|
گردان قاسم بن الحسن (آماده سازی برای گردان حسن بن علی)
|
|
۱۰:۴۰, ۱۶/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مهر/۹۱ ۲۱:۰۷ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام مفتخریم که پس از آنهمه پرسش و انتظار برای آغاز ثبت نام در گردان حسن بن علی تنها یک نفر ثبت نام کرد و این در جای خود گویای یک واقعیت بسیار تلخ است و پاسخی به اینکه چرا آقای ما تنهاست!!!!!!!!!!!!!!!!! بگذریم ببینید رفقا یک بار دیگر به شرایط نظری بیافکنید: آغاز ثبت نام برای گردان حسن بن علی نقل قول: تا اینجا که رفقا با من صحبت کرده اند بیشترین مشکل رفقای قدیمی که از آغاز گردانها با ما بوده اند بیشتر روی این دو شرط است: نقل قول: شماره ی یک که بیسیار مهم و غیر قابل اقماض است در مورد شماره ی دو هم اینکه نتونستیم بخونیم بعضی از ما به خاطر اینه که توفیق یافتن برای انجام شرط دو وابستگی زیادی داره یه جورایی با سایر شروط و مسائل دیگه یعنی لنگ یکسری چیزهای بسیار اساسی هستیم و بروزش شده نبود توفیق برای 40 دعای عهد پیاپی در صباح (اذان صبح تا طلوع آفتاب) اما خوب این تاپیک رو ایجاد کردم تا کسانی که حایز یکی دو شرط نیستند و به خاطر همون جاموندن از این گردان حسن بن علی (تازه این گردان مقدمه ای است برای گردان فاطمه ی زهرا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ببینید اونجا چه خبر میشد!) اولاً کسانی که حقیقتاً طالب ثبت نام هستند و از شرایط 16 گانه ی فعلی حائر حداقل13 شرط هستند و گیرشون حداکثر در سه شرط هست بیان فعلاً اینجا ثبتنام کنند و بعد در یک تاپیک دیگه یه برنامه ی عملی به امید خدا و به عنایت حضرت حجت پیاده میکنیم که به مرور بچه ها حائز تمام شرایط بشوند!!!!!!!!!!!!!!!!!!! به خصوص یه برنامه ی ویژه داریم برای شرط اول راستی در نظر سنجی حتماً شرکت کنه هر کس تا بفهمم بیشتر روی کدوم شرط ها باید برنامه ریزی کنیم نتایج نظر سنجی هم عمومی نیست پس با خیال راحت ثبت نام کنید هر کسی ثبت نام کرد باید حتماً در نظر سنجی شرکت کرده باشه تا مشخص بشه که کدوم شرط رو نداشته خوب بیاید فعلاً ثبت نام کنید تا بعد ببینیم چه خاکی باید بر سر بی غیرتی و گافهای خود بکنیم! السلام علیک یا قاسم بن الحسن 1- علی 110 2-؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۱:۱۱, ۱۶/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
السلام علیک یا قاسم بن الحسن 1- علی 110 2- saloomeh |
|||
|
|
۱۲:۲۶, ۱۶/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
1- علی 110
2- saloomeh 3- منتقم زهرا |
|||
|
|
۱۵:۵۲, ۱۷/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
السلام علیک یا قاسم بن الحسن 1- علی 110 (تعلیق به علت تخلف تا دو هفته، شروع تعلیق 17 شهریور 91 زمان بازگشت إن شاء الله 31 شهریور) 2- saloomeh 3- منتقم زهرا |
|||
|
|
۲۰:۵۲, ۱۷/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم السلام علیک یا قاسم بن الحسن یا علی مولا (علیه السلام) 1- علی 110 (تعلیق به علت تخلف تا دو هفته، شروع تعلیق 17 شهریور 91 زمان بازگشت إن شاء الله 31 شهریور) 2- saloomeh 3- منتقم زهرا 4- در جستجوی سختی |
|||
|
|
۲۲:۱۳, ۱۷/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم السلام علیک یا قاسم بن الحسن یا علی مولا (علیه السلام) 1- علی 110 (تعلیق به علت تخلف تا دو هفته، شروع تعلیق 17 شهریور 91 زمان بازگشت إن شاء الله 31 شهریور) 2- saloomeh 3- منتقم زهرا 4- در جستجوی سختی 5- یا ثارالله |
|||
|
|
۲۲:۳۷, ۱۷/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
مجدداً تأکید مأکد و شدید میکنم که:
(۱۶/شهریور/۹۱ ۱۰:۴۰)علی 110 نوشته است: اً کسانی که حقیقتاً طالب ثبت نام هستند و از شرایط 16 گانه ی فعلی حائز حداقل13 شرط هستند و گیرشون حداکثر در سه شرط هست بیان فعلاً اینجا ثبتنام کنند و بعد در یک تاپیک دیگه یه برنامه ی عملی به امید خدا و به عنایت حضرت حجت پیاده میکنیم که به مرور بچه ها حائز تمام شرایط بشوند!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۲۲:۴۰, ۱۷/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۷/شهریور/۹۱ ۲۲:۳۷)علی 110 نوشته است: مجدداً تأکید مأکد و شدید میکنم که:من تو بندهای بیشتری گیر دارم ولی تلاش میکنم تو این دو هفته همش حل بشه ان شاءالله |
|||
|
|
۲۲:۴۹, ۱۷/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
1- علی 110 (تعلیق به علت تخلف تا دو هفته، شروع تعلیق 17 شهریور 91 زمان بازگشت إن شاء الله 31 شهریور)
2- saloomeh 3- منتقم زهرا (تعلیق به علت تخلف تا دو هفته، شروع تعلیق 17 شهریور 91 زمان بازگشت إن شاء الله 31 شهریور) 4- در جستجوی سختی 5- یا ثارالله |
|||
|
|
۲۲:۵۰, ۱۷/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
پس از اینکه گیر ها خلاص شد میتوانید ثبت نام کنید
قدم شما سر چشم اما قبل از آن کسی مجاز نیست |
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ثبت نام در گردان حضرت زینب (سلام الله علیها) | میلاد.م | 27 | 24,658 |
۱۰/اردیبهشت/۹۴ ۱۶:۱۵ آخرین ارسال: sabrina |
|
| شعر/ یابن الحسن هایم جواب آیا ندارد؟! | راه آسمان | 1 | 1,283 |
۲۰/دی/۹۳ ۰:۱۳ آخرین ارسال: saeed6121 |
|
| پاتوق گردان های بیداری اندیشه | علی 110 | 484 | 242,809 |
۲۱/شهریور/۹۳ ۱:۲۱ آخرین ارسال: Tolou |
|
| علی110 فعلاً شرایط عضویت در گردان ویژه را ندارد، شما چه طور؟ | علی 110 | 33 | 23,141 |
۲۰/فروردین/۹۲ ۰:۴۳ آخرین ارسال: مجنون الحسین |
|
| آغاز ثبت نام برای گردان حسن بن علی | علی 110 | 5 | 5,264 |
۳/مهر/۹۱ ۱۵:۱۶ آخرین ارسال: taban |
|
| شرایط ثبت نام در گردان حسن بن علی | علی 110 | 2 | 2,486 |
۲۶/مرداد/۹۱ ۲۱:۵۸ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| طالبین ثبتنام در گردان حسن بن علی باید این کتاب را بخوانند!!!!!!!!***! | علی 110 | 18 | 14,801 |
۴/مرداد/۹۱ ۱۲:۳۰ آخرین ارسال: أین المنتظر |
|