کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: بخشش
سخت می بخشم
راحت می بخشم
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
..>> سخت می بخشید یا راحت ؟! >>+ جمع بندي
۲۱:۴۵, ۲/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آذر/۹۲ ۳:۰۰ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: 53962298985447296071.png]

فرض کنید ، کسی دل شما رو شکسته ... شما هم خیلی ناراحت شده اید ...

چه حرکتی انجام دهید ؟ سکوت می کنید ؟! مقابله به مثل؟!!
در اون لحظه به خودتان چه می گویید ؟!
چقدر طول می کشه تا ببخشید؟
اصلا می توانید ببخشید؟!!!
اگر برایتان امکان پذیر هست ، دقیقا به سوالات جواب بدهید ، متشکر می شوم

موضوع پژوهشی هست! لطفا شرکت بفرمایید ...

جمع بندی قسمت اول
جمع بندي قسمت دوم
...................................................................
پانوشت :
این موضوع صرفا " تاثیر شخصی بخشش " رو می سنجد و به اهانتهای دست جمعی و تاثیرات آن اشاره ای ندارد.

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، nafas ، Braveheart ، yamin ، Farzaneh ، meshkat ، یا ثارالله ، mahdy30na ، جویای حقیقت ، در جستجوی سختی ، تفکر ، نگار ، mhvvhm ، azade ، شیدا ، parisan ، بیداری اندیشه ، ترنم ، امیریان ، مفقود الاثر ، jafarpour ، seyed313 ، m.hossein ، حوریه سادات ، فدک زهرا ، nasimesaba ، zahra.shakiba ، حلما ، zahra11 ، علمدار133 ، ZaHrA110M ، آشفته ، Amirsaeed ، دل خسته ، warior ، fiftynine ، rahbin ، عبدالرحمن ، sagheb ، سیمرغ ، help me
۲۱:۵۲, ۲/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/مهر/۹۱ ۲۱:۵۳ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #2
آواتار
من هر مسئله ای،به جز تهمت رو راحت می بخشم...

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، nafas ، yamin ، Farzaneh ، Braveheart ، meshkat ، یا ثارالله ، نگار ، mhvvhm ، azade ، شیدا ، parisan ، ELENOR ، ترنم ، در جستجوی سختی ، jafarpour ، بچه شیعه ، m.hossein ، nasimesaba ، هدایت شده ، black ، farzad313 ، warior ، fiftynine
۲۲:۳۷, ۲/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/مهر/۹۱ ۲۲:۵۰ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #3
آواتار
منم اصولا راحت میبخشم.
بیشتر اوقات وقتی ناراحت میشم سکوت میکنم اما اگر طرف مقابل برام خیلی مهم باشه حتما باهاش صحبت میکنم و تمام احساساتم رو مو به مو براش بیان میکنم تا بفهمه چی کار کرده. Wink
دو تا هم دلیل دلیل دارم برای راحت بخشیدن:
1-اعتقاد دارم باید راحت ببخشی و چشم پوشی کنی تا خودتم راحت بخشیده بشی .
2-یه کم خودخواهانه است ولی حس میکنم انقدر موضوعات مهم دارم برای اینکه بخوام ذهنمو درگیر کنم که حالا حالاها جا برای کسی که به خودش اجازه داده ناراحتم کنه پیدا نمیشه.پس زود میبخشمش که درگیری ذهنی برام به وجود نیاره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، mahdy30na ، یا ثارالله ، در جستجوی سختی ، Hadith ، نگار ، فاطمه خانم ، Farzaneh ، سید ابراهیم ، شیدا ، parisan ، ترنم ، بچه شیعه ، m.hossein ، nasimesaba ، zahra.shakiba ، zahra11 ، هدایت شده ، مفقود الاثر ، warior ، fiftynine
۲۲:۴۵, ۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام
هرچی قابل بخشش نیست مخصوصا خط قرمز باشه
اگه شخصی باشه کنار میام ولی دینی نه
خدا بهترین بخشنده هستش
إِنَّ اللَّهَ تَوَّابٌ رَحیم

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، در جستجوی سختی ، جویای حقیقت ، نگار ، فاطمه خانم ، Farzaneh ، شیدا ، ترنم ، jafarpour ، بچه شیعه ، m.hossein ، rahgozar.f ، nasimesaba ، هدایت شده ، مفقود الاثر ، Fatemeee ، warior ، fiftynine ، help me
۲۲:۴۶, ۲/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/مهر/۹۱ ۲۲:۴۸ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #5
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

این که در اون لحظه چه کار می کنم متفاوته ازینکه بعدا راحت می بخشم یا نه

متاسفانه من در زمینه کظم غیظ زیاد موفق نیستم یعنی در صورتی که حق با من باشه خیلی سریع مقابله می کنم..اصلا قدرت سکوت ندارم در زمانی که احساس می کنم طرف مقابلم داره اشتباه می کنه یا ظلمی میکنه

اما زمان بخشش زود می بخشم.معمولا منتظرم طرف یک حرکتی بکنه که منم ببخشم
اگر هم ارتباط نداشتنمون زیاد طول بکشه خودم دست به کار میشم و دوباره باهاش صحبت می کنم که ارتباط دوباره برقرار شه..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، mahdy30na ، Hadith ، جویای حقیقت ، نگار ، فاطمه خانم ، Farzaneh ، شیدا ، ترنم ، امیریان ، m.hossein ، rahgozar.f ، nasimesaba ، zahra.shakiba ، هدایت شده ، مفقود الاثر ، warior ، fiftynine
۲۳:۵۴, ۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
من اصولا سکوت میکنم و یکم با خودم کلنجار میرم تا ببخشم، اعتقاد دارم خدایی که منو راحت میبخشه، چرا من بنده هاش نبخشم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، جویای حقیقت ، نگار ، فاطمه خانم ، Farzaneh ، در جستجوی سختی ، شیدا ، یا ثارالله ، ترنم ، m.hossein ، nasimesaba ، هدایت شده ، درست پسند ، مفقود الاثر ، warior ، fiftynine
۱:۱۵, ۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #7
آواتار
(۲/مهر/۹۱ ۲۱:۵۲)Hadith نوشته است:  من هر مسئله ای،به جز تهمت رو راحت می بخشم...

منم دقیقا موافقم!!!از همه چیز میتونم بگذرم!!راحت...تو ثانیه میبخشم!!حتی همون موقعی که دارم از ناراحتی گریه میکنمم میتونم ببخشن!!هرچیزی بجز تهمت!!قضاوت بدو هم میبخشم راحت ولی تهمتو نه!!اون خیلی سنگینه!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، جویای حقیقت ، Farzaneh ، در جستجوی سختی ، Hadith ، شیدا ، mahdy30na ، یا ثارالله ، امیریان ، ترنم ، m.hossein ، nasimesaba ، هدایت شده ، مفقود الاثر ، fiftynine
۱۷:۱۶, ۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
اولش رفتارم تنده عصبی میشم ولی یکم که بگذره و آروم بشم راحت میبخشمش اما هیچوقت فراموش نمیکنم کافیه یکبار دیگه اون اتفاق تکرار بشه تا همه ناراحتی هام یک جا برگرده!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، شیدا ، فاطمه خانم ، mahdy30na ، یا ثارالله ، ترنم ، امیریان ، m.hossein ، nasimesaba ، هدایت شده ، مفقود الاثر
۱۷:۲۶, ۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #9
آواتار
(۲/مهر/۹۱ ۲۲:۴۵)mahdy30na نوشته است:  
سلام
هرچی قابل بخشش نیست مخصوصا خط قرمز باشه
اگه شخصی باشه کنار میام ولی دینی نه
خدا بهترین بخشنده هستش
إِنَّ اللَّهَ تَوَّابٌ رَحیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، فاطمه خانم ، mahdy30na ، یا ثارالله ، Farzaneh ، ترنم ، امیریان ، m.hossein ، nasimesaba ، هدایت شده ، مفقود الاثر
۲۰:۳۶, ۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
سلام
تو نظر سنجی سخت می بخشم رو انتخاب کردم
حالا توضیحاتش:
اگه اعضای خانواده باشن عصبانیتم رو بروز میدم بعدش هم از نوع برخوردم مثل...پشیمون میشم
اما در مورد سایرین اکثرا میریزم تو خودم
اگه طرف برام خیلی عزیز باشه ناراحت میشم ولی زمان حلش میکنه ولی اگه زیاد صمیمی نباشم خوب سخت تره
کینه ای نیستم،بعضی وقتا طرف رو میبینم انگار نه انگار اتفاقی افتاده ولی سخت فراموش میکنم

امضای شیدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، فاطمه خانم ، mahdy30na ، یا ثارالله ، در جستجوی سختی ، امیریان ، ترنم ، m.hossein ، rahgozar.f ، nasimesaba ، هدایت شده ، مفقود الاثر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]