کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ادعای اثبات نشده پیرامون عدم وجود نام یهود در تاریخ هخامنشی
۲۲:۵۵, ۱۵/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/فروردین/۹۳ ۱۰:۵۵ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #1

پس از سالها كنكاش در نوشته‌های باستانی به اين نتيجه رسيده‌ام كه اصلا در زمان كورش بزرگ هيچ يهودیی در بابل نبوده است كه آزاد شود و از آن مهمتر در كل دوران هخامنشيان هيچ اثری از يهوديان ذر سراسر پادشاهی هخامنشيان يافت نشده است!
شگفت آنكه نام همهء اقوام و ملتها و حتی عربها كه ديده نمی‌شدند در كتيبه‌ها آمده است اما اثری از يهود و جهود و يهوه و هر چيزی كه وابسته به ايشان باشد، نيست. اين نشان می‌دهد كه نوشته‌های تورات بيش از آنكه خدايی باشد، برای قدمت‌سازی و مصادره كردن تاريخ ديگران به نفع خود نوشته شده است.
تا نگرش دوستان چه باشد!

با جستجو در اينترنت اينجا را يافتم و هموند شدم...
..................

سخن مدیر بخش :

این ادعا اثبات نشده و هیچ سند موثقی از سوی ایجاد کننده تاپیک ارائه نگردیده است و در انتها تاپیک به دلیل توهین های مکرر ایشون بسته شده است
سیر تاپیک را پی بگیرید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: moreb ، دل خسته ، Mahdy2021 ، بچه شیعه ، سجاد313 ، Dragonborn ، pari74bala

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۰۰, ۱۶/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/شهریور/۹۱ ۲:۰۱ توسط تهمورس.)
شماره ارسال: #21

درود و سپاس
متوجه منظورتان نمی‌شوم. می‌فرمائيد هيچ كسی هيچ آشنائی با كتيبه‌ها ندارد؟ درست فهميدم؟
۲:۰۰, ۱۶/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/شهریور/۹۱ ۲:۰۳ توسط hooman-za.)
شماره ارسال: #22
آواتار
ببخشید شما تو ایران تحقیق کردید اخه گویشتون یه جوریه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133
۲:۰۷, ۱۶/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #23

من متوجه نشدم. آیا اون زمان قاعده و قانون این بوده که باید اسم تمام یهودی ها رو روی کتیبه بنویسن؟
آیا سندی داری که نشون بده اگر یهودی ای باشه قطعا در کتیبه اسمش باید نوشته شده باشه؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهرام ، ANTI satan ، mhvvhm ، در جستجوی سختی ، علمدار133
۲:۱۵, ۱۶/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #24

(۱۶/شهریور/۹۱ ۲:۰۰)hooman-za نوشته است:  ببخشید شما تو ایران تحقیق کردید اخه گویشتون یه جوریه؟

آره تهران هستم مگه چه جوريه؟ عاميانه نيس؟

برايم جالب است!
من به دنبال چيزی در اينترنت می‌گشتم كه با اينجا آشنا شدم و چون گفتگوهایی پيرامون منابع كهن و خطوط هيرگليف و خدايان مصری و خطوط ميخی فارسی باستان و اكدی و بابلی و... را در اينجا ديدم به نظرم رسيد چه سايت توانمندی است و عضو شدم تا پژوهشی كه سالهاست انجام داده‌‌ام را با ديگران به اشتراك گذارم و دوستان حرفه‌ای زبان‌‌شناس را شگفت‌ده كنم.
اما در كمال تعجب يكی بنده را متهم و منسوب به آی‌‌دی‌های ديگر می‌كند يكی ديگر تاييدش می‌كند. ديگری چندين‌بار پرسشی را كه پاسخ داده‌ام دوبار می‌پرسد. يكی هم گويش بنده را می‌پرسد و ديگری اصلا نمی‌داند خطوط باستانی چيستند!

البته اشكالی ندارد، بنده برای دوستان توضيح می‌دهم منتها تايپ كردن متنهای كهن زمان می‌برد. آيا دوست داريد كتاب معرفی كنم تا خودتان منابع باستانی را بشناسيد سپس به آنها ارجاع دهم؟ دوست داريد خط ميخی فارسی باستان را بشناسيد؟

فقط زودتر بگوييد تا جستار قفل نشده است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm ، سجاد313
۲:۲۰, ۱۶/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #25

سوال آخریه منو که جواب ندادی هنوز ، برای چی میگی جواب دادم
۲:۳۰, ۱۶/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/شهریور/۹۱ ۲:۴۳ توسط تهمورس.)
شماره ارسال: #26

(۱۶/شهریور/۹۱ ۲:۰۷)Havbb 110 نوشته است:  من متوجه نشدم. آیا اون زمان قاعده و قانون این بوده که باید اسم تمام یهودی ها رو روی کتیبه بنویسن؟
آیا سندی داری که نشون بده اگر یهودی ای باشه قطعا در کتیبه اسمش باید نوشته شده باشه؟

ببينيد، پادشاهان آن زمان اصولا برای اينكه نشان دهند قلمروشان چه اندازه گسترده بوده است، نام تك تك قومها و ملتهای زير نفوذشان را می‌آوردند. مثلا داريوش بزرگ در كتيبهء بيستون می‌گويد:

«داريوش شاه گويد: اين [است] سرزمينهائی كه از آن من شدند. بخواست اهورامزدا من شاه آنها بودم. پارس، خوزستان، بابل، آشور، عرب(عربستان)، مصر، اهل دريا، سارد(ليدی، بخشی از تركيهء امروز)، يونان(يونانيان ساكن آسيای صغير، بخشی از تركيه امروز)، ماد، ارمنستان، كپدوكيه ....»

همين گونه ادامه می‌دهد و به شمال ايران تا خوارزم و سپس به جنوب می‌رسد. اما در نام شهرهای بالا كه در بخش غربی ايران تا مصر و عربستان است، هيچ نامی از يهوديه نيست. نام يهوديه يك نامی است كه همهء باستانشناسان بعنوان شهر يهوديان باستان می‌‌شناسند و اتفاقا در زمان ساسانيان از اين شهر نام برده شده است. در بين همهء شهرهايی كه شاهنشاه ساسانی عنوان می‌كند، يهوديان هم وجود دارند. اما پيش از ساسانيان خبری از اين شهر يا همانند آن در كتيبه‌ها نيست مگر در كتاب زمان استرابو كه دوران اشكانيان است و باز از يهوديه نام برده می‌‌شود. منتها پيش از آن و در زمان هخامنشيان و پيش از هخامنشيان ديگر هيچ نشانی از يهوديان نمی‌‌بينيم.

اميدوارم توضيحاتم روشن باشد و اگر اجازه دهيد بروم بخوام. فردا اگر خدا خواست در خدمتم. (اصلا فكر نمی‌كردم تا اين اندازه جذب اينجا شوم!!)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، وحید110 ، mhvvhm ، سجاد313 ، محب العباس
۳:۱۰, ۱۶/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/شهریور/۹۱ ۱۳:۱۷ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #27
آواتار
سلام
به نظرم سخنان ایشون جای بحث و بررسی داره و در نوع خودش بدیع بود.......

منبع ما برای بحث یهودیان و پوریم و استر مردخای و .... تا جاییکه من شنیدم فقط عهد عتیقه!!! درسته دوستان؟
و البته اون مقبره در همدان که دوستمون میگن اصلا قدمتش 2500 سال نیست و این ادعا قریب به صحت است

بریم سراغ عهد عتیق
واقعا اینجا سوال اساسی وجود دارد که 39 کتابی که به عهد قدیم مشهور است، اصلا از نظر ما سندیتی دارد؟؟؟؟
شخصا روی این کتب هیچگونه تمرکز مطالعاتی نداشتم ولی اغلب در بحثهای گوناگون اثبات شده که اینها قطعا تحریف شده اند

ضمن اینکه خود یهودیان فقط به اسفار خمسه، تورا و توراه می گویند!!!
حتی اگر فرض بگیریم این همان توراتی است که بر موسی پیغمبر نازل شده و 100% هم تحریف نشده، باز چه ربطی به کتاب استر دارد؟؟؟؟

اگر کتاب استر را کسی می خواهد منبع و رفرنس معرفی کند باید به سوالات زیر پاسخ دهد:
1- این کتاب را چه کسی نوشته؟
2- تاریخ دقیق تالیف این کتاب چه زمانی است؟
3- اگر ادعا می شود که این کتاب به عهد باستان بر می گردد، آیا نسخه باستانی آن وجود دارد؟ (احتمالا کتیبه؟!)

زود قضاوت نکنید Smile
این یک بحث حساس تاریخی است و اگر کابالیست ها جعل تاریخ کرده باشند، من که اصلا تعجبی نمیکنم Wink
تنها دولت جعلی حال حاضر دنیا هم مال همیناست. بارها هم توسط متخصصان گفته شده که اینها برای اثبات سرزمین موعود و .... جعل تاریخ کردن

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، سدرة المنتهی ، وحید110 ، یاســین ، saloomeh ، mohammad reza ، mhvvhm ، mahdy30na ، در جستجوی سختی ، تهمورس ، MOHSEN-Z ، محمود ، أین المنتظر ، MohammadMeraj ، سجاد313 ، محب العباس ، yamin
۹:۴۶, ۱۶/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #28
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
موضوع زمانی جالب میشه که بفهمیم حرف ایشون درسته، بعد فکر کنیم یهود از این تاریخ سازی به چی میخواسته برسه
البته به نظر من هم همینکه تو کتیبه ها ننوشته کافی نیست، اینکه من بگم من فرد الف و ب رو دیدم نمیشه استدلال کرد که پس جیم رو ندیدم، فقط میشه گفت دو فرد مزبور رو حتما دیدم،
مییشه حداقل متن سه کتیبه رو بیارید، و شما که در این حوزه تحقیق میکنید ایا ممکن خطوط میخی رو تحریف کرد چون من قبلا شنیده بودم که قبلا اینا رو میبردند و اروپایی ها ترجمه میکردند که بعد ها باستان شناسانمون ترجمه کردند و بعضی کلمه ها اشتباه بوده!! میخوام بدونم اعتبار این ترجمه ها چقدره،ممنون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad reza ، mhvvhm ، mahdy30na ، علمدار133 ، محب العباس
۱۰:۵۶, ۱۶/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #29
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
اینکه تاریخ را ملت پیروز مینویسه هیچ شکی نیست
و اینکه کابالیستها از هر ترفندی برای پیش برد اهدافشون استفاده میکنن هم شکی نیست
ولی چه دلیلی داره در حالی که ایران ضد اسرائیلی و جود نداره
ایرانیان را دشمن یهود(ماجرای استر) نشون بدن و کینه ایران رو اینجوری تو دل یهود بندازن که در چشن پوریم از هیچ کاری برای شادی دریغ نکنن
اسارت یهود به دست بابل در چند جا در تاریخ اومده حالا تاریخ یونان هم میگیم تحریف
ولی مسعودی تاریخ نگار عرب در
مروج الذهب صفحه 26 و 98 و 99 جلد اول. مینویسه
دختران یهودی که توسط بخت نصر به اسارت برده شدند از بابل به مشرق_مملکت(بلخ) فرستاده شدند پادشاه پارس با دخترکی از همین اسراء ازدواج کرد و ازو فرزندی آورد که این فرزند بنی اسرائیل را بعد از سالها اسارت به مملکت خود باز گرداند . دختری که به ازدواج شاه در آمد ((دینارد)) نام داشت . از زمان اسارت یهود در بابل تا بازگشت آنان هفتاد سال طول کشید و آزادی آنان به دست کورس فارسی_پادشاه عراق از جانب بهمن_صورت گرفت و بهمن درین وقت در بلخ سکونت داشت هم گفته شده است که مادر کورس از بنی اسرائیل بود و دانیال کوچک دائی او بود.
مروج الذهب صفحه 26 و 98 و 99 جلد اول.
منبع من: از کتاب کوروش کبیر ذوالقرنین نوشته ابوالکلام آزاد ترجمه باستانی پاریزی ص 79
البته کتاب نسب کوروش را با یهود نه رد نه تائید میکنه در جای دیگه از هرودوت مینویسه
هنگامی که کرزوس از خیال حمله کوروش به سارد آگاه شد هدایائی به معبد دلف فرستاد و از کاهن معبد در مورد سرنوشت جنگ استشاره کرد . ((پی تی)) جواب داد:
روزی که قاطری(!) پادشاه مردم ماد شود در آن زمان ای مرد لیدی که پاهای ظریف داری در طول رود پر خاک و سنگ ((هرموس)) بگریز پشت بر جای کن . . .
و چون باز تکرار سئوال کرد پاسخ دا د:
اگر پادشاه لیدی دست به جنگ زند امپراطوری بزرگی منهدم خواهد شد . . . .
مقصود از نقل عبارت پی تی کلمه قاطر است.
جواب پی تی را بیشتر جاها ((قاطر)) ترجمه کرده اند و ظاهرا ایهامی دارد به مرد ((دو رگه)) یعنی کسی که پدر و مادرش از یک نژاد نباشد
تاریخ هرودوت ترجمه دکتر هادی هدایتی ج1 ص104 در ایران باستان آمده است که وقتی قاطری پادشاه لیدی شود و بهر حال اصل مطلب یکی است.
منبع من:از کتاب کوروش کبیر ذوالقرنین نوشته ابوالکلام آزاد ترجمه باستانی پاریزی ص76
البته بر طبق باور باستان شناسان کوروش از پدر پارسی مادر مادی پدر کوروش پارسی و مادرش دختر هوخشتره پادشاه ماد هست اگه اشتباه نکرده باشم
بهر حال این امکان هست که تاریخ 100در100 جعلی باشه
جای برادر شهاب خالی
صلوات
یا الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm ، mahdy30na ، در جستجوی سختی ، علمدار133
۱۱:۱۳, ۱۶/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #30

دوست عزیز خوب شما اگر به کتیبه ها دسترسی دارید، ازشون عکس بگیرید و با ترجمه اینجا قرار بدید، هم ما یک چیزی یاد می گیریم هم اعتماد به شما بیشتر میشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، mhvvhm ، mahdy30na ، یاســین ، علمدار133
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا