin ، فاطمه خانم ، soshiant ، Havbb 110 ، omidman ، سید ابراهیم ، یاســین ، Mitsonary ، Admirer ، شیدا ، Agha sayyed ، سرباز سید علی ، بیداری اندیشه ، علمدار133 ، جویای حقیقت ، hesam110 ، fiftynine ، آفتاب ، help me
۰:۴۱, ۱۲/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۹۱ ۰:۴۶ توسط omidman.)
شماره ارسال: #336
آواتار
امیدم متولد 67، مهندسی نفت خوندم، زبان انگلیسیم خوبه. قیافم این شکلیهBasiji
اینم تقدیم میکنم به شماRose

از همتونم گناه کار ترم(داغونم!Confused)
برام دعا کنید...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، Havbb 110 ، سرباز سید علی ، یاوران مهدی ، فاطمه خانم ، خیبر110 ، rastin ، سید ابراهیم ، شهیدطیبه واعظی ، یاســین ، soshiant ، ترنم ، Admirer ، شیدا ، Farzaneh ، Agha sayyed ، farzad313 ، بیداری اندیشه ، ويانا مبين نژاد ، مهدی2012 ، *مهاجر* ، جویای حقیقت ، meisamtiger ، مهسا110 ، fiftynine ، ضحی رحمانی ، آفتاب ، ali.khm ، help me
۴:۴۹, ۱۴/دی/۹۱
شماره ارسال: #337
آواتار
با عرض معذرت من این تاپیکو الان دیدم!!واقعنی!

- نام؟ سرکار خانوم فاطمه هستم.

- سن؟ 19 و خورده ای همون 20 حساب میکنن!

- وضعیت تحصیلی؟ دانشجوی مهندسی منابع طبیعی

- وضعیت شغلی؟ من؟شغل؟بام؟شیبدار؟! اصن داغونم کرد این سوال!

- زادگاه و محل سکونت فعلی؟ کرج-اما فعلا به دلایل درسی در شمال کشور به سر میبرم!

- تجربیات؟ ازین گزینه میگذریم!

- توانایی یا مهارت خاص؟زبان بیگانه ی بریتیش،کره ای و تا حدودی اسپنیش!طبخ انواع خوشمزه جات از قبیل ماکارونی-جوجه چینی و غیره-! تواناییه دیگه! توانایی های دیگه ای هم دارم که نمیگم تا ریا نشه!!

- میزان تسلط به زبان خارجه؟ تافل؟من؟زبان؟خارجه؟شکسته نفسی؟!

- زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟ مهدویت،ولایت امیرالمومنین.

- 5 کتاب مورد علاقه؟نهج البلاغه رو عاشقانه دوست دارم چون کتابیه برای خودسازی و آدم شدن،علی حقیقتی بر گونه اساطیر دکتر شریعتی همه مفاهیمشو قبول ندارم ولی خیلی روم تاثیر گذاشت از لحاظ معرفتی،چگوارا-یک شورشی،جنگهای صلیبی،انسانی بسیار انسانی از نیچه ،فلسفه تاریخ شهید مطهری.

- 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟ راحت چیزیو قبول نمیکنم-کمی تا قسمتی یک دنده-راحتی دیگران راحتی من است!جدی میگم..! انتقادپذیر-مهربان و در صورت لزوم جدی-به قول یه بنده خدایی شخصیتت پیچیدس!

- 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟ اوه بحث سنگین شد!
خدا-عشق اهل بیت و پیامبر مظلوممون که واقعا واقعا واقعا مظلوم بود-حمایت خانوادم-مغزی که می تونم باهاش فکر کنم و چشمی که می تونم باهاش ببینم.

یه جمله هم هدیه از کسی به من رسید منم هدیه میکنم به بچه های خواب! بیدار! و خواب و بیدار! بیداری اندیشه:
سهم هر انسانی از همنوع خودش یه لبخند کوچولوئه! این سهم رو از هم دریغ نکنیم!
یا علی

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، مجید املشی ، Admirer ، شیدا ، farzad313 ، Farzaneh ، Havbb 110 ، Agha sayyed ، sadegh-a ، مفقود الاثر ، سرباز سید علی ، یاوران مهدی ، mohammadhadi ، soshiant ، بیداری اندیشه ، شهیدطیبه واعظی ، جویای حقیقت ، fiftynine ، آفتاب ، help me ، mahdy30na ، yamin ، السا ، ریحانه653
۱۳:۴۲, ۱۴/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۱ ۱۰:۴۴ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #338
آواتار
اسمم زینب م.
28 سال دارم.
کارشناسی ریاضی محض دارم.
فعلاً خانه دارم.
متولدم تهرانم و ساکن تهرانم.
5 سال پیش ازدواج کردم و امسال مامان شدم.
یه کم رک!
امسال توی روضه حضرت علی اصغر (علیه السلام) مردم و زنده شدم. (آدم تا نی نی نداشته باشه، نمی فهمه من چی میگم!)
توی دنیای وب یه مقدار شناخته شده ام، چون توی سایت رشد یه 4 سالی کار میکردم.
در زمینه مدیریت محتوا یه سری حرف واسه گفتن دارم.
انگلیسی ام خوبه.
کتابهای مورد علاقه ام هم کتاب های دن براون بود.

الآن کتاب مورد علاقه ام قرآنه. (اگه وقت کنم و بخونم)
مامانم لیسانس الهیاته و معلم دینی و قرآن و این مباحثی که چند ساله توی جوامع مطرح میشه، مامانم از بچگی به ما میگفت. (اما کو گوش شنوا؟)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، Agha sayyed ، faateme-313 ، مفقود الاثر ، سرباز سید علی ، مجید املشی ، یاوران مهدی ، mohammadhadi ، Farzaneh ، farzad313 ، شیدا ، بیداری اندیشه ، ELENOR ، rastin ، ترنم ، شهیدطیبه واعظی ، Admirer ، fiftynine ، آفتاب ، ali.khm ، مرتاح ، yamin ، السا ، fafa*
۱۵:۰۸, ۱۴/دی/۹۱
شماره ارسال: #339
آواتار
نقل قول: دوران جاهلیت رپ میخوندم.تعریف از خود نباشه کارم قوی بود.اینو بزرگای رپ گفتن.ولی الان یه سال گذاشتم کنار
چرا دوران جاهلیت داداش من اگر ادامه می دادی و به یه جایی می رسوندیش خیلی عالی بود مگه یاس که یه رپره بده؟؟کارش خیلی هم قشنگه
خیلی از دوستان هم هی میگن دوران جاهلیت فوتبال می دیدیم دیگه نمی بینیم موسیقی گوش می دادیم دیگه گوش نمی دیم شما دارید به بقیه توهین می کنید مگه فوتبال دیدن یا موسیقی گوش دادن نشانه جهل و نفهمیه؟؟؟
دست همگی درد نکنه
من که خودم به شخصه طرفدار سپاهان وپرسپولیس هستم و رئال مادرید با فوتبال هم کلی حال می کنم
عاشق موزیک گوش دادن هم هستم
رپ هم دوست دارم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، یاوران مهدی ، آفتاب
۱۷:۰۵, ۱۴/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۱ ۱۷:۱۱ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #340

نقل قول: مگه فوتبال دیدن یا موسیقی گوش دادن نشانه جهل و نفهمیه؟؟؟

کسی که این حرفو میزنه لابد دلیل داره دیگه...
اگر علاقه مندید تا دلایل جاهلی بودن بعضی عادتها رو پی ببرید تاپیک جداگانه باز کنید ، البته در تالار تاپیکهایی در این خصوص هست:
توهمی به نام فوتبال
فوتبال و جنگ نرم (بحث صفحات بعدی این تاپیک رو بخونید)
کیسینجر و فوتبال

تحقیقات مدیر محترم تالار (جمع بندی پستها) (لینک دانلود پی دی اف)
این تاپیک رو هم اگر تونستید کامل بخونید

سوالی بود تاپیک جدید باز کنید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، یاوران مهدی ، بیداری اندیشه ، ELENOR ، شهیدطیبه واعظی ، یاســین ، آفتاب ، boghz ، در جستجوی سختی ، السا ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
2 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا